Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-16, 20:16   #4441
Misiaczek80
Zadomowienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22

Cytat:
Napisane przez carecare Pokaż wiadomość
Wzrost 163cm, waga 45kg, pod biustem 67cm, w biuście 75cm albo i mniej nawet, już nie pamiętam dokładnie ile wymierzyliśmy. Szerokość piersi 11,5cm i niby mogę mieć max 10,5cm implant.
Dla mnie te dwa wymiary za bardzo są rozbieżne. Szer. piersi11,5cm, a implant max 10,5cm? Zupełnie mi nie pasuje.
Misiaczek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-16, 20:52   #4442
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Wzrost 163cm, waga 45kg, pod biustem 67cm, w biuście 75cm albo i mniej nawet, już nie pamiętam dokładnie ile wymierzyliśmy. Szerokość piersi 11,5cm i niby mogę mieć max 10,5cm implant.

To celuj w implanty podobne do mnie, ja tez waga piórkowa wzrost taki sam i pod biustem tez podobnie. Tylko ze u mnie szerokość piersi 11 cm i mogłam mieć 10cm implant dlatego z doktorem zdecydowaliśmy sie na UHP i tak rowek wyszedł bardzo wąski.
Stary 2015-07-17, 02:44   #4443
JuStYsCk2
Zadomowienie

Hej dziewczyny byłam na konsultacji u doktora T.K w Krakowie. Czy któraś z was robiła u niego piersi?
Sam lekarz wydaje mi się dziwny .... jakoś tak wszystko szybko raz, dwa , trzy, że nawet nie zdążyłam o wszystko zapytać i czułam się niezręcznie kiedy mnie oglądał, jest taki niedelikatny ale patrząc na jego galerie bardzo podobaja mi sie efekty koncowe. w 90% jestem przekonana co do niego

Stwierdził, że na moje piersi najlepsze byłyby implanty POLYTECH 335 i 250 (albo 290 - nawet ciężko mi po nim odczytać) co myślicie o takim rozmiarze?

Na "przymiarce" implantów biust wydawał mi się taki "stożkowy" - myslicie, ze taki bedzie efekt koncowy?
JuStYsCk2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 07:39   #4444
carecare
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Shazney Pokaż wiadomość
Bo to UHP mają być? Nie patrz na pojemności, ale na wymiary implantu. 350cc HP a UHP to zupełnie dwie inne bajki i inne efekty, tak samo 370cc od L.P. (on pewnie miał na myśli Sillimedy?).

Widzę, że jesteś trochę drobniejsza ode mnie. Nie wiem jakie wymiary mają te 370cc, ale mogą być całkiem, całkiem.
Mam wybrane mentory UHP 350ml 10,3cm proj. 5,4cm lub też UHP 375ml 10,5cm proj. 5,5cm. Na inne niż uhp nie patrzę, bo za małe wyjdą - nawet uhp pewnie nie wyjdą duże z moją wyjściówką, a co dopiero mniejsze.
Wafelek nie podał mi ani firmy, ani rozmiarów implantów, tylko te 370 okrągłe, a jak pytałam dalej, to kazał przyjechać, przez maila nie poda.

Cytat:
Napisane przez Misiaczek80 Pokaż wiadomość
Dla mnie te dwa wymiary za bardzo są rozbieżne. Szer. piersi11,5cm, a implant max 10,5cm? Zupełnie mi nie pasuje.
A co nie pasuje? Podziel się proszę opinią Kochana

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
To celuj w implanty podobne do mnie, ja tez waga piórkowa wzrost taki sam i pod biustem tez podobnie. Tylko ze u mnie szerokość piersi 11 cm i mogłam mieć 10cm implant dlatego z doktorem zdecydowaliśmy sie na UHP i tak rowek wyszedł bardzo wąski.
Właśnie implanty mam wybrane wg Twoich hihihi tylko Ty miałaś większą wyjściówkę, więc Tobie wyszły piękne, a mi pewnie wyjdą piłeczki, no trudno. Żeby mieć wielkość podobną do Twojej wybrałam o rozmiar/dwa większe implanty. Mam tylko jeden plus - ja karmiłam i wtedy miałam spory biust, więc jako tako skóra lepiej to zniesie.

