Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-24, 18:24   #1051
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
O boże, boże, bożenko.... Nie po to Rossmann oferuje pokaźną szafę miniatur, a w każdą gazetę wciskają próbki, żeby wozić pełnowymiarowe opakowania żeli pod prysznic, szamponów, past i innej podstawowej pielęgnacji ze sobą Nawet Sudocrem można dostać w wersji mini-mini...
Nie po to sie ma menża, żeby nie ponosił, nie przetargał.

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
*nowy film Bogusi*
A potem: - i jest #piąteczekpiątunio

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-07-24 o 18:39
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 18:24   #1052
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
aszz ty pracowita jakbys se przygruchała tragarza to bys sie z niej nie smiala!
No niestety... Kochanek się nie rozdwoi W jednym czasie może targać bagaż tylko jednej

Edytowane przez diorentynka
Czas edycji: 2015-07-24 o 18:26
diorentynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 18:26   #1053
kustraczek
-ist

Cytat:
A to znalazlam pod filmem z kolorówka

kto powiedział że pojechałam na wakacje ? Wyjazdową kosmetyczkę możemy zabrać nie tylko na 2tyg wypad nad morze czy w góry ... Wyjazd był do miasta w którym miałam wiele spotkań i chciałam mieć ładny makijaż czy to jest ośmieszanie ... nie sądzę Po za tym kosmetyki które zabrałam służyły nie tylko mi gdyż miałam przyjemność malować inne osoby. Pozdrawiam

3 dni, tyle spotkan, biznesy zapewne! i kolejki na makijaż
Pewnie nawet sama Angela Merkel nie omieszkała skorzystać
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 18:26   #1054
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Al czy tachanie nawet lustra ma jakieś uzasadnienie? Przecież jechała do własnej siostry. Jak u mnie śpi ktoś bliski to zawsze korzysta z pasty, żelu pod prysznic czy szamponu, który akurat mam. Podejrzewam, ze gdyby odpuściła sobie produkty, które swobodnie może pożyczyć od siostry, to kosmetyczka byłaby o połowe mniejsza
Lustra nigdy nie zrozumiem no chyba, ze jej siostra jest szaloną minimalistką, któa rezygnuje z takich rzeczy
Lustro zdecydowanie za duże, ale zawsze potrzebne w podróży i w torebce małe lusterko( do poprawek makijażu, albo do jego wykonania, bo przecież nie siedzimy u kogoś w łazience godzinami na full make-upie tylko zazwyczaj wykonujemy go w pokoju, a nawet w trasie). Jechała z mężem więc ilość rzeczy była na ich dwoje (mam na myśli szampon, żel pod prysznic), poza tym miniatórki kosmetyków są droższe niż standardowa wersja produktu. Krem do golenia wg zupełnie zbędny- lepiej zabrać jednorazówkę- jest wygodniejsza + pianka do golenia do podziału z mężem.
Stary 2015-07-24, 18:29   #1055
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Lustro zdecydowanie za duże, ale zawsze potrzebne w podróży i w torebce małe lusterko( do poprawek makijażu, albo do jego wykonania, bo przecież nie siedzimy u kogoś w łazience godzinami na full make-upie tylko zazwyczaj wykonujemy go w pokoju, a nawet w trasie). Jechała z mężem więc ilość rzeczy była na ich dwoje (mam na myśli szampon, żel pod prysznic), poza tym miniatórki kosmetyków są droższe niż standardowa wersja produktu. Krem do golenia wg zupełnie zbędny- lepiej zabrać jednorazówkę- jest wygodniejsza + pianka do golenia do podziału z mężem.
Pokaż mi kogos, kto w 3 dni zuzyje 400ml nawet w kilka osob no nie da się, bez przesady. Żel 300ml mamy z tżem na znacznie dłużej niż 3 dni. Miniaturki sa drozsze, dlatego mozna kupic puste opakowania (ja mam zestaw za uwaga...1zł) albo zostawic sobie po czyms. Albo kupic cos wielofunkcyjnego i wziąć tego czegos większą pojemność.

Tego co ona zapakowała nie pojmę nigdy.
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 18:30   #1056
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Ale siostra jako kobieta, raczej ma w domu jakieś mniejsze lusterka do makijażu
Miniaturki są czesto dość drogie jak na taką ilość, ale dlatego ktoś wymyśli małe pojemniki do, których można wszystko poprzelewać
Jak dla mnie nic nie usprawiedliwia tak ogromnej kosmetyczki na 3 dni
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 18:30   #1057
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Nie po to sie ma manża, żeby nie ponosił, nie przetargał.

A potem: - i jest #piąteczekpiątunio
jaki manż

Cytat:
Nie miałam pustych małych butelek a to był 1 dzień do wyjazdu wiec nie zdążyłam zorganizować. Dla mnie nie jest to duży problem bo kosmetyczki zawsze ja dźwigam w plecaku na wózku. Co do płynu - zmywam makijaż płynem 2fazowym, potem żelem z wodą a na końcu płynem micelarnym. Chusteczki omijają 3 kroki płyn wzięłam tylko po to by móc się w rano odświeżyć (chusteczki zostawiają delikatny tłusty film) pozdrawiam
gdzie żel :C
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 18:32   #1058
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Chyba bardziej niż płyn do higieny intymnej zaskoczył mnie krem do depilacji. Ta paka na trzy dni, tak?

Swoją drogą wszystkie kremy do depilacji mi śmierdzą i jak juz używam to przed kontaktem ze światem zewnętrzmy muszę jakieś dwa razy prysznic wziąć (ale to chyba mój odchył taki).
Ja zawsze, bez względu na metode depilacji zabieram ze sobą na takie wyjazdy jednorazówkę. Uzywalam depilatora, wiec nie robilabym halasu np. u rodzicow tża.

---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Edit: czocher mnie wyprzedził
Stary 2015-07-24, 18:33   #1059
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Pokaż mi kogos, kto w 3 dni zuzyje 400ml nawet w kilka osob no nie da się, bez przesady. Żel 300ml mamy z tżem na znacznie dłużej niż 3 dni. Miniaturki sa drozsze, dlatego mozna kupic puste opakowania (ja mam zestaw za uwaga...1zł) albo zostawic sobie po czyms. Albo kupic cos wielofunkcyjnego i wziąć tego czegos większą pojemność.

Tego co ona zapakowała nie pojmę nigdy.

Dokładnie. Ale nawet jeśli są droższe... przy jej szaleństwach zakupowych, wydanie tych 20 zł na zestaw miniaturek po to, aby mieć o parę kg lżejszy bagaż i o wiele więcej miejsca na zakupy chyba nie byłoby problemem. Ja tam wolę dopłacić, gdy nie mam akurat pod ręką zastępczego opakowania, niż jeździć jak wielbłąd.

Właśnie wyobraziłam sobie B. pakującą się w podróż samolotem. Opłata za osobną torbę na kosmetyki gwarantowana

Edytowane przez 201607110949
Czas edycji: 2015-07-24 o 18:37
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 18:37   #1060
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
dla mnie ładna, ale IMO jest sporo ładniejszych dziewczyn na yt
przynajmniej dla mnie, jest nie w moim guscie
Bardzo ładna, ale tylko ładna. Nie ma w wyglądzie nic, co zwróciłoby moją uwagę. To taka klasyczna, nudna uroda.

Cytat:
Napisane przez Harutobi89 Pokaż wiadomość

Co do reszty dziewczyn którym Emilie nie podoba się tak bardzo, szanuję Wasze zdanie Zapewne na brunetkach ona nie zrobi takiego wrażenia jak na blondynkach brunetki mają swoje urodowe idolki. Zauważyłam że podświadomie najbardziej podobają nam się ludzie podobni do nas.
A to racja, ja wolę ciemnowłose dziewczyny. Z drugiej strony...

Cytat:
Napisane przez Arrianna Pokaż wiadomość
Dla mnie absolutnie najpiękniejszą blondynką na juciubie jest Freddy Już ją linkowałam kiedyś - jej dołeczki w policzkach mnie zabijają
Freddy zrobiła na mnie wrażenie

Cytat:
dziewczyny
czesc druga juz na yt!

OGLĄDAM

.
..
...

Ja się zastanawiam, gdzie się podziały te wszystkie miniatury z boksów, o których ona mówi, że przydadzą się w podróży? Nie wspomnę już o kremie do depilacji, na dobrą sprawę mogłaby go nałożyć dzień przed wyjazdem i na te kilka dni by wystarczyło (ew. mogłaby dorzucić jednorazową maszynkę). Przelała krem, nie wiem czemu nie pomyślała, żeby zrobić to samo z kilkoma innymi kosmetykami.

Cytat:

Właśnie wyobraziłam sobie B. pakującą się w podróż samolotem. Opłata za osobną torbę na kