Mamusie październikowe 2015, część 4 :) ! - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-17, 23:17   #4801
amelia177
Rozeznanie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 4 :) !

Ale naskrobałyście, oczy mi się zamykały, ale nadrobiłam ufff

Cytat:
Napisane przez rita_k Pokaż wiadomość
kurcze ale mam dziś nastrój popłakałam się z rana bez powodu...

Wybieram tapetę dla dziecka na jedną scianę co fajniejsze wg was?
Chyba wzięłabym chmurki. A co do płakania bez powodu, też tak mam ostatnio.

Cytat:
Napisane przez EMI2014 Pokaż wiadomość
He he mi tez wczoraj kurier przywiózł łóżeczko i materacyk właśnie gadalam z M co robimy łóżeczka nie będziemy skladac tylko spr czy nie polamane i czy wszystko jest a materac do mamy do domu do szafy, nie mamy gdzie go dać a na strych się boje że mysza wejdzie; )

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ----------

A z Gemini się wstrzymalam bo za goroca. Nie wiem czy maja klime w aucie czym w magazynie... nawet jakby mieli to i tak nie mam gwarancji ze byly przechowywane w temp do 25-6 st C

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Gorąco*
Przypomnij jaki materac zamówiłaś? Widzę, że wszyscy kupują w Gemini, porównywałyście ceny, na prawdę warto? Bo tyle tych wszystkich gazików, podkładów, pieluch jest na allegro.

Cytat:
Napisane przez malinowa4 Pokaż wiadomość
zobaczymy ile potrwa u nas to "odchudzanie"
Tiaaa...moje zachcianki źle wpływają na mojego męża, a niestety jak ja go nie zmotywuję to chyba nikt :/

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Cześć. Dopiero wróciłam
Upał, a ja utknęłam w mieście przez te lipne rozkłady jazdy autobusów

No ale wizyta ok. Spojenie mi się nie rozchodzi, chociaż paskudnie boli, szyjka jak zwykle trzyma i nie puści
A córcia została obejrzana dokładnie wisi główką w dół, buzią skierowana w lewo, co wyjaśnia czemu właśnie z lewej mi bok wypycha jakby chciała tamtędy zwiać przepływy w mózgu i pępowinie "śliczne" wg lekarki.
Waga oszacowana na 1,35-1,4kg, także rośnie bardzo ładnie, a stópeczki ma konkretne, bo wymierzone na 6cm już
Nie wiem czy będzie widać, ale wrzucam fotkę stópencji
Gratulacje, że wszystko ok i masz to z głowy, ja już nie mogę się doczekać swojego. 6 cm to kawał stópki!

Cytat:
Napisane przez ewlina Pokaż wiadomość
Lol..dzwonili do mnie z adamexa, że w pon mogę już mieć wózek...szok niezły, bo specjalnie dzwoniłam do nich wcześniej przed zamówieniem, że dopiero na październik potrzebuje.. a tu już będzie
Ejjj ja też już chcę mój! A kiedy zamawiałaś???

Cytat:
Ahym można zamówić parasolkę jak najbardziej, uszyją do danego koloru Ja za wózek plus parasolka do niego będe płacić 1480 z przesyłką już Fotelik mamy upatrzony maxi cosi na stronie świata dziecka za 499 zl no i adapter w2 smyku u nas 50 zl Wiec 2029zl będzie, więc trochetaniej Ile fotelik w smyku?
Jak coś ja zamawiałam na tej stronie http://www.babyblue.sklep.pl/maxi-co...3-kg,id42.html i z tego co widzę cena była atrakcyjna, tyle, że zamawiałam jeszcze parę rzeczy i transport wytargowałam gratis.

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
No nikt a moja najstarsza załapała pracę na wakacje i od 9 do 21 codziennie haruje w Aquaparku naszym wrocławskim... serio jak ma raz na 10 dni wolne to święto lasu ale praca jej się podoba, bo ludzie super, gastro za darmo i basen/ sauna też
Średnia pomaga we wszystkim, o co poproszę, ale ona dopiero 7 lat ma, więc żelazka jej nie dam
A mały przeszkadzacz to już w ogóle tylko chodzi po domu i paluszkiem pokazuje MAMA, BE - każdy kłaczek, paproszek, plamka, brudny kubek - taka czyścioszka z niej, natychmiast muszę sprzątać, bo jest rozpacz

Oj dziewczyny, koszmar mamy, moje obie młodsze od córki sąsiadki załapały wszawicę sąsiadka uprzedzała mnie tydzień temu ponad, że jej Marysia przywiozła wszy z kolonii, bo potem bawiły się non stop z moimi razem - tzn. zanim sąsiadka się połapała - więc od tygodnia profilaktycznie łebki im myłam szamponem leczniczym i przeglądałam, a dziś Lalę wyjątkowo główka swędziała i znalazłam szmatę wszę żywą... i u małej jedną... od razu akcja szampon, nowe fryzury (Lilo na francuzeczkę, króciutki bob - a Lala 20 cm z długości zeszła), potem po pół godziny wyczesywania bez litości specjalnym grzebieniem super gęstym - mała jakby więcej niż tej jednej nie miała, Lala miała kolejne 4 czy 5 zdechłe już... a ja mam dreszcze i nerwowe swędzenie wszystkiego już raz to przeszłam z Izą 10 lat temu i dziękuję pięknie załamka, wygotowałam wszystkie szczotki do włosów, wyprałam wszystkie ręczniki, zmieniłam im obu pościel... mam ochotę ogolić się na łyso profilaktycznie . A mam takie cudne włosy teraz!!!! gęste!!! rude!!! długie już!!!

Współczuję :/ Grrrr aż mnie coś zaczęła głowa swędzieć :/

Aniołek 11.03.2015
amelia177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 23:21   #4802
88maggie88
Wtajemniczenie

No nie uwierzycie co się dzieje po 23 u mnie za blokiem. Malują pasy... smród niesamowity aż musiałam okna pozamykac. Trudno będzie duszno ale.smrodu wdychac nie będę. Do tego niesamowicie jest głośno.. a ja właśnie kladlam się spać

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Jakby ktoś kosił trawę :/
Stary 2015-07-17, 23:22   #4803
ewlina
Zakorzenienie

GG do ewlina

Amelia ja zamawialam...chyba na początku tego tyg a ty tez przez adamex? Mój poprostu okazało się ze maja e magazynir
Stary 2015-07-17, 23:23   #4804
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez amelia177 Pokaż wiadomość
Ale naskrobałyście, oczy mi się zamykały, ale nadrobiłam ufff

Chyba wzięłabym chmurki. A co do płakania bez powodu, też tak mam ostatnio.

Przypomnij jaki materac zamówiłaś? Widzę, że wszyscy kupują w Gemini, porównywałyście ceny, na prawdę warto? Bo tyle tych wszystkich gazików, podkładów, pieluch jest na allegro.

Tiaaa...moje zachcianki źle wpływają na mojego męża, a niestety jak ja go nie zmotywuję to chyba nikt :/

Gratulacje, że wszystko ok i masz to z głowy, ja już nie mogę się doczekać swojego. 6 cm to kawał stópki!

Ejjj ja też już chcę mój! A kiedy zamawiałaś???

Jak coś ja zamawiałam na tej stronie http://www.babyblue.sklep.pl/maxi-co...3-kg,id42.html i z tego co widzę cena była atrakcyjna, tyle, że zamawiałam jeszcze parę rzeczy i transport wytargowałam gratis.

Współczuję :/ Grrrr aż mnie coś zaczęła głowa swędzieć :/
Aptekę Gemini również ja polecam. Tanie zakupy i ekspresowa wysyłka. Do tego wszystkie rzeczy ładnie zapakowane
Stary 2015-07-17, 23:28   #4805
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88maggie88 Pokaż wiadomość
No nie uwierzycie co się dzieje po 23 u mnie za blokiem. Malują pasy... smród niesamowity aż musiałam okna pozamykac. Trudno będzie duszno ale.smrodu wdychac nie będę. Do tego niesamowicie jest głośno.. a ja właśnie kladlam się spać

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Jakby ktoś kosił trawę :/
Oj to współczuję. Pewnie malują bo ruch mniejszy w nocy, ale kurde cisza nocna chyba obowiązuje

Apteka Gemini własnie tania jest jak tak patrzyłam niektóre produkty na innych stronach. Zamówiłam w poniedziałek wieczorem jakoś i w srodę już był kurier ale nas nie było i zostawił w Kolporterze w kiosku a nam awizo
Stary 2015-07-17, 23:35   #4806
Oliath
Zakorzenienie

Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr na stronie lotniska widzę, że Lufthansa z Monachium opóźniona, ale ile to już nie napisali, a tam mój mąż stęskniony w tym samolocie a już 40 minut temu powinien był wylądować mam nadzieję że tam żadne burze na trasie nie latają, zawsze się tak boję dopóki szczęśliwie nie wyląduje

EDIT: o, a na innej stronie info, że wylądował, i to o czasie
powaliło ich.
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2015-07-17 o 23:37
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 23:38   #4807
amelia177
Rozeznanie

Cytat:
Amelia ja zamawialam...chyba na początku tego tyg a ty tez przez adamex? Mój poprostu okazało się ze maja e magazynir
Niestety nie, przez tą firmę http://www.babyblue.sklep.pl/wozek-a...tta,id418.html no a oni w Adamexie :/ ale uprzedzali, że może potrwać długo, w pon. do nich zadzwonie, może mój też mają w magazynie? :P

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
Oj to współczuję. Pewnie malują bo ruch mniejszy w nocy, ale kurde cisza nocna chyba obowiązuje

Apteka Gemini własnie tania jest jak tak patrzyłam niektóre produkty na innych stronach. Zamówiłam w poniedziałek wieczorem jakoś i w srodę już był kurier ale nas nie było i zostawił w Kolporterze w kiosku a nam awizo
No to nie będę grzebać i też tam zamówię, powinni nam kurna dać jakieś kupony zniżkowe :P jeśli prawie każda tam zamawiała )

Ejjjjjjj głodna jestem, ale jeść o tej porze?? :P

Aniołek 11.03.2015
amelia177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 23:47   #4808
blindness_94
Zadomowienie

GG do blindness_94

Pospałam trochę po południu i teraz pewnie nie zasnę. Kurde, tak patrzę na te moje wyniki testu obciążenia i mam na czczo 87, po godzinie 140, a po dwóch 67. To 67mg po dwóch godzinach, to nie jest za mało?
Stary 2015-07-17, 23:49   #4809
Amelie04
Zakorzenienie

Blindness- mi sie zdaje, ze ok a u mnie jest 76 - 136- 124 i ten ostatni chyba za wysoki? kuzwa zebym nie musiala powtarzac, bo 3 raz nie zniose

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Amelia jedz jak dzidzia sie domaga
Amelie04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-17, 23:53   #4810
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Kuźwa też mnie ssie grrrrr... a nie mam chleba. Tylko Wazę a nie hce mi chrupać i w ogóle nie chce mi się ryjkiem mielić hehehh

Oliath
ja mam czasem takie schizy jak mój wraca z pracy i pogotowie gdzies jedzie
Stary 2015-07-18, 01:13   #4811
Oliath
Zakorzenienie

Lot odwołany

Mąż dostał od Lufthansy hotel i 10 euro na McDonalda :/

Nosz co za gnoje, od razu mówię że NIE BURZE były powodem, ogólnie zagadkowa sprawa
Kubulek
Stary 2015-07-18, 03:49   #4812
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Fotelik mamy upatrzony maxi cosi na stronie świata dziecka za 499 zl no i adapter w2 smyku u nas 50 zl
Jak dobrze, że się zdecydowałam na używkę, powariowali z tymi cenami :/

Cytat:
Męczysz tą grażynkę

A Twój wózek stał koło mojego więc mogłam się przyjrzeć i bardzo fajny
Oj tam od razu męczę, nie protestowała

Mój małżonek się foszy, że nie wzięliśmy Carmeli, była w podobnym zestawie kolorystycznym, tego okienka nie może odżałować i "szyberdachu" A ja za każdym razem jestem nim coraz bardziej zachwycona Tylko się zastanawiam czy aby na pewno nie zrobiłam sobie kuku ciemną budką...no ale zobaczymy jak się będzie spisywać i w kwestii brudzenia i reakcji na słońce.
Oczywiście wśród znajomych już afera, że mogliśmy poczekać z zamówieniem aż się okaże płeć, bo przecież wózek taki "męski"

Cytat:
)
Ja ostatnio jadłam o 2, obudziło mnie ssanie w żołądku

Cytat:
Lot odwołany
Ważne że wszystko ok
Stary 2015-07-18, 07:05   #4813
mala29lll
Zakorzenienie

Dzień dobry. Kurde jaki miałam poje..any sen. Takie realistyczny i zarazem tak niemożliwy że aż straszny i się obudziłam taka zdenerwowana. DO tego dalej kuśtykam z ta noga po skurczu wczorajszy

Cytat:
Lot odwołany

Mąż dostał od Lufthansy hotel i 10 euro na McDonalda :/

Nosz co za gnoje, od razu mówię że NIE BURZE były powodem, ogólnie zagadkowa sprawa
Oj współczuję. Tak czekałaś To kiedy teraz lot??

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Mój małżonek się foszy, że nie wzięliśmy Carmeli, była w podobnym zestawie kolorystycznym, tego okienka nie może odżałować i "szyberdachu" A ja za każdym razem jestem nim coraz bardziej zachwycona Tylko się zastanawiam czy aby na pewno nie zrobiłam sobie kuku ciemną budką...no ale zobaczymy jak się będzie spisywać i w kwestii brudzenia i reakcji na słońce.
Oczywiście wśród znajomych już afera, że mogliśmy poczekać z zamówieniem aż się okaże płeć, bo przecież wózek taki "męski"
:
Wcale nie jest męski Nie wiem o co im chodzi. Super jest i dla chłopaka i dla dziewczynki. A jeszcze stał taki śmieszny Figaro. ZObaczę czy jest w necie
Kurczę nie ma w necie, ale różowo- chyba czarny albo granatowy a ten wzorek był w koty na budzie i na "mydełku" czyli tej misie na dole w gondoli. Nie widziałam jeszcze czegoś takiego

A czemu Ty pisałaś post po 3 w nocy?? SPac nie możesz?
Stary 2015-07-18, 07:33   #4814
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Oj współczuję. Tak czekałaś To kiedy teraz lot??
o 11

opóźnienie 12 h ponad, od 5 h w górę mozna się starać o odszkodowanie

---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:32 ----------

Yyyyy gdzie te burze zapowiadane na rano?...
Kubulek
Stary 2015-07-18, 08:04   #4815
mala29lll
Zakorzenienie

u mnie też praży a miało padać. Może później

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

JAk mi sie nie chce iść pod prysznic JAk sobie pomyślę, ze tyle się nagimnastykować i później jeszcze smarownie to już jestem zmęczona. W dodatku coś mnie głowa boli
Stary 2015-07-18, 08:10   #4816
natalitka1988
wkręcona :)

Siema witam się sobotnio dziś obudził mnie pierwszy raz skurcz łydki...
Stary 2015-07-18, 08:22   #4817
Pasztetnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rita_k Pokaż wiadomość
Piłka chyba nie ma przeciwwskazań. No ja w 20 tyg chodzilam na SR i jic fizjot. Nie mowila.
A no to super

Cytat:

Oj dziewczyny, koszmar mamy, moje obie młodsze od córki sąsiadki załapały wszawicę sąsiadka uprzedzała mnie tydzień temu ponad, że jej Marysia przywiozła wszy z kolonii, bo potem bawiły się non stop z moimi razem - tzn. zanim sąsiadka się połapała - więc od tygodnia profilaktycznie łebki im myłam szamponem leczniczym i przeglądałam, a dziś Lalę wyjątkowo główka swędziała i znalazłam szmatę wszę żywą... i u małej jedną... od razu akcja szampon, nowe fryzury (Lilo na francuzeczkę, króciutki bob - a Lala 20 cm z długości zeszła), potem po pół godziny wyczesywania bez litości specjalnym grzebieniem super gęstym - mała jakby więcej niż tej jednej nie miała, Lala miała kolejne 4 czy 5 zdechłe już... a ja mam dreszcze i nerwowe swędzenie wszystkiego już raz to przeszłam z Izą 10 lat temu i dziękuję pięknie załamka, wygotowałam wszystkie szczotki do włosów, wyprałam wszystkie ręczniki, zmieniłam im obu pościel... mam ochotę ogolić się na łyso profilaktycznie . A mam takie cudne włosy teraz!!!! gęste!!! rude!!! długie już!!!

Może obedzie sie bez scinania; sama zlapalam wszy jak poszlam do 1 klasy podstawowki, a wlosy mialam do kolan nigdy nie byly obcinane Matka odrazu panika, wymyla mi je tym morderczym szamponem i wyczesala i byl spokoj

Dziewczyny, a ja sie dzis znowu obudzilam z ciazowym dolem Bo otwieram oczy i pierwsze co widze to czekający wozek w kącie, szafke pod przewijak, no i nasze lozko wczoraj przestawialismy w sypialni zeby wszystko zmiescic i mnie dopadla znowu zalamka, ze sie wszystko zmienia... No i z automatu mysli jak to juz nie bede mogla np, wyjsc szybko na zakupy, ani z TŻ nigdzie pojechac, ze znajomymi umowic sie na piwo... Wiem, durne mysli ale coz zrobic Chyba jak kot nie lubie zmian Na szczescie po chwili na mysl o tym malym cudzie stworzonym z nas dwojga humor sie mi poprawil

A Tż zdziwiony ze przeciez "nic sie nie zmienilo" - taaa, nie on chodzi od pol roku z pakunkiem w brzuchu, obolaly i nie on bedzie potem robil za bar dniami i nocami On ma caly czas wizje jak jego dziecko juz bedzie mialo z 5 lat i bedzie kumate i chetne na wycieczki samochodm. Taa, tylko najpierw przez 2 lata bedzie wyło co chwila a potem przez kolejne 2 kombinowalo jak mu po tym samochodzie kupe rozsmarowac

---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:17 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ----------

JAk mi sie nie chce iść pod prysznic JAk sobie pomyślę, ze tyle się nagimnastykować i później jeszcze smarownie to już jestem zmęczona. W dodatku coś mnie głowa boli
Noo, ten tydzień ma byc ponoc upalny Akurat jedziemy w środe na festwial folkloru w rodzinne strony, to jest nad jeziorem wiec wazne zeby pogoda dobra byla. No i bede tez te meble w miedzyczasie malowac
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-18, 08:30   #4818
gosiek0388
Zadomowienie

Witam się,
obolała, głowa mnie boli chyba , a gorąco już jest masakrycznie i nie wspominając jak duszno ale chyba burzysko będzie bo czarne chmury na horyzoncie.
Ma któraś może kawałek skóry na zbyciu
bo ja już na brzuchu nie mam i ciągnie
Stary 2015-07-18, 08:38   #4819
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalitka1988 Pokaż wiadomość
Siema witam się sobotnio dziś obudził mnie pierwszy raz skurcz łydki...
Oj to współczuje

Pasztetnik też mnie taki myśli dopadają. Czasem euforia, a czasem przerażenie co to będzie. No ale my już się nażyliśmy we dwoje i mam dość Czas na nowego osobnika. A wczoraj się złapałam na tym jak pomyślałam "Jak to tak ktoś obcy będzie tu mieszkał jeszcze" ło rany Jaki obcy? TO moje dziecko. Dziwna jestem:pomid or: Czasami jak mnie najdzie przerażenie to zaraz wyrzuty sumienia, ze w ogóle tak myślę. No ale co ja na to poradzę Mniemam że każda kobieta tak ma przy pierwszym dziecku i nie tylko
Stary 2015-07-18, 08:39   #4820
EMI2014
Rozeznanie

Cytat:
Dwustronny z jednej twardszy z drugiej miekki. lateks, kokos, pianka, kokos- Cos takiego, podobny co mala kupila jak czytalam, nie wiem czy pamiętasz? Sam lateks wydawał się za miekki, a gryka jakoś mnie zniechecila:p

Rita ja się wczoraj poplakalam bo M zjadl mi pieterko ptasiego meczka, az mi głupio teraz:p

Gemini z cenami ok, zawsze zamawiam z tej apteki, czasem zbieram zam na 1500 zl i nie dają rabaraw:p jakieś probki wrzucają. Kupowalam tam przed ciaza ino folic za 28 zl a w aptece stacj. nie znalazlam taniej jak 54zl... radze się wstrzymac z zam w te upały; )

Cytat:
No nie uwierzycie co się dzieje po 23 u mnie za blokiem. Malują pasy...
:/
Oj wiem! U mnie kiedyś malowali, potem zdrapywali bo sierotki się pomylili i znow malowali. .. kupe smrodu i hałasu! Ale teraz jest ładnie i bezpieczniej; )
Cytat:
Napisane przez blindness_94 Pokaż wiadomość
patrzę na te moje wyniki testu obciążenia i mam na czczo 87, po godzinie 140, a po dwóch 67. To 67mg po dwóch godzinach, to nie jest za mało?
Tak dziwnie; ) najlepiej jak rzuci okiem dr. Kiedy wizyta?

Cytat:
Współczuję gadziny! Az mnie zaczelo wszystko swędziec! Kiedyś sis moja przyniosła ze szkoły, masakra! Siedzieliśmy z workami na glowach kiedyś nie było fajnych środków. A mama to się nagrzebala.... plus byl taki ze nie mialam duzo a uwielbiam jak ktoś mi iska w głowie!:p

[/COLOR]Yyyyy gdzie te burze zapowiadane na rano?...
U mnie postraszylo tylko o poranku, ale chmura jakby z Wro szla:p

Najważniejsze ze M caly i zdrowy! Niebawem będzie razem; )

Ja dzisiaj przed 5 jadlam musialam!
Trzeci dzień sni mi się ze się kocham , na szczęście z M:p stesknilam już się...
EMI2014 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-18, 08:51   #4821
88maggie88
Wtajemniczenie

Cytat:

Daj spokój chyba do 1 w nocy ich słyszałam. Do mnie jeszcze kurier zadzwonił czy jestem teraz w domu. A podawalas numer?

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:

Haha ja mam podobnie. A jeszcze wczoraj nogi golilam a tak było ciężko ze szok :/

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość
Witam się,
obolała, głowa mnie boli chyba , a gorąco już jest masakrycznie i nie wspominając jak duszno ale chyba burzysko będzie bo czarne chmury na horyzoncie.
Ja mam strasznie widoczne żyły na brzuchu po bokach do tego jeszcze widoczne od dekoltu do piersi :/ strasznie to wygląda ale taka moja natura. Ja bez makijażu to jak śmierć wyglądam. Mąż mówi ze mam przezroczystą twarz
Stary 2015-07-18, 08:55   #4822
EMI2014
Rozeznanie

Oliath
Zaczelo sie gadanie jak zwylke ze ivf jest nieetyczne itp. Potem ze nienaturalne, wszystko stymulowane, ze Bog nie daje potomstwa i ma w tym jakis cel, ze dzieci rodzą się inne, chore itp nie chcialam usłyszeć ze rodza się z bruzdami na czole... nawet moja mama byla w szoku. Ona została do konca

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
A jeszcze wczoraj nogi golilam a tak było ciężko ze szok :/
Ja mam strasznie widoczne żyły na brzuchu po bokach
Wczoraj też robilam ze sobą porzadek, a z pieszczocha to juz przestaje byc zabawne:p
Z zylami mam dokładnie tak samo! Na dekolcie strasznie wyglądają!
Stary 2015-07-18, 08:55   #4823
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Wcale nie jest męski Nie wiem o co im chodzi. Super jest i dla chłopaka i dla dziewczynki. A jeszcze stał taki śmieszny Figaro. ZObaczę czy jest w necie
Kurczę nie ma w necie, ale różowo- chyba czarny albo granatowy a ten wzorek był w koty na budzie i na "mydełku" czyli tej misie na dole w gondoli. Nie widziałam jeszcze czegoś takiego
A bo wiesz, przyjęło się, że ciemne kolory i ogólnie granat to męska domena
To nie Figaro, to Vision Design
Cytat:
A czemu Ty pisałaś post po 3 w nocy?? SPac nie możesz?
Luby pojechał o 3 do pracy, a ja byłam świeżo rozbudzona, to co miałam robić? Wizaż

Cytat:
Napisane przez Pasztetnik Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja sie dzis znowu obudzilam z ciazowym dolem Bo otwieram oczy i pierwsze co widze to czekający wozek w kącie, szafke pod przewijak, no i nasze lozko wczoraj przestawialismy w sypialni zeby wszystko zmiescic i mnie dopadla znowu zalamka, ze sie wszystko zmienia... No i z automatu mysli jak to juz nie bede mogla np, wyjsc szybko na zakupy, ani z TŻ nigdzie pojechac, ze znajomymi umowic sie na piwo... Wiem, durne mysli ale coz zrobic Chyba jak kot nie lubie zmian Na szczescie po chwili na mysl o tym malym cudzie stworzonym z nas dwojga humor sie mi poprawil
No nie da się ukryć, zmiana będzie i to bardzo duża. Na razie jeszcze tego tak nie czujemy, do mnie w zasadzie nie dociera jeszcze jak to wszystko się poprzestawia, mam takie wrażenie jakby ciąża była wystarczająco dużą zmianą
Natomiast nie wierzę w brak możliwości pójścia na zakupy, umówienia się na piwo. Będzie trzeba ostro spiąć pośladki żeby to i owo zorganizować, ale się da
Stary 2015-07-18, 08:57   #4824
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Oliath
Zaczelo sie gadanie jak zwylke ze ivf jest nieetyczne itp. Potem ze nienaturalne, wszystko stymulowane, ze Bog nie daje potomstwa i ma w tym jakis cel, ze dzieci rodzą się inne, chore itp nie chcialam usłyszeć ze rodza się z bruzdami na czole... nawet moja mama byla w szoku. Ona została do konca
omg
smutne i żałosne
Kubulek
Stary 2015-07-18, 08:59   #4825
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
omg
smutne i żałosne
Ale nie zaskakujące, stanowisko KK w tej sprawie jest głoszone bardzo jasno. Wczoraj słyszałam w radiu o kościelnym liście wystosowanym do prezydenta, przedstawiciel Kościoła prosi o niepodpisanie ustawy. To niech teraz wszystkie matki, które urodziły przez in vitro i te, które się starają o in vitro, napiszą swoje listy do Bronka

Paskudna manipulacja i wpierniczanie się do spraw państwowych.
Stary 2015-07-18, 09:02   #4826
Oliath
Zakorzenienie

CHCĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ

http://allegro.pl/gagagu-pl-sowa-clo...519346889.html
Kubulek
Stary 2015-07-18, 09:09   #4827
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Haha, serio masz konkretnego fioła na punkcie sówek
Stary 2015-07-18, 09:13   #4828
mala29lll
Zakorzenienie

Cytat:
. Do mnie jeszcze kurier zadzwonił czy jestem teraz w domu. A podawalas numer?[COLOR="Silver"]

Ja mam strasznie widoczne żyły na brzuchu po bokach do tego jeszcze widoczne od dekoltu do piersi :/ strasznie to wygląda ale taka moja natura. Ja bez makijażu to jak śmierć wyglądam. Mąż mówi ze mam przezroczystą twarz
Podałam nr. W ogóle w czwartek miałam szczęście. Wyjechaliśmy już na SR i ledwo wjechaliśmy na dwupasmówkę. Kurier dzwoni heheh no to zgodził się podrzucić do mojej mamy. Myślałam, że to paczka z apteki a to łóżeczko. Później na SR dzwoni to wyszłam na dwór odebrać i halo halo a nikt sie nie odzywa i nie wiem czy to nie był kurier z gemini właśnie

Też mi żyły wylazły na brzuchu. Na cyckach też ale ja mimo że się nie opalam to mam skóre na całym ciele równomiernie zabrązowioną. Pewnie tak jak czytałam więcej melaniny w skórze
Cytat:
Napisane przez gosiek0388 Pokaż wiadomość
Też potrzebuje skóry. Szczególnie wieczorem Gabi wypycha chyba tyłeczek z prawej strony i taaaaak ciągnie, ze aż boli.
Wczoraj mąż położy rękę to tak machała tą dupecją heheh i wypychała mu rękę aż był w szoku
Cytat:
Oliath
Zaczelo sie gadanie jak zwylke ze ivf jest nieetyczne itp. Potem ze nienaturalne, wszystko stymulowane, ze Bog nie daje potomstwa i ma w tym jakis cel, ze dzieci rodzą się inne, chore itp nie chcialam usłyszeć ze rodza się z bruzdami na czole... nawet moja mama byla w szoku. Ona została do konca[COLOR="Silver"]
Trzeba będzie jakieś dobre pudry kupić żeby zakryć tę bruzdę To HArry Potter też był z in vitro? JA już się śmieję z tego bo co zrobić. A Bozia dobrze wie co robi. Jak ma się ie udać to i in vitro się nie udaje. Dobrze wiesz jak jest na wątku o IVF. Petycję podpisałaś? https://secure.avaaz.org/pl/petition..._nieplodnosci/
Prosze o podpisanie jak ktoś chce

JA czekam jak otworzą pasmanterię i idę po włóczkę. Ktoś tu pytał o wczoraj o co chodzi z włóczką. No więc pojechaliśmy wczoraj po włóczkę do miasta obok i spontan po wózek najpierw O 17.10 byliśmy pod pasmanterią tam a tu wiadomość "W dniu 17.07 sklep czynny do 17" aaaaaaaaaaaaaaaaaa co pech to pech Więc idę u mnie. Może coś będzie miała co mi przypasuje, bo zamówiłam z neta i mi się kolor nie podoba a duuuużo czasu i nerwów poświęcę na kocyk Gabrysiowy więc musi być piękny
Stary 2015-07-18, 09:17   #4829
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Petycję podpisałaś? https://secure.avaaz.org/pl/petition..._nieplodnosci/
Prosze o podpisanie jak ktoś chce
A jak i kiedy to zamierza dotrzeć do Bronka?
Stary 2015-07-18, 09:19   #4830
EMI2014
Rozeznanie

Mala juz dawno! :p
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości