Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM2016 cz32 - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-20, 20:16   #4651
izk_a
Zakorzenienie

Dot.: Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM201

Cytat:
Napisane przez sunny0 Pokaż wiadomość

Właśnie miałam pisać, że kończymy! Ale dziś chyba jednak nie da rady
może być ciężko dziś ale zawsze też można sie postarać
izk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 20:20   #4652
Sophie24
Zakorzenienie

Dot.: Przygrzało mamie słoneczko i płacze "Już nie będziesz panienką córeczko!"-PM201

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Śliczna,piękny dół
Jakoś mi się odwidziały tiulowe doły, te muślinowe,albo jedwabne są cudne
Ja się do tiulowych przekonałam, jedwabne też bym przygarnęła. Nie wiem czy to nie będzie jedwab bo bardzo płynnie się zachowuje, tiul jest sztywniejszy (ale się w sumie nie znam:P)

Trochę się na M. dziś wkurzyłam. Jakoś tak mnie wkurzył. Koniecznie chce abym poszła do tych rodziców od Młodego by znowu tam pracować. Może faktycznie sobie trochę teraz wakacjuje (M. miał mieć urlop teraz) ale nie wiem czy mam do nich wracać. On każe mi dumę schować do kieszeni ale najpierw mnie zlali i nie oddzwonili a teraz zaprosili moją przyjaciółkę z rodziną na urodziny do Młodego a do mnie nic. A wiedzą, że jestem w Gda. Co prawda początkowo zaprosili ich do parku rozrywki by się Fifek pobawił (tam były wyprawiane urodziny, ja dzieci nie mam więc średnio pasowało bym tam szła więc nie dziwiło mnie, że mnie nie zapraszają) ale nie specjalnie mogli się zjawić bo Fifi ma drzemkę w tym czasie więc umówili się normalnie na gościnę w domu. A do mnie nie zadzwonili. Przykro mi z tego powodu i też mam wrażenie, że liczą, że będę ich błagać o powrót. Zdaje sobie sprawę, że nie mam kasy i pracy potrzebuję ale też M. nie zarabia groszy, damy radę pociągnąć miesiąc czy nawet dwa na jednej pensji i to z rozmachem. I choć kiedyś mówił, że w takiej sytuacji sobie poradzimy i w ogóle to teraz czuję się trochę oszukana. Tłumaczy, że on na wesele odkłada - ma odłożoną swoją część, nawet więcej, więc nie rozumiem. Tak, rozumiem odkładanie na czarną godzinę/samochód/mieszkanie ale mówił, że na wesele no więc nie wiem. Planuje dwa czy co? Jak potem zadzwonił, to go trochę zlałam.

To wiejskie powietrze średnio na mnie działa:P
Sophie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 20:27   #4653
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez Sophie24 Pokaż wiadomość
Ja się do tiulowych przekonałam, jedwabne też bym przygarnęła. Nie wiem czy to nie będzie jedwab bo bardzo płynnie się zachowuje, tiul jest sztywniejszy (ale się w sumie nie znam:P)

Trochę się na M. dziś wkurzyłam. Jakoś tak mnie wkurzył. Koniecznie chce abym poszła do tych rodziców od Młodego by znowu tam pracować. Może faktycznie sobie trochę teraz wakacjuje (M. miał mieć urlop teraz) ale nie wiem czy mam do nich wracać. On każe mi dumę schować do kieszeni ale najpierw mnie zlali i nie oddzwonili a teraz zaprosili moją przyjaciółkę z rodziną na urodziny do Młodego a do mnie nic. A wiedzą, że jestem w Gda. Co prawda początkowo zaprosili ich do parku rozrywki by się Fifek pobawił (tam były wyprawiane urodziny, ja dzieci nie mam więc średnio pasowało bym tam szła więc nie dziwiło mnie, że mnie nie zapraszają) ale nie specjalnie mogli się zjawić bo Fifi ma drzemkę w tym czasie więc umówili się normalnie na gościnę w domu. A do mnie nie zadzwonili. Przykro mi z tego powodu i też mam wrażenie, że liczą, że będę ich błagać o powrót. Zdaje sobie sprawę, że nie mam kasy i pracy potrzebuję ale też M. nie zarabia groszy, damy radę pociągnąć miesiąc czy nawet dwa na jednej pensji i to z rozmachem. I choć kiedyś mówił, że w takiej sytuacji sobie poradzimy i w ogóle to teraz czuję się trochę oszukana. Tłumaczy, że on na wesele odkłada - ma odłożoną swoją część, nawet więcej, więc nie rozumiem. Tak, rozumiem odkładanie na czarną godzinę/samochód/mieszkanie ale mówił, że na wesele no więc nie wiem. Planuje dwa czy co? Jak potem zadzwonił, to go trochę zlałam.

