|
|
#781 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
Ale przynajmniej nie zbiłam, jeszcze ![]() Encens Flamboyant bym se testnęła dla pewności, to jakieś wycofane, że już próbek nie ma nigdzie? |
|
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Encre jest faktycznie gorzkie i raczej nie widzę opcji wysładzania, choć mooooże na Tobie? No bo takie troszku faktycznie jenostajne jest i bez fajerwerków.
|
|
|
|
|
#783 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. nooo, takie zwyyykłe i poczciwe a mi się chce czegoś bardziej fikuśnego i mrocznego, chyba na tym Greylandzie stanie. Aż założyłam stosowny wątek za zagramanicznej fragrantice (jak cały świat nie pomoże, to nic nie pomoże) ale odpowiedzi dzielą się na a) totalna nisza, która nie wysyła próbek do krajów trzeciego świata no dobra, wysyła ale za straszne pioniondze i b) zapachy leśno-słodkie. Co oni z tym lasem, że jak ognisko to zaraz w lesie i pieczenie pianek marshmallow? W krajach trzeciego świata piecze się na polu ziemniaki i kiełbasę i to ma sens!
|
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Mama ma niedługo urodziny i nie wiem, c jej kupić. Perfumy ma. , zegarek ma. Myślę na srebrnymi klipsami może. .. kosmetyków nie uzywa. , biżuterię i perfumy tylko na święta. .. ciężko coś wybrac
edit: chyba jakies klipsy i niech ma cos osobistego
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-07-17 o 14:24 |
|
|
|
#785 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
O boshe, ale gorąco znooofff
|
#786 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Maja, a co Mama lubi? Czytać, słuchać, ma jakieś hobby? Coś zbiera?
|
#787 |
|
Nindżopesz
|
Maja, jakąś książkę? I zaraz, jak to, perfumy ma? Jedne ma? To jakby nie miała
Jak jakieś popularne to może dokup tematyczny żel, krem czy coś?Kurde, zaczynam rozumieć życie pod kreską. Odkąd oddaję maużonowi prawie połowę wypłaty a ćwierć wydaje na badania zaczyna być ciężko Znaczy z perfumami ciężko Zabraknie mi 80 zł na chciejstwa.BTW czy ktoś widział stacjonarnie TANIO czarne staniki zwykłe, kompletnie gładkie (nie koronka), miękkie ale z fiszbinami? Kupiłam taki wcześniej w H&M ale nie ma ich na stronie w Intimissi drogo jak nieszczęście, nie wiem gdzie szukać.
|
|
|
|
#788 |
|
niecnotliwa dziewica
|
To ja może nie powinnam mówić, ze w I. ostatnio przecena była....
|
#789 |
|
Nindżopesz
|
A z ciekawości - na ile?
Kiedyś nawet próbowałam tam coś kupić ale we wszystkim wyglądałam jak idź i nie wracaj (a ceny około 120 zł). Te miękkie miały trójkątny krój i góra materiału mi się smętnie marszczyła w miseczce B. W końcu kupiłam taki zwykły pod-tiszertowy w H&M za chyba 40 zł, mam nadzieję, że jeszcze będą. W Kappahlu widzę "moje" fasony ale po 80 :/ |
|
|
|
#790 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
W każdym razie za gacie płaciłam chyba 22 albo 25zł, a oryginalnie były powyżej 40. Staniki to samo i czarny gładki byś znalazła na pewno
|
|
#791 |
|
Nindżopesz
|
Kiedyś też nie nosiłam miękkich bo nie miałam co w nie wsadzić, ale teraz wszystko co sztywne mnie drażni i najchętniej noszę zwykłe sportowe jak obcięty top. Bezfiszbinowe są takie lekko sztywne czy zupełnie miękkie, szmatkowate jak te sportowe?
|
|
|
|
#792 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#793 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Bezfiszbinowe sa raczej miekkie, ale nie tak, jak szmatkowe,
|
#794 | ||
|
Zakorzenienie
|
no własnie nie ma żadnych hobby i stąd trudnośc
klipsy jej kupię ![]() Cytat:
![]() kosmetyków zadnych (poza mydłem i szamponem) nie używa (i na emeryturze ma mniej zmarszczek niż niejedna 50-tka, dobre geny mi się trafiły, że tez wyglądam dużo młodziej )Cytat:
Ja własnie zapłaciłam swoja pańszczyznę do US za kwartał.... ałaaaaa az mnie serce boli jak mi nagle pare kafli z konta ubyło
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Macham znad ciepła, wiatru i oczoebnych paznokci
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#796 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znaczy? Bo ja mam wściekle miętowe, pod kolor do bielizny
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też dziś wenowałam, ale w innym temacie - porządki Najpierw w pracy ogarniałam archiwum , potem w domu spakowałam 5 worów ubrań na zbiórkę i jeszcze jeden do wyrzucenia A wydawało mi się, że już wyczyściłam szafy, ewidentnie byłam w mylnym błędzie.Ale humor taki se
|
|
#798 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2.did Ci mięśnie wypychał po prostu znaczy na co dzień one są wpuklone do środka , a jak środek zajął did , to musiały wyleźć ![]() 3.apage , toż nic w domu nie można zrobić w takim wypadku ani fogle nic o kurza melodia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A fogle to muszę się pochwalić bo pęknę : zrobiłam dziś push-pressa szesnastką
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-07-17 o 22:25 |
||||
|
|
|
#799 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
Smołopaczula nawet jak się zmydli, to i tak pozostaje w mojem kierunku ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Esotiq |
|
|
|
|
#800 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Spod ukończonej cudnej oczyszczającej burzy
Ale jest pięknie bez palącego słońca ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Znad bolącego ucha Klasycznie narzeknę se na ironie "losu". Chodzi o opalanie. Chyba z 15 lat walczyłam z tym żeby jakimś cudem opalić nogi, a konkretnie łydki. Prażyłam je godzinami na balkonie i wszędzie gdzie się dało. Bo blade mam beee. I niiiiiiiiiiiiiiiiiiic. Jarały się na czerwień plackami. A teraz, jak nie wychodzę na słońce kompletnie, wcale, ot z auta do sklepu, reszta ewentualnie w cieniu, to wyglądam jak skwarka z autostrady Serio, stopy mam wręcz brudne, okropne są, a jak babcie drybcie, słońca unikam jak ognia. Patrze na siebie i sie nie poznaję. Jakbym wróciła z Afryki. Starość?Niby dowód na to, że słońce opala w cieniu, niby żadna nowość, ale co, przez 15 lat nie opalało? Grrrrrrrrrr |
|
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to z barcelony wróciłam z pacyfkami na stopach od sandałów i logo apple na plecach od wyciętej bluzki ![]() tak, że teraz jestem zmuszona jakoś to wyrównać ![]() ad bolącego ucha Parabelka mnie pogoni, ale mi pomagała ogrzana oliwa na ból donoszę, że w Biedzie pyszna ryba-filet na przecenie sandacz 450g - 7,99 z 23,99 dorsz Bacalhau 900g - 3,99 na kolację robiłam sandacza
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-07-18 o 12:57 |
|
|
|
|
#803 |
|
Nindżopesz
|
Betty, będzie waćpanna wkrótce znowu w UK? Chciałabym Cię znowu wykorzystać jako nos na wynos do obwąchania Jo Malone Birch & Black Pepper
Z zapytaniem czy to jakieś słodkawe atramentowo-waniliowe czy wytrawne i dymne.
|
|
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Dzięki, na razie próbuję Ibuprom max i krople z antybiorem 3. Nie lubię tego dorsza Bacalhau
|
|
|
|
|
#805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i prawdopodobnie spotkam się koleżanką, której dobra znajoma pracuje w Jo Malone ![]() w JM niestety mają niezrozumiałą dla mnie politykę próbkową ostatnio mi dziewczyna nawet proponowała miniaturkę za free, ale dostają tylko jeden zapach i to nie był ten, którym byłam zainteresowana więc nie byłam zachłanna i nie wzięłam ![]() ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Cytat:
a powyższe wynikały właśnie z nierozebrania się na plaży do bikini... ![]() 2. ja dicortinef wlewałam, ale nie chcą już sprzedawać bez rp 3. dorsza nie próbowałam, właśnie myślę czy nabyć sandacza bardzo lubię ma zwarte mięso więc myślę że można spróbować ja piekłam i dodałam sos cytrynowo - koperkowy
|
|
#806 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
a fogle to Jo Malone jest już nawet na stansted
ostatnio tak tam pozmieniali strefę, że się prawie zgubiłam
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ten mam, na receptę dostałam jakis czas temu. 3. Też tak to widzę z sosikiem. Ale kurka w mordę, wczoraj byłamw Biedrze i nic ciekawego nei było, a szukałam fajnej rybki na grila. Choć u nas blisko stawy hodowlane, najbardziej nam od nich smakuje. Niestety promo nie mają Smakowo bardzo odpowiada mi Dorada. Ale nie mam sił do tych jej małych upierdliwych ostek ![]() Tymczasem idę nastawić gar z parą na ososie. Tak się źle czuję, że zużywam zapasy zamrażalnikowe, nie mam sił do Biedry skakać.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-18 o 13:22 |
|
|
|
|
#809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi steki i polędwice z tuńczyka ale mnie nie stać, żeby jeść na co dzień i tylko do sushi kupuję poza tym od ryb mam zawsze chuopów ex marynarz i vice prezes koła wędkarskiego ![]() obecny manager fish&chipsa ![]() ja musze zapasy zużyć, bo rozmrażanie w planach ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
ja tak miałam z nutmeg&ginger, że nosa od nadgarstka nie mogłam oderwać przez resztę dnia
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-07-18 o 13:33 |
||
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Małż jednak upolował sandacza w promo
![]() Dzięks Betty, w tygodniu zrobię, bo nadchodzące dni jemy na mieście Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-18 o 16:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

Ależ mas nos! Nawet lepszy od mojego małża. Jednak nie zazdroszczę, bo jak widać potrafi Ci zniechęcić wiele zapachów.
Ale przynajmniej nie zbiłam, jeszcze 

Znaczy z perfumami ciężko
w Intimissi drogo jak nieszczęście, nie wiem gdzie szukać.

Najpierw w pracy ogarniałam archiwum

Z zapytaniem czy to jakieś słodkawe atramentowo-waniliowe czy wytrawne i dymne.