|
|
#1561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)
Mi tez sie wydawalo ze na mnie karmi nie dziala az do wczoraj
.Po wczorajszym wyzwaniu odnoscie slodyczy postanowilam zjesc kawalek ciasta i to byl duzy blad. Mala prawie mi cyca wyrwala w nocy podczas karmienia, ja o 2 myslalam ze sie porzygam a na koniec pojawily sie problemy z brzuszkiem i prawie nie spalysmy z Zosia bo tak sie meczyla Do tego jeszcze ta straszna burza, fruwalo wszystko, drzewa polamane, centrum zalane i troche zerwanych dachow Odpuszczam dzisiaj wycieczke do ZusuSzuu ja nie dopajam Rybka nie wstydz sie tylko idziemy na salse od wrzesnia. Mam nadzieje ze cena zajec nie powali bo w koncu to Torres |
|
|
|
#1562 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wszystko latalo. Czyli jak chcemy chodzić na salsy to musze kupić chustę ?
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba by sie zorientowac w temacie. Jak na razie maja przerwe wakacyjna
|
|
|
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj też myślałam o
Ja se poczekam jeszcze, gorzej on ![]() Bony to rozdarcie kiedy dziec śpi na klacie ale jeszcze nie na tyle żeby odłożyć a mi chce się do kibla
|
|
|
|
#1565 | |
|
celebriti
|
Nie wolno miodu podawać niemowlaków, moze być zanieczyszczony pałeczka jadu kiełbasianego.
Wczoraj u nas tez był Meksyk, dB ze nie byłam sama w domu. A wodę Piła jak szalona, przy czyn położna oczywiście przy kp nawet w upały nie kazała dopajac Spróbujcie smoków firmy Mam, u nas dały radę jako jedyne. Sa b miękkie i takie niby cyckowe
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie dopajam przy kp. I wcale się młody często nie upomina o cyca mimo upałów.
Miód jest silnie uczulający. Mojemu dziecku nie smakowała wczorajsza kiełbasa z grilla 😉
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Może leci za szybko/za wolno lub się zmęczyła. Markusek tak robi. Uspokajam go i znowu przystawiam. Jak głodny to je dalej
|
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
Franek tak robi jak już nie chce mleka.
|
#1571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mala spala ponad 4 h.. wstala o 6 i do 6;30 do 9;30 spala ze mna w lozkudalam jej wode teraz do picia i nawet sie nie skrzywila.. dziewczyny czy wasze malenstwa tez maja codziennie czkawke??
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwusiach- tak, mały ma codziennie czkawkę. Nawet kilka razy dziennie choć już rzadziej niż np dwa tygodnie temu.
|
#1573 |
|
Konto usunięte
|
Princesika no pewnie
Ale i tak spoko, w nocy przesypia mi po ok 6 h ![]() Ja nie dopajam i dlatego pytałam, a wlasnie w te upały cześciej chciał pierś ale upały sie skończyły to moze bedzie spokojniej ![]() Byłam u położnej i mały od zeszłego poniedziałku przybrał 300 g. Ogólnie juz wazy 4100 Babka podejrzliwie pytała czy nie dokarmiam mm bo ostatnio jak mi ścisnęła piersi to prawie nic nie chciało poleciec I z☠☠☠y dostałam bo ponoc od ostatniej wizyty zaczęłam wyglądać jak wiór ![]() Teraz jesteśmy u moich rodzicow bo gotować mi sie nie chciało Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas zawsze czkawka po karmieniu![]() Cytat:
za wage
|
|
#1575 |
|
Konto usunięte
|
Sylwusiach nawet kilka razy dziennie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu-ładnie przybiera!
Nie denerwuj mnie z tym spaniem... U nas w nocy pobudki co 2-3 godziny. W dzień ma dłuższe przerwy między karmieniami. Niestety w dzień...
|
#1577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- U mnie Laurka wczoraj w nocy spala 6 godzin a dzis 5
|
|
#1578 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie w dzien jest rożnie - raz chce co 3 h a czasem po 40 min jest ryk. Teraz spi wlasnie juz 2,5 h ale tylko dlatego ze jesteśmy w gościach. Nie daj Boże zostałabym sama to na bank by nie spał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1579 |
|
Rozeznanie
|
Szuu -ja tam swoją małą dopajam herbatka koperkowa ale głównie po to żeby lżej jej było bączki puszczać.
A jak tam babcia się czuje? I jak się potoczyły sytuacja u Twojego znajomego? Jak jego żona i córcia się czują? Mam nadzieję ze wszystko jest na najlepszej drodze. Dziewczyny nie wiem czy to opuchlizna czy pozostałe kilogramy ale paluchy mam większe bo pierścionek mogę ledwo ściągnąć a kiedyś sam się zsuwal.
|
|
#1580 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za wagę Cytat:
Wkurzyłam się. Do 17 sierpnia nie ma pediatry, do której chciałam iść dzisiaj. Jest tylko tamta. I co ja mam jej powiedzieć? Pewnie każe mi odstawić Szymka od piersi i podawać mm Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#1581 |
|
Konto usunięte
|
Barbaritka juz nie przyjmuje nawet pokarmów podawanych sonda... Umiera z glodu...
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Siacha a moze do jakiejś prywatnie? Tylko nie wiem ile taka wizyta kosztuje... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- A Barbaritka nie doczytałam ze pytałaś tez o znajomych. Mała ma podawana morfinę bo pod czepkiem leży ale wczoraj otworzyła oczka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wymiotuje? Czyli jest jakiś postęp u Malutkiej Brawo za wagę Konradka ![]() Ja dziś uczę Wojtka zasypiać u siebie w łóżeczku również w dzień, bo nie da się nic zrobić, jak go muszę bujać ciągle. Za pierwszym razem musiałam pomóc mu zasnąć u mnie na rękach w fotelu bujanym, ale dał się odłożyć na godzinę. Za drugim razem zasnął już u siebie po kilkuminutowej walce. Zdążyłam zrobić pieczarki do obiadu (bo obiad robię na raty codziennie), usiąść, żeby napisać do Was i już oczy jak 5 złotych... Wczoraj byliśmy cały dzień w rozjazdach, to przysypiał tak na czuja, a potem się rozpadało konkretnie i byliśmy w Piotrze i Pawle, a tam niezła klima jest, to się pytałam Tża czy Wojtuś oddycha, bo tak twardo spał w tym chłodnym.. Bardziej martwi mnie to, że on chce jeść do 2 godziny, a nie co 3....
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Czasem się szarpie i dopiero po paru minutach dalej je. A jak go znowu przystawiam kiedy nie jest głodny to szarpie się bardziej
wtedy kładę na piersi i znowu uspokajam, mówię, śpiewam, czasami po 15min je rączki to znaczy, że głodny. Tylko nie przystawiam podczas płaczu, bo nawet jeśli jest głodny, to nie je tylko krzyczy bardziej.
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
jaką?
![]() ja znalazłam fajną, ale czekam aż facet mi odpisze ile z kosztem wysyłki ![]() http://olx.pl/oferta/hustawka-hybryd...8-IDa3DGt.html o taka
|
#1586 |
|
Zakorzenienie
|
Wy też macie opcje lajkowania postów? ? Korzystam tylko z tapatalk i od dzisiaj mogę...
|
|
|
|
#1587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Btw. Jak ja się cieszę ze mam niebujane dziecko.. odkładam i zasypia, muszę tylko latać kilka razy żeby smoczka wsadzić , to wszystko, kolek, uczulen póki co też nie ma, chyba wygrałam los na loterii
|
|
|
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm dopiero dzisiaj zauważyłam tą funkcję )
|
|
|
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kolek się bałam przeokropnie, ale też nie ma żadnych póki co. Chociaż mój Tż jest taki, że patrzy na niego i mówi, że jego chyba coś boli. Ale co, na rękach ból mija?
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy bujaczek ale nieszczegolnie lubi w nim siedziec..w nocy tez biore ja na rece do karmienie i zasypia bez bujania, w dzien podobniem![]() ta funkcja jest w telefonie dostepna ??
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.

.
Odpuszczam dzisiaj wycieczke do Zusu

za wage 
wtedy kładę na piersi i znowu uspokajam, mówię, śpiewam, czasami po 15min je rączki to znaczy, że głodny. Tylko nie przystawiam podczas płaczu, bo nawet jeśli jest głodny, to nie je tylko krzyczy bardziej.