To wiejskie powietrze średnio na mnie działa:P
Też bym się dziwnie poczuła
Tak niefajnie,bo najpierw mówi jedno,a potem wychodzi drugie.
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 20:31   #4654
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
Nam się marzy pies... ja już dawno bym przygarnęła jakiegoś ze schroniska, ale TŻ się nie zgadza twierdzi, że pies by się męczył siedząc 10 godzin sam w mieszkaniu... w sumie z jednej strony racja, ale z drugiej - mnóstwo pracujących ludzi ma psy. I pies ZAWSZE będzie szczęśliwszy w domu z ludźmi, którzy go kochają, niż w schronisku. No ale niestety takie argumenty nie trafiają do TŻ
To nigdy psa nie będziecie mieli jak tak:P Praca to praca, tylko niektóre zawody pracują krócej niż 8h dziennie a gdzie tu jeszcze dojazdy...

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
No my też mamy psa, Pepę, ale siedzi na dworzu także jej do rodziny nie wliczam

Żałuje że zapytałam
No nasz to domownik pełną gębą:P

Cytat:
Napisane przez BielinkaO Pokaż wiadomość
Od marca są nowe dowody, ale to nie ma znaczenia jeżeli chodzi o obowiązek meldunkowy.

Nie chodzi tylko o PUP, ale np. też o rejestr wyborców, przedszkola itd.

Masz staż w Urzędzie Miejskim?
Tak wiem, ja tak tylko na własnym przykładzie podałam
Stary 2015-07-20, 20:39   #4655
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Też bym się dziwnie poczuła
Tak niefajnie,bo najpierw mówi jedno,a potem wychodzi drugie.
Jakoś panikuje jak byśmy musieli tynk ze ścian zeskrobywać... Ehhh, no nic.
Stary 2015-07-20, 20:40   #4656
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
Nam się marzy pies... ja już dawno bym przygarnęła jakiegoś ze schroniska, ale TŻ się nie zgadza twierdzi, że pies by się męczył siedząc 10 godzin sam w mieszkaniu... w sumie z jednej strony racja, ale z drugiej - mnóstwo pracujących ludzi ma psy. I pies ZAWSZE będzie szczęśliwszy w domu z ludźmi, którzy go kochają, niż w schronisku. No ale niestety takie argumenty nie trafiają do TŻ
Nasz też siedzi sam w domu, czasem po 8h ale nie wydaję mi się, żeby się tak bardzo męczył. Jak nas nie ma to zazwyczaj śpi. Codziennie z nim wychodzimy, bawimy się, więc chyba nie ma tak źle

Cytat:
O matko

Właśnie miałam pisać, że kończymy! Ale dziś chyba jednak nie da rady
No ogólnie ten wątek jakoś wolno idzie mam wrażenie :d

Cytat:
No nasz to domownik pełną gębą:P
Nasz też

Byliśmy na rowerach.. jestem trochę przerażona, że mam tak beznadziejną kondycję...

