|
|
#2221 | |
|
Moderatoreska
|
Dot.: Mój ukochany jedzie za granice... :(
Cytat:
|
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja już jestem w domku
![]() wszedzie dobrze ale w domku najlepiej ![]() I znów mam czas tylko dla siebie i dla nauki.W poniedziałek mam egzamin. Masakra ![]() nie wiem jak ale w 3dni musze wszystko wykuć na blaszkę. hehe. Candy, nowe odcinki niby mają być lepsze, ale 'pruhnica zembuf' była głupia strasznie :/ jakby nie połkniecie sadystki to jeszcze by uszło. W Wawie nie ma ładnych ogrodniczek raptem 3fasony były z czego jedne rurki, jedne normalne i inne z odpinaną górną częścią na suwak z długimi szelkami na plecach ![]() Ale za to chłop kupił mi koszulkę (długa a nie do pępka
|
#2223 |
|
Zadomowienie
|
ja mam zwykłe konto bankowe tż mi nie przesyłał ale kiedys ciotka i podobno nie było problemu
![]() a ja tez pewnie cos od mojego dostane
|
#2224 |
|
Moderatoreska
|
Zabko zycze powodzenia na egzaminie, bede trzymala kciuki
nie wiem czy pisalas juz o tym, ale zapytam Czy twoj TZ planuje wyjechac jeszcze zagranice czy narazie zostaje z Toba ???Widac ze wypad do Wawy sie udal ![]() Ja prezenty to sobie sama kupuje, malzonek mi rzadko sprawia prezenty, a juz nawet nie pamietam kiedy kupil mi cos sam, zawsze ma wymowke ze nie wie co mi kupic bo pewnie by mi sie nie podobalo. Jejku jak mi zimno, pije nan stop herbate a i tak marzne w tym domu, mogliby centralne uruchomic ![]() Dziewczyny zapraszam na MM tam mozna zobaczyc moje makijaze
|
|
|
|
#2225 |
|
Wtajemniczenie
|
ewesko a duzo sie placi za przelew za granicą? slyszlaam ze od 10 do 15 Euro plus jakies oplaty bankowe. A moze przypadkiem wiesz czy przekazy do przelewów sa podobne jak w Polsce... mama ni w ząb niemieckiego i chcemy ja jakos przyzwyczaic... a w jakim banku macie konto? ja zastanawiam sie nad Mbankiem albo nad Bankiem Zachodnim, ponoc najtansze...
|
|
#2226 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2227 |
|
Raczkowanie
|
Ja troche nie na temat przelewow
Moj mial oczywiscie wrocic pod koniec sierpnia i go nie ma.. ![]() zadzownil ze ma zaklepane bilety na 20 wrzesnia ze msuial tam jeszcze zostac na dluzej ale 20 to juz data kiedy na 10000...% wroci;D wkurzylam sie ze jeszcze tyle musze czekac ![]() a juz myslalam ze sie wam pochwale ze juz wrocil i tak dalej;D ahh ale po 20 napewno sie odezwe z dobrymi wiesciami..;D |
|
|
|
#2228 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Wiem bo moj TZ tez kiedys mial wrocic wczesniej i przyjazd mu sie przedluzyl. |
|
|
|
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baaaaaaaardzo mocno.dziś nie wiem czy sie poucze bo normalnie to jestem nieprzytomna. po podrózy wpadłam do domu i spałam 4h i to się ledwo zwlokłam. za swieze powietrze jest u mnie podłóg wawy ![]() na temat jego wyjazdów nic nie wiem i pewnie tak jak teraz było, ze moze sie dowiem sama tuż przed wyjazdem. mówił ze pod wzgl kasy wyjazd sie opłacił, ale ze biorąc pod uwagę całość to już nie jest tak rózowo. teraz kolejny rok akademicki przed nami, wiec póki co to raczej nie wyjedzie. A ja nawet go o to nie pytam, bynajmniej teraz. moj tez mi nie kupuje sam z siebie. obiecał kupić mi kilka rzeczy i na obietnicach sie skończyło. ehh szoda gadac, pater noster za to dostał. A torebke to ja wybierałam sama, a on płacił
|
|
#2230 |
|
Raczkowanie
|
Pluto przypomnialo mi sie cos co chcialam napisac Tobie w sprawie matury...nie wiem czy wam mowili czy moze powiedza...ale nam nie mowili...w kazdym badz razie zaluje ze zdawalam rozszerzone wszystko..bo jesli zdajesz rozszerzony to potem na swiadectwie dojrzalosci masz to przeliczone na podstawowy...tak jakbys dwa poziomy zdawala...i jak zdajesz podstawowy to przeliczaja Ci na rozszerzony..dla mnie to durnota jakas....w ogolnie nie ma sensu zdawac rozszerzonego skoro tak to licza....i najlepsze jest to ze dowiedzialam sie o tym dopiero jak zobaczylam swoje swiadectwo...tragedia co sie teraz dzieje z tymi maturami
na rozszerzona mature musisz umiec duuuzo wiecej materialu niz na podstawowa... Zastanow sie dobrze, przemysl to na spokojnie bo niedlugo pewnie bedziecie musieli pisac deklaracje maturalne. Nie wiem jak bedzie na maturze 2008, mowie Ci po prostu jak bylo teraz
|
|
#2231 |
|
Raczkowanie
|
Froggie a odnosnie rurek ogrodniczek...jutro jest dostawa w sklepie i podobno maja byc wiec moze kupie...a jak kupie to zrobie zdjecie i Ci pokaze czy o takie Ci chodzi
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki, rurek na pewno nie chce, bo są tragicznie oblesne. Wygląda się w nich jak idź stad i nie wracaj tylko gumowce jeszcze do nich założyć i wogóle rewelacja.
|
|
#2233 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2234 |
|
Moderatoreska
|
Zabko fotka torebki by sie przydala, jak mowisz ze sliczna to jestem jej bardzo ciekawa
![]() Ciesz sie ze chociaz przez najblizszy rok sie nie rostaniecie Tez bym tak chciala.A dzis dostalam milutkiego smska od TZ, az mi sie lezka w oku zakrecila
|
|
|
|
#2235 |
|
Raczkowanie
|
Ewesko no masz racje to jest denerwujace szczegolnie ze data zostala zmieniona juz 3 razy .. no ale mowia ze do 3 razy sztuka ..a bilety juz sa kupione wiec pozostaje mi tylko czekac;D
|
|
|
|
#2236 |
|
BAN stały
|
froggie, ja też czekam na zdjecie torebki
sama jestem torbomaniaczką i często zdarza mi się wrócić z zakupów z nowym nabytkiem na moje drobiazgi |
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam fioła na punkcie torebek i butów.
Na całe szczęście nie mam kasy żeby na nie wydawać ![]() poszłabym z torbami inaczej ![]() Tym razem chciałam czerwoną torebke oczywiście musi być pojemna. Aparatu nie mam, ale poszperałam w necie i znalazłam ![]() oto ona:
|
#2238 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc dziewczynki
|
|
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
haha dooobra pora na powrot z pracy nie ma co
![]() ![]() wlasnie wrocilaam...po pracy bylam u fryzjerski...mam boba na lbie ale podoba mi sie...pozniej na piwko jedno drugie trzecie wodke sok.....no i jestem :d musze mojemu smsa napisac ladnego na dobranoc i spac
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
Ulalala ładne kfiatki
![]() Ale masz rację korzystaj z wolności póki możesz ![]() Pokaż bobka
|
#2241 |
|
BAN stały
|
To ja się do was dołącze.Po 8 miechach od rozstania poznałam faceta,ale niestety od 2 lat mieszka w UK.Poznaliśmy się osobiście w czasie jego miesięcznego urlopowania,ale wcześniej to ów pan zaczepił mnie na czacie wp gdzie się poznaliśmy w wirtualnym świecie.
Także,musze uzbroić się w cierpliwość,aleeee jak wszystko dobrze pójdzie w styczniu wyjade z nim do UK. Takie są moje wstępne plany.Właśnie rozmawiam z nim na skypie,ale biedaczek mi co chwile przysypia.
|
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
pokaze jak sie uczesze po swojemu bo wiadomo od fryzjerki to inaczej no i jak naladuje baterie w aparacie..juuutro
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Oki 3mam za słowo
ja po fryzjerce dopiero po tygodniu dochodze do siebie tak cos zawsze mi przeszkadza hehe.Idę już spać, bo brzuszek boli Burza u mnie jest
|
#2244 |
|
Moderatoreska
|
Dzien dobry
Jak mi sie wstac dzis nie chcialo, ciemno i zimno na dworze i caly czas tylko pada deszcz ![]() Zabko sliczna torebeczka, bardzo mi sie podoba. Ja w poniedzialek tez kupilam sobie torebke, tylko ze czarna Do tego dlugi cienki sweterek wiazaby w pasie, 2 pary dzinsow![]() Candy zabalowalas nam wczoraj To czekam na fotki ![]() Atka witam. Dobra lece sie szykowac bo synek musi byc dzis w szkole o 7.45 ida dzis do kina, zycze wszystkim milego dnia |
|
|
|
#2245 |
|
Raczkowanie
|
Atka83 witaaaaaaaaam ;D
![]()
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
i znowu taki sam poczatek dnia, zerwalam sie z lozka, ide sie myc przygryzam bule,pipijam herbate
pedze do sądu dzis wokanda i bede na rozprawach aaaaaanooooooo a potem najchetniej bym poszla spac ;p bo te kilka dni mnie wymiotlo z rzeczywistosci :P jestem spiaca straszliwie nooo wczoraj z tztem gadalismy o przyszlosci narazie nawet rozowa jest ;p heh i rosnie mi ósemka ![]() bol nie do zniesienia paszcza nie moge ruszyc;/ Atka heeeej jak moj tż za 3 tyg wyjedzie to bede z toba odliczala miesiace dwa do grudnia
|
|
#2247 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
wstalam ![]() witaj Atka 1141655 wspolczuje, ja jedna juz usunelam jescze jedna 8 mi zostala
|
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
Candy - ja też z niecierpliwością czekam na zdjecie, bo w sumie sama się nad bobem zastanawiałam.
Atka - witaj 1141655 - znam ból, współczuję bardzo |
|
|
|
#2249 |
|
Moderatoreska
|
No ja juz w domku dzis siedze i nigdzie nie wychodze w taka zimnice. Synka wlasnie odebralam ze szkoly
Zaraz biore sie za obiadek
|
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dopiero wstałam i ledwo jeszcze na oczy widzę.
Całą noc u mnie była burza za burzą, pięknie waliło. Teraz też leje i jest szaro, buro i ponuro. Pogoda iście naukowa. Dobrze dobrze, przynajmniej nie bedzie korciło, żeby wyjść gdzieś z domu. ![]() A wiecie, teraz to dopiero mi sie smutek i tęsknota włączyła. spotkanie i rozłąka i tak przez najbliższe 3tyg pewnikiem pozostanie. Ewesko własnie mi czarnej torebki tez jeszcze brakuje. Nie pomyślałam o tym nic to, następnym razem ![]() 1141655 współczuję, bo mi sie wszystkie 4 wyzynają na zmiane, więc ciągle zawiasy bolą.
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

i dla nauki.
raptem 3fasony były z czego jedne rurki, jedne normalne i inne z odpinaną górną częścią na suwak z długimi szelkami na plecach 
flejksy

baaaaaaaardzo mocno.

Także,musze uzbroić się w cierpliwość,aleeee jak wszystko dobrze pójdzie w styczniu wyjade z nim do UK.