|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po sn też mało krwawiłam, ale dlatego ze dostałam krwotoku i gin mnie oczyścił. I też te podpaski wielkie nie byłymi potrzebne. Krwawienie jak skapa @. Ale były i skrzepy.
A ja nie zamawiam tego.motylka, jakoś nie podoba mi się to. Moja w wózku jak juz leży to na boczku i nic jej nie lata.. Ale może zamówie później do fotelika.. U nas miał być upal, mieliśmy jechać nad wodę..a jest zimno..
|
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
Hej! U nas tez nocka super
mala o 23 zjadla,potem o 2 i o 5.30 jadla o 9 sie obudzila i znow zasypia...mojà miala kilka razy potowki ale zeszly zadnych znakow mala nie ma.. I poduszeczke znajoma mi przywiezie
|
#1474 | |
|
Zakorzenienie
|
Od mleka. Moja też ma
Cytat:
Mamy zamiar dzisiaj nad zalew jechać ale tak na krótko na początek...zresztą tż ma na noc... |
|
|
|
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczerze? Nie mogę się doczekać, chce do ślubu jeszcze chociaż 4kg schudnąć i umawiamy się tak że za każdy tydzień bez slodyczy kupujemy sobie coś to kto w to wchodzi???
|
|
|
|
|
#1479 |
|
Zadomowienie
|
Poprosze dziś TZ żeby mi zumbe na PlayStation ściągną
zawsze to trochę ruchu, na siłownię jakoś nie bardzo mam ochotę a i czasu nie ma bo dziecko na cycu to wiadomo, najlepiej byłoby pobiegać... Tylko ja tak nienawidzę biegać jeszcze z tym mlekiem w cycach to całkiem by mi cycki obwisly jakbym skończyła karmić
|
|
|
|
#1480 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja zamawiałam stąd
http://allegro.pl/show_item.php?item=5117800027 ale potem widziałam tańsze ![]() Cytat:
Cytat:
chociaż nie wiem jak dam rade bo jestem uzależniona od słodyczy ja sie ważyłam dziś i spadły wszystkie ciążowe kg, mam wage przedciążową, ale baloniko- flaczek wisi i ciało takie mięciutkie.....chce 5 kg zrzucić, z taką wagą czuje sie idealnie ![]() potrzebuje czegoś dobrego na ujędrnienie, możecie coś polecić?
|
|
#1482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i to mi zawsze duzo dawalo. Ja to nie wiem co bede kupowac bo ciuchow mam troche pewnie kosmetyki albo zaloze skarbonke i co tydzien cos tam wrzuce i moze uzbieram na cos sensownego o.!
|
||
|
|
|
#1483 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny podziwiam was ze ogarniacie forum, ja na bierząco jestem z czytaniem a gorzej z udzielaniem sie
Chetnie przylacze sie do akcji odchudzania mam czerwcowych u mnie jest z czym walczyc bo odkad nie karmie cycem to cola to moj dopalacz ![]() Co do poduszki antywstrzasowej to polecam - zamowilam ja po 1 spacerze na, ktorym mala latała po całym wózku Szuu straszna historia, ja sie martwie, ze moje dziecko marudzace a jak czytam takie rzeczy to dociera do mnie, że ludzie maja prawdziwe problemy, mam nadzieje, ze wszystko sie poukłada Nasza małantez ma potówki i polozna mowila żeby octeniseptem pryskać i rzeczywiście pomaga
|
|
#1484 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro od jutra dieta to dzis sobie pojadlam lodow rumowych z rodzynkami
zamowilam pas poporodowy i bede nosic, do tego codzienne spacery z mala i wieczorami jazda na rowerze a w domu wieczorkiem zumba zobaczymy co z tego wyjdzie![]() nie chce mi sie dzis gotowac.. TZ spi, mala tez spi a ja nie mam co robic heh..pogoda dziwna..swieci slonce za chwile leje wypadaja Wam wlosy po porodzie??? ktoraz pisala, ze malenstwo ma krostki na nosie..moja ma od urodzenia i polozna powiedziala ze to normalne ide Was nadrobic troche, bo wczoraj mielismy gosci i nie jestem na bierzaco
|
#1485 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rosi: bo zawsze miałam rzadkie włosy i jak sobie pomyślę ze mam stracić 3/4 włosów to za zaoszczędzone pieniądze na słodyczach kupię sobie peruke |
|
|
|
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
tez mam cienkie i do ramion.. narazie nie wypadaja, ale juz lykam witaminy..
