|
|
#901 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LVII
Aha,czyli jednak jestem pie.rdo.ła techniczna
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zara lete sprawdzić współczuję u nas zimno, siąpi i wieje ![]() przetrzepałam neta i nie ma wakacji, no cóż wszystko ma swoje plusy, bo od jutra mogę zacząć łykać leki
|
|
|
#903 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No dokładnie mnie wiem jeszcze,bo dopiero sie wybiera do lekarza, bo dzisiaj go skrzywilo
|
#904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to chyba dobrze, bo Fany miała porażenie trójdzielnego i do dzisiaj ma problemy z paszczą, nie otwiera się do końca, co widać przy ziewaniu np.
|
|
|
#905 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
|
|
#906 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ponoć z twarzowym tez nie do końca czasem schodzi - im człowiek starszy tym spada % odnośnie powodzenia wyleczenia w 100% ![]() Tak czy siak, jak patrzę na niego, to taki biedny i tak mu współczuje
|
|
#907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mamy nawet cień! ![]() 2. Chyba działają przedwcześnie Nie no, wnioskuję, że zobaczyłąś światełko Świetna postawa |
|
|
|
|
#908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Ty się nie rozpędzaj po prostu mam lepszy dzień, może dlatego, że zajęty , a "zejdzie" ze mnie pewnie jutro (jak już dotrze do musku, że trza rozpakować walizę )
|
|
|
#909 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
twarzowy jest trudniejszy w rehabilitacji od np. promieniowego rękę można włożyć w gips czy łuskę i ćwiczyć poza zabiegami ja dostałam masaż wirówkowy, elektrostymulację, ortezę i lek na neuropatię cukrzycową przez 3 miesiące prawie żadnej poprawy, ale chyba przeprowadzka ją w końcu ruszyła... ![]() później już z górki, z dnia na dzień coraz lepiej było bez rehabilitacji ponoć rok się miało naprawiać ![]() znajoma miała porażony twarzowy w wieku dwudziestu paru lat i niestety został jej niewielki niedowład ![]() skierowanie do neuro musiałam wywalczyć, bo rodzinny chciał mnie leczyć nimesilem i lekiem na korzonki. pomimo, że nic mnie nie bolało, to parę dni chodziłam jak naćpana zanim trafiłam do specjalisty. ten od razu kazał odstawić ten zestaw. ![]() przysnęłam w autobusie na szybie podparta ręką lekarze nie chcieli uwierzyć, bo ponoć uszkodzenie nerwu jest bardzo bolesne
|
|
#912 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Moj leczył sie u rodzinnego zeszłym razem, sterydy, rozkurczowe, soluks i po miesiscu w sumie było ok. Oby teraz teraz tak było...
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja teraz panikuję na byle zdrętwienie ![]() jeszcze fizjoterapeutki tak mnie pocieszały po 2 seriach zabiegów, że powinno było coś pomóc już dawno i nie wiedzą czemu u mnie nic, może leki złe, może w gips trzeba... ![]() extz rzucal tekstami, że nie mogę ruszyć ręką, bo nie chcę. jakbym chciała, to bym mogła w międzyczasie dostałam pracę, udając że jestem leworęczna, bo myślałam że już na zawsze mi tak zostanie. kwestionariusz osobowy wypełniłam takimi kulfonami, że do dziś się wstydzę
|
|
#914 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Za wiele lepszych dni
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-21 o 23:07 |
|
|
|
|
#917 | ||||
|
Zakorzenienie
|
kurde czy ja kiedyś o jakiejś normalne porze dam radę wejśc do baru ?
Cytat:
![]() Torebkę wygrzebałam w lokalnej hurtowni torebek w Katowicach , poszłam tam wymienic torebkę kupioną na allegro. Cytat:
Cytat:
wiem, ale ja jakoś tak wtedy tez rzucałam palenie na rok i metabolizm mi się w związku z tymi faktami przestawił , klimakterium przeszło , do palenia wróciłam a kilogramy i tendencje do tycia zostały , a w ogóle mam rozlane uszkodzenie watroby , wyszło mi na TK i gastroentecośtam podejrzewał mnie o naduzywanie , a ja kużwa całe zycia praktycznie abstynent jestem, hemochromatozy tez nie mam - zbadałam - transminazy OK i nie wiadomo z czego watróbka się spaskudziła, za tydzień mam drugą wizytę u gastrotegotam i ciekawe co wymyśłi Cytat:
![]() Śpijcie dziewczyny słodko . I miłego poranka.
|
|
#918 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Aj tam, nie badzmy dla siebie takie surowe
|
#919 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Tym razem (bo poprzednio czułam tylko coś mdląco-słodkiego w lesie) jest ognicho, stary las, pieczone ziemnioki, suche liście, chatka czarownicy i nawet faun się załapał. Cytat:
|
||
|
|
|
#920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru snad niczego
Cytat:
.Wiem że można konturować zwykłym pudrem w innym odcieniu, ale już szukać mi się nie chce i szkoda trochę kasy Róże mi wystarczają ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
Porcelanowa cera robi się bardziej jasna przy różu on ją uwydatnia 2 Już ostrzę sobie zęby na YSL Nie to normalne , koloru Ci się zachciało
|
|
#921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bez niczego mam rumieńce, jak położe róż, to jak ruska laleczka ![]() Dlatego używam tylko bronzera (aktualnie ten zachwalany z wibo) ale to tylko sporadycznie na wyjścia, jakies imprezy itp. Na co dzień tylko bb under 20 i puder
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-07-22 o 10:23 |
|
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ad sinupret morza, właśnie szukamy fajnej lokalizacji tż rzucił jakimś clacton on sea na wschodnim wybrzeżu ja bym chyba wolała południowe po raz kolejny jakąś objazdówkę przez bodiam castle tylko że na wschodnim jest chyba raczej płasko i piaszczyście, a na południu kamienie, błoto i górki ![]() to clacton to jakiś popularny w latach 70-tych kurort i na zdjęciach wygląda jakby zatrzymał się w czasie ![]() jakby się komuś obiło o uszy czy oczy coś ciekawego w podobnej odległości od londynu, to proszę o info ![]() lecę klepać cv, bo za 2h spotkanie z doradcą...
|
#924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ostatnio oswoiłam róż Maybelline w kremie, jednak dla mnie on TYLKO zimą i TYLKO na porcelanową tapetę, jak zakryję rumień. Na co dzień jestem różowa. Dlatego się nie wypowiadam w różach. Ale cholernie mi się na kimś podobają |
|
|
|
|
#925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Różu zaczęłam używać grubo po 30 stce hmmmm ![]() Bo wcześniej nie umiałam
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cudnie tam, zawsze ciągnęło mnie do ichnich miejsc. Na takie coś posyłają czy samemu się załatwia? Czy to coś daje? Czy pic na wodę, procedura? Spod masakrycznego upału
|
|
|
|
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 O ja znowu wyjazd ale fajnie 2 Ciekawe co doradzi ...
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaaaaaaaaaaaaje mi się, że 48, ale nawet nie widziałam Cię na żywo, więc potraktuj to jako bardzo luźną myśl. Też zaczełam po 30stce, i już się przekonałam, że coś w opak wygląda inaczej, an swatchu inaczej a na twarzy wychodzi całkiem inaczej w zależności od karnacji. Np. Ja mam coś pomiędzy ciepłą a zimą karnacją, i potrafię wyglądać dobrze tylko w niektórych ciepłych tonacjach, brzoskwiń i ososi i w niektórych zimnych różach, baby pinkach etc. Nie ma tak, że mi każdy z danej grupy będzie pasował. To wszystko kwestia testowania.
|
|
|
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 Ja mam też coś pomiędzy ale raczej w stronę zimna niż ciepła , tzn dobrze mi w większości chłodnych a tylko w niewielkiej ilości ciepłych ...
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się nie załapałam za pierwszym losowaniem w maju ale ponoć większość osób które się zakwalifikowały do projektu znalazło już pracę albo się wypisało i mogli dobrać jeszcze trochę obiecują, że w pół roku znajdą pracę, która będzie spełniać oczekiwania kandydata (albo trochę je zweryfikują ) a przez kolejne pół jeszcze go monitorują i interesują się czy jest zadowolony i czy zostaje na stałe. pomagają pisać dokumenty aplikacyjne, albo robią to za bezrobotnego, doradcy pracują w terenie jeżdżąc po firmach i badając rynek, ponoć mogą zasponsorować fryzjera i ciuchy na rozmowę ![]() bałam się, że wszystkich jak leci wysyłają na kasę do biedronki albo do fabryki, ale nie. zapytali czy interesuje mnie praca w handlu, jak nie to nawet nie proponują mi takich ofert. są bardziej elastyczni od pup, bo na czas wyjazdu musiałabym się wyrejestrować z urzędu, albo kombinować żeby nie przekroczyć ustawowych 10 dni. tutaj nie ma problemu, nawet nie musze zgłaszać w pup. ![]() no ale spotkania mają być intensywne i częste... właściwie to robią to co urzędy w cywilizowanych krajach, żeby pomóc człowiekowi znaleźć pracę, pokonać bariery (zapewniają np opiekę nad dziećmi w początkowym okresie i w czasie projektu) i zmotywować do działania. czy pic na wodę, dowiem się za pół roku... bo przepływ kasy z urzędu i dotacji też tam jest spory. ale ważne są efekty
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-07-22 o 11:14 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Świetna postawa 

, a "zejdzie" ze mnie pewnie jutro (jak już dotrze do musku, że trza rozpakować walizę 

i ten pęd do kolorowych ciuchów , zdecydowanie coś ze mną nie tak