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 20:42   #4657
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
To nigdy psa nie będziecie mieli jak tak:P Praca to praca, tylko niektóre zawody pracują krócej niż 8h dziennie a gdzie tu jeszcze dojazdy...
Cytat:
Napisane przez aguleekk Pokaż wiadomość
Nasz też siedzi sam w domu, czasem po 8h ale nie wydaję mi się, żeby się tak bardzo męczył. Jak nas nie ma to zazwyczaj śpi. Codziennie z nim wychodzimy, bawimy się, więc chyba nie ma tak źle
Powiedzcie to mojemu upartemu TŻ
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 20:43   #4658
izk_a
Zakorzenienie

Cytat:

Byliśmy na rowerach.. jestem trochę przerażona, że mam tak beznadziejną kondycję...
moja kondycja wygląda tak, że na ostatniej imprezie nie umiałam podnieść dużej butelki z napojem moje mięśnie chyba zniknęły
Stary 2015-07-20, 20:47   #4659
aguleekk
Zakorzenienie

Cytat:
Idąc tokiem jego rozumowania będziecie mogli mieć psa dopiero na emeryturze

Cytat:
Napisane przez izk_a Pokaż wiadomość
moja kondycja wygląda tak, że na ostatniej imprezie nie umiałam podnieść dużej butelki z napojem moje mięśnie chyba zniknęły
Mięśnie mięśniami, o dziwo mimo, że nogi bolą mnie okropnie to na drugi dzień 0 zakwasów. Gorzej, że pocę się jak świnia i mam okropną zadyszke

20.08.2016
aguleekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 20:49   #4660
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Idąc tokiem jego rozumowania będziecie mogli mieć psa dopiero na emeryturze
nawet mnie nie strasz
chyba po prostu kiedyś przyjdę z psem do domu i nie będzie miał nic do gadania

Kliknęłam Cię na Insta
Stary 2015-07-20, 20:49   #4661
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Zapytaj kiedy uważa, że jest lepszy czas. Zawsze będziecie pracować. Potem będą dzieci/dziecko a z początku to też nie da rady. Dopiero może jak dzieci/dziecko będzie w wieku szkolnym ale to jeszcze sporo lat:P
Ja się stresuje co będzie jak się dziecko pojawi, nie wyobrażam sobie tego w ogóle. Malutkie dziecko i zdziecinniały pies:P Istny dom wariatów:P
Stary 2015-07-20, 20:50   #4662
izk_a
Zakorzenienie

Cytat:
Mięśnie mięśniami, o dziwo mimo, że nogi bolą mnie okropnie to na drugi dzień 0 zakwasów. Gorzej, że pocę się jak świnia i mam okropną zadyszke
to jest do wyćwiczenia
Stary 2015-07-20, 20:50   #4663
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Mówię to samo Pies ma się milion razy lepiej mając dach na głową, jedzenie i choćby trochę miłości i towarzystwa niż jakby miał być w tej umieralni..

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 20:52   #4664
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Jakoś panikuje jak byśmy musieli tynk ze ścian zeskrobywać... Ehhh, no nic.
Może on nie lubi kobiet siedzących w domu ? Mój sąsiad taki był. Jego narzeczona miała pracę było cudnie. Straciła pracę na początku damy radę. Po miesiącu stwierdził, że szuka idealnej pracy i siedzi w domu jak mogłaby iść gdziekolwiek a zawsze byłaby druga wypłata a nie bezczynne siedzenie. Strasznie się wtedy mi jego dziewczyna żaliła. Mimo wszytko Będzie dobrze ! może na słabszy dzień. Mój też czasem twierdzi że mam się łapać czegokolwiek bo W domu kasy nie wysiedze.. Na następny dzień mu powiedziałam ze idę na nocki towar wykładać to stwierdził ze mam siedzieć w domu. I weź go zrozum...
xXBlankaXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 20:52   #4665
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
nawet mnie nie strasz
chyba po prostu kiedyś przyjdę z psem do domu i nie będzie miał nic do gadania

Kliknęłam Cię na Insta
Ja tak zrobiłam jak mama upierała się że nie chce nowego psa, od momentu w którym go zobaczyła go uwielbia

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 20:57   #4666
xXBlankaXx
Zakorzenienie

W ogóle teraz dzwonił mój M. że dojeżdża do granicy i już nie będzie dzwonić. znów go usłyszałam i znów płacze Boże oszaleje.. Jutro w nocy będzie. Chyba mi serce wyskoczy z nerwów.
Stary 2015-07-20, 21:03   #4667
Sophie24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Mówię to samo Pies ma się milion razy lepiej mając dach na głową, jedzenie i choćby trochę miłości i towarzystwa niż jakby miał być w tej umieralni..
Dokładnie
U nas nawet jak spędzamy dzień w domu to Mesio znika na wiele godzin za kanapą albo na balkonie - lubi to Ale oczywiście jak wpadnie w rytm zabaw i szaleństw to nie ma końca:P A jak wracamy do domu to w ogóle z radości nie wie co zrobić

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
Może on nie lubi kobiet siedzących w domu ? Mój sąsiad taki był. Jego narzeczona miała pracę było cudnie. Straciła pracę na początku damy radę. Po miesiącu stwierdził, że szuka idealnej pracy i siedzi w domu jak mogłaby iść gdziekolwiek a zawsze byłaby druga wypłata a nie bezczynne siedzenie. Strasznie się wtedy mi jego dziewczyna żaliła. Mimo wszytko Będzie dobrze ! może na słabszy dzień. Mój też czasem twierdzi że mam się łapać czegokolwiek bo W domu kasy nie wysiedze.. Na następny dzień mu powiedziałam ze idę na nocki towar wykładać to stwierdził ze mam siedzieć w domu. I weź go zrozum...
U mnie to samo. Mówię, że wezmę byle co. Mówi, że to bez sensu. Wraca z pracy i cieszy się, że wszystko zrobione, kolacja i co tylko i mówi, że fajnie tak wracać. I jeszcze cieszy się jak po niego jadę do pracy a jak nie przyjadę to pyta czemu bo fajnie jak przyjeżdżam.
Wiem czemu tak gada, olśniło mnie... W tym miesiącu po opłaceniu wszystkiego zostało mu mniej, niż się spodziewał (ale dołożyłam mu normalnie do rachunków swoją część). Na zakupach co chwile słyszałam - jakie to drogie, zwariowali... A jak ma normalnie kasę to nawet na ceny nie patrzy i twierdzi, że mogę wydać na sól 15zł Nie kupuję oczywiście takiej. I nie zostało mu wcale mało ale uznał, że musi tysiaka przelać na oszczędnościowe bez wcześniejszego przeliczenia czy to dobry pomysł (ale sobie postanowił i tak zrobił). A wyskoczył wet psa no i sporo kasy poszło. I pewnie stąd to wszystko.

Cytat:
Napisane przez xXBlankaXx Pokaż wiadomość
W ogóle teraz dzwonił mój M. że dojeżdża do granicy i już nie będzie dzwonić. znów go usłyszałam i znów płacze Boże oszaleje.. Jutro w nocy będzie. Chyba mi serce wyskoczy z nerwów.
Nie jesteś przed okresem? Ja wtedy też mam takie nastroje dziwne. Zrób sobie gorącą kąpiel, zjedz coś pysznego a na jutro zaplanuj sobie coś fajnego - zakupy, jakieś pichcenie i czas zleci

Edytowane przez Sophie24
Czas edycji: 2015-07-20 o 21:04
Stary 2015-07-20, 21:05   #4668
agnieszka_2612
Zakorzenienie

Hej
melduję się, że żyję... w ogóle nie mam czasu na wizaż

Mam nadzieję, że o mnie nie zapomniałyście JESZCZE

agnieszka_2612 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 21:12   #4669
xXBlankaXx
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie
U nas nawet jak spędzamy dzień w domu to Mesio znika na wiele godzin za kanapą albo na balkonie - lubi to Ale oczywiście jak wpadnie w rytm zabaw i szaleństw to nie ma końca:P A jak wracamy do domu to w ogóle z radości nie wie co zrobić

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

U mnie to samo. Mówię, że wezmę byle co. Mówi, że to bez sensu. Wraca z pracy i cieszy się, że wszystko zrobione, kolacja i co tylko i mówi, że fajnie tak wracać. I jeszcze cieszy się jak po niego jadę do pracy a jak nie przyjadę to pyta czemu bo fajnie jak przyjeżdżam.
Wiem czemu tak gada, olśniło mnie... W tym miesiącu po opłaceniu wszystkiego zostało mu mniej, niż się spodziewał (ale dołożyłam mu normalnie do rachunków swoją część). Na zakupach co chwile słyszałam - jakie to drogie, zwariowali... A jak ma normalnie kasę to nawet na ceny nie patrzy i twierdzi, że mogę wydać na sól 15zł Nie kupuję oczywiście takiej. I nie zostało mu wcale mało ale uznał, że musi tysiaka przelać na oszczędnościowe bez wcześniejszego przeliczenia czy to dobry pomysł (ale sobie postanowił i tak zrobił). A wyskoczył wet psa no i sporo kasy poszło. I pewnie stąd to wszystko.

Nie jesteś przed okresem? Ja wtedy też mam takie nastroje dziwne. Zrób sobie gorącą kąpiel, zjedz coś pysznego a na jutro zaplanuj sobie coś fajnego - zakupy, jakieś pichcenie i czas zleci
W piątek mam mieć. Już nie wytrzymuje. Ja naprawdę ostatni raz płakałam chyba rok temu. Mój M. był w szoku jak przyjechał po ciuchy A ja łzami zalana jakby wyjeżdżał na pół roku przynajmniej.

U nas to samo. Ale stwierdził że będzie mi cala wypłatę oddawał bo jak on spróbował nią ogarniac to mu zabrakło, a jak mi dal to zostało trochę ha ha
Mimo wszystko to muszę jakaś pracę ogarnąć bo sama z sobą nie wytrzymuje.
Stary 2015-07-20, 21:22   #4670
Arya90
Zakorzenienie

siedzenie w domu jest okropne. Ile razy to przerabiałam, tak szybko łapałam doła i nie mogłam tak. jakoś tak nie potrafię.

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 21:23   #4671
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Ja tak zrobiłam jak mama upierała się że nie chce nowego psa, od momentu w którym go zobaczyła go uwielbia
Będę marudzić TŻ, może w końcu odechce mu się mnie słuchać i zgodzi się na psa
Stary 2015-07-20, 21:28   #4672
kotzdzisiu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zambeza Pokaż wiadomość
Bedac dzis na miescie zrobilam zdjecie sukni w ktorej sie zakochalam na manekinie. Wyglada o wieeeeele lepiej niz na modelce, nie wiem kto robi te zdjecia katalogowe. Te kropki to krople deszczu.
Moja przyjaciolka sie strasznie nia zachwycala jak jej pokazalam na zywo, no ale taka cena ze musze odmowic

Nie wiem czemu, ale zdjecie sie obraca ;|
Trzeba przyznać, że kompletnie nie w moim stylu, ale robi wrażenie.

Cytat:
Ja to wiedziałam w ciągu pierwszej minuty od poznania A konkretnie pomyślałam sobie "Boże co za debil.Będę mieć z nim dzieci"
Ja podobnie. Po poznaniu spotkałam się z koleżanką i jej mówiłam, zę poznałam takiego jednego, tak mi się nie podoba, ale pewnie będziemy razem. Moja mama po pierwszej randce wróciła i powiedziała: "to będzie mój mąż".

Cytat:
No okej,ale bez przesady,żeby to jakieś szaleństwo było .

My w sumie pewnie bedziemy zyć z jednej pensji jeszcze jakiś czas. Mi osobiście to nie przeszkadza,bo będe mieć stypendium na swoje potrzeby.
U nas tak samo. Póki co, zobaczymy jak to wyjdzie, bo ja bardzo chciałabym skończyć studia doktoranckie.

Cytat:
Napisane przez CrayOn Pokaż wiadomość
Byliśmy w sobotę u księdza zaklepać datę i za 362 dni o godzinie 16 będę panią H o ile się uda, bo oczywiście pierwsze co usłyszałam, to to, ze muszę mieć zgodę od mojego proboszcza wtf! Wy też musicie coś takiego donosić do swojej parafii?
My się wybieramy w niedzielę. Trochę mam stres, bo chcemy wziąć ślub w parafii Tż. W mojej parafii proboszcz jest baaardzo zniechęcający i problematyczny. Na msze niedzielne jeżdżę do parafii Tż, tam jestem jakoś bardziej związana niż z moją. Niby prawo kanoniczne nie mówi, że ślub ma być w parafii panny młodej, ale jestem niemalże pewna, że mój proboszcz będzie robił problemy przez to, że nie chcemy ślubu w mojej parafii. Kościół jest piękny, ale nie chcę mieć na kazaniu tekstów o rozwodzie itp.

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ----------

Ja mam w domu rodzinnym, dwie sunie ze schroniska i pieska przybłędę. I kocicę przybłędę. Kocica wdzięczności nie okazuje żadnej.
kotzdzisiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 21:30   #4673
klakla91
Zakorzenienie

Cytat:
Klakla odczytałaś moją wiadomość?
Tak, tak. Dziękuję

Ale fajny film oglądaliśmy. Interstellar. Normalnie wow.

34/2021
klakla91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 21:33   #4674
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
Tak, tak. Dziękuję

Ale fajny film oglądaliśmy. Interstellar. Normalnie wow.
Byłam na tym w Imaxie, to dopiero było wrażenie
Dziewczyny, macie jakieś doświadczenie z oczyszczaniem organizmu albo z testami na alergie pokarmowe? Mam wrażenie, że coś mi się dzieje.
Stary 2015-07-20, 21:34   #4675
kotzdzisiu
Wtajemniczenie

Też na mnie duże wrażenie zrobił ten film.

Moja przyjaciółka bierze ślub 4 miesiące przed nami, więc mam z kim plotkować. Zaręczyłyśmy się tydzień po tygodniu. . Tżta znajomi są starsi, koło 30 lat i albo single i singielki, albo już dawno po ślubie. Większość moich znajomych ma po 22 lata i jeszcze o ślubie nie myślą. Są jacyś zaręczeni, ale bez większych planów. W rodzinie kuzynka będzie miała ślub miesiąc przed nami.
kotzdzisiu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 21:36   #4676
klakla91
Zakorzenienie

To ja tak nie miałam. Tak normalnie się spotykaliśmy. Dopiero gdzieś po 1 roku wiedziałam że to TEN. Za to TŻ twierdzi, że wiedział od razu i w sumie to już na drugiej randce chyba mi powiedział, że kocha

34/2021
Stary 2015-07-20, 21:37   #4677
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a
Konto usunięte

Ale pedzicie
Niedługo nowy wątek :O
52226a6b84e10414ec85695991496d596c4cbe57_65555ba93c74a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 21:39   #4678
klakla91
Zakorzenienie

[1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;52146891]Ale pedzicie
Niedługo nowy wątek :O[/QUOTE]

Jak szaleć to szaleć

Macie jakieś sprawdzone maseczki? Robię zapasy naturalnych składników i potrzebuję jakiś hydrolat ale nie wiem jaki wybrać

34/2021
Stary 2015-07-20, 21:39   #4679
sunny0
PeeMa

Właśnie coś powoli idzie, chyba przez wakacje
sunny0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-20, 21:41   #4680
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klakla91 Pokaż wiadomość
Jak szaleć to szaleć

Macie jakieś sprawdzone maseczki? Robię zapasy naturalnych składników i potrzebuję jakiś hydrolat ale nie wiem jaki wybrać
a jaką masz cerę?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości