|
|
#31 |
|
BAN stały
|
Dot.: Seks na pierwszej randce, dlaczego kobiety to robią?
Zresztą wątek jest o tym, że jak dziewczyny potrafią to robić widząc kogoś pierwszy raz, nie wiedząc o nim nic, nie znając jakim on jest człowiekiem, może to dres jakiś, narkoman, który wystroił się w pożyczonej koszuli czy marynarce. I przed takim rozkładac nogi?
|
|
|
|
#32 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I nie rozumiem, w czym problem? Zaznacz w opisie, że szukasz stałego związku, a nie przygody i wszystko będzie jasne. I naprawdę nie wiem o co Ci chodzi, przeciez te dziewczyny są same tak? Więc są szczere z Tobą i sobą, nikogo nie zdradzają, nie oszukują, nie krzywdzą, od samego początku wykładają kawe na ławe, wiec w czym problem? Nie podoba Ci się to, to trzeba podziękować i powiedzieć, że na pierwszej randce nie uprawiasz seksu, że chciałeś najpierw ją poznać i inaczej sobie to wyobrażaliście, żegnasz Panią i umawiasz się z kolejną.
|
|
|
#33 | ||
|
and cigarettes
|
Cytat:
To nie jest Twój problem, że jakaś randomowa laska zajdzie w ciążę z nieznajomym. Serio. To nie jest Twój problem i to nie Ty musisz to ogarniać. To wybór wyłącznie tej pani, i wyłącznie jej problem. ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
Nie dziękuj. |
||
|
|
|
#34 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#35 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#36 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Super. Możesz sobie mieć dowolne poglądy. Ludzie tez. Ale te dziewczyny mają prawo wybierać co i z kim robią
|
#37 |
|
BAN stały
|
Takich lasek jak ty mogę miec na pęczki, same mnie ciągną do łóżka. Powtórzę szukam partnerki odpowiedzialnej, a nie lali która nie potrafi opanować mokrych majtek.
|
|
|
|
#38 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Sens jest taki, że zarówno wśród kobiet i mężczyzn są ludzie, którzy prezentują zachowania ryzykowne (seks z nieznanym osobnikiem, np. bez zabezpieczenia czy pod wpływem środków odurzających). Dlaczego? Bo dokonują takiego wyboru. Umawiałeś się z pannami przez portal randkowy, jedziesz po dziewczynach okropnie, może opowiedz nam o sobie i swojej świętości i dlaczego koleżanki nie szukasz gdzie indziej?
|
|
|
#39 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez umpapumpa Czas edycji: 2015-07-20 o 18:08 |
|
|
|
|
#40 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
Tak samo, jak ci panowie, co to po seksie znikają. Oni się jakoś nie zainteresują czy panna w ciążę nie zaszła i czy ich dziecko będzie miało co jeść. Dobrze, że rozwiązaliśmy ten problem i już wiemy, że seks z mało znanymi sobie osobami uprawiają osoby nieodpowiedzialne. Uff. Się wyjaśniło. Pogrubione: ee? Edytowane przez coffee Czas edycji: 2015-07-20 o 18:08 |
|
|
|
|
#41 | ||
|
BAN stały
|
[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5214442 1]Ja bym się brzydziła, ale nie uważam, że one się 'szmacą'.[/QUOTE]
Chociaz jedna normalna. ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
Dlaczego? Bo chciałem mieć duży wybór. Nie łącze pracy z życiem osobistym więc panny z pracy odpadają. Zaczepki uliczne także, zostaje club i net, ostatnio nie piję w ogóle alkoholu, to w clubie nie za bardzo przy soczku, wybór padł na neta. ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#42 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Poza tym kwestie podejścia do seksu na pierwszej randce możesz poruszyc wcześniej tj. przed spotkaniem.
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Ale ciśniecie autora, "hurr durr a faceci też tak robią", a nikt nie zauważył, że autor sam pod koniec posta napisał o facetach TO SAMO, u kobiet podkreślając jedynie konsekwencje większej wagi
|
|
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
Dokładnie, już w pierwszym poście, w ostatnim zdaniu napisałem że to dotyczy również facetów.
|
|
|
|
#45 |
|
Konto usunięte
|
Ta, jedynie konsekwencje większej wagi. "Słodkie" epitety chyba Ci umknęły xD
|
|
|
|
#46 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze te zarzuty, że autor się żali, bo mu nie chciały dać, kiedy właśnie chodzi o to, że za bardzo chciały - a uwierzcie, niejednej osobie przeszkadzają modele z takim przebiegiem
oczywiście ktoś inny może na to nawet nie zwracać uwagi - sęk w tym, żeby dobrać się z partnerem o podobnych poglądach na ten temat.I nie dziwi mnie zdziwienie autora, on po prostu próbuje zrozumieć takie osoby, bo w końcu jest to ryzyko i ciąży i złapania jakichś chorób wenerycznych - i zapewne liczył na "trafiasz na nieodpowiednie kobiety, nie każda taka jest" aby odzyskać trochę wiary, że trafi na kogoś - a tu taaaakie hejty ![]() Edit: nazwał jak nazwał, niech nazywa jak chce dopóki nie jest hipokrytą - o facetach w końcu może mieć podobne zdanie. Z tego co pisze sam nie skorzystał, więc może na takich mężczyzn też "rzuca pogardę"
Edytowane przez Aurora_beam Czas edycji: 2015-07-20 o 18:25 |
|
|
|
#47 | ||
|
.
|
Cytat:
nie musisz się też martwić o ciążę - istnieje coś takiego jak...tada tadam - ANTYKONCEPCJA! Cytat:
|
|
#48 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dorzucę ci koła ratunkowe. 1. Przeczytaj co pisałem o facetach. 2. Przeczytaj co pisałem o antykoncepcji. 3. Przeczytaj co pisałem o seksie ze znaną wcześniej osobą. Teraz uderz się w pierś. P S Przepraszać nie musisz. Edytowane przez napakowanypaz Czas edycji: 2015-07-20 o 18:39 |
|
|
|
|
#49 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem czemu wplątuję się w tę dyskusję, chyba tylko dlatego, że razi mnie brak umiejętności czytania ze zrozumieniem :P |
|
|
|
|
#50 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tylko nie sądziłem, że jest aż tylu... teraz odzwierciedlić ten wątek wizażu do tego portalu randkowego, i ... by się zgadzało. Edytowane przez napakowanypaz Czas edycji: 2015-07-20 o 18:45 |
|
|
|
|
#51 | ||
|
and cigarettes
|
Cytat:
Cytat:
Jakoś nie zauważyłam, by ludzie zakładali wątki w stylu "nie lubię zupy ogórkowej, dlaczego inni ją lubią, jak mogą, przecież niedobra jest?!!?". Dlaczego akurat zachowania seksualne obcych ludzi są dla niektórych tak bardzo interesujące, że trzeba skomentować, zwyzywać, obrazić i rozkazać, by zaczęli robić inaczej? ![]() Jeśli autor nie chce uprawiać seksu na pierwszej randce - niech nie uprawia, proszę bardzo. Przecież nikt mu nie każe. Ludzie mają różne poglądy i preferencje, nie tylko w kwestii seksu. Medżik, nie? |
||
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#53 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Najlepiej nie wtrącać się, nie można bo jak nie wypada. |
|
|
|
|
#54 | |
|
.
|
Cytat:
konkluzja jest jedna - nikt mu nie narzuca, że musi uprawiać seks na pierwszym spotkaniu, ale niech też się odp... od majtek innych ludzi.
|
|
#55 | |
|
and cigarettes
|
Cytat:
Seks na pierwszej randce nie ma nic wspólnego z dopalaczami. Przykro mi. I z kupowaniem samochodu niestety też nie, bo koleżanka wyżej też się chyba trochę machnęła z tematem wątku. |
|
|
|
|
#56 | |
|
.
|
Cytat:
|
|
#57 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
TY nawet nie czytałaś całego mojego pierwszego postu, co najwyżej tytuł. ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
Czyżby twoja zaciekła postawa wynikała z twojej preferencji rozkładania nóg na pierwszym spotkaniu? Nie odpowiadaj! ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
Zorientuj się ile wynosi składka a ile pobyt w szpitalu na oiom-ie. Sądzę, że składka amatora mocarza od urodzenia do aktualnego wieku by nie wystarczyła. |
|||
|
|
|
#58 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to forum ma tendencję do takich nagonek, można 10x wałkować "nie o to mi chodziło" a i tak się nie dogadasz. Co do konkluzji - mogę się zgodzić. Jednak w pewnym sensie bronię autora, bo mimo wszystko bardziej od 'oceniania innych' nie lubię 'braku umiejętności czytania ze zrozumieniem' Natomiast komentarze Coffee mogłabym skwitować "ojoj, to nie jest forum o kawie, więc wyloguj się", byłoby na podobnym poziomie
|
|
|
|
|
#59 |
|
Konto usunięte
|
Naprawdę chce Wam się marnować czas na rozmowę z takim betonem?
|
|
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

konkluzja jest jedna - nikt mu nie narzuca, że musi uprawiać seks na pierwszym spotkaniu, ale niech też się odp... od majtek innych ludzi.