|
|
#2191 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Listopadowe 2015 część II!
Dla dziewczynek było wiele więcej "bajerów" 😉 jak macie tylko pepco w okolicy to odwiedźcie, bo warto. Ceny są naprawdę korzystne, a ciuszki rewelacja 😊
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
|
#2192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez india_love Czas edycji: 2015-07-19 o 21:48 |
|
|
|
|
#2193 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() przy okazji tematu BebettoHollanda to szwagierka dzisiaj na obiedzie wspomniała że w jej wózku złamała się rama - kupila 3mc temu ,a uzywala moze z 1,5 bo mała długo leżała w szpitalu. ja nie wiem jak oni te wozki robia. któraś z Was pytała o sklep z mebelkami na śląsku (przepraszam nie pamietam loginu)- mozna podjechac do Zabrza do Boćka, duzo maja tez na zamówienie
|
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Ja byłam na 100 % zdecydowana na Flavio, ale teraz zobaczyłam, że na rynku pojawił się Emilio (gondola bliźniaczo podobna do Flavio i Sylwii, ale plusem jest duży koszyk, którego brakowało mi we Flavio). Póki co, nie ma o nim żadnych danych, oprócz zdjęcia i ceny. Poczekam na jakieś opinie i spróbuję go namierzyć w sklepach, by obejrzeć na żywo. Ostatnio w necie trafiłam na Tako Baby Heaven na aluminiowym stelażu. Cudo, choć kosztuje około 2 tysiące zł. Mój tata planuje kupić wózek, więc jak coś, dołożę te kilka stówek. Flavio jest za około 1500 zł, więc różnica w kwocie jest znaczna. Za Tako przemawia dużo mniejsza waga całego wózka i mniejsze wymiary po złożeniu. Jak jeszcze okaże się, że gondolka składa się w harmonijkę, wezmę go na ślepo. Bebetto mają właśnie gondolki, które można spłaszczyć. Przy małym bagażniku ma to znaczenie.
|
|
|
|
#2195 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Miałam już tako i byłam bardzo zadowolona. Teraz też się skuszę. Chociaż lekko obawiam się ekoskóry.
|
|
|
#2196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś też po raz kolejny pożarłam się z teściową. 1 raz taka akcja miała miejsce przed ślubem w walentynki. Milion pomysłów, co jak zrobić, zorganizowała kilka rzeczy, których nie można było odkręcić, a ja nie mogłam odnaleźć się na własnym weselu w niektórych momentach. Teraz jest podobnie. Twierdzi, że tylko mi radzi, ale prawda jest taka, że muszę tłumaczyć się z każdej decyzji. Co wymyślę, to ona ma inne zdanie. Jedzie jak taran, ale niby tylko radzi. Łóżeczko nie takie, bo nikt nie miał tego, co ja chcę. Wanienka taka, bo taką każdy ma, a ja coś wymyślam. Z wózkiem podobnie, znajome chwalą sobie taki, a taki model (który mnie się osobiście nie podoba, bo chcę coś innego). Co wymyślam, to ma być inaczej. Jak mówię, ze chcę mieć już cały pokoik zrobiony we wrześniu, bo przecież mnóstwo dzieci rodzi się nawet 2 miesiące przed terminem, to pada "po co? Przecież kupno łóżeczka, pampersów, czegoś tam, to kwestia chwili. Idziesz do sklepu i kupujesz". Mówię, że wyprawkę chcę organizować od sierpnia z powyższego powodu, ale teraz dlatego, ze lepiej rozłożyć takie wydatki na kilka miesięcy, a nie na raz. To też "idziesz i kupujesz". Jak pytam, to jak to sobie wyobraża, że jej syn będzie chodził do pracy, potem do szpitala, a w międzyczasie robił zakupy, to znowu jest, że jest kupa sklepów. Ok, ale to ja siedzę w zakupach, ja mam coś wybranego (mąż się uparł na drewniane łóżeczko i to jest wszystko, w co się zaangażował. Wózek mam wybrać sama, bo ja będę głównie z niego korzystać, komodę tak samo, itd.), a mój mąż pójdzie i kupi na ślepo. Jestem człowiekiem, który lubi mieć coś przygotowanego i spokojnie czekać, a nie stresować się, czy jak wrócę do domu ze szpitala, będę miała gdzie położyć noworodka i czy będą pieluchy na zmianę. Wiem, ze można iść do sklepu i kupić, ale czy to na serio nie może być kupione wcześniej? Powiedziałam w końcu, że powoli gubię się w tym, która z nas jest w ciąży i fakt pojawienia się wnuka będzie polegał na tym: "dziołcha, ty już swoje zrobiłaś, my zajmiemy się resztą". Powiedziałam, że nie jestem jakimś inkubatorem, tylko matką tego dziecka, a ona babcia i żeby to sobie utrwaliła. No, szlag mnie trafia. ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
Widziałam też wersję z imitacją lnu. Mówię o tej najnowszej wersji. Jest ekoskóra i ekolen (czy jak na to mówią). Tylko mignęła mi ta stronka raz i mimo poszukiwań, nie mogę na nią trafić, a jestem ciekawa ceny. Len występuje też w nieco starszej wersji, ale ja chciałabym tą najnowszą. Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2015-07-19 o 23:55 |
||
|
|
|
#2197 |
|
Przyczajenie
|
limonka1983 a może na tej stronie natrafiłaś na wózek tako: http://www.ewozki.eu/pl/p/Wozek-wiel...opcja-3w1/1418 . Byłam w tym sklepie niedawno i powiem, że obsługa bardzo fachowa, aż byłam w szoku ich wiedzy na temat wózków i fotelików. Sama zastanawiam się nad zakupem tego wózka, tylko martwi mnie trochę ta biała ekoskóra na gondoli, jak ona będzie się zachowywała podczas użytkowania.
|
|
|
|
#2198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aaa.... Dziś zaczynam 22 tydzień
|
|
|
|
|
#2199 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
jak tam u Was po burzach? Mam nadzieje że wszystko ok. Strasznie nie lubię takich burz,wichur -kilka lat temu dosłownie zwiało parę wiosek koło mnie,wielu znajomych straciło dach nad głową, traume mają do dziś...U nas w rodzinie nikt się w nic nie wtrąca, chcą pomóc,kupić cześć rzeczy ale to ja mam wybrać,oni tylko płacą no jedyne co to mama bardzo zwracała uwagę że wózek musi być 3w1. Tz też niedużo się angażuje, rzucił kasę i zadowolony :p czasami tylko mamy drobne spięcia bo on mówi że jeszcze jest czas,ale potem mu mówię że po pierwsze trzeba rozłożyć wydatki, po drugie różnie może być, trafię szybciej do szpitala i wszystko zostanie na jego głowie.nie Dziś chce zrobić duże zamówienie z allegro-dla siebie koszule,biustonosze do karmienia, majtki poporodowe itd,butelki,okrycia kąpielowe itd. Macie już jakiś upatrzonych sprzedawców? No i lecę do pepco jak mówicie że jakaś nowa dostawa -w zeszłym tygodniu nic mi się nie podobało :p czekam aż w sklepach bardziej zimowe,jesienne rzeczy się pokażą, narazie prawie wszystko z krótkim rękawem. Pojutrze wizyta
|
|
#2200 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Halo dziewczyny
W weekendy mnie nie ma zazwyczaj bo z mężem spędzamy te dni i laptop leży nie używany.Witam wszystkie nowe mamusie i bardzo proszę o zajrzenie na pierwszą stronę i wysłanie mi PW jeśli chcecie być dopisane na pierwszą stronę ![]() JoyceSky gratuluję zaręczyn ![]() Cytat:
Cytat:
fasterka ja będę zamawiała tutaj http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=4222926 i tutaj http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=34435930 może coś Ci wpadnie w oko ![]() Kochane ja jestem taka szczęśliwa bo jak wspomniałam łóżeczko już się wietrzy, komoda również Kupiliśmy już podkład na przewijak, rożek z wkładem kokosowym, ręczniczek kapielowy, materac, prześcieradło, podkład na materac żeby nic nie przeciekło. Już prawie wyprawka gotowa Dzisiaj mężuś będzie wiedział kiedy dokładnie urlop dostanie i planujemy wyjazd. Zadzwonie dzisiaj jeszcze i umówię się na III usg. Jutro zaczynam STUDNIÓWKĘ
|
|
#2201 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=limonka1983;5213734 5]
Dziś też po raz kolejny pożarłam się z teściową. 1 raz taka akcja miała miejsce przed ślubem w walentynki. Milion pomysłów, co jak zrobić, zorganizowała kilka rzeczy, których nie można było odkręcić, a ja nie mogłam odnaleźć się na własnym weselu w niektórych momentach. Teraz jest podobnie. Twierdzi, że tylko mi radzi, ale prawda jest taka, że muszę tłumaczyć się z każdej decyzji. Co wymyślę, to ona ma inne zdanie. Jedzie jak taran, ale niby tylko radzi. Łóżeczko nie takie, bo nikt nie miał tego, co ja chcę. Wanienka taka, bo taką każdy ma, a ja coś wymyślam. Z wózkiem podobnie, znajome chwalą sobie taki, a taki model (który mnie się osobiście nie podoba, bo chcę coś innego). Co wymyślam, to ma być inaczej. Jak mówię, ze chcę mieć już cały pokoik zrobiony we wrześniu, bo przecież mnóstwo dzieci rodzi się nawet 2 miesiące przed terminem, to pada "po co? Przecież kupno łóżeczka, pampersów, czegoś tam, to kwestia chwili. Idziesz do sklepu i kupujesz". Mówię, że wyprawkę chcę organizować od sierpnia z powyższego powodu, ale teraz dlatego, ze lepiej rozłożyć takie wydatki na kilka miesięcy, a nie na raz. To też "idziesz i kupujesz". Jak pytam, to jak to sobie wyobraża, że jej syn będzie chodził do pracy, potem do szpitala, a w międzyczasie robił zakupy, to znowu jest, że jest kupa sklepów. Ok, ale to ja siedzę w zakupach, ja mam coś wybranego (mąż się uparł na drewniane łóżeczko i to jest wszystko, w co się zaangażował. Wózek mam wybrać sama, bo ja będę głównie z niego korzystać, komodę tak samo, itd.), a mój mąż pójdzie i kupi na ślepo. Jestem człowiekiem, który lubi mieć coś przygotowanego i spokojnie czekać, a nie stresować się, czy jak wrócę do domu ze szpitala, będę miała gdzie położyć noworodka i czy będą pieluchy na zmianę. Wiem, ze można iść do sklepu i kupić, ale czy to na serio nie może być kupione wcześniej? Powiedziałam w końcu, że powoli gubię się w tym, która z nas jest w ciąży i fakt pojawienia się wnuka będzie polegał na tym: "dziołcha, ty już swoje zrobiłaś, my zajmiemy się resztą". Powiedziałam, że nie jestem jakimś inkubatorem, tylko matką tego dziecka, a ona babcia i żeby to sobie utrwaliła. No, szlag mnie trafia.[COLOR="Silver"] Limonka pamiętaj, że teściową to tylko dodatek do męża. Moja też całej rodzinie chce życie ustawiać. Najgorsze, że niektórym to odpowiada. Na pewno nie mnie. Moja teściową to wiedźma na miotle ale na szczęście wyprowadziliśmy się daleko od niej (wcześniej mieszkaliśmy z nią i to był koszmar) gdzie autobus miejski nie dojeżdża i mam święty spokój i teraz dopiero wiem, że żyję. Ignoruj babę i bez nerwów[QUOTE=fasterka90;52137892]Dzień dobry jak tam u Was po burzach? Mam nadzieje że wszystko ok. Strasznie nie lubię takich burz,wichur -kilka lat temu dosłownie zwiało parę wiosek koło mnie,wielu znajomych straciło dach nad głową, traume mają do dziś...W Szczecinie dziś w nocy nie było burz ale 2 tyg temu przeszły takie nawałnice jak dziś w Polsce. Mój mały strasznie skakał wtedy w brzuchu. Ewidentnie niepokoił się tym co dzieje się na zewnątrz
|
|
#2202 |
|
Zadomowienie
|
srebrna_smuga wielkie dzięki! Też tam sporo zamówię
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Fasterka, idealnie trafiłaś w temat, bo ja też się rozgladalam za sprzedawcą na allegro, żeby hurtem pokupowac część wyprawki
Srebrna_smugo, dziękuję za linka, na pewno skorzystam studniówka mówisz? Wow! Nieźle ten czas płynie Ja właśnie jadę do pracy ale humor mam okropny byle do 18!
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
Też muszę spojrzeć na te linki
![]() Powiedzcie w jakiej pozycji śpicie z cebuszką? Ja śpię tak, że mam część pod głową, a resztę wkładam między nogi, ale w nocy budzę się z bólem kręgosłupa...
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Poznanianko, ja tak samo śpię
chociaż często budzę się z poduszka na głowie zamiast pod
|
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Fakt, że długo nie zachodziłam w ciążę, to moja wina, bo u nich takie przypadki się nie zdarzały. Nieważne, że ja wszystkie parametry mam bardzo dobre. A teraz okazało się, że młody ma inwersję chromosomu 9 (co wiąże się z obniżoną płodnością) po którymś z rodziców. Czekamy na wyniki, po kim. Przypomniałam teściowej, że z 1 żoną też nie mogli spłodzić dziecka i nie wiadomo, u kogo leżał problem. Czekam na te wyniki i jak okaże się, że mąż ma tą inwersję, oprawię jej to w ramkę. Dla mnie nie ma to znaczenia, ale niech przynajmniej kobieta się uciszy. - To, że u dziecka podejrzano zespół downa, to moja wina, bo kilka lat temu stosowałam dietę Dukana. Jakby wszystkie matki takich dzieci stosowały coś takiego... A przecież to jest kwestia przypadku, że chromosomy się podzielą. Dziecko ma materiał genetyczny matki i ojca... Ale nie przetłumaczysz. U nich w rodzinie zd nie było... Jakby u mnie były... - To, że miałam raka, to moja wina, bo miałam iść od razu do lekarza. Jak człowiek miał problemy z guzkami, powinien zakładać, że każdy pryszcz (bo u mnie najpierw był pryszcz na koło piersi, zanim pojawił się guz) powinien wzbudzić niepokój. A ja przecież poszłam zaraz po wykryciu do lekarza i na operację. - Zapowiedziałam na wstępie, że mały może mieć wadę wzroku, bo oboje mamy dość sporą. Do tego alergia też jakaś się pojawi, bo mąż ma uczulenie na kilka rzeczy. Tak więc niech będzie przygotowana zawczasu. Powiem Wam, że kilka lat fajnie się nam żyło. Może dlatego, że teściowej zależało, by jej syn znalazł fajną kobietę, doczeka się w końcu dziecka... A jak to już się stało, pokazała pazurki. Tych ciekawych rzeczy, że coś jest moją winą było więcej, ale teraz sobie nie przypomnę. Coś czuję, że za niedługi czas przestaniemy ze sobą w ogóle rozmawiać. I najgorsze jest to, że nie można dać jej delikatnie znać, żeby skończyła temat, tylko trzeba walnąć z grubej rury. Ech... Rozpisałam się... ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Ja najczęściej wkładam między nogi. Ale nie mam cebuszki, tylko takie duże C. Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2015-07-20 o 09:29 |
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
ja się spotkałam ostatnio z "uprzejmością" kobiety w sklepie. stałam sobie w kolejce i przyszła druga kasjerka, i mówi że zaprasza na kasę obok, więc ja idę bo w tej pierwszej kasie była kolejka mega długa, a na takim upale średnio miałam siłę stać. no i przedemną jeszcze jedna kobieta stała w tej drugiej kasie a tu nagle z boku dochodzi do mnie kobieta(ok 30-35 lat) , która stała przedemną w pierwszej kasie, ryje się przedemnie i z tekstem " pani stała za mną przy tamtej kasie "
więc jej mówię " kto sobie tutaj pierwszy stanął, ten jest pierwszy" a ona " nie, obowiązuje kolejka z tamtej kasy, ja byłam wcześniej więc tu też mam być" powiem Wam że mnie troche zatkało, ciąże już po mnie widać sporo, do tego miałam koszulkę z małymi stópkami na bluzce na brzuchu, no ale ok. miałam jej powiedzieć że jasne, kobieta w ciąży może poczekać w kolejce a pani to widzę że nie wystoi i bardzo się śpieszy, ale się powstrzymałam bo ludzie naokoło już się oglądali i nie chciałam robić szumu. także ekhm, uprzejmość polaków pobija wszystkich
|
|
#2208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniej moje osiedle było odcięte od świata, jeśli chodzi o dojazd samochodem. Praktycznie przy każdym wjeździe do bloków leżało powalone drzewo. Teraz nie widzę takiego zjawiska, więc chyba burza była też mniejsza. W każdym razie 1 raz od wielu nocy pospałam i wstałam tylko 1 raz na siku o godzinie 5 Teraz muszę dostać się do dentysty, bo mam zapalenie dziąsła u góry. Zawsze coś, żeby nie było do końca zbyt pięknie...
|
|
|
|
|
#2209 |
|
Zadomowienie
|
Ja się obkupowałam we wszystko u użytkownika "rodzyneczki" na allegro, wiele mamusiek z wątków również... Ale ostatnio jak chciałam coś sprawdzić to widziałam, że mają zawieszone konto, nie wiem czy jeszcze
ja na szczęście wszystkie potrzebne rzeczy znalazłam w aptece gemini.Witam się już po badaniach krwi, ciekawe jakie kwiatki mi wyjdą w morfo przy tym przeziębieniu
|
|
|
|
#2210 |
|
Raczkowanie
|
Limonka najważniejsze to spokój. Wiem, że irytacja i złość nie jest dobrym doradcą ale trzeba zęby zacisnąć i tolerować po prostu. Zgodnie z zasadą, że mądrzejszy musi ustąpić głupszemu.
Przez moją teściową wypłakałam morze łez ale postanowiłam się od tego odciąć bo bym zwariowała. Moja teściową nie wykazuje żadnego entuzjazmu z wnuka. Też mnie opierdzieliła, że za wcześnie kompletuję wyprawkę. Aż mi się przykro zrobiło. Na szczęście w mojej obronie stanął mój mąż stwierdzając, że z brzuchem nie będę ganiać po sklepach. Na co ona focha strzeliła, że synek nie stanął po jej stronie. A ją się cieszę bo nauczyłam męża, że od czasu podpisania aktu ślubu jesteśmy jedną drużyną i gramy do tej samej bramki więc wspierany się itd. Wziął sobie to do serca. Może pogadaj że swoim chłopem aby delikatnie mamuśce wytłumaczył, że sytuacja nie jest komfortową dla Ciebie...
Edytowane przez india_love Czas edycji: 2015-07-20 o 10:00 |
|
|
|
#2211 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I to dorosła kobieta, żenada :/Cytat:
Mocz oddawałam na drugi dzień po glukozie, wszystko się pieniło od ilości cukru
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak samo przy wejściu do autobusu uwielbiam takie osoby co się wpychaja byle pierwsze zająć miejsce...Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#2213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Hehehe, czyli mówisz, że będzie bombowo najwyżej będę miała wymówkę czemu takie kiepskie wyniki |
|
|
|
|
#2214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tymi pchającymi się osobami też miałam już przyjemność. W autobusie jak na razie ludzie ustępują mi miejsca i w prawie 100 % są to babki w średnim wieku. Najlepsze jest to, że wchodzę i wszyscy patrzą nerwowo po sobie, kto się może poświęci i ustąpi. Ale miałam już akcję w kolejce w Biedronce, gdy właśnie połowa kolejki przeniosła się do kasy obok i młodsza laska ode mnie wręcz wbiegła przede mnie. Nie było upału, kolejka nie była duża, wiec się nie odezwałam. Innym razem u ortodonty było podobnie. Toczyłam się do WC, a przede mnie wbiegła jakaś gooowniara. Totalny burak. Była z tatusiem, który widać było był dumny z córeczki. Dziewczynka chyba jeszcze nie złapała do końca bakcyla chamstwa, bo jak po wyjściu przeszywałam ją wzrokiem (nawet na moment się nie odwróciłam), ona miały oczy wbite w ziemię. Widać, że było jej trochę głupio. I jak tu wymagać od ludzi życzliwości, skoro rodzice uczą dzieci buractwa? Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2015-07-20 o 10:14 |
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w 23 tygodniu czyli 6 miesiącu
czekam właśnie na wypis ze szpitala i w końcu jedziemy do domku aż nie mogę doczekać się własnego lozeczka
|
#2216 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny to cebulactwo to chyba powszechna cecha 😎 noszę bardziej przylegające ubrania, i gołym okiem widać, że mój brzuch jest ciążowy. To mam wrażenie, że od tego momentu ludzie jeszcze bardziej sie "ryją" i te kpiące spojrzenia 😎 pewnie biorą mnie za jakąś małolate 😕 już nie wspomnę jak w piątek z mężem byliśmy na zakupach, on sobie kupił piwo, nadchodzi nasza kolej, a kasjer pogardliwym wzrokiem na mnie a potem do męża :"poproszę dowód osobisty" (spoko mąż ma zarost już w niektórych miejscach siwe włosy i 30 na karku
) nie wiem co temu kasjerowi się umyślało, że dwoje gówniarzy po piwo wpadło ? 😂Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
|
#2217 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Amelia16 najwyżej będziemy powtarzać :P Grunt, że wiemy od czego te wyniki będą ;d
Cytat:
Będziecie mieli synka i pewnie nie raz jeszcze usłyszysz jak powinnaś go wychowywać...Cytat:
|
|
#2218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2015-07-20 o 10:44 |
||
|
|
|
#2219 |
|
Zadomowienie
|
Lexie Super że już wszystko dobrze i wracasz do domu
Jeszcze wczoraj pisałam że humorów nie mam a dziś mnie tz do łez doprowadził ale chyba i bez ciąży to by się tak skończyło. Urlopu nie weźmie na badania, na załatwienie kredytu,na załatwienie ślubu,na wyjazd ze mną. Weźmie za to na wyjazd z kolegami na jakiś mecz. Na weekend ze mną też nie wyjedzie-chyba że do rodziny,ale ze znajomymi z pracy już tak. I jeszcze prosi mnie żebym im nocleg znalazła bo zawsze znajduje dobre i tanie oferty...
|
|
#2220 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nie dziwie się, że się zdenerwowałaś...![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Dziewczyny czy macie może biały, gęsty śluz? Mam taki od soboty jak tylko zaczęły się upały i właśnie zauważyłam, że mi aż po ciekło na majtki Nic mnie nie boli ani nie szczypie...Zuzia szaleje hm..
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

Ja się chyba nigdy nie zdecyduje na jeden model...

no jedyne co to mama bardzo zwracała uwagę że wózek musi być 3w1. Tz też niedużo się angażuje, rzucił kasę i zadowolony :p czasami tylko mamy drobne spięcia bo on mówi że jeszcze jest czas,ale potem mu mówię że po pierwsze trzeba rozłożyć wydatki, po drugie różnie może być, trafię szybciej do szpitala i wszystko zostanie na jego głowie.

studniówka mówisz? Wow! Nieźle ten czas płynie
więc jej mówię " kto sobie tutaj pierwszy stanął, ten jest pierwszy" a ona " nie, obowiązuje kolejka z tamtej kasy, ja byłam wcześniej więc tu też mam być"
ja na szczęście wszystkie potrzebne rzeczy znalazłam w aptece gemini.

I to dorosła kobieta, żenada :/
tak samo przy wejściu do autobusu uwielbiam takie osoby co się wpychaja byle pierwsze zająć miejsce...
Nie dziwie się, że się zdenerwowałaś...