|
|
#1801 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)
Jezu 21 a ja zingera z kfc wpierdzielam
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja wożę za kierowcą, mam lusterko z tyłu nakierowane głównie na córkę, więc widzę ją (nie jakoś super dobrze ale jednak..) wychodzę z założenia że dziecko to nie maszyna, nie musi co 3 godziny jesc. jak na piersi może co 15 minut jesc to czemu na butli po 2 godz masz nie dać? nie ma co stresować dziecka. |
||
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu ja też pękłam do tylka
tzn takie odnoszę wrażenie jak se tam macam :pAle! Moja bożenka była taka że te wargi mniejsze wystawały tak a teraz nie. Może położna mnie je tak zaszyla bo taka ładna jest
|
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam malutki tatuaż gdzieś 2x2 cm, a Twój ile miał mniej więcej? w sumie nie jest jakiś mega brzydki, zwykła czarna gwiazdka na przedramieniu, ale nie chce go
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
Ja raz słyszałam ze najbezpieczniejsze miejsce za kierowca, bo kierowca w razie wypadku manewruje tak żeby swoją stroną jak najmniej uderzyć.
I ja tak woze Blanke. Do Leny nie starcza mi pasów z tyłu. |
|
|
|
#1806 | ||
|
celebriti
|
Cytat:
o czym Wy gadacie. To ja nie wiem jak peklam i co.
|
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio mnie doksztalcono ze mleko ma swoja wlasna laktoze niezalezna od spozywanej i laktoza w mleku matki zawsze bedzie. jak odstawiac to caly nabial, ja musialam bezlaktozowe tez porzucic. jak nietolerancja laktozy to moze pomoc delicol.
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
Monika mi pediatra powiedziała ze laktoza białka krowiego to nie to samo co mleka matki..
Skąd się zamawia mini conversy ? |
|
|
|
#1809 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jesteśmy ssakami więc trudno żeby jej nie było ![]() Dzizas jaką jestem głodna.... Od obiadu nic nie jadłam Ale już za późno walczę dalej jeszcze Szuuu z zingerkiem wyleciała a tak w ogóle to drugi dzień bez słodyczy za mną dzisiaj tz do mnie czy idziemy na lody... Z bólem serca odmowilam a jaki był zdziwiony tylko ze on teraz je kolację i Tak pachnie siedzę jak pies i niucham |
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
ja też bez słodyczy, ale póki co muszę bo wszędzie nabiał
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Groszkolino ja też taki szalik z pieluchy robię
Fartuch przerazilas mnie teraz z ta tarczyca! Ja mam wizytę we wrześniu, ale chciałam sobie ja odpuścić, bo tsh było za wysokie tylko na normy ciążowe... Monika ja też woze z tylu i jest wszystko dobrze. A co do miejsca za kierowca, to dobrze Kaja napisała, ja o tym samym słyszałam. Ale ja woze za pasażerem, bo wtedy jak sie odwroce to go widzę. Z drugiej strony sama nie wiem czy umialabym tak manewrować samochodem podczas wypadku zeby ochronić swoją stronę, więc u mnie to raczej bez różnicy.
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
Kaczuszka ja tez drugi dzien bez slodyczy
pocwiczylabym jeszcze chetnie ale niestety twinsom cos ostatnio sie podzialo i po kapieli i butli nie ma mowy o spaniu. |
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
I u mnie też drugi dzień bez słodyczy!!!
|
#1814 |
|
Zadomowienie
|
W kupie siła
|
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
ja też bez słodyczy ! Ale bym co chwile coś jadła...
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Kejti lepiej skontroluj szybciej...
|
|
#1816 |
|
Wtajemniczenie
|
Wow podziwiam że bez słodyczy dajecie radę! Kurcze chciałabym dołączyć to tego postu ale znam siebie i napewno nie dam rady :p dziś opierdzielilam loda wloskiego mmmm
|
|
|
|
#1817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ciąży nie miałam. dopiero tak dwa tygodnie po porodzie zaczęły się pojawiać i pojawiają nadal. Jestem zalamana, bo bardzo dbałam i na kosmetyki nie żałowałam... jakbym wiedziała, że to ch warte, kupiłabym za to zegarek ![]() Ja mam jeden tatuaż kolorowy. Kiedyś mówili, że trudniej się takie usuwa. No ale póki co nie planuję Cytat:
![]() Na logikę, nie wydaje mi się. To jest po prostu cukier o dość długim łańcuchu i jako związek chemiczny powinien być ten sam, tak jak fruktoza zawarta w gruszce jest taka sama jak ta w papryce. Może w mleku matki są enzymy pomagające trawic? nie wiem, ale przypuszczam że prędzej tak może być. |
||
|
|
|
#1818 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Szuu, fajny tatuaż ![]() My po szczepieniu, Mały spał po jedzeniu, przy ukłuciu kwęknął i poszedł spać dalej ![]() Waży już 5700 w 6 tygodniu w 2 tyg przybrał 700 g więc nieźle ze mnie wyciąga Muszę też do Was dołączyć i zrezygnować ze słodyczy bo brakuje mi tylko 2 kg do wagi sprzed ciąży, ładnie spada przy kp
Edytowane przez iLoNuS_ktl Czas edycji: 2015-07-21 o 22:07 |
||
|
|
|
#1819 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1820 | |
|
celebriti
|
☠☠☠☠aaaaaa zapomniałam, ze sie odchudzamy!!!
Dołącze jutro
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Marei ja w ciąży też nie miałam ani pół rozstepa, a teraz wylazło kilka!
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Princesika- Franek rano pręży się i płacze. Zauważyłam że robi to regularnie dlatego dalam dziś espumisan. Nie wiem czy pomógł czy samo przeszlo.
Ja mam ubrania pod kp. Strasznie mnie męczyło podnoszenie bluzek do góry przy pierwszym dziecku. Sukienkę na chrzest zamierzam kupić w happy mum.
|
#1824 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1826 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mleko modyfikowane jest dużo wolniej trawione niż mleko matki. Karmić więc trzeba co 3-4 godziny, aby żołądek dziecka miał czas uporać się ze strawieniem poprzedniej porcji. Możliwości dziecka zwiększają się z czasem, dlatego zmieniają się porcje mleka oraz godziny karmienia. jeśli bedziemy karmić mm częściej to dziecko nie zdąży strawić i potem mogą być problemy z kupką
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja tez drugi dzien bez slodyczy. Dziwnie jakos bylo wejsc do lidla i wyjsc bez rozka ![]() Bylam dzisiaj u lekarza z Malą i miałam 15min wyklad od pani doktor jakie to szczepionki na nfz sa złe i szkodliwe. Już zapowiedziałam, że na szczepienie idzie tz. Ja niechę widzieć w oczach tej pani jaką jestem wyrodną matką że śmiem tym szczepić dziecko
|
|
|
|
#1829 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
jak cos to najbardziej polecanym miejscem jest CTL we Wrocławiu, tu na wizażu jest cały wątek o usuwaniu tatuaży, ludzie tam jeżdżą z całej Polski, ja nawet spałam na dworcu kilka godzin kiedys bo mi zależało na konkretnym terminie i taka godzina mi sie trafiła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Usuwają Tz mnie jutro zostawia i jedzie do Warszawy wesprzeć tego kolegę, boje sie zostać sama wiec chyba spakuje małego i kota i pojadę do rodzicow Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||||
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przy wyjściu ze szpitala miała 4300 więc równy kilogram nadrobiła ![]() nie ogarniam cie dziewczyno ja poza lodami słodyczy nie jadłam
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.

Tz wyczytal, ze besafe robi foteliki ktore maja czujnik pod opla i sie nie otwiera poduszka. Bez sensu
tzn takie odnoszę wrażenie jak se tam macam :p
W dodatku taki laser który nie zostawia blizn jeszcze dwa lata temu był tylko w dwoch miejscach w Pl - we Wrocławiu i w Częstochowie wiec gdybym nie musiała jeszcze miec innych zabiegów co dwa miechy to chyba bym sobie darowała jeżdżenie na drugi koniec Pl 

jeszcze Szuuu z zingerkiem wyleciała 

w 2 tyg przybrał 700 g więc nieźle ze mnie wyciąga