|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)
Ciężko mi w to wszystko uwierzyć, ale nie znaczy to, że w nocy nie będę miała pietra haha Miałam piłeczkę, zmalała i... jest flak ![]() Dzisiaj jedziemy na grilla do mojego kierownika. Nie mam w co się ubrać
|
|
|
|
#1412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno się zmniejsza. Ty w ogóle jesteś chudzina ![]() Cytat:
A mi też jest ciężko uwierzyć, a jednocześnie wierzę.Haha.. problem mamuś czerwcowych - żadna nie ma w co się ubrać
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zwykle jak ide do sklepu to nakladam dresy i koszulke, do tego adidasy/tenisowki i essa posprzatalam kuchnie, podloge wieczorem zmyje, mala spi jeszcze a ja nie mam co robic
|
|
#1414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja już mam 1 dzień próby bo mama kupiła 3 rodzaje ciasta... także walczę czy w skład wchodzą też Chipsy??? |
|
|
|
|
#1415 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w dresach nie chodzę nigdy, nawet nie mam Cytat:
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeciez chipsy sa z ziemniakow a ziemniaki to warzywa
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Kaczuszka- jadłaś już jakieś chipsy w czasie kp? Pytam bo ja jestem chipsoholik. I chętnie bym pożarła co nieco.
Dziś jem cukinię faszerowaną mięsem mielonym i czekam na reakcję lub brak reakcji Franka 😉
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dołączam do tych, które nie mają się w co ubrać. Jak jest upał to mam tylko jedną sukienkę. W inne się wcisnę, ale: 1. Nie mam jak karmić, 2. Podciągają się do góry i widać mi
W chłodniejsze dni też nie mam za bardzo w co Jak mi przyjdzie być jeszcze kiedyś w ciąży to tak żeby rodzić w zimie jak Wiki, bi na lato już wchodziłam w większość rzeczy i uda mi schudły. Wczoraj zjadłam pizze i Szymek dwa razy zrobił zieloną kupkę. Dzisiaj jedziemy do teściowej na grilla ![]() Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1420 |
|
Zadomowienie
|
Tak, najpierw chrupki pomidorowo-serowe, później normalne lays Max, ale trochę żeby zobaczyć jak mała zareaguje i było ok, czytałam że poza tym że są niezdrowe to na dziecko raczej nie wpływają i można raz na jakis czas.. Tylko te kcal... -.-
|
|
|
|
#1421 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam materiałowe spodnie luźne, do tego jakiś ala t-shirt i powinno być. Chciałam kupić koszulkę z Einsteinem, ale nie było rozmiaru, a szkoda, bo mamy kilka grupowych żartów o nim . No i pochodzi z tego miasta. |
||
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się bardzo cieszę że urodziłam w czerwcu. Według mnie w zimie nie miałabym co na siebie włożyć. Bo spodni żadnych poza ciążowymi teraz nie założę ze względu na bolącą bliznę a tak to mam legginsy, rybaczki ciążowe, spodenki, aladynkk, sukienki. Mali to atrakcyjne ale przynajmniej mam różne możliwości.
Marzy mi się urodzić w maju- w pierwszej ciąży miałam to na dzień matki. Kto wie- może jeszcze urodzę w maju 😉 Upiekłam ciasto jogurtowe - pachnie bosko😍
|
#1423 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja po ciazy mam dosc legginsow choc bardzo je lubie. Na szczescie bez problemu mieszcze sie we wszystkie moje ciuchy. Dla mnie chipsy mogly by nie istniec. Nie lubie i prakrtcznie nie jem. Czasem sie zdazy raz na pol roku zjesc jakies. |
|
|
|
|
#1424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
Upieklam tarte z musem sernikowym i owocami lesnymi
Co do ubran to ja sie tak ciesze, ze u mnie to tak poszło. Czuje się super i chyba wygladam lepiej niz przed ciaza i mam w czym chodzić
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem ze swojego wyglądu w sumie zadowolona. Nogi mam szczuplejszae niż przed ciążą, cyce super mogłyby takie zostać tylko ten brzuch okropny...
|
#1427 |
|
Konto usunięte
|
Ja brzuch mam płaski ale tylko jak stoję, ale płaski jak deska. Tylko miękki jak smalczyk z lidla i jak siadam albo sie schylam to jest flaczek.
Dzisiaj sie splakalam jak przyszedł do tz kolega... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1429 |
|
Rozeznanie
|
U nas masakra od wczoraj Zosia nie śpi całymi dniami tylko cycek ręce kolysanie i bujanie nawet próbowałam ja omotac bo zauważyłam że jak przyspie to się wzbudza z odruchem,, moro " wczoraj wieczorem tak zasnęła ale dzisiaj jest tak gorąco ze nie mam sumienia jej tego robić. juz nie wiem co mogło by pomóc mur:
Z pozytywnych zeczy dostaliśmy wczoraj ta Sowe co ktoras z Was wklejala i jest super ale jak widać nie zawsze usypia Szuu - straszna historia mam nadzieję że wszystko skończy się pozytywnie Dołączam się do nuejedzenia słodyczy ale skoro chipsy to sałatka to czekolada tez bo czekolada jest z cacao a cacaowiec to drzewo ![]() A lody jemy czy też nie ?? |
|
|
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj kolezanka z pracy widziala mala i chyba mi ja zauroczyla wczoraj...przez pol h mala wyla niemilosiernie, na recach zle, za klacie zle, zjadla, tez plakala... a dzis caly dzien spi...inne dziecko
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
Moja też dziś marudna, o 5 rano pobudka i od tamtej pory spała 3,5 godz. tylko. je co chwilę, ulewa, marudzi, wszędzie jej źle.
dziewczyny martwie się. Jestem 2 tyg po porodzie, prawie już nie krwawie, wydzielina taka żółta a dziś wyleciał ze mnie duży krwawy skrzep miała tak któraś?
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Mój Wojtek od poniedziałku jest tak potwornie marudny, że całe dnie go bujam...
Może on ma skok po skończonym 3 tygodniu? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
|
|
#1433 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale ze wogole juz nic wcale a wcale nie leci? ? U mnie skrzyp tez był jakoś po 2 tyg potem przez tydzień delitarne krwawienie a teraz od tygodnia już tylko plamki bardzo małe tak ze wkładka wystarcza |
|
|
|
|
#1435 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1436 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
to juz przestałam krwawić,łącznie 3 tygodnie to trwało teraz jest normalnie jak przed ciąża
|
|
#1437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie to samo, wielki skrzep wylecial. Smetny czop przy tym skrzepie to pikus. Nawet do siostry mowilam, ze mi pol macicy wypadlo tez to bylo po jakis 2 tyg
|
|
|
|
|
#1438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Chciałam dać Majce dzisiaj rumianku...płacz był taki jakbym ja ze skóry obdzierala...nawet zassac nie chciała... Zastanawiałam się już czy to nie wina butelki. Odciągnełam ciutke mleka na szybko szklanki, wlalam do butelki dałam tż żeby jej dał...zassala od razu... żarłok
|
||
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak miałam po pierwszym porodzie.
Takie jakby kawałki wątróbki wylatywały ze mnie co jakiś czas. Teraz mam właśnie taką żółtawą wydzielinę. Mam nadzieję że to jest ok. W środę mam wizytę u gin. I moje dziecko też daje popalić.. To na pewno przez upały tak maluszki marudzą. Cytat:
|
|
#1440 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, dzięki, trochę mi ulżyło. Przestraszyłam się bo teraz mam tylko żółtą wydzieline a tu nagle ten skrzep. Myślałam, że one na początku samym powinny być. A u mnie nie było a teraz nagle ten jeden. W poniedziałek zadzwonię jeszcze do położnej zapytać.
Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-07-18 o 19:39 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

wszyscy widzą!

rosi: Straszne są takie historie. A my mamy takie błahe problemy i robimy z nich nie wiadomo co...
także walczę