Dziewczynki, z moją wyjściówką uhp wyjdą piłeczki, a żeby nie mieć piłeczek to jaką projekcję musiałabym wziąć max? Tak mniej więcej chociaż?
carecare jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 08:06   #4445
szann
Zakorzenienie

Carecare ja tak pochopnie je nazwałam piłeczkami, jak lekarz da sie wyprosić 10,7 przykładowo to sie nie zastanawiaj nawet, chcesz duży biust, to bierz wszystko co fabryka dała - max projekcję, max szerokość. Każdy biust z czasem naturalnieje, nawet UHP, co widać u Star
A piłeczki dla mnie to, powtarzam mocno odbite implanty od góry - i na rowku widać charakterystyczny brzeg implantu.

Justyck2 T.K jest specyficzny, fakt, bylam, widziałam, poznałam ma rękę do cyców, nie można mu tego odmówić, ale na dobrą sprawę, nie zrobiłabym za 18tys tak małych implantów..
przejdź się jeszcze do kogoś na konsultację, żeby mieć pogląd i porównanie, bo być może można wsadzić coś innego, lepszego skąd jesteś?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 08:28   #4446
carecare
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Carecare ja tak pochopnie je nazwałam piłeczkami, jak lekarz da sie wyprosić 10,7 przykładowo to sie nie zastanawiaj nawet, chcesz duży biust, to bierz wszystko co fabryka dała - max projekcję, max szerokość. Każdy biust z czasem naturalnieje, nawet UHP, co widać u Star
A piłeczki dla mnie to, powtarzam mocno odbite implanty od góry - i na rowku widać charakterystyczny brzeg implantu.
Na 10,7cm szerokości implantu się na bank nikt nie zgodzi, bo ja tę jedną pierś mam trochę węższą od tej drugiej co ma 11,5cm. Z moją wyjściówką niestety ale chyba te piłeczki wyjdą - mała ilość gruczołu nie będzie w stanie wszystkiego pokryć. Ale co zrobić, nie chcę wydawać kasy a przede wszystkim kłaść się na stół dla małego biustu. Dlatego z silimedów o proj. 6cm rezygnuję, bo to dopiero piłeczki by wyszły
Stary 2015-07-17, 08:42   #4447
Misiaczek80
Zadomowienie

Carecare-masz rację z projekcją. Dla Ciebie 5-5,4 max. Szerokość tak jak Szann napisała-proś o największą.
U kogo w końcu robisz?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-17, 09:00   #4448
takasobieja22
Raczkowanie

Care, mamy ten sam problem tez waskie piersi, mam miec implant 10,1 cm i projekcje 4.9 no ale ide w poniedzialek negocjowac bo sebbin ma przy waskich implantach modele z duza projekcja 5,6 -5,8. No ale nie wiem czy on sie zgodzi, moze one sa na zamowienie. Choc postanowilam ze napewno tych 265 nie wloze do mojej absolutnej deski. czy przy takich waskich implantach nie wyjda mi takie waskie piersi jak krowie cycki? Boje sie najbardziej takiego ksztaltu, dwoch sterczacych stozkow.
Stary 2015-07-17, 09:17   #4449
carecare
Raczkowanie

Dziewczynki, spójrzcie do katalogu mentora (na necie jest z 2013r) na stronie 10tej są w tabelce, w tym prostokącie, wymiary implantu okrągłego 350ml 10,5cm proj 5,9cm. To jakiś Saline, czyli solankowy implant. O nim mi doktor nie mówił, tylko o tych smooth i siltex. Co to są za implanty? Bo ta projekcja mnie mocno zaciekawiła hihihi wygląda na mega uhp hihihi

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Misiaczek80 Pokaż wiadomość
Carecare-masz rację z projekcją. Dla Ciebie 5-5,4 max. Szerokość tak jak Szann napisała-proś o największą.
U kogo w końcu robisz?
Piaseczno albo Wafelek, ale ja i tak najwcześniej we wrześniu - chociaż pewnie i jeszcze później o miesiąc/dwa, bo mamy wtedy dużo spraw do załatwienia i muszę być sprawna i w pełni na chodzie hihihi

Cytat:
Napisane przez takasobieja22 Pokaż wiadomość
Care, mamy ten sam problem tez waskie piersi, mam miec implant 10,1 cm i projekcje 4.9 no ale ide w poniedzialek negocjowac bo sebbin ma przy waskich implantach modele z duza projekcja 5,6 -5,8. No ale nie wiem czy on sie zgodzi, moze one sa na zamowienie. Choc postanowilam ze napewno tych 265 nie wloze do mojej absolutnej deski. czy przy takich waskich implantach nie wyjda mi takie waskie piersi jak krowie cycki? Boje sie najbardziej takiego ksztaltu, dwoch sterczacych stozkow.
To ładna projekcja, faktycznie. Tylko no właśnie, nie dość, że dwie piłeczki, to jeszcze stożkowe średnio to widzę. Gdybym miała wyjściówkę teraz jak przed ciążą mmmmm, to bym miała większe pole manewru a tak...
mój mąż mówi żebym sobie teraz zrobiła te mentory uhp 350 lub 375ml i za jakiś czas wstawić większe. No dobra, to jest jakieś wyjście, ale biorąc pod uwagę mój młody wiek i fakt, że pewnie i tak co 15lat trzeba będzie wymieniać implanty plus to, że chcę sobie jeszcze zrobić nosek, to ile ja tych narkoz będę miała - w tym roku jedna, np za rok druga z noskiem (chociaż mam nadzieję, że zrobię ją wcześniej), za dwa lata czyli rok po poprzedniej wymiana implantów na większe, a potem ze dwa razy co 15lat to ile ja tej narkozy będę miała, ze sto razy, a to tylko dla urody - a niech coś innego tfu tfu tfu? No i jestem w kropce.
Bo po jakim czasie najszybciej można wymienić implanty na większe? Po 2 latach?

Edytowane przez carecare
Czas edycji: 2015-07-17 o 09:19
Stary 2015-07-17, 09:30   #4450
Malowanka123
Raczkowanie

Pisząc Wafelek kogo macie na myśli? Jakies dyskretne podpowiedzi?
Malowanka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 10:16   #4451
rochelle_
Mów mi Rosia :)

Cytat:
Dziewczynki, spójrzcie do katalogu mentora (na necie jest z 2013r) na stronie 10tej są w tabelce, w tym prostokącie, wymiary implantu okrągłego 350ml 10,5cm proj 5,9cm. To jakiś Saline, czyli solankowy implant. O nim mi doktor nie mówił, tylko o tych smooth i siltex. Co to są za implanty? Bo ta projekcja mnie mocno zaciekawiła hihihi wygląda na mega uhp hihihi

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Piaseczno albo Wafelek, ale ja i tak najwcześniej we wrześniu - chociaż pewnie i jeszcze później o miesiąc/dwa, bo mamy wtedy dużo spraw do załatwienia i muszę być sprawna i w pełni na chodzie hihihi

To ładna projekcja, faktycznie. Tylko no właśnie, nie dość, że dwie piłeczki, to jeszcze stożkowe średnio to widzę. Gdybym miała wyjściówkę teraz jak przed ciążą mmmmm, to bym miała większe pole manewru a tak...
mój mąż mówi żebym sobie teraz zrobiła te mentory uhp 350 lub 375ml i za jakiś czas wstawić większe. No dobra, to jest jakieś wyjście, ale biorąc pod uwagę mój młody wiek i fakt, że pewnie i tak co 15lat trzeba będzie wymieniać implanty plus to, że chcę sobie jeszcze zrobić nosek, to ile ja tych narkoz będę miała - w tym roku jedna, np za rok druga z noskiem (chociaż mam nadzieję, że zrobię ją wcześniej), za dwa lata czyli rok po poprzedniej wymiana implantów na większe, a potem ze dwa razy co 15lat to ile ja tej narkozy będę miała, ze sto razy, a to tylko dla urody - a niech coś innego tfu tfu tfu? No i jestem w kropce.
Bo po jakim czasie najszybciej można wymienić implanty na większe? Po 2 latach?
Solankowe są napełniane solą fizjologiczną już po wsadzeniu do kieszeni piersi. Mój lekarz powiedział, że rezygnuje się z nich, bo jednak mają tam o ileś większe prawdopodobieństwo uszkodzenia - jest w nich otwór, przez który wprowadza się sól. Poza tym uszkodzony implant z solą rozlewa się i sól wchłaniana jest do organizmu (cycek nagle znika :P), a silikon po rozlaniu pozostaje w niemal niezmienionej formie i łatwiej go "wyciągnąć" po uszkodzeniu. Ponoć w czasem mają też większe prawdopodobieństwo marszczenia i fałdowania u kobiet z małą ilością gruczołu. Solankowe mają błotnistą konsystencję, jednym się podoba, drugim nie. Plusem jest to, że potrzebne jest dużo mniejsze nacięcie niż przy silikonowych.

Złap Rośkę w sieci!
nowy wpis! ---> www.rzeklam.pl
Instagram
Stream, czyli giereczki
rochelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-17, 10:17   #4452
carecare
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rochelle_ Pokaż wiadomość
Solankowe są napełniane solą fizjologiczną już po wsadzeniu do kieszeni piersi. Mój lekarz powiedział, że rezygnuje się z nich, bo jednak mają tam o ileś większe prawdopodobieństwo uszkodzenia - jest w nich otwór, przez który wprowadza się sól. Poza tym uszkodzony implant z solą rozlewa się i sól wchłaniana jest do organizmu (cycek nagle znika :P), a silikon po rozlaniu pozostaje w niemal niezmienionej formie i łatwiej go "wyciągnąć" po uszkodzeniu. Ponoć w czasem mają też większe prawdopodobieństwo marszczenia i fałdowania u kobiet z małą ilością gruczołu. Solankowe mają błotnistą konsystencję, jednym się podoba, drugim nie. Plusem jest to, że potrzebne jest dużo mniejsze nacięcie niż przy silikonowych.
Dziękuję
Stary 2015-07-17, 10:27   #4453
Roxi69
Raczkowanie

Cytat:
Roxi, masz prawie identyczne wymiary jak ja przed operacją, sugerowana przeze mnie szerokość wkladki to 13cm.
więc przeglądnij katalogi i zobaczysz, że chcąc nie chcąc, to przy takiej podstawie implantu robią się spore pojemności, czyli dane Ci będą duże cyce, hehehe tylko nie przesadzaj z projekcją, myślę 5,2 lub troszkę większa byłaby super, żeby nie wyglądać z boku jak z pomarańczkami
Chyba, że zależy Ci na piłeczkach - to ostatniego zdania nie bierz pod uwagę

Ja w sobotę mam kontrolę i zobaczymy co wymyślimy z Doktorem
Dziekuje za propozycje, wzielam do serca
Raczej bede sie wystrzegac by moje piersi wyszly jak dwie pileczki ale tez nie zalezy mi na ich super naturalnym wygladzie , bo w takiej sytuacji musialabym raczej wybrac anatomki.

Powodzenia w sobote. Daj znac jak poszlo
Roxi69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 11:12   #4454
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malowanka123 Pokaż wiadomość
Pisząc Wafelek kogo macie na myśli? Jakies dyskretne podpowiedzi?
L.P Czechy
Stary 2015-07-17, 11:28   #4455
paulazkrakowa
Nowa :)