|
#1487 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Byliśmy dzisiaj u kolegi z pracy, jego żona jest fizjoterapeutką niemowląt w klinice. Zauważyłam już kiedyś, że mały ma asymetrie i kładzie główkę na jedną stronę, obejrzała go i stwierdziła, że w tym wieku jest jeszcze w normie, ale i tak będę chciała iść z nim na gimnastykę do fizjoterapeuty, zaszkodzić mu nie zaszkodzi. Idziemy w tygodniu na szczepienie przeciwko rota, więc poproszę lekarza o skierowanie. Pokazała mi też świetne wiązanie chusty, dotąd wiązałam na kieszonkę, kangur za chiny ludowe nie chciał mi wyjść, a ona mi pokazała jakiś X czy krzyż, że nie trzeba się aż tak w dociaganie bawić i dziecko na końcu się montuje. Jak znajdę na necie to wam wkleję. |
||||
|
|
|
#1488 |
|
Zadomowienie
|
Kurde my się zbieramy na pierwszą spowiedź przedmalzenska.. Nie ma się czym chwalić i wstyd się przyznać Ale u spowiedzi nie byłam z 8 lat... I jak ja mam to powiedzieć??
masakra---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- A jak mi nie da rozgrzeszenia??
|
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my rok temu bralismy cywilny tu w UK a koscielny moze kiedys (o ile w ogole) wezmiemy w Polsce.. ja tez u spowiedzi nie bylam juz kilka lat
|
|
#1490 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zamówiłam poduszkę tam gdzie Rybka tylko w chmurki i niebieski mamy taki kocyk to jesienią będzie komplet ![]() co do słodyczy to ja nie jem, w ogóle jem kanapkę dziennie i to na tyle. Martwię się tym. Chętnie bym z wami się poodchudzala ![]() Czytam Was na bieżąco ale brak weny
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
Kika
|
|
|
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo przez to, że miałam w ciąży stan przedrzucawkowy jest większe ryzyko takich problemów, więc wolę dmuchać na zimne.
Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-07-19 o 14:54 |
|
|
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieję ze mi teraz nie wypadną, całą ciążę miałam liche i wypadały. U Blanki nie wypadł całą ciążę ani jeden włos, po ciąży straciłam miliony, potem odrastaly, masakra..
|
|
|
|
#1494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mi coś wyskakuje na twarzy to chlastam to spirytusem, ale takiem maleńkiej buźki przeciez nie bede tak traktować ![]() jeszcze nie ale już sie tego boje. przez pierwsze pół roku ciąży bardzo mi wypadały i boje sie że bede łysa musze chyba zacząć kozieradke profilaktycznie wcierać,,,,,,haha, a jest szansa. jak trafisz na nawiedzonego to każe sie tż-towi wyprowadzić i nie mieszkać z wami do ślubu ja ostatnio byłam w spowiedzi w jakiejś 4-5 klasie podstawówki, potem stwierdziłam że to jest żałosna hipokryzja i rzuciłam kościół ![]() przepraszam, bo nie chce nikogo urazić, jeśli ktoś jest wierzący to szanuje to, ale strasznie sie ciesze że mnie te sztuczne problemy nie dotyczą ![]() nie-karmienie jest fajne zamówiliśmy na obiad pizze z ostrymi papryczkami a na wieczór mam gingersa
|
|
#1495 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja czekam jeszcze 2 tyg i zaczynam biegac i robic cwiczenia na brzuch. Wlosy tez mi wypadaja, masakra. Tez zaczelam brac witaminy na wypadanie. Cytat:
Wrzuc prosze to wiazanie chusty. Cytat:
No, ja chyba 16 lat temu bylam. |
|||
|
|
|
#1496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jajka, mleko i jego przetwory także. U mnie chodzi po prpstu o urozmaicenie menu. Ostatnio robiliśmy z tz omlet wege z warzywami. Kupiliśmy gotową mieszankę na omlet, warzywa i tz zrobił sos. Z kurczakiem! Wow. Jak to zobaczyłam dostałam ataku śmiechu ![]() Poszukam tego wiązania. Póki co nauczyłam się kieszonki z domowa.tv na YouTube |
|
|
|
|
#1497 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez mam fiola na punkcie zdrowego odzywiania. Bardzo lubie sery tak ze nie wiem jak mi pojdzie z tym miesiacem weganskim ale przynajmniej sprobuje. Haha wege omlet z kurczakiem. |
|
|
|
|
#1498 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy wasze dzieci tez tyle spia? Laurka spi od wczoraj caly czas. Nie wiem co jest grane
![]() ---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- A co do wlosow... moja fryzjerka mówiła, ze te wlosy ktore wypadaja po porodzie to takie, ktore i tak by wypadały ale hormony ciazowe je trzymaly na głowie wiec wypadaja potem.
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oto omlet tz. Musiałam zrobić foto na pamiątkę uploadfromtaptalk1437315789120.jpg |
|
|
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
U nas kolejny marudny dzień
mała od rana nie śpi i wyje. nic nie pomaga. głodna jest chyba ale jeść nie chce, weźmie łyka i wypluwa już nie mam pomysłu i sił jak można mieć siłę wyć od rana?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.

mala o 23 zjadla,potem o 2 i o 5.30 jadla

: