|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.31
Cytat:
. W kazdym badz razie dzieki ![]() Wysłane z mojego GT-I8190 |
|
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#183 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a jak dostałam ostatnio lustrzankę do ręki to stwierdziłam że to nie dla mnie taka lustrzanka. Tam trzeba przy każdym zdjęciu zmieniać ustawienia obiektywu tzn ostrość, przybliżenie itp. To się nadaje do robienia zdjęć kwiatom ew. pozowanym a nie np na ślubie gdzie goście Ci wchodzą przed obiektyw, gdzie wszystko tak szybko się dzieje itd. Dlatego rozglądam się raczej za jakąś cyfrówką z większym body i obiektywem (cyfrówka =/= małpka)
|
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, za mała próbka. |
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Wiolusia - zaraz zobacze dziekuje
![]() Kopnieta - jestes tego pewba ze do kazdego zdjecia trzeba zmieniac ostrosc ? ;p. Bylam na sesji zdjeciowej ok rok temu i nie kojarzy mi sie zeby pani non stop zmieniala ostrosc . I teraz tez poznalismy na wyjezdzie pare i robilam im zdjecia i np. Jak ta dziewczyna( tez zajmuje sie fotografia, miala jakiegos nikona '- powiedziala ze to jest jakis " nieeklatkowy " czy cos takiego nie znam sie ) to ona ustawila aparat dala mi i 3 zdjecia im pstryknelam z roznych stron ( na statku) i fajnie wyszly . Wiec chyba nie doslownie tak przy kazdym zdjeeciu ? ![]() Wysłane z mojego GT-I8190 |
|
|
|
#186 | ||
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Skłaniałam się do Lumii, bo ma 1G ramu, a samsung 700MB. Ale czytam w niektórych komentarzach, że i tak niezbyt płynnie chodzi. Miałam nadzieję, że ktoś ma. Co do oprogramowania, mam tablet na androidzie, samsung właśnie i jestem zadowolona, ale nie widzę przeszkód żeby wypróbować coś nowego. Generalnie nie zależy mi na bajerach w telefonie, jeszcze niedawno miałam starego klawiszowca. Zależy mi głównie na tym, żebym bez problemu mogła coś sprawdzić w necie i nie na wkurzała się przy tym zbytnio. No i może trochę na fotkach, jak nie będzie aparatu pod ręką
|
|
#187 | |
|
...
|
Cytat:
1GB z Windowsem będzie chodził płynniej niż 1GB na Androidzie.
|
|
|
#188 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
|
|
#189 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Win jak to Win się "wiesza", Android bardziej stabilny. |
|
|
|
|
#190 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
![]() Ten na windowsie ma właśnie większy ram, ten na androidzie mniejszy. Chyba wezmę tę Lumię - tylko, że to nie jest Nokia Lumia, a Microsoft Lumia, ujmuje jej to coś? ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Bo są tańsze w abonamencie, nie chcę wydawać dużo na tel, nie zależy mi szczególnie poza awaryjnym sprawdzeniem neta. No i dzwonieniem i pisaniem oczywiście.
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym przetestować krem pod oczy All about eyes rich- czy w douglasie/sephorze dostanę darmową próbkę (ale taką 5ml w słoiczku)?
![]() Nie będę płacić na allegro komuś 40-50zł za coś co mogę otrzymać za darmo
|
|
|
|
#192 |
|
...
|
Nie ma znaczenia, to tylko nazwa. Microsoft wykupił Nokię po prostu.
in the light of the world with breaks for coffee and snacks Edytowane przez Whim Czas edycji: 2015-07-18 o 11:27 |
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te miniaturki są sprzedawane jako zestaw podróżny albo dodawane do zakupów jako bonus.
|
|
#194 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chodziło mi o to czy już nic nie ma w tej półce cenowej. Nokię zdaje się Microsoft kupił. Widziałam wątek, gdzie dziewczyny się skarżyły, że ciężko tam o fajne próbki nawet przy sporych zakupach... |
|
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8190 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 |
|
Zasiedzenie
|
Dzięki, chyba wezmę tę Lumię. Jedna rzecz która mnie martwi, to to wieszanie. Tzn. czy bardzo będzie mnie wkurzać przy przeglądaniu neta, czy tylko trochę.
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dwie znajome z lumia i mówią nigdy więcej :P Bardzo często im się wiesza telefon np. Ja oglądają coś na yt, wychodzą na przeglądarkę, a jak w coś grają to już w ogóle.
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też Lumii nie polecam, TŻ miał i z ulgą się jej pozbył.
|
|
|
|
#199 | ||
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
Cytat:
A, jeszcze jest Huawei.
Nie ma złych roślin, są tylko źli ludzie. Edytowane przez jaksy Czas edycji: 2015-07-18 o 12:16 |
||
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
HTC są dobre LG jaki? Ja mam teraz smartfona z LG i jestem bardzo zadowolona Mam go rok korzystam z przeróżnych aplikacji i nigdy mi się jeszcze nie zawiesił.
|
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Przybywam po porady odnośnie namiotowania
![]() Pożyczam dzisiaj namiot od koleżanki i wybywam na działkę koczować. Nie wiem, czy będzie materac (bo to zależy czy wykupili w biedrze ), czy od biedy mogę dać po prostu na spód jakąś kołdrę i koc, żeby tyłek nie zmarzł? Moje doświadczenie jest bardzo skromne, raz mi jakoś rozłożyli namiot na balkonie u babci gdy miałam pięć lat, więc z wielką wdzięcznością przyjmę wszelakie porady |
|
|
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
u mnie też znajomi mają Lumie i nigdy więcej takiego badziewia. Żałowali po nie całym pół roku, że to wzięli. Ps. Jak nadal masz wątpliwości to idź do wątku " jaki wybrać telefon " czy jakoś tak :p tam dziewczyny doradzają który lepszy itd Dokładnie |
|
|
|
|
#204 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
O, to poszukam i przeniosę się tam jak coś, żeby już tu nie zaśmiecać (mam tylko nadzieje że ktoś tam czasem zagląda)
|
|
#205 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poczytaj opinie o tych telefonach, recenzje. Dochodzi jeszcze kwestia dostępności aplikacji na Windowsa. Edytowane przez 201604301943 Czas edycji: 2015-07-18 o 12:54 |
|
|
|
|
#206 | |
|
Zasiedzenie
|
Cytat:
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko nie mam takiego cuda jak karimata
![]() Jeśli nie wyprzedali w biedrze to kupimy materac taki dmuchany (pewnie będzie przy nim trochę kombinowania), jak nie to mam jedynie trochę koców w domu, w razie w wezmę nawet swoją kołdrę pod spód Zapowiadają ciepłą noc, najchłodniej ma być 17 stopni, więc chyba przeżyjemy z lubym
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#208 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
właśnie wracam z tygodnia pod namiotem, miałam materac dmuchany, pod nim koc, a na nim prześcieradło i jeszcze jeden cienki koc. Wydaje się być dużo, ale ja jestem zwierzątko ciepłolubne a trzeba pamiętać, że sam materac dmuchany sam w sobie jest jakąś izolacją. Kiedy go nie ma może być zimno. BTW, przed wyjazdem kupiłam materac w Netto, sprawdź
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;52124218]Ja jestem starą wyjadaczką biwakowania w namiocie, i uważam, że na takiej cienkiej warstwie jak koc i karimata będzie Ci zimno. A na dodatek niewygodnie
właśnie wracam z tygodnia pod namiotem, miałam materac dmuchany, pod nim koc, a na nim prześcieradło i jeszcze jeden cienki koc. Wydaje się być dużo, ale ja jestem zwierzątko ciepłolubne a trzeba pamiętać, że sam materac dmuchany sam w sobie jest jakąś izolacją. Kiedy go nie ma może być zimno. BTW, przed wyjazdem kupiłam materac w Netto, sprawdź [/QUOTE]Luby właśnie pojechał do Carefoura, bo tam jest podwójny materac wg gazetki, 22cm to już będzie chyba całkiem dobra izolacja. Teraz tylko skołować pompkę ![]() Wezmę ze dwa koce jeszcze, ale TŻ wydziela dużo ciepła, więc nie powinnam zmarznąć. Dzięki wielkie |
|
|
|
#210 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Co to znaczy, że jak Windows, to się musi wieszać? Moi rodzice mają kilka lat telefony pod windą i nie mają takich problemów jak ja ze swoim androidem. Stabilny? Tak, ale na pierwszoligowych telefonach z mocnymi podzespołami. Mnie już szlag trafia, bo mój potrafi mi się wysypać przy podstawowych funkcjach (czyszczony ze śmieci regularnie, nie jest zapchany aplikacjami). Windows jest akurat bardziej stabilny i płynniejszy. A przekonanie o wieszaniu się Windowsa to pozostałość po narzekaniu na stare systemy.Pisze w oparciu o doświadczenia z Trendem i Galaxy S3. Co do aplikacji, można sprawdzić. Jest ich obecnie mniej, ale jak szukałam, czy moje must have są dostępne, to nie było problemu. Edytowane przez Noodle Soup Czas edycji: 2015-07-18 o 14:10 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

. W kazdym badz razie dzieki 

ja wgl. Sie nie znam myslalam ze teraz to tylko lustrzanki