Seks na pierwszej randce, dlaczego kobiety to robią? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-20, 18:00   #31
napakowanypaz
BAN stały

Dot.: Seks na pierwszej randce, dlaczego kobiety to robią?

Zresztą wątek jest o tym, że jak dziewczyny potrafią to robić widząc kogoś pierwszy raz, nie wiedząc o nim nic, nie znając jakim on jest człowiekiem, może to dres jakiś, narkoman, który wystroił się w pożyczonej koszuli czy marynarce. I przed takim rozkładac nogi?
napakowanypaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 18:00   #32
MagdalenaSzs
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez napakowanypaz Pokaż wiadomość
Postanowiłem założyć ten wątek bo nurtuję mnie jeden aspekt. Od pewnego czasu szukam dziewczyny przez portal internetowy, i zdarzyło się, że umówiłem się na spotkanie w świecie realnym.
Spora część tych pierwszych spotkań była zakończona propozycjami seks, ale dla mnie przepraszam za wyrażenie, kobieta która robi to na pierwszym spotkaniu to zwykła szmata, i te spotkania były ostatnimi spotkaniami.
Różnie bywało, czasem propozycje wprost, czasem iluzyjnie, gdy odprowadziłem damę pod jej klatkę schodową to bywało zakończenie pocałunkiem i propozycją wejścia na kawę-drinka, i dotknięciem jej dłonią po moim pośladku przez spodnie, albo nawet rozporku, nie trzeba chyba dodawać jak miała wyglądać ta kawa.
I tu uwaga, rozumiem dziewczyny które to robią na pierwszej randce, ale wcześniej znając się, czy to znajomość ze szkoły, roku czy pracy, gdy faktycznie widujemy się codziennie, możliwe że rozmawiamy na służbowe tematy, wiem kto jaki jest, jaki ma charakter, oswajamy się z nim, i nagle jedna ze stron proponuje spotkanie na nowym gruncie, indywidualne, i lądują w łóżku, no ok ale znali się wcześniej.
Ale... nie mogę pojąć jak ludzie, którzy wymienili ze sobą kilka zdań, obejrzeli swoje fotki, nie rzadko podrasowane, nieaktualne, spotykają się, pierwszy raz w życiu widzą się w "realu" nie wiedzą o sobie nic, o swoim charakterze, i po spacerze, kawie, drinku ida do łóżka.
Nie moge pojąć jak kobiety mogą tak się szmacić, choćby ze względu że nie istnieje antykoncepcja na 100% i w taki przypadkach jest to prezerwatywa, która jest mniej skuteczna niż tabletki, co może spowodowac ciążę, z nieznajomym... tatusiem będzie Pan x, podobnie faceci, mamą będzie .... właśnie kto? Jeśli się nie znają.
Poważnie potraficie tak?
Jeszcze nikt mną podłogi nie wytarł, więc przyhamuj z tym słownikiem
I nie rozumiem, w czym problem? Zaznacz w opisie, że szukasz stałego związku, a nie przygody i wszystko będzie jasne.
I naprawdę nie wiem o co Ci chodzi, przeciez te dziewczyny są same tak? Więc są szczere z Tobą i sobą, nikogo nie zdradzają, nie oszukują, nie krzywdzą, od samego początku wykładają kawe na ławe, wiec w czym problem? Nie podoba Ci się to, to trzeba podziękować i powiedzieć, że na pierwszej randce nie uprawiasz seksu, że chciałeś najpierw ją poznać i inaczej sobie to wyobrażaliście, żegnasz Panią i umawiasz się z kolejną.
Stary 2015-07-20, 18:03   #33
coffee
and cigarettes

Cytat:
Jasne, jak się wie z kim się jest na tej pierwszej randce.

Witam cię nazywam się Andrzej Duda, mieszkam na Jabłonskiej 35, nie mam dzieci ani żony, pracuję na Kopernia tam w biurze, teraz idziemy do ciebie na chatę i rano mnie szukaj.......

Myślisz, że takich ściemniaczy nie brakuje?
No nie brakuje. I co z tego?
To nie jest Twój problem, że jakaś randomowa laska zajdzie w ciążę z nieznajomym. Serio. To nie jest Twój problem i to nie Ty musisz to ogarniać. To wybór wyłącznie tej pani, i wyłącznie jej problem.

---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

Cytat:
Zresztą wątek jest o tym, że jak dziewczyny potrafią to robić (...)
Lewa trochę bardziej w lewo niż normalnie. Prawa trochę bardziej w prawo niż normalnie. Ta da. Rozkładanie nóg: podstawy. To serio nie jest trudne.
Nie dziękuj.
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 18:03   #34
napakowanypaz
BAN stały

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
Ale dlaczego tak mamy robić? Kto Ci dał prawo nakazywać kobietom jak mają się zachowywać? Skąd wniosek, że to jedyne właściwe zachowanie?

Jeśli jedną czy drugą nie obchodzi nazwisko panieńskie matki i grupa krwi kuzyna ciotki - to po co ma się dowiadywać? Bo Ty chcesz, by ona to wiedziała? Ale ona nie chce. No i co teraz?

Impas.
Oh, wait... Wcale nie. Twoje zdanie nikogo nie obchodzi.
Bo odpowiedzialna dziewczyna tak powinna się właśnie zachować, bo seks to nie tylko orgazm, seks to ryzyko ciąży, i dobrze aby wiedziała, KIM JEST potencjalny tatuś. Jak dziewczyna nie wie, i potem samotnie idzie z łóżkiem a ojciec nie znany to zwykła ☠☠☠☠ą jest, tak właśnie ludzie powiedzą, i MAJĄ RACJĘ.
Stary 2015-07-20, 18:04   #35
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552
Konto usunięte

Cytat:
Poważnie potraficie tak?
Ja bym się brzydziła, ale nie uważam, że one się 'szmacą'.
dfdce9ad473ee3ba4bd9426289ac63cb58eb8552 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 18:04   #36
zakonna
Naczelna Nastolatka

Super. Możesz sobie mieć dowolne poglądy. Ludzie tez. Ale te dziewczyny mają prawo wybierać co i z kim robią
Stary 2015-07-20, 18:05   #37
napakowanypaz
BAN stały

Cytat:
Napisane przez umpapumpa Pokaż wiadomość
Myślisz, że Andrzej Duda...
Brałbyś gdybyś mógł, tylko nie było ofert. Ja to wiem, jak już mówiłam mam szklaną kulę i wiem skąd Twój ból.
Takich lasek jak ty mogę miec na pęczki, same mnie ciągną do łóżka. Powtórzę szukam partnerki odpowiedzialnej, a nie lali która nie potrafi opanować mokrych majtek.
Stary 2015-07-20, 18:06   #38
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Zresztą wątek jest o tym, że jak dziewczyny potrafią to robić widząc kogoś pierwszy raz, nie wiedząc o nim nic, nie znając jakim on jest człowiekiem, może to dres jakiś, narkoman, który wystroił się w pożyczonej koszuli czy marynarce. I przed takim rozkładac nogi?
Nie martw się chłopcy też tak mają. Bywa, że korzystają z okazji i uprawiają seks z półprzytomną kobietą w kiblu jakiegoś klubu.
Sens jest taki, że zarówno wśród kobiet i mężczyzn są ludzie, którzy prezentują zachowania ryzykowne (seks z nieznanym osobnikiem, np. bez zabezpieczenia czy pod wpływem środków odurzających).
Dlaczego?
Bo dokonują takiego wyboru.
Umawiałeś się z pannami przez portal randkowy, jedziesz po dziewczynach okropnie, może opowiedz nam o sobie i swojej świętości i dlaczego koleżanki nie szukasz gdzie indziej?
Stary 2015-07-20, 18:07   #39
umpapumpa
Rozeznanie

Cytat:
Jak dziewczyna nie wie, i potem samotnie idzie z łóżkiem a ojciec nie znany to zwykła â˜☠â˜☠â˜☠â˜☠ą jest, tak właśnie ludzie powiedzą, i MAJĄ RACJĘ.
Nie wiedziałam kim jest pani lekkich obyczajów, teraz już wiem: dziewczyna idąca samotnie z łóżkiem Ojciec łóżka musi być nieznany.

