|
|
#3391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciucholandy II
|
|
|
|
#3393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pralinko- Karolinko, widziałam Cię 2 godziny temu na Krakowskim jak wchodziłaśw bramę co w niej jest lumpek, ale nie zdążyłam zareagować! Zobaczyłam Cię bo miałam na sobie identycznego grzyba ![]() BTW ta pelerynka to w tym lumpku?? Są tam fajne ciuszki?? |
|
|
|
|
#3394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To muszę to zapamiętać Napisz mi jeszcze wersję fonetyczną
|
|
#3395 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym chciała grzyba spotkać w Lumpku, ale najbardziej chyba w szarym, jasnym kolorze, krótkiego i szerokiego, żeby pod spód obcisłego longa założyć, a rękawy takie 3/4, z tych wklejonych, to ten pierwszy by mi najbardziej podchodził.
No porównując cenę 40zł z normalnymi sklepami, to na pewno taniej, ale zależy w jakim stanie jest ten grzyb i jak jakościowo, bo to jednak używane. Nie wiem ile w sklepie grzyb kosztuje, ale na pewno dużo więcej, bo była na to moda, ale szczerze mówiąc, to na ulicy rzadko się spotykało u mnie grzyby... Raczej w czasopismach widziałam i w necie jakieś znane postacie.
|
#3396 |
|
Wtajemniczenie
|
A żebym ja wiedziała jak to się mówi
Kiedyś tłumaczyłam z konieczności ze słownikiem w ręku jakiś tam tekst z francuskiego i to mi zapadło w pamięci Ja tam nigdy francuskiego się nie uczyłam,więc nawet podstaw nie umiem
|
#3397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn cały sweterek jest uroczy ![]() Cytat:
|
|
|
#3398 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) niepraktyczna rzecz, którą założysz 2 razy i będzie leżeć tylko żeby potem nie było na mnie! ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to tam..później tam musze iść i się zdecydować..42żł to dużo i on taki niepraktyczny..JAk myślisz? oo szkoda, że nie pogadałyśmy ..wyglądałam trochę jak zmokła kura Czasami coś fajnego można upolowa, rzadko tam chodzę...dość drogo, ale perełki jak widać są ![]() Stan wdzianka oceniam na bardzo dobry z plusem..ale dużo włośów kota bo tam przychodzą do tej pani ![]() aniołku już Cię lubię- jesteś głosem rozsądku ! Niedługo wyłażę na miasto- zoaczymy co z tego wyniknie. |
|
|
|
|
#3400 |
|
Rozeznanie
|
nooo..... trzeba im go wytrwale próbować wyrobić [straszna męka!
]ja mam np. taki problem, że jeśli coś mi się spodoba, mój TŻ po prostu mówi: "podoba ci się? to sobie kup!" a jeśli to jest np. bardzo drogie, dodaje: "piękno czasem kosztuje" i wcale nie żartuję - to bywa naprawdę problemem, no, bo ja tu mam dylemat, a on się na wszystko zgadza...
|
#3401 |
|
Rozeznanie
|
Dzis faktycznie ladna pogoda,wiec i ja wybralam sie na lowy
a oto moje zdobycze1-złote skora FIONI 2-złote klapki nowe,nieznana firma 3-czarne,nowe FIORE 4-białe skora GISELLE 5-moja miłość koszula czarna KARL LAGERFELD
|
|
|
|
#3402 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry. Nie wiem, jak u Was, ale u mnie lało (bez przerwy) przez trzy dni. Stękam i choruję, nie mogłam skoczyć na dzisiejszą dostawę. Nic to! Nie zrażam się (i nie zarażam) i wklejam sentymentalnie kilka rzeczy, które poszły w świat
![]() 1. dla siostry TŻ 2. dla przyszłej teściowej 3. dla siostry TŻ 4, 5, 6. dla koleżki |
|
|
|
#3403 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze to, co poleciało do mojej młodszej koleżanki
![]() wcześniejszy post: 1 - bez firmy 2 - dunnes stores 3 - St.Michael 4 - topshop 5 - siakieś dziwne cuś 6 - new look post no 2: 1 - bez firmy 2, 3 - atmosfera |
|
|
|
#3404 |
|
Zakorzenienie
|
malinka100 oddawaj złte buciki
gratuluje ![]() sponsa_bella śliczne ciuszki dla siostry TŻ oddawaj
|
#3405 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
piękne buty, szczególnie szpilki srebrne! |
|
|
|
|
#3406 |
|
Rozeznanie
|
dziekuje,chyba popoludniu lezcze sie przelece
a noz sie cos uda upolowac
|
|
|
|
#3407 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda ze na co dzien nie zawsze taka rozsadna jestem jak wrócisz to pochwal sie czy kupilas czy nie :PCytat:
na szczescie narazie nie mam takich problemow a moze i szkoda :PCytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3408 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3409 |
|
Wtajemniczenie
|
malinka, buciki wszystkie ładne, najbardziej podobają mi się te czarne
![]() sponsa, zakupki dla całej familii Pięknie.
|
#3410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki wielkie ![]() A dziś idąc i moknąc wstąpiłam do lumpka ale tylko po to aby schronić się przed deszczem No i wyszłam ze sweterkiem w romby (10zł) i wielkim golfem atmosphere w sam raz na zimne dni (8zł)
|
|
#3411 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie nie pytaj bo ja zawsze kupuję jak wariatka a później zapominam że coś mam ![]() BTW nawet nie miałybyśmy czasu pogadac bo ja biegłam do sądu i wcale nie wyglądałaś jak zmokła kura, jakieś fajne spodenki miałaś!! Co to za spodenki były??
|
|
|
|
|
#3412 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo fajne rzeczy mags
zwlaszcza ten sweterek
|
|
|
|
#3414 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3415 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3416 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oj Mags widze ze Twój nałóg sie pogłębia ja sobie obiecałam ze nie pojde w poniedzialek na dostawe ...zobaczymy jak mi pojdzie dotrzymywanie obietnic ![]() ps: sweterek fajniutki
|
|
|
#3417 |
|
Zadomowienie
|
dawno mnie nie było oj dawno
fajne buciki złote ( nie pamietam kogo0 i czarna bluzeczka z cekinami
|
|
#3419 |
|
Wtajemniczenie
|
W końcu wklejam swoje środowe zakupy. Robiłam niedawno zdjęcia,i przy sztucznym świetle wyszły fatalnie. Pierwsze dwa zdjęcia rozjaśniane,w celu ujrzenia detali
1,2,3. Śliczna tunika o motylich rękawach Atmosphere ,niestety ma 3 małe plamki,których nie można się pozbyć(myślę,aby naszyć na nią jakieś guziki) 7 zł 4.Śliwkowa kamizelka Dorothy Perkins,6 zł 5.Czarna ogrodniczka za jedyne 2 zł JPG Jeans ![]() 6.Cieniutki kopertowy sweterek w kolorze niebieskiego melanżu Great Plains, 4 zł
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2007-09-06 o 20:53 |
|
|
|
#3420 |
|
Wtajemniczenie
|
Część dalsza...
1.Long w gwiazdki Papaya,6 zł 2.Biała delikatna bluzka na guziki George,nowa z metkami i zapasowym guzikiem 3.Biała tuniczka Dorothy Perkins,5 zł 4.Szara sukienka <cudo>, 6 zł (bodajże podobną miała Mags?) 5.Chabrowe legginsy(4 zł) oraz bokserki dla TŻa(3,50 zł)(oczywiście nowe,kupiłam dwie pary,jedna dla brata) Ehhh chyba tyle Niestety większość za duża na mnie,wieć pewnie poleci w świat
Człowiek się nie zmienia, człowiek czasem - po prostu - daje się tylko poznać z innej strony. WYMIANA Edytowane przez facilmente_irritabile Czas edycji: 2007-09-06 o 20:54 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:39.

)

To żem zaszpanowała

i wcale nie wyglądałaś jak zmokła kura, jakieś fajne spodenki miałaś!! Co to za spodenki były??
ja sobie obiecałam ze nie pojde w poniedzialek na dostawe ...zobaczymy jak mi pojdzie dotrzymywanie obietnic