|
|
#1981 | |
|
celebriti
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)
Moja dzis na dobranoc pożarła dwa cyce !
Jesu ocb ?!? Czy w związku z tym zwiększy mi sie produkcja czy znów ja będę karmić 50 minut ???
|
|
|
#1982 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm jak na mój gust to chyba produkcja się powinna zwiększyć? ![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1983 | |
|
celebriti
|
Ja karmie na fasolkę lub wlasnie tym kojcu ogromnym, ale zdarza mi sie i w "=powietrzu " jak dojada jednak. Ogólnie chyba wygodniej mi na siedząco. Karmie w tej klasycznej pozycji ewentualnie krzyżowej. W ogóle jakos specjalnie sie nad tym nie zastanawiam. Myśle, ze zaczęłabym sie zastanawiać gdybym musiała w miejscu publicznym manewrować, ale tego nie zamierzam
|
|
|
#1984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas to samo. do motania włączam pozytywke, podskakuje, kołysze sie, itp. |
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Ja karmie zawsze na siedząco. Nie chce na leżąco 😉
Oboje wolimy z rogalem niż bez. Kika- najlepszego! Byłam dziś u gin i teraz się martwię... Bo mam szyjkę przesuniętą i tyłozgięcie macicy. I moje bóle Bożeny mogą oznaczać rozejście spojenia łonowego... Ale na koniec stwierdziła że wszystko dobrze. A ja i tak się martwię i jeszcze bardziej boję się seksowania teraz...
|
#1986 |
|
Rozeznanie
|
Wszystkiego najlepszego dziewczyny z okazji urodzin, spełnienia marzeń
Coś - dużo zdrowia i siły dla was Byłam dzisiaj na zakupach, kupiłam sobie spodnice i bluzke na chrzciny ale jestem kompletnie załamana tym co zobaczyłam w lustrze w sklepie |
|
|
|
#1987 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nieeee, my musielismy do niej pojsc. Nawet jej na rece nie wziela. Na drugi dzien wyslala smsa do Tz, ze miala prezent dla niej tylko zapomniala nam dac. Akurat, nic nie miala, na drugi dzien kupila. |
|
|
|
|
#1988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko jaka jestem głodna dziś przy moim dziecku zdążyłam sie zdrzemnąć, pobzykać i zafarbować włosy. miło ze strony małej znając życie jutro bede żałować ze sie pochwaliłam i da mi popalić
Małgosia.. 22. 06. 2015 Edytowane przez industria Czas edycji: 2015-07-22 o 23:01 |
|
|
|
|
#1989 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybeczał się ten mój syncio. Przysnął, teraz wstał, je i już śpi. Nie wiem o co mu chodziło. Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1991 | ||
|
celebriti
|
Cytat:
Przypomina mi znajoma, tez ma , ze tak powiem wyliczanego psa, w dupie dzieci i scieme na zawołanie . I.... 79 lat oraz czwarty lifting ![]() To to tak. Leje sie z nas. Ale na leżąco mi przykro bo jestem jak lalka, od razu mi sie oko zamyka a tu teza wstać
|
|
|
#1992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1993 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
57 wiosen ![]() Hehe niezla jest ta znajoma |
|
|
|
|
#1994 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też karmie tylko na siedząco i zdarza mi się przysypiać. Na leżąco jest mi nie wygodnie.
Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1995 |
|
Konto usunięte
|
Cos ze mnie wypadło pod prysznicem... A raczej musiałam to wyprzeć...
![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1997 |
|
Zakorzenienie
|
Boże niech te upały się skończą bo zwariuję z moim frankiem....
Nie śpimy od 2:30... Już nawet mm mu zrobiliśmy bo się ciska przy cycku jak oparzony... Ale nie chce tego pić. Wody też nie. Wsadziłam do wózka i bujam...
|
#1998 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dziękuję pięknie za życzenia
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bardzo mi przykro, może ma teraz sporo na głowie Faceci niestety czasem tak mają ze zapomina o ważnych datach ---------- Dopisano o 04:22 ---------- Poprzedni post napisano o 04:20 ---------- Cytat:
|
|
#1999 |
|
Konto usunięte
|
Mamusie czerwcowe 2015! :)
Sylwusiach
dla tz. Ale zrobiłabym piekło no wiem, ale to było obrzydliwe, musiałam wyjsć spod prysznica z tym kawałem miecha w ręce bo bałam sie ze zapcham rodzicom odpływ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:45 ---------- U nas leje, w nocy burza, urwanie chmury. Małego dzisiaj ubiorę i wystawie na taras bo szkoda mi tutejszego powietrza, dzis wracam do Gd w te spaliny... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-07-23 o 06:49 |
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu, rozbrajaja mnie twoje teksty
kiedy opis porodu? ![]() Lubię takie noce. Tymek zasnął o 20, pierwsze karmienie o 4 i śpi do teraz. Julek też nadal śpi Idę robić sobie sniadanko
|
|
|
|
#2001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
country111 wczoraj jak kąpałam Jaśka, patrzę na przedramię, a tam ta gula poszczepienna!
Dobrze, że mnie uświadomiłaś. Myślałam, że po takim spacerze będzie spał jak suseł. A gdzie tam! Usnął dopiero po 22.
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu zrobie mu pieklo jak bedzie chcial isc do kumplA
.. AZ sie poryczalam.. Mala chyba czula moj nastroj bo tz usypial ja do 23 hehe
|
#2004 |
|
Zadomowienie
|
u nas wczoraj było wieczorne kongo, mała się darła z gorąca dopiero jak ją umyliśmy to zasnęła od razu, chyba sie ochłodziła a najgorsze jest to ze nienawidzi się myć.. tak mogłabym ją ochlupać ze 3x na dzień, a niestety drze się przy tym myciu...
![]() W ogóle sie dzisiaj wkurzyłam, ZNOWU zaczęłąm krwawić :/ tylko teraz myślę, że to po tych tabletkach limetic dobra antykoncepcja jak cały czas bedzie ze mnie lecieć ehhh
|
|
|
|
#2006 |
|
Konto usunięte
|
Pszczoua jak tylko bede miała czas zrobic w końcu kupę to siedząc na kiblu napisze bo inaczej nie wyrobie sie chyba
Nie wiedziałam ze z dzieckiem tyle roboty, a jedyna wczoraj wolna chwile poświęciłam na wyszorowanie pięt które wyglądały jak skansen we wdzydzach i zrobienie sobie i mamie hybrydy na stopach A tak ciagle cos, Tz w dodatku u malutkiej w Warszawie a rodzice hmm Mama wykąpała wczoraj małego Na tym zakończę zeby nie napisać za wiele Za to pieknie spi mi w nocy, dzis 5 h Sylwusiach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
Tu Szuu przeciez Twoje dziecko czesto spi, jak mówiłas, to co Ty robisz?
![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Jeszcze u rodzicow jest gdzie nie trzeba sprzatac i gotować
Królewna Edytowane przez Princesika Czas edycji: 2015-07-23 o 09:06 |
|
|
|
#2008 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ma na glowie tylko prace, domem i mala ja sie zajmuje caly czas ..odkad mala sie urodzila nie obchodzi go nc.. sorry, 2 razy skosil trawe za domem i 2 razy zmyl naczynia... a ja siedze i pachne.. w☠☠☠☠iona jestem.... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dzisiaj nie robie nic, zadnych obiadkow sradkow. TZ ma za dobrze ze mna.. jeszcze te jego teksty ze mala jest sliczna po nim itp.. powiedzialam mu wczoraj co o tym mysle to sie przymknal.. czasem mam ochote mu przy☠☠☠☠☠☠☠ic ... a bylo tak dobrze to nie musi zawsze cos zrobic takiego ze psuje wszystko w ciagu jednego dnia.. wiem, ze zapomnienie o urodzinach to nic takiego no ale kurde.. nawet glupie zyczenia zlozyl mi dopiero gdy spytalam czy wie jaki mamy dzien..po chwili namyslu odp ze 22 i zaczal mnie przepraszac.. wygadalam sie, ide sniadanko zjesc..a tak w ogole to dzien dobry
|
|
#2009 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Moja coś kwili od rana, poje i nie śpi tylko się wierzga, kręci i wierci. Zauważyłam że lubi na brzuszku leżeć |
||
|
|
|
#2010 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale powiem Wam coś ciekawego! Dostaliśmy ze szkoły rodzenia próbkę płynu Johnsonns. Nie kąpię w tym Małego, bo nie lubię, ale wczoraj wymoczyłam w tym stopy. W życiu pięt nie szorowało się tak leciutko! Wczoraj posiedziałam z moją mamą na podwórku cały wieczór. Wojtek spał w wózku tak grzecznie, jak nigdy. Chyba odpowiada mu poduszeczka. Ale o 22 obudziłam go na kąpiel. Nie robiłabym tego, gdybym wcześniej nie zajrzała mu za ucho... Nie wiedziałam, że tam też zbiera się brud. Industria nie wierzę, że nie wytrwałaś w naszym postanowieniu
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

hmm jak na mój gust to chyba produkcja się powinna zwiększyć?

znając życie jutro bede żałować ze sie pochwaliłam i da mi popalić

bardzo mocno trzymam za was kciuki, zrówka
bardzo mi przykro, może ma teraz sporo na głowie
dla tz. Ale zrobiłabym piekło
06.09.2014 
dobra antykoncepcja jak cały czas bedzie ze mnie lecieć