|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Cytat:
![]() Cytat:
i bardzo seksi mrrrau
|
||
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam, pozałatwiam już wszystko!! nic nie muszę płacić za ubezpieczenie aż do stycznia
oczywiście chciałam napisać że mam nadzieję żę mój wozik mnie nie zrujnuje ![]() byłam dzisiaj staniki oglądać oczywiście 65 nie znalazłam, o 60 nie wspominając, ale przymierzyłam sobie za to w H&M 70C, no i miski leżą lepiej zdecydowanie niż A czy B, pod pachami mi bułki nie wyskakiwały, ale za to naleśniki miałam obwód 70 stanowczo za szerokiAkane śliczne foty ![]() marzy mi się jesienna spódnica, jakaś cieplejsza
|
|
#1083 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Może być na maila? Ale czy Ty jestes przygotowana na to, ze one sa z zawartością?
![]() Przeżyjesz to jakoś? ![]() A, no to ja sie tez cieszę. ![]() Cytat:
E nie mierzyłam, bo wydało mi się, ze D jest OK. Popatrzysz sama, bo może jednak popełniłam błąd, że nie zmierzyłam. Cytat:
![]() Rzęsko, odpocznij, jesli naprawde musisz, byle nie za długo. Bo ciekawa jeZDem jak w robocie. Misiasta-śliczniasta. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ze stanikami nie wygląda to zbyt różowo ![]() No ja myslę o tej sukience wełnianej, mama zapowiedziała, że mi dołoży, bo w październiku mam imieniny, więc bym sobie kupiła, jesli będzie pasować na mnie Cytat:
![]() Zawartość tylko jeszcze zwiększa ciekawość
|
||
|
|
|
#1085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cze
![]() Bea, wszystkiego najcudowniejszego ![]() Akane, bardzo fajne foty Btw. dorwałam wreszcie Twoją przesyłkę Dziękuję, jak nie wiem co ![]() Mam też moje pumy Potwierdzam, w realu nowy płaszcz Iwonki jest o niebo ładniejszy Rzabbciu, fotki, a raczej ich obiekt, śliczny, jak zawsze Cytat:
Cytat:
Brewko, oplułam monitor ![]() Coś jeszcze miałam napisać - tylko co?
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No własnie duuużo ładniejszy ![]() E, a przymierzałaś kiedyś te zmniejszające staniki, rzeczywiście na biuście mojej siostry bardzo ładnie wyglądają Idę się pouczyć, a potem troszkę poleniuchować ![]() Wszelkie fotki prosze kierować mi na maila, bo znowu zajrzę później, a Wy wykasujecie
|
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
śliczniutka,młodziutka i szczuplutka jak zawsze
i z małzem pięknie wyglądacie ![]() już taka mądralińska z niej ![]() Iwonko-fajnie byś w tej kiecce wyglądała mnie to się marzy taka z grubszej dzianiny,dopasowana z szerokim golfem albo dekoltem,za kolanko ![]() E-ja na pewno będę Cię przymierzać i na pewno będziesz dobra chyba,że zamienię Cię na F o ile taki rozmiar znajdę![]() zazdraszczam pumek a w H&M mają też staniki do karmienia-muszę oblookać Rzabbko miałaś,coś wiesz? Beatko-mam nadzieję,że dzisiejszy wieczór odgoni wszystkie smutki i depresanty ja też chciałam kiedyś zakupić stanik zmniejszający,ale nie było rozmiaru
|
|
|
|
#1088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a aparata wciąż niet ![]() Przymierzałam, ale wyglądam - delikatnie mówiąc - nieciekawie ![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() Annek, a jakiego rozmiaru dokładnie szukasz?
|
|
#1089 |
|
Rzabbocop
|
Na mnie zmniejszające źle leżą, chociaz kiedyś miałam C i był fajny, z jakiejś polskiej firmy.
Ann H&M nic nie miałam bo u mnie w dziurze nie ma Miałam 1 z Anity (teraz mam drugi) 3 z M&S i chyba 2 z New Looka |
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
nabyłam dzisiaj waxa i jutro będę działać
![]() staniki zmniejszające nie wiedziałam że takie sąwiecie która firma robi takie fajne rajstopy, które wyglądają jak pończochy?miałam kiedyś coś takiego czarne rajstopy a na udach taka koronka jak w pończochach
|
|
#1091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Dawaj zdjęcia pum.
I się tak nie ciesz. Rzbbka mi na maila napisała, że za jakiś czas, jak "urosnę" w wiadomym miejscu, smiało moge mierzyć E!!!!! ![]() Już sie szykuję i ręce zacieram na sama myśl o tym. I Ty, E, też się szykuj!!!
|
#1093 |
|
Rzabbocop
|
Warszawianki : http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...103107&v=2&s=0
może coś wyczytacie |
|
|
|
#1094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nie żartuj o tym pisaniu. Ja się chętnie nauczę pingwiniego , choć lingwistycznie to ja raczę tępawa jeZDem.
|
|
#1095 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
za ten link, wprawdzie adresy warszawskie mi niepotrzebne, ale za to był link do forum mikrobiuściastych |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to się szykuję A ja mam kolejne kłopoty i to poważne, o których nie chcę na forum pisać. W każdym razie nastrój do bani
|
|
|
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytam i czytam to forum od niedawna E
|
|
|
#1098 | ||
|
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() W końcu wszystkie jesteśmy biuściaste, tylko kazda inaczej ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- przeważnie koło 5:30 jestem już tak wykończona walaniem się po wyrku i niespaniem, że wstaję z rozpaczy, a dziś postanowiłam zostać w wyrku na zawsze...Przeszła mi ta chęć koło 6:30 ![]() Iwona, podczas moich służbowych wyjazdów aparat najczęściej nie ma czasu być wyjęty z walizki... Co do staników, Maglisko, to mi się baaardzo podobały oba i Twoje (wcale nie obułkowane!) piersi też ![]() Ja wciąż planuję wybrać się na przymierzanie innych rozmiarów, ale kompletnie nie mam na to czasu ![]() Powinnam przed najbliższym wyjazdem (to już pojutrze ) kupić sobie jakiś płaszczyk i szal (jedyny, jaki mam, farbuje nawet po dwóch praniach, a nie mam octu, żeby go wymoczyć - grrrr). Płaszcz bym chciała ciemnego koloru i efektowny nawet heroicznie postanowiłam, że niech nie będzie z second handu, wydam te kilkaset zł, ale i tak sam do mnie nie przyjdzie chyba a ja do sklepu mogę nie zdążyć. I jeszcze u mojej ukochanej fryzjerki jest promocja - 50% rabatu na wszystko, a ja nie mam czasu iść ALE wreszcie oddałam buty do podflekowania Pan szewc popatrzył najpierw na buty, potem w moje oczy i już nawet nie musiał mówić, o ile mm zdartego obcasa się spóźniłam ![]() Jak dożyję do soboty, to Wam jakąś fotkę w Kijowie zrobię może. Chociaż właściwie to jeszcze się nie zdecydowałam, czy brać aparat, bo wiozę masę rzeczy tym razem i ciężko będzie... Zdjęcia z wakacji jeszcze jakieś wkleję potem, ale mnie i tak na żadnym nie ma, (bo ja je wszystkie robiłam ), więc nie macie co się ślinić Spadam prać i prasować, pozdrówcie ode mnie Rzęskę, jeśli zajrzy, bo coś jej nie mogę trafić na wątku... |
|
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Byłam na zakupach - chciałam sobie ten płaszczyk kupić i w Reserved nie było ani 1 sztuki, mierzyłam w Orsayu ze skóry, też za 399 bardzo ładny był ale taki blado beżowy, a ja bym wolała jakich bardziej zdecydowany kolor - taki czekoladowy brąz. I szukałam butów na takie paskudne pluchy jak dziś i nie było kompletnie nic co by mi się spodobało, oprócz czerwonych kozaków - oficerek na zimę za bagatelka 399 zł Ale w końcu jest lato, a latem się kozaków nie kupuje No i muszę moich starych bucików w czeluściach szafy poszukać, choć mój Podrzutek mówi, że wyglądam w nich jak "dziecko z ochronki"![]() I moje zakupy objęły tylko mleczko Klorane +50, 2 pary stringów z Reserved i balsam do włosów Petrole bo szamponu nie było. Aha, zapomniałam Wam napisać - dziś odchodził z pracy taki jeden Pan, i żegnając się powiedział mojemu szefowi, ze o mnie trzeba dbać bo jestem jak "oaza na pustyni" . Popłakałam się
|
#1101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Wkleiłyście nowe linki stanikowo-biustowe, no i prasowania dziś nie będzie
Beata, szampon petrole w aptekach w realu jest strasznie drogi, a w necie można za jakieś 9-10 zł kupić - tj. przynajmniej w stolycy chcą 16-18 zł ![]() No teraz to już przynajmniej pozmywać muszę, bo wstyd tak wieczór w necie przesiedzieć... Zaraz małż wróci i mnie nakryje ![]() Pa! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie w stylu tych z Reserved Cytat:
(chyba powinnam zacząć się martwić ).
|
||
|
|
|
#1105 |
|
sophisticated
|
a u mnie piękne słońce było i 27 st.
jessu jak ja wam zazdroszczę normalnych sklepów ![]() bo ty anioł Beatko jesteś, pan ma rację idę na cyckowo EDIT Ewuniu ja na pewno nie
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam
![]() Brewko, nigdy nie wiadomo
|
|
|
|
#1107 |
|
sophisticated
|
może masz rację, zawsze sobie mogę żebra wyjąć
trzymaj się ślicznotko
|
|
|
|
#1108 | |||||
|
Zakorzenienie
|
70 E
choć jak Wy w takim tempie awansujecie to ja nie wiem czy dla mnie alfabetu wystarczy ![]() Cytat:
śniło mi się ostatnio,że karmiłam ![]() i przystawiałam małą a ona od razu załapała i w ogóle nie bolało ![]() i sama się dziwiłam,że wszyscy mówią o bólu,pękających sutach,zastojach etc. a tu taka sielanka ![]() chyba troszkę dostaję na główkę ![]() Cytat:
nie znam całego asortymentu tej firmy,ale widziałam reklamy i dosyć ciekawe mi się wydały-nabijałam się swego czasu z mego małża,że pończoszki produkuje ![]() Cytat:
![]() nasza Brewka znalazła i coś dla siebie Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1109 |
|
Rzabbocop
|
Ann coś dla Ciebie
![]() "Dziecko lezi i oglada zabawki jak sie kreca. Sa dzwjenki papugi, malpki itd. Bardzo fajna zabawa dla boboska. Mozna rowniez wlozyc do wozka (gandola) i pojsc na spacer!" Tak Anita najlepsza Oreganko a Gatta? |
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrej nocki ślicznotki! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.

i bardzo seksi 

o ile taki rozmiar znajdę

nie wiedziałam że takie są

i Twoje (wcale nie obułkowane!) piersi też