|
|
#931 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Nie musisz Byłaś z nami jak opisywałam swoją wizytę w nyx?
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie najważniejsze jest to, że już nie muszę oglądać baby, którą miałam przydzieloną w urzędzie i przez rok nie zrobiła nic poza pretensjami do mnie i że mogę spokojnie lecieć, a po powrocie zabrać się do działania
|
#934 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A temacie małza poszkodowanego twarzowo - poszedł dzisiaj do rodzinnego, i- nie moge w to uwierzyć - dostał skierowanie i od razu został umówiony do neurologa na ...jutro!!!
swiat sie kończy, niemozliwe staje sie faktem w NFZ-cie![]() Bo ostatnim razem leczył go rodzinny bo neurolog najblizsza wizyta byla 3 miechy do przodu.
|
#935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ekstra!
|
|
#936 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#937 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Mam ewidentnego przed@ doła, czego nie doświadczyłam od lat kilkunastu. Jednak pigułki to dobra rzecz była.... Neska - o ile Ci od razu nie powiedzą, ze masz za wysokie kwalifikacje....
|
|
#938 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Oj Słonko
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zobaczymy jak będzie ze mną, też mam skierowanie do neurologa ![]() dobry i spadam po mam, nastawiła się, że przyjeżdża pilnować naszej chałpy i stada i nie przyjmuje do wiadomości, że nie jedziemy i nie jest potrzebna
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze wychodziłam od nich z mega dołem
|
|
#941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pogrubione - no właśnie tak poprzednio pisałaś dlatego zdziwiona jestem na plus Rzeczywiśćie brzmi sensownie to trzymam za pozytywy w realiach ![]() Grunt, że już są Cytat:
![]() : oklaski: ![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Ja też ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Czyli jednak jedziecie? Czy coś przegapiłam ? |
||
|
|
|
#942 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
zresztą i tak głosu nie ma.
|
|
#943 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Kiedy sie wybeirasz do neura? ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() To poogladasz/poczytasz jak wrócisz
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
za 2 tyg. w waw konwent fantastyki, może się przejdę z ciekawości jak to na takich imprezach jest
![]() Mają tez Dni nauki z wykładami, więc w razie czego nie trzeba będzie wchodzic w interakcje z ludźmi
|
#945 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się nie przyznaję do wszystkiego ![]() ja mam studia w stylu prezydenckim - przeszłam całe, ale nie broniłam ![]() życie się posypało tuż przed, a później było za późno, musiałabym co najmniej połowę gdzie indziej powtarzać a teraz już od nowa zaczynać... ![]() dostałam paczuchę co jest w tej drugiej próbce? ![]() nie mogę się doczekać mycia włosów ![]() dzięki ogromne Cytat:
mój neuro w szpitalu tylko pacjentów po wylewach przyjmuje... żeby się dostać na nfz z czymś innym, trzeba pójść na prywatną wizytę, a później od 5 rano wystać z karteczką gdzieś do 12. ![]() Cytat:
dlatego ja cały czas na nich jadę ![]() Rejcz już z piwnicy? ![]() bo u mnie dzień pierwszy ![]() ja z wqurwem i demotywacją ![]() Cytat:
nawet terminarz kontaktów telefonicznych -dokładne godziny w jakich będą się kontaktować ![]() wracając odprowadziłam zagubionych turystów z radomia do pensjonatu, bo sami by w życiu nie trafili ![]() no i nagroda też była
|
|
#946 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Betty, nie jesteś jedyna Moja Mam trafiła do szpitala, jak byłam na ostatnim roku - udar. Później pogrzeb i te sprawy - do czego jak do czego, do obrony głowy nie miałam, praca zaczęta... w tym samym czasie zaczęła chorować ciotka (ta od domu, w którym teraz mieszkam) i już się posypało wszystko równo. Dobrze, ze licencjat mi został.... Cytat:
![]() Jessooo, głodna jestem, a obiad będzie dopiero koło 20.00
|
|
#947 | ||||
|
Panaroja
|
snad wody mineralnej i spod duchoty
![]() edit - a jednak snad resztek kawusi , woda była poprzednio Cytat:
a żadnego wzw nie masz przebytego ? miałaś badania w kier.C ? 2.o matko nie , aż tak źle chyba nie będzie ![]() Cytat:
2. ale ja właśnie nie mam porcelanowej tylko bym ją chciała mieć mam nierówną i fogle nie lubię cieniowanej twarzy (u siebie) .3. ![]() 4.to jest właśnie nienormalne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Betty - ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie bez to jest taki sajgon, że ciężko to ogarnąć ![]() właśnie nasmażyłam naleśniko-tortilli kukurydzianych w smaku coś pomiędzy kaszą manną a flipsami po dosoleniu lepsze może z nadzeniem będzie ok ![]() edit: wyszły lepsze niż myślałam ![]() zapieczone z sosem mięsno-warzywnym i serem
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-07-22 o 19:04 |
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do mnie W. przyjedzie na sam koniec - a może i tylko po to, żeby nas zabrać do Wwy. Smutno mi bez Niego. Tym bardziej, że rano dostał złą wiadomość (dla nas obojga w sumie) - do bani płakać samej w lesie, ale się nie daję
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam , u mnie w cieniu 34 stopnie, puścili nas z roboty godzine wcześniej bo topiłyśmy się we własnym pocie , mnie pot zalewał oczy - dosłownie.
Cytat:
Siostra mojego ojca miała autoimmunologiczne zapalenie wątroby , wyszło jej ok. 60 -tki , miała przeszczep wątroby
|
|
#951 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia w starciu z neurologami i tym gastrocośtam
![]() Byłam z Mamą na jagodach, nawet jeszcze coś zostało. Zdziwienie, bo od miesiąca dzikie tłumy zbieraczy runa grasują po tym lesie. No i zrobiła nam wszystkim pierogów, dwa rodzaje, jedne z tymi jagodami właśnie ![]() A tera mnie zastrzelcie, bo globus Mam w ogóle wrażenie, że to po tym antybiotyku, co biorę na ropień czuję się jak wyżęta. Bo sam upał jakoś znosiłam w miarę dzielnie.
|
#952 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dziewczyny dziękuje wszystkim za zyczenia zdrowia dla małza
Sorka ze bez cytowania
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Zasnęłam na balkonie , spałam ponad 2 godziny, dobrze , że już słońce tak nie waliło.
Cytat:
Przeszłam na dietę bezglutenową i przestały mnie trapic wzdęcia i gazy a w talii straciłam 5 cm z 86 na 81 mam nadzieję jeszcze nieco stracić . Przy czym wagowo schudłam tylko 2,5 kg. Dzisiaj kupiłam chlebek orkiszowy , przytargałam do domu i czytam skład : 56% mąka pszenna 24% mąka żytnia glutem pszenny 16% maka orkiszowa mąka sojowa plus jakies tam zagęszczacze i poprawiacze no i sru do kosza , chlebek orkiszowy kużwa !
|
|
#954 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Znad kurczaka tikka masala z ryżem i kalafiorem tudzież sorbetu mangowego
(a może to była papaja?)W ogole to mam pytanie do osob,ktore stosują produkty Pataks'a: ktory ich sos/marynata jest ostry? Tikka masala chili doprawiam...
|
#955 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#956 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Antybiotyk potrafi rozłożyć na łopatki
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robiłam z tego przepisu z jakieś podgotowanej mąki kukurydzianej na polentę italiamo z lidla ![]() wyszły bardziej zółte pół szklanki mąki pszennej sypnęłam, nie wiem jakie będą bez, ale można spróbować ciasto miałam gęste i żeby równo i cienko rozprowadzić używałam łopatki silikonowej u mnie chyba tabsy wodę zatrzymują i ciężko mi będzie to 5 kg zrzucić na nich jak odstawiam, to samo leci w dół ![]() Cytat:
![]() ja czytam wszystko zanim kupię ![]() a później gadają na mieście, że nie mam na jedzenie, bo większość produktów odkładam na półkę po przeczytaniu składu
|
|
#958 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ja nie inaczej a to mnie potem wpędza w doła. Dzień do tyłu. ![]() 3. Brzmi tak jak lubię - konkrety plus organizacja! No to U nas takie cuda cheba nie nastaną, ubogie miasto Cytat:
Wiem jak to jest, jednak czasem warto pęc w samotności. Boli, mocno szarpie, ale po wszystkim jakby samoistnie lżej. Ja tak miewam, ostatnio często. W samochodzie, gdzie nikt nie słyszy. Problemy co prawda nie znikają, ale wracam jakby ciut silniejsza, i czuję że to się po prostu musi wylać. Chyba to nawet zdrowe jest? Cytat:
Lubię takie jedzonka. |
|||
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
nie jedziemy, ale mam i tak przyjechała nastawiona na wypoczynek na wsi w spokoju
![]() jeszcze nie wiem, muszę się zarejestrować
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

.Wiem że można konturować zwykłym pudrem w innym odcieniu, ale już szukać mi się nie chce i szkoda trochę kasy
Róże mi wystarczają 
) a przez kolejne pół jeszcze go monitorują i interesują się czy jest zadowolony i czy zostaje na stałe. 
swiat sie kończy, niemozliwe staje sie faktem w NFZ-cie

zresztą i tak głosu nie ma.

(a może to była papaja?)
W samochodzie, gdzie nikt nie słyszy. Problemy co prawda nie znikają, ale wracam jakby ciut silniejsza, i czuję że to się po prostu musi wylać. Chyba to nawet zdrowe jest?