Edytowane przez umpapumpa
Czas edycji: 2015-07-20 o 18:08
umpapumpa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 18:07   #40
coffee
and cigarettes

Cytat:
Bo odpowiedzialna dziewczyna tak powinna się właśnie zachować, bo seks to nie tylko orgazm, seks to ryzyko ciąży, i dobrze aby wiedziała, KIM JEST potencjalny tatuś. Jak dziewczyna nie wie, i potem samotnie idzie z łóżkiem a ojciec nie znany to zwykła â˜â˜☠â˜â˜☠â˜â˜☠â˜â˜☠ą jest, tak właśnie ludzie powiedzą, i MAJĄ RACJĘ.
No to te, co sypiają na pierwszych randkach po prostu nie są odpowiedzialne. Ok. Ustalone.
Tak samo, jak ci panowie, co to po seksie znikają. Oni się jakoś nie zainteresują czy panna w ciążę nie zaszła i czy ich dziecko będzie miało co jeść.

Dobrze, że rozwiązaliśmy ten problem i już wiemy, że seks z mało znanymi sobie osobami uprawiają osoby nieodpowiedzialne. Uff. Się wyjaśniło.

Pogrubione: ee?

Edytowane przez coffee
Czas edycji: 2015-07-20 o 18:08
Stary 2015-07-20, 18:12   #41
napakowanypaz
BAN stały

[1=dfdce9ad473ee3ba4bd9426 289ac63cb58eb8552;5214442 1]Ja bym się brzydziła, ale nie uważam, że one się 'szmacą'.[/QUOTE]

Chociaz jedna normalna.

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Nie martw się chłopcy też tak mają. Bywa, że korzystają z okazji i uprawiają seks z półprzytomną kobietą w kiblu jakiegoś klubu.
Sens jest taki, że zarówno wśród kobiet i mężczyzn są ludzie, którzy prezentują zachowania ryzykowne (seks z nieznanym osobnikiem, np. bez zabezpieczenia czy pod wpływem środków odurzających).
Dlaczego?
Bo dokonują takiego wyboru.
Umawiałeś się z pannami przez portal randkowy, jedziesz po dziewczynach okropnie, może opowiedz nam o sobie i swojej świętości i dlaczego koleżanki nie szukasz gdzie indziej?

Dlaczego? Bo chciałem mieć duży wybór. Nie łącze pracy z życiem osobistym więc panny z pracy odpadają.
Zaczepki uliczne także, zostaje club i net, ostatnio nie piję w ogóle alkoholu, to w clubie nie za bardzo przy soczku, wybór padł na neta.

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
No to te, co sypiają na pierwszych randkach po prostu nie są odpowiedzialne. Ok. Ustalone.
Tak samo, jak ci panowie, co to po seksie znikają. Oni się jakoś nie zainteresują czy panna w ciążę nie zaszła i czy ich dziecko będzie miało co jeść.

Dobrze, że rozwiązaliśmy ten problem i już wiemy, że seks z mało znanymi sobie osobami uprawiają osoby nieodpowiedzialne. Uff. Się wyjaśniło.

Pogrubione: ee?
WÓZKIEM, lepiej?
Stary 2015-07-20, 18:15   #42
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Chociaz jedna normalna.

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ----------

Dlaczego? Bo chciałem mieć duży wybór. Nie łącze pracy z życiem osobistym więc panny z pracy odpadają.
Zaczepki uliczne także, zostaje club i net, ostatnio nie piję w ogóle alkoholu, to w clubie nie za bardzo przy soczku, wybór padł na neta.

---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

WÓZKIEM, lepiej?
To znajdź inne strony randkowe, takie które odpowiadają twoim wartościom.
Poza tym kwestie podejścia do seksu na pierwszej randce możesz poruszyc wcześniej tj. przed spotkaniem.
Stary 2015-07-20, 18:17   #43
Aurora_beam
Raczkowanie

Ale ciśniecie autora, "hurr durr a faceci też tak robią", a nikt nie zauważył, że autor sam pod koniec posta napisał o facetach TO SAMO, u kobiet podkreślając jedynie konsekwencje większej wagi
Aurora_beam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 18:19   #44
napakowanypaz
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aurora_beam Pokaż wiadomość
Ale ciśniecie autora, "hurr durr a faceci też tak robią", a nikt nie zauważył, że autor sam pod koniec posta napisał o facetach TO SAMO, u kobiet podkreślając jedynie konsekwencje większej wagi
Dokładnie, już w pierwszym poście, w ostatnim zdaniu napisałem że to dotyczy również facetów.
Stary 2015-07-20, 18:22   #45
201607111028
Konto usunięte

Cytat:
Ta, jedynie konsekwencje większej wagi. "Słodkie" epitety chyba Ci umknęły xD
201607111028 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 18:22   #46
Aurora_beam
Raczkowanie

Jeszcze te zarzuty, że autor się żali, bo mu nie chciały dać, kiedy właśnie chodzi o to, że za bardzo chciały - a uwierzcie, niejednej osobie przeszkadzają modele z takim przebiegiem oczywiście ktoś inny może na to nawet nie zwracać uwagi - sęk w tym, żeby dobrać się z partnerem o podobnych poglądach na ten temat.

I nie dziwi mnie zdziwienie autora, on po prostu próbuje zrozumieć takie osoby, bo w końcu jest to ryzyko i ciąży i złapania jakichś chorób wenerycznych - i zapewne liczył na "trafiasz na nieodpowiednie kobiety, nie każda taka jest" aby odzyskać trochę wiary, że trafi na kogoś - a tu taaaakie hejty

Edit: nazwał jak nazwał, niech nazywa jak chce dopóki nie jest hipokrytą - o facetach w końcu może mieć podobne zdanie. Z tego co pisze sam nie skorzystał, więc może na takich mężczyzn też "rzuca pogardę"

Edytowane przez Aurora_beam
Czas edycji: 2015-07-20 o 18:25
Stary 2015-07-20, 18:35   #47
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Wiem, dlatego napisałem, w ostatnim zdaniu, także o facetach, ale także wiem, jacy potrafią byc faceci-chcieć tylko zaliczyć, ale potencjalna ciąża spadła by na dziewczynę, bo faceta nie wiedząc o nim nic- czy wiedząc ale mając fałszywe informację mogłaby nigdy nie odnaleźć, i dlatego dobrze by było, jakby to kobieta pomyślała wcześniej głową a nie majtkami, bo to ona będzie w gorszej potencjalnej sytuacji.
wiem, że jestes trollem, ale tak w skrócie - gie cię powinny obchodzić gacie innych ludzi. robią to, na co mają ochotę i tobie nic do tego. kobiety same ze sobą nie uprawiają seksu, jest na randce też druga osoba, więc (zazwyczaj) facet sam nie jest lepszy.
nie musisz się też martwić o ciążę - istnieje coś takiego jak...tada tadam - ANTYKONCEPCJA!

Cytat:
Możecie same inicjować, możecie, ale jak się poznacie bliżej, odwiedzicie się w swoich miejscach zamieszkania, potrzymacie dowód osobisty lub inny dokument w swojej łapce, i będziecie pewne że Pan Kowalski to Kowalski, jak uzyskanie trochę informacji, poznacie się bliżej.
no popacz, a mnie się zdarzyło uprawiać seks z facetem na pierwszej randce. a znałam go na tyle dobrze przed spotkaniem, że miałam 100% pewności, kim jest. i taki oto puszczalski seks zapoczątkował związek.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 18:37   #48
napakowanypaz
BAN stały

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
wiem, że jestes trollem, ale tak w skrócie - gie cię powinny obchodzić gacie innych ludzi. robią to, na co mają ochotę i tobie nic do tego. kobiety same ze sobą nie uprawiają seksu, jest na randce też druga osoba, więc (zazwyczaj) facet sam nie jest lepszy.
nie musisz się też martwić o ciążę - istnieje coś takiego jak...tada tadam - ANTYKONCEPCJA!

no popacz, a mnie się zdarzyło uprawiać seks z facetem na pierwszej randce. a znałam go na tyle dobrze przed spotkaniem, że miałam 100% pewności, kim jest. i taki oto puszczalski seks zapoczątkował związek.
Nie odrobiłaś lekcji, nie ładnie wypowiadać się nie czytając wszystkiego, wróć do lektury i napisz swój post jeszcze raz.

Dorzucę ci koła ratunkowe.

1. Przeczytaj co pisałem o facetach.
2. Przeczytaj co pisałem o antykoncepcji.
3. Przeczytaj co pisałem o seksie ze znaną wcześniej osobą.

Teraz uderz się w pierś.

P S

Przepraszać nie musisz.

Edytowane przez napakowanypaz
Czas edycji: 2015-07-20 o 18:39
Stary 2015-07-20, 18:39   #49
Aurora_beam
Raczkowanie

Cytat:

Autor pisał o tym, że ryzyko jest zawsze, nawet przy stosowaniu antykoncepcji, ponadto podkreślił, że nie chodzi mu o przypadki, kiedy "znasz go na tyle dobrze przed spotkaniem"

Nie wiem czemu wplątuję się w tę dyskusję, chyba tylko dlatego, że razi mnie brak umiejętności czytania ze zrozumieniem :P
Stary 2015-07-20, 18:42   #50
napakowanypaz
BAN stały

Cytat:
Autor pisał o tym, że ryzyko jest zawsze, nawet przy stosowaniu antykoncepcji, ponadto podkreślił, że nie chodzi mu o przypadki, kiedy "znasz go na tyle dobrze przed spotkaniem"

Nie wiem czemu wplątuję się w tę dyskusję, chyba tylko dlatego, że razi mnie brak umiejętności czytania ze zrozumieniem :P
Zgadzam się z tobą ponownie, brak czytania ze zrozumieniem, albo brak czytania.....już chyba wiem się skąd biorą takie laski..... głupich nie sieją.

Tylko nie sądziłem, że jest aż tylu... teraz odzwierciedlić ten wątek wizażu do tego portalu randkowego, i ... by się zgadzało.

Edytowane przez napakowanypaz
Czas edycji: 2015-07-20 o 18:45
Stary 2015-07-20, 18:46   #51
coffee
and cigarettes

Cytat:
(...) niejednej osobie przeszkadzają modele z takim przebiegiem (...)
Och, cholera. Nie zauważyłam, że wątek zszedł na tematy motoryzacyjne. To tu większość postów nie w temacie, skoro wg Ciebie rozmawiamy o kupowaniu samochodu.

Cytat:
Edit: nazwał jak nazwał, niech nazywa jak chce dopóki nie jest hipokrytą - o facetach w końcu może mieć podobne zdanie. Z tego co pisze sam nie skorzystał, więc może na takich mężczyzn też "rzuca pogardę"
Wyzywać można, luzik, jeśli się wyzywa wszystkich. To tak serio czy jakaś nieudana ironia?

Jakoś nie zauważyłam, by ludzie zakładali wątki w stylu "nie lubię zupy ogórkowej, dlaczego inni ją lubią, jak mogą, przecież niedobra jest?!!?". Dlaczego akurat zachowania seksualne obcych ludzi są dla niektórych tak bardzo interesujące, że trzeba skomentować, zwyzywać, obrazić i rozkazać, by zaczęli robić inaczej?

Jeśli autor nie chce uprawiać seksu na pierwszej randce - niech nie uprawia, proszę bardzo. Przecież nikt mu nie każe.
Ludzie mają różne poglądy i preferencje, nie tylko w kwestii seksu. Medżik, nie?
Stary 2015-07-20, 18:47   #52
Aurora_beam
Raczkowanie

Cytat:
Och, cholera. Nie zauważyłam, że wątek zszedł na tematy motoryzacyjne. To tu większość postów nie w temacie, skoro wg Ciebie rozmawiamy o kupowaniu samochodu.
Wiedziałam, że ktoś się przyczepi o ten tekst i tylko czekałam na to, kto pierwszy się zepnie xD
Stary 2015-07-20, 18:49   #53
napakowanypaz
BAN stały

Cytat:

Wyzywać można, luzik, jeśli się wyzywa wszystkich. To tak serio czy jakaś nieudana ironia?

Jakoś nie zauważyłam, by ludzie zakładali wątki w stylu "nie lubię zupy ogórkowej, dlaczego inni ją lubią, jak mogą, przecież niedobra jest?!!?". Dlaczego akurat zachowania seksualne obcych ludzi są dla niektórych tak bardzo interesujące, że trzeba skomentować, zwyzywać, obrazić i rozkazać, by zaczęli robić inaczej?

Jeśli autor nie chce uprawiać seksu na pierwszej randce - niech nie uprawia, proszę bardzo. Przecież nikt mu nie każe.
Ludzie mają różne poglądy i preferencje, nie tylko w kwestii seksu. Medżik, nie?
No tak, jak ktoś ma preferencję zażyć dopalacz "mocarz" niech zażywa, ale dlaczego jego głupotę leczy się później z moich podatków?

Najlepiej nie wtrącać się, nie można bo jak nie wypada.
Stary 2015-07-20, 18:54   #54
skazana_na_bluesa
.

Cytat:

nudne się robią takie trollowe wątki, dokładnie w tym stylu, więc nawet nie czytałam wpisów autora, bo szkoda czasu. konkluzja jest jedna - nikt mu nie narzuca, że musi uprawiać seks na pierwszym spotkaniu, ale niech też się odp... od majtek innych ludzi.

Stary 2015-07-20, 18:55   #55
coffee
and cigarettes

Cytat:
No tak, jak ktoś ma preferencję zażyć dopalacz "mocarz" niech zażywa, ale dlaczego jego głupotę leczy się później z moich podatków?

Najlepiej nie wtrącać się, nie można bo jak nie wypada.
A, to o to chodzi. Ty chcesz walczyć z dopalaczami... Och, ale misiaku, to wybrałeś zły tytuł, złe forum, złą formę tej walki.
Seks na pierwszej randce nie ma nic wspólnego z dopalaczami. Przykro mi.
I z kupowaniem samochodu niestety też nie, bo koleżanka wyżej też się chyba trochę machnęła z tematem wątku.
Stary 2015-07-20, 18:56   #56
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
spoko, część umiera, a reszta, uwaga, LECZY SIĘ ZA SWOJE ZEBRANE SKŁADKI. tak samo mogłabym powiedzieć, że nie życzę sobie leczenia takich typów jak ty, za moja składki!

Stary 2015-07-20, 19:01   #57
napakowanypaz
BAN stały

Cytat:
nudne się robią takie trollowe wątki, dokładnie w tym stylu, więc nawet nie czytałam wpisów autora, bo szkoda czasu. konkluzja jest jedna - nikt mu nie narzuca, że musi uprawiać seks na pierwszym spotkaniu, ale niech też się odp... od majtek innych ludzi.

TY nawet nie czytałaś całego mojego pierwszego postu, co najwyżej tytuł.

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
A, to o to chodzi. Ty chcesz walczyć z dopalaczami... Och, ale misiaku, to wybrałeś zły tytuł, złe forum, złą formę tej walki.
Seks na pierwszej randce nie ma nic wspólnego z dopalaczami. Przykro mi.
I z kupowaniem samochodu niestety też nie, bo koleżanka wyżej też się chyba trochę machnęła z tematem wątku.

Czyżby twoja zaciekła postawa wynikała z twojej preferencji rozkładania nóg na pierwszym spotkaniu? Nie odpowiadaj!

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
spoko, część umiera, a reszta, uwaga, LECZY SIĘ ZA SWOJE ZEBRANE SKŁADKI. tak samo mogłabym powiedzieć, że nie życzę sobie leczenia takich typów jak ty, za moja składki!
Jak ktoś spowodował umyślnie..... to jest już inna sytuacja.
Zorientuj się ile wynosi składka a ile pobyt w szpitalu na oiom-ie.
Sądzę, że składka amatora mocarza od urodzenia do aktualnego wieku by nie wystarczyła.
Stary 2015-07-20, 19:02   #58
Aurora_beam
Raczkowanie

Cytat:
Rozumiem, że nie każdy czyta wszystkie wypowiedzi - normalka. Ale wszystko jest w poście tytułowym to forum ma tendencję do takich nagonek, można 10x wałkować "nie o to mi chodziło" a i tak się nie dogadasz. Co do konkluzji - mogę się zgodzić. Jednak w pewnym sensie bronię autora, bo mimo wszystko bardziej od 'oceniania innych' nie lubię 'braku umiejętności czytania ze zrozumieniem'

Natomiast komentarze Coffee mogłabym skwitować "ojoj, to nie jest forum o kawie, więc wyloguj się", byłoby na podobnym poziomie
Stary 2015-07-20, 19:03   #59
397c2675f3cdfd9a8d969495a6edd4aafb32f2d2_655aa1f83943f
Konto usunięte

Naprawdę chce Wam się marnować czas na rozmowę z takim betonem?
397c2675f3cdfd9a8d969495a6edd4aafb32f2d2_655aa1f83943f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 19:06   #60
201605051021
Konto usunięte

Cytat:
Ok mogą i chcą, a nie świadczy to że są zwykłymi dziwkami?
Nie sa, gdyby byly to na wstepie kazalyby Ci zaplacic
201605051021 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości