|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co ostatnio upolowaliście? Część III
Nat, pomyśl sobie, że w końcu to skończysz, i może jakaś flaszka na Allegro się nawinie...
![]() Torby eko sprzedaje też YR. Tak mi coś mignęło.
|
#3602 |
|
czyli Endżi
|
Rachelko, ja mam moją z Allegro
Wiem, że cholernie-cholernie przepłaciłam W UK ona kosztuje chyba z 6 funtów Moja mama stwierdziła, że "całkiem fajna na zakupy". Taaaa... Ja ją zamierzam nosić tak na codzień Teraz doczytałam Gratuluję L Nat, brzmi ciekawie
|
#3603 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie wiem, ale to chyba to:
|
#3604 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Mulier- historia jak z gazety
Przyznaje, ze zainspirowala mnie do siegniecia po Slonika, ktorym sobie teraz pachne ![]() Rachelko- gratuluje ciacha ![]() Angelku- niechaj sie eko-torba dobrze nosi ![]() Dzisiaj dotarly moje najnowsze skarby Cinnabar i Kenzo Amour |
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Tradycyjne gratulacje dla wszystkich łowców
Na forum osiedla, na którym mieszkam jest osobny wątek poświęcony problemom z pocztą Dziś ktoś napisał, że dostał właśnie dziś tj. 5 września swoją kartę płatniczą w liście nadanym przez bank..... uwaga..... w STYCZNIU!!!!! ![]() Licząc zgodnie z powyższym, moje paczki powinny zostać doręczone w marcu przyszłego roku Nie wiem czy się śmiać, czy płakać ![]() PS. Rachelo kochana, będę potrzebowała jeszcze jedno tłumaczenie Kattarino, Twoje zakupy już kliknięte |
|
|
|
#3607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skrob, skrob, czekam
|
|
#3608 |
|
Zakorzenienie
|
Homyczku- dziekuje
A mysle, ze bedzie czym ![]() Historia z przesylka jest zabojcza Nie umiem tego racjonalnie wytlumaczyc, ale mam przeczucie
|
|
|
|
#3609 |
|
Wiedźma
|
Wszystkim nam chyba ziąb włącza ciąg na cukier...
Gratuluję ślicznych słodkości Rachelo. Kattarino - Tobie również winszuję, szczególnie gorących Cinnabar. A ja.... Ja jestem pop... Nierozsądna jestem. Na tym spowodowanym zimnem cukrowym głodzie kliknęłam Arabie. I nawet nie bardzo potrafię mieć wyrzuty sumienia...
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tak, bardzo mi brakowało takiego słodziaka.
Na początku chciałam kupić Kenzo Amour, ale były same 50ml... Poza tym ponosiłam go dzisiaj i trochę mi się nie podobają jego nuty bazy - kłócą się z moją skórą, coś zgrzyta. Lolitka jest cudowna. --- Również gratuluję łupu Kiedy fotki? ;>
|
#3611 |
|
Wiedźma
|
Kiedy dotrze Etra z parchawej Wisienki. Niech ich pchły oblezą z taką wysyłką!
A tak serio, Rachelo Miła, to aż wstyd przyznać się do tego, co porobiło się z moją skromną kolekcją (nie mówiąc już o jakichś planach typu "dwadzieścia flakonów i basta")...
|
#3612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaż nam, pokaż, co tam słychać w Twojej kolekcji i w związku z tym trzymam kciuki za szybkie przybycie Etry. (myślę, że to nie jest wina wisienki, tylko wiadomo kogo)Gratuluję kurczakowej Arabie Rachelo - Tobie, słodkiej LLolity
|
|
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Sabbath- dziekuje
Rowniez gratuluje Arabie- choc przyznam, ze moja buteleczka juz znalazla nowa wlascicielke, poniewaz okazaly sie zbyt kulinarne- gdy probowlam nosic je globalnie, czulam sie jakbym pracowala w arabskiej kuchni Czulam w nich nawet miesne potrawy, ktore przyrzadzaja na slodko ![]() Rachelko- na mnie Amour sa delikatne i slodkie, i wlasnie (na szczescie ) bez charakterystycznej dla ciasteczkowych perfum nuty syntetycznej, ktora ujawniaja na mojej skorze Pink Sugar czy Twoje L LL
|
|
|
|
#3614 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Błagam, nie kurczakuj mi tu, bo wykraczesz! ![]() Na mnie nie będzie żadnego drobiu - będzie syrop, ulep, worek przypraw... Tak było w czasie testów. Cytat:
Kuchenność Arabie mi nie przeszkadza, o ile nie pojawi się to nieszczęsne mięcho. Powiem Ci w tajemnicy (hahaha!), że kupiłam je z przekonaniem, że są mi przeznaczone. Jeden ze swoich lutkowych Cedrów dostałam w pudełeczku po Arabie... Czy to nie był znak? (Wiem, że nie był, ale wytłumaczenie zakupu całkiem zgrabne, nie?
|
|
#3615 |
|
Zakorzenienie
|
Mulier, co za historia, aż się wierzyć nie chce
Homyku, nadal trzymam ![]() Ja jak codzień po pracy odwiedziłam pocztę. Nastałam się w kolejce około 40 min. (dodam, że przedemną były tylko dwie osoby) ale warto było, bo odebrałam próbki z Q. w sztukach 7. Szły do mnie 17 dni Awiza w skrzynce oczywiscie mi nie zostawiono Chociaz... nie sprawdziłam jeszcze licznika gazowego |
|
|
|
#3616 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie mój narzeczony poszedł na pocztę, bo w skrzynce było awizo.Mam nadzieję, że wróci z moją książką o perfumach.Już nie mogę się doczekać
|
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
17 dni... też nieźle Gratuluję próbeczek Zdradzisz, co to za skarby Kliknęłam na Strawberry flaszkę Tumulte dla TŻta (w obecnej już widać dno). Jako miejsce dostarczenia przesyłki - za radą Bjeaty i Margot
|
|
|
|
|
#3618 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kate ostatnio kusiła mnie lolita modnight...no i nic z tego, choc faktycznie ładniejsza od klasycznej, a z pewnoscia ciekawsza Cytat:
![]() Cytat:
![]() Basia np., tą dziewuchę to lubią , obsługują ją z fantazją, wsadzają jej do paczek zepsuty jogurt, zabieraja jej 100 ml flaszkę alchime, ale zostawiają jej korek, co by ją żal mocniej ścisnął. A co, a czemu nie. Nawet panie z poczty głównej w Wawie juz ją pokochały . Ucina se dziewczyna z nimi co tydzień pogawędki. Tak ja lubia, że gdyby nie interwencje to by Jej chyba wcale paczek nie donosili. Tej to dobrze
|
||||
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3621 |
|
Wtajemniczenie
|
Proszę, powiedzcie, że 75 ml The Parfum za 119 zł to okazja i że nie jestem skończoną idiotką bo nie wytrzymałam i kliknęłam...
![]() Dodam, że w ciemno...
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jeśli chodzi o PP, to ja też miałam dzisiaj ciekawie
![]() Wróciłam do domu równo z kukułką w zegarze - o dwunastej. Tuż przed tym wyciągnęłam ze skrzynki dwa dzisiejsze awiza. Patrzę - a na jednym widnieje godzina wizyty listonosza "12.23", a na drugiej koło "13.4x". Ręce mi opadły i słów zabrakło... --- Julie, no pewnie że okazja
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Rachelo, nie ma rady, my proste dziewczyny musimy sie nauczyc że białe to czarne a czarne to białe i już . Trzeba poszerzac horyzonty. A skąd Ty własciwie wiesz gdzie byłaś/będziesz o 12:23 i 13:40. Listonosz wie lepiej ![]() ................. szczęściara...... zostawiają jej awizo................ |
|
|
|
|
#3624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za 50ml dałam 112zł. Sama oceń.
|
|
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Julie- jasne, ze okazja i to swietna
![]() Tymeno- gratuluje probeczek Nie bede odkrywcza, ale wciaz winie za klopty w dostawie Waszych przesylek, konkretny oddzial poczty w Gdansku Do mnie probki z Quality za kazdym razem dochodzily w 1,5 dnia. Nawet, gdy przed samym wyjazdem z Polski olsnilo mnie, ze w Szwecji nie dostane mojego ukochanego Gaiaca i w poniedzialek 20 sierpnia, po poludniu (ok.14) napislam maila z zamowieniem- uprzejma Pani zorganizowala wysylke ok. 16 i paczka byla u mnie w srode ok. 11. Po spotkaniu z Homyczkiem (i rozmowie m.in. na temat jakosci uslug PP ) nie spodziewalam sie tego, ze paczka zdazy na czas ![]() Basienko- historia Twojego burzliwego zwiazku z PP wzbudzila we mnie irytacje i niesmak Najgorsza jest bezsilnosc ![]() Rachelo- pan listonosz zapewne przemknal tunelem czasoprzestrzennym ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mulier
|
|
#3627 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja sobie upolowałam nieperfumowo podkład na jesień/zime i mam dylemat, czy nie za jasny pozostaje żywic nadzieję, że do zimy zblednę...
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki ???
|
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
I na ktory sie zdecydowalas, na Helenke ?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:15.

Wiem, że cholernie-cholernie przepłaciłam
Moja mama stwierdziła, że "całkiem fajna na zakupy". Taaaa... Ja ją zamierzam nosić tak na codzień
Gratuluję L 

Dziś ktoś napisał, że dostał właśnie dziś tj. 5 września swoją kartę płatniczą w liście nadanym przez bank..... uwaga..... w STYCZNIU!!!!!
Nie wiem czy się śmiać, czy płakać 

za szybkie przybycie Etry. (myślę, że to nie jest wina wisienki, tylko wiadomo kogo)![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Chociaz... nie sprawdziłam jeszcze licznika gazowego