Cytat:
Napisane przez Vloszka77 Pokaż wiadomość
hej dziewczynki
SZAN mi tez cyce zmalały ,tak to jest,miękkie ,ruchome,normalne cycki tylko ,ze wypełnione ..Takie chciałam ,zobaczymy dalej jak efekt sie utrzyma,jednak mam pod powiez i gruczoł ..Moj chłop to oszalał, chce je ciagle,ale ja nie dam hihi przed operka duzo przykrości mi zrobił...To nie chłop dla mnie...Teraz mam pewność siebie i czuje sie sexi na full...
Prawa piers dalej boli,bardziej twarda...To dopiero 10,5 tygodni..
04.05.2015 PiasecznoK.C.XF3 405 anatomy nagor
Kochana nie przejmuj sie, chlopy tylko potrafia przykrosc robic nic wiecej, nie martw sie nim, mialam dokladnie taka sama sytuacje, przez miesiac prawie codziennie robil mi takie przykrosci,ze nie chcesz sobie wyobrazac, dlatego jak szlam na sale operacyjna dzieki niemu stalam sie mocniejsza iw iedzialam,ze musze to zrobic, zeby miec w koncu cos dla siebie, pomimo tych wszystkich przykrosci nie zwiazanych oczywiscie z operacja,ale z innymi rzeczami, dlatego teraz przy kazdej awanturze wypinam sie do przodu,patrze na cycki i wiem,ze sobie w zyciu poradze bez niego nie ten to inny, nie chce marnowac juz swojej psychiki dla niego...a im wiecznie bedzie zle i wiecznie beda niezadowoleni, czas zaczac zyc pod siebie a nie pod innych <3

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Malowanka123 Pokaż wiadomość
Jak miło czytać że wszystko wporządku Takie relacje na bieżąco uspokajają i cieszą Musze przeszukać forum gdzie robiłaś Co do facetów to racja, ja liczę sie ze zdaniem mojego, ale co by nie powiedzial ja i tak je zrobię, bo mam dość swoich cytrynek :p Moj TŻ najpierw - mózg sobie zrób. A rok później... jak co miesiąc albo czesciej wracam do tego tematu....mowi - takie fajne okrągłe piersiaczki zrobisz? i ISKRY w oczach hahahha
Robilam u M.Sz Warszawa. Polecam. Klinika super, pielegniarki przekochane, on jest taki smieszny i wesoly, ze do tej pory mam usmiech na twarzy jak go sobie przypomne a cena 3 tys tansza niz w Krakowie.

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Napisane przez pati3112 Pokaż wiadomość
Paula supcio ze sie swietnie czujesz z tym bierz wieksze to racja mi zelki bardzo zmalaly w bluzce mam normalne cycki zadne wielkie a maz mi mowi ze trzeba bylo wieksze brac ja z kolei mowie kto to bedzie dzwigal

Misiaczek powodzenia w staraniach o bobo trzymam kciuki za corcie !

23 m synek jak bedzie tez fajnie byle zdrowe , facet i tak wariuje jak sie dziecko rodzi ,zwlaszcza tak wyczekiwane piekny czas przed wami
Ja juz jestem po, zrobilam 400, szalu nie ma, mam takie teraz jak w swoim push upie, ale to nic, wazne,ze sa jak zapominam jakie mialam wczesniej to mam zdjecie w telefonie i od razu sobie przypominam flaczki z profilu efekt jest najlepszy no i jak "patrza" ciagle efekt bezcenny
paulazkrakowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 14:40   #4456
Zainteresowana2
Zadomowienie

Hej
Wyliczanka na dzisiaj

adaada1234 21.07 - 4
takasobieja22 04.08 - 18
1985siwa 10.09 - 65
anita1303 29.09 - 74
mortycja72 19.10 - 94

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 15:32   #4457
paulazkrakowa
Nowa :)

Cytat:
Napisane przez JuStYsCk2 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny byłam na konsultacji u doktora T.K w Krakowie. Czy któraś z was robiła u niego piersi?
Sam lekarz wydaje mi się dziwny .... jakoś tak wszystko szybko raz, dwa , trzy, że nawet nie zdążyłam o wszystko zapytać i czułam się niezręcznie kiedy mnie oglądał, jest taki niedelikatny ale patrząc na jego galerie bardzo podobaja mi sie efekty koncowe. w 90% jestem przekonana co do niego

Stwierdził, że na moje piersi najlepsze byłyby implanty POLYTECH 335 i 250 (albo 290 - nawet ciężko mi po nim odczytać) co myślicie o takim rozmiarze?

Na "przymiarce" implantów biust wydawał mi się taki "stożkowy" - myslicie, ze taki bedzie efekt koncowy?
Bylam u niego dwa lata temu na konsultacji, dla mnie lekarz dramat, mysli,ze postradal wszystkie zmysly i chce byc drugim szczytem tylko do tego okrutnie niesympatyczny, moje cycki tak wytargal,ze myslalam w trakcie,ze mu dam w pysk, gowniarz jeden, ja rozumiem,ale troche szacunku do nalesnikow do tego ja chcialam okragle implanty a on nie umiejac mi wytlumaczyc po prostu powiedzial,ze tylko anatomy i koniec kropka bez dyskusji, do tego chcial mnie naciagnac na jakiegos psychologa zeby nie placic podatku od cyckow!!! nigdy jeszcze czegos takiego nie slyszalam a bylam u kilku lekarzy na konsultacjach....a najlepsze jest to,ze cena u niego to 18 tys a ja zrobilam u mega milego,grzecznego,kochane go M.Sz za 16 tys okragle, takie jak chcialam, jestem z niego najbardziej zadowolona na swiecie
paulazkrakowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 16:54   #4458
zabojadka88
Rozeznanie

Hej Dziewczyny!!!!!!!!!!
W końcu i ja się doczekałam....robię piersi w czwartek o 9,30
Wrzuce zdj jak będe po op
zabojadka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 17:25   #4459
carecare
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabojadka88 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAA superowo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-17, 19:09   #4460
ladyjustyna
Raczkowanie

Cytat:
Hej Dziewczyny!!!!!!!!!!
bedziemy trzymac kciuki!!! ja tez robie w czwartek a jaki rozmiar bedziesz miec? piszecie o rozmiarach i martwie sie ze ja ze swoja wyjsciowka chyba nie uzyskam duzego rozmiaru przy implantach 350 hp
ladyjustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 20:02   #4461
JuStYsCk2
Zadomowienie

Cytat:

Justyck2 T.K jest specyficzny, fakt, bylam, widziałam, poznałam ma rękę do cyców, nie można mu tego odmówić, ale na dobrą sprawę, nie zrobiłabym za 18tys tak małych implantów..
przejdź się jeszcze do kogoś na konsultację, żeby mieć pogląd i porównanie, bo być może można wsadzić coś innego, lepszego skąd jesteś?

To fakt, ze jest specyficzny. Hmmm nie wiem czy małe, myśle, że to kwestia indywidualna co kto chce. Ja nie chce jakiś duzych piersi a czy jestes w stanie pokazac mi na jakims zdjeciu jak beda wyglądaly takie implanty w efekcie koncowym? Bo jednak inaczej wygląda prawdziwa pierś a inaczej jak mi włożył implant w stanik Chciałam udać się jeszcze do doktora SZ. ale widze, ze na konsultacje trzeba czekac 3 lata to zbyt dlugi okres czasu mieszkam w UK.

Cytat:
Napisane przez paulazkrakowa Pokaż wiadomość
Bylam u niego dwa lata temu na konsultacji, dla mnie lekarz dramat, mysli,ze postradal wszystkie zmysly i chce byc drugim szczytem tylko do tego okrutnie niesympatyczny, moje cycki tak wytargal,ze myslalam w trakcie,ze mu dam w pysk, gowniarz jeden, ja rozumiem,ale troche szacunku do nalesnikow do tego ja chcialam okragle implanty a on nie umiejac mi wytlumaczyc po prostu powiedzial,ze tylko anatomy i koniec kropka bez dyskusji, do tego chcial mnie naciagnac na jakiegos psychologa zeby nie placic podatku od cyckow!!! nigdy jeszcze czegos takiego nie slyszalam a bylam u kilku lekarzy na konsultacjach....a najlepsze jest to,ze cena u niego to 18 tys a ja zrobilam u mega milego,grzecznego,kochane go M.Sz za 16 tys okragle, takie jak chcialam, jestem z niego najbardziej zadowolona na swiecie
masz racje. Ja stałam prosto a kiedy on mnie mierzył to mało sie nie wywróciłam do tyłu tak mnie szarpał za cycki ja czułam się jakoś tak dziwnie, że o połowe rzeczy zapomniałam w ogole zapytać. Sam gość niezbyt sympatyczny ale jednak zna sie na tym co robi i efekty po bardzo mi sie podobają. Ja nawet nie wiem czy on chciał mi dać okrągłe czy anatomiczne, a czy jest miedzy nimi duża różnica w wyglądzie piersi? Ja już zgłupiałam i nie wiem co robić.... w koncu nie wiem co on mi zrobi z cyckami i jaki bedzie efekt po.

Czy jestescie w stanie pokazac mi na jakims przykladowym zdjeciu piersi z impantai 335 i 290?
JuStYsCk2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 20:50   #4462
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Hej Dziewczyny!!!!!!!!!!
Nooo nareszcie Lepsze masz wyniki? Czekamy z niecierpliwością
Stary 2015-07-17, 20:51   #4463
Zainteresowana2
Zadomowienie

Cytat:
Hej Dziewczyny!!!!!!!!!!
Witaj
Świetna wiadomość Czy chcesz na te parę dni wskoczyć do wyliczanki?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-17, 20:52   #4464
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JuStYsCk2 Pokaż wiadomość
To fakt, ze jest specyficzny. Hmmm nie wiem czy małe, myśle, że to kwestia indywidualna co kto chce. Ja nie chce jakiś duzych piersi a czy jestes w stanie pokazac mi na jakims zdjeciu jak beda wyglądaly takie implanty w efekcie koncowym? Bo jednak inaczej wygląda prawdziwa pierś a inaczej jak mi włożył implant w stanik Chciałam udać się jeszcze do doktora SZ. ale widze, ze na konsultacje trzeba czekac 3 lata to zbyt dlugi okres czasu mieszkam w UK.

masz racje. Ja stałam prosto a kiedy on mnie mierzył to mało sie nie wywróciłam do tyłu tak mnie szarpał za cycki ja czułam się jakoś tak dziwnie, że o połowe rzeczy zapomniałam w ogole zapytać. Sam gość niezbyt sympatyczny ale jednak zna sie na tym co robi i efekty po bardzo mi sie podobają. Ja nawet nie wiem czy on chciał mi dać okrągłe czy anatomiczne, a czy jest miedzy nimi duża różnica w wyglądzie piersi? Ja już zgłupiałam i nie wiem co robić.... w koncu nie wiem co on mi zrobi z cyckami i jaki bedzie efekt po.

Czy jestescie w stanie pokazac mi na jakims przykladowym zdjeciu piersi z impantai 335 i 290?
Mamy zasadę cycki za cycki Masz swój album?

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Zainteresowana2 Pokaż wiadomość
Witaj
Świetna wiadomość Czy chcesz na te parę dni wskoczyć do wyliczanki?
Jesteś niesamowita
Stary 2015-07-17, 22:15   #4465
zabojadka88
Rozeznanie

Sorry dziewczyny,ze z opóznieniem,ale Szann wpada do mnie ,a ze ja jestem bałaganiarą muszę ogarniać chacjendę na przyjazd królewskiej pary
Byłam u hematolog i kazała mi zmienić laboratorium i zrobić w lepszym badania,zrobilam cały panel na krzepliwość i wszystko wyszło idealnie,jeszcze hiv i morfologia,bo reszte mam,ale mam nadzieję,ze nic mnie juz nie zaskoczy,w końcu miesiąc temu badania byly ok .

Implanty mam mieć silimed natural 530 XH,ale myślę,ze jak Szann bedzie u mnie to obejrzy dokladnie moje zwiski i skrobniemy maila do dr,zeby przygotował jeszcze szersze...Marze o rowku, a moja anatomia na pewno mi nie pomoże ,więc mam nadzieję,ze szerokie implanty dobrze wypelnią mi klate...
Hotel zarezerwowany,dodatkowa doba tez,zalatwilam tez sobie pielegniarkę w razie W,ale nie ukrywam,ze dopada mnie powoli tak zwana sraczka przed operacyjna
Mam wizję,ze leżę i kwiczę a pielegniarka mówi ,, Pani Zabo ,wszystkie przeciwbólowe juz daliśmy-nie mozemy podać nic wiecej "
Dobra ,nie nakręcam się juz przed snem...
Buzia dla wszystkich i proszę o lekkie wsparcie,bo panikara nieslychana ze mnie

Zainteresowana...dzięki za propozycję ,ale ta wyliczanka jakoś mnie stresuje Na pewno poinformuje Was w dzień zabiegu o wszystkim

Edytowane przez zabojadka88
Czas edycji: 2015-07-17 o 22:16
zabojadka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-18, 08:09   #4466
Zainteresowana2
Zadomowienie

Cytat:
Sorry dziewczyny,ze z opóznieniem,ale Szann wpada do mnie ,a ze ja jestem bałaganiarą muszę ogarniać chacjendę na przyjazd królewskiej pary
Byłam u hematolog i kazała mi zmienić laboratorium i zrobić w lepszym badania,zrobilam cały panel na krzepliwość i wszystko wyszło idealnie,jeszcze hiv i morfologia,bo reszte mam,ale mam nadzieję,ze nic mnie juz nie zaskoczy,w końcu miesiąc temu badania byly ok .

Implanty mam mieć silimed natural 530 XH,ale myślę,ze jak Szann bedzie u mnie to obejrzy dokladnie moje zwiski i skrobniemy maila do dr,zeby przygotował jeszcze szersze...Marze o rowku, a moja anatomia na pewno mi nie pomoże ,więc mam nadzieję,ze szerokie implanty dobrze wypelnią mi klate...
Hotel zarezerwowany,dodatkowa doba tez,zalatwilam tez sobie pielegniarkę w razie W,ale nie ukrywam,ze dopada mnie powoli tak zwana sraczka przed operacyjna
Mam wizję,ze leżę i kwiczę a pielegniarka mówi ,, Pani Zabo ,wszystkie przeciwbólowe juz daliśmy-nie mozemy podać nic wiecej "
Dobra ,nie nakręcam się juz przed snem...
Buzia dla wszystkich i proszę o lekkie wsparcie,bo panikara nieslychana ze mnie

Zainteresowana...dzięki za propozycję ,ale ta wyliczanka jakoś mnie stresuje Na pewno poinformuje Was w dzień zabiegu o wszystkim

Wow 530 XH
Czekam na relację z operacji powodzenia i pozdrowienia dla Szann....

Stary 2015-07-18, 08:43   #4467
myszola21
Zakorzenienie

Zabojadka powodzenia!!
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-18, 12:08   #4468
Vloszka77
Raczkowanie

Zabojadka powodzenia
Vloszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-18, 13:45   #4469
Serce
Raczkowanie

Witam się po urlopie
ja też byłam u TK na konsultacji i podobnie jak Wy mam mieszane uczucia. To że mnie wytargał że ciężko mi było równowagę utzrymać to nawet nie problem dla mnie.. chodzi że faktycznie jest "dziwny" nawet mój M który był stwierdził że cwel... Ale to wszstko jeszcze jestem w stanie pzełknąć, co mnie obchodzi jego charakter , grunt że cycki robi świetne. Chodzi o to że zaśpiewał sobie za operację 18 tys :-(((
Kurczę no żeby jeszcze miał jakąś za☠☠☠i...ą klinikę, a tu nawet parkingu nie ma, musieliśmy stanąć na krawężniku przy ulicy... skąd ta cena ja się pytam??? no i jeszcze ten psycholog...? sama nie wiem co robić, do Wawy jakoś mi daleko.... jestem zapisana do SŁ w klinice LC na koniec sierpnia zobaczę jak tam pójdzie.
aha z tego wszystkiego, zapomniałam TK zapytać czy implant będzie pod mięsień, ale pewnie tak. No i czy ewentualne poprawki robi w cenie też nie wiem... Szann Ty byłaś u niego pytałaś go o to może?
Serce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-18, 17:55   #4470
szann
Zakorzenienie

Hejo Dziewczyny
Pozdrawiam z trasy nad morze na spontanie

Serce, T.K robi tylko pod mięsień, bo raz ze piankowe a dwa to że szybko obwisają.
Ale jedno jest pewne, nie można mu odmówić talentu do biustów

Nie byłam u Doktorka, przełożyło się na za dwa tygodnie
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post52273277
jak zobrazować sobie i liczyć wymiary implantów.
szann jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości