|
|
#1921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)
Cytat:
Ludziska odczekali 3 tygodnie i juz się zaczynają telefony kiedy można zobaczyć Szymka. Mam nadzieję, że moje dwie znajome, które zapowiedziały się ba przyszły tydzień nie przyjdą ze swoimi córkami. Tż-et jeszcze przyszły tydzień pracuje i później idzie na urlop. Znowu będę go miała na 3 tygodnie Jeszcze mu tylko zostanie ojcowski do wykorzystania. To chyba dopiero we wrześniu jak Wiki pójdzie do przedszkola. Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1922 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja mam wodę w sprayu NoseFridaCos, zdrówka dla bliźniaków
|
|||
|
|
|
#1923 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Adelka też nie przepada być noszona, jak biorę do odbicia to się właśnie zwija w kuleczke Cytat:
pamiętaj że po burzy zawsze wychodzi słońce! rano byliśmy z tż na spacerku, tż pojechał do pracy a my się lenimy z niunia
|
|||
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu ja też wody morskiej uzywam- mamy Nosefrida, psikne jej po razie i z kichnieciem wylatuje glutek. na mojej pisze, że jest dla niemowląt i małych dzieci.
Była położna dziś i pytałam jej o to parcie- powiedziała, że tak na pewno nie powinno być muszę się na usg wybrać tylko mój gin jest na urlopie.Z dobrych wieści to mała przytyła przez tydzień 400g
|
|
|
|
#1925 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#1926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wierzę... ![]() trzymaj się kochana, dużo sił wam życzę Cytat:
moja też robi się kuleczką i nie udaje mi się jej odbić. jak tż ją weźmie to prostuje się jak struna i zaraz jest głośne beknięcie
|
||
|
|
|
#1927 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w takim razie dziewczyny wszystkiego najlepszego kiedyś był zwyczaj wstawiania "pieknych" urodzinowych obrazków ale kiedy każda juz ma dzieciaczka to nie będziemy już takie wymagające ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pewnie kiedyś zapragne okresu niemowlecego ale nie mogę się juz doczekać momentu kiedy dziecko będzie bardziej kontaktowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
albo ja nie umiem jej użyć albo nie mam sił ![]() Dziewczyny a jak się podaje ten esoumisan ? Mi lekarka kazała na początku dawać trzy krople dziennie biogai. Ale średnio to nam pomaga. Mam też bobotic i tez nie widziałam super efektu wiec może spróbuję z tym co wy. U nas ok 20 zaczyna się mega płacz. Podkurcza nie nóżek i widać ze chce puścić baczka albo zrobić kupę a nie może codziennie jest to samo a mi serce pęka .Szuuu fajny ten tatuaż twojego tz-a ja jestem za duży tchórz żeby sobie zrobićKaja ala: dla tz-a. Zostaw go samego raz czy drugi z dziewczunkami to może zacznie pomagać.Coś jeszcze miałam pisać i nie pamiętam co Aaa skąd wiecie czy popekalyscie ? Mi po urodzeniu Olusia powiedzieli ze obyło się bez naciecia ale później jak musieli wydobyć ręcznie łożysko to musiałam popekac bo później zszywali mnie dobre 20 minut i jestem w dalszym ciągu całą obolala. Ale wtedy nawet jak coś do mnie mówili to ja nic nie pamiętam wiec nawet nie wiem a jestem trochę ciekawa cy gdzieś jest to zapisane może ?
|
|
#1928 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kolejni gdy mala miala tydzien moj TZ juz mial tydzien wolnego i tak rozpiescil core, ze szok..spala mu ciagle na rekach albo na klacie.. dopiero od 2 dni zachowuje sie tak jak zawsze..Cytat:
Cytat:
rozmawialam z TZ, jak nic zapomnial o moich urodzinach,, wrocilam z mala z miasta, kupilam sobie troche ciuchow w pn zamowilam dla malej bajeczki i juz przyszly
|
|
#1929 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Zamiast obrazka proszę wierszyk
|
||
|
|
|
#1930 |
|
Konto usunięte
|
Mehja No co Ty
ja nawet nie mam ginekologa żadnego, nie wiem do kogo iść Cos duzo zdrowia dla dzieciaków i wytrwałości dla Ciebie ![]() Jestem u rodzicow, ale juz żałuje... Moj tata ma ozm, żałowałam juz jak próbowałam małego wpiąć w fotelik i nie umiałam a ten sie na mnie darł ze szarpie dzieckiem :/ Jeszcze mały dostał na buzi potówek (?) od smoczka, idealnie jak idzie brzeg smoczka to takie syfki... Czym posmarować? Octeniseptem punktowo? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Sylwusiach u mnie tez od pierwszego dnia byli goście. I teraz nie ma praktycznie dnia zeby ich nie było. Przez to i przez pacjentow tz mam tak roz☠☠☠☠zony dzien ze raz kapiemy małego o 19 a raz o 22. Super rutyna, nie ma co... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Mehja u mnie to samo, rzadko udaje mi sie odbić małego a u tz jakoś sie udaje... Kika ja znowu chciałabym zeby Konradek zawsze był taki jak teraz Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Mały juz 5 h nie jadł... Budzić? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Juz sie obudził ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
Kika jak szyli to dlatego ze popekane
![]() Ja to jakas wyrodna chyba jestem. W ogole sie zadnymi malymi krostkami na buzi nie przejmuje i niczym nie smaruję, same schodzą za pare dni
|
#1932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1933 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1934 |
|
Zakorzenienie
|
kika1989wroc wszystkiego najlepszego!
U nas potówki znikają po kąpieli. Nic dziwnego przy takich dzikoafrykańskich upałach. ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cos dużo siły Ci życzę! I trzymam kciuki z a Twoje Maluchy!
|
#1935 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak samo. Nie widze sensu dawania czegokolwiek a juz na pewno sudocremu na taka delikatna buzke. Takie zmiany same schodza. Mozna woda przegotowana przemywac i wystarczy.
|
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
kika ty tez masz dzis urodziny? jestes '89 ? najlepszego w takim razie
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny kp co jecie na obiad bo ja juz totalnie nia mam pomyslu. Do tego moja funkcja gotowania sie popsula i wszystko jest tak jalowe i bez smaku, ze az sie dziwie ze to jem ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Kika sto lat |
|
|
|
|
#1939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kika Tobie również wszystkiego najlepszego ![]() Dziekuje wszystkim za życzenia ![]() Juz nie moge z tą temperatura, juz widze małej wyskakują pojedyncze potówki mimo, że leży w samym pampersie jeszcze na ostatnim pietrze od tego dachu tak daje... okno od południa.. chyba wiecej pisac nie muszę :P
|
|
|
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Hipp Bio Combiotik
![]() Cytat:
Jak zobaczyłam Twojego na insta w czapce to sobie pomyślałam, że mój miał na sobie tylko w pierwszym tygodniu życia dwa razy
|
|
#1941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1942 |
|
Zakorzenienie
|
przychodzę do domu a tam uśmiechy same
![]() ![]() Tż wyszedł zaraz-mała w ryk ![]() Czyli wychodzi na to, że matka zła ![]() Dziewczyny czy jak nie mogę mleka krowiego to czy takiego roślinnego, które sama zrobię też? Np. z migdałów lub kokosu?
|
#1943 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja tez nie smaruje, lekarz i polozna mowili ze same zejda ![]() Cytat:
![]() My po wizycie u lekarza i po szczepieniu. Maly chwilke zaplakal, a tak to wesoly, wlasnie zasnal w 3 tygodnie przytyl 500g. Wazy teraz 4900
|
|||
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Js tez nie zakladsm czapki. Laurka nie znosi jej
|
|
#1945 |
|
Zakorzenienie
|
Masija roślinne możesz
|
|
|
|
#1946 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobie dzisiaj i zobaczę czy będzie wszystko w porządku.
Postanowiłam dzisiaj i jutro podawać mm żeby zobacz czy to od mleka i ze by ewentualnie mleko nie mnie zeszło. Teraz mała śpi. Boże. ..w końcu ! Od 4 dni. Byłyśmy jeszcze na ważeniu i Lena ma 5700 . Kiedy te upały mają się skończyć? :/
|
#1947 | |||
|
Zakorzenienie
|
sylwusiach, kaczuszka, kika!!!
WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE ![]() weź mnie nie dołuj, ja już nie pamietam kiedy miałam 25 lat :P Cytat:
bardzo mocno trzymam za was kciuki, zrówka Cytat:
i idealnie sie kolorystycznie wpasowała do wózka (szarości)![]() Cytat:
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sierpniu, po wypłacie kupię jeszcze jedną
|
|
#1950 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cos duzo, dużo siły i zdrowia dla blizniaków Dziewczyny najlepszego ![]() Szuu tatuaż Tż super, my sobie też planujemy zrobić imie i date urodzenia malej
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

Ja mam wodę w sprayu NoseFrida

moja po jedzeniu jeszcze zawsze jak ja uspie to po odloZeniu do lozeczka jeszcze z 10 min walczy ze snem
pamiętaj że po burzy zawsze wychodzi słońce!
muszę się na usg wybrać tylko mój gin jest na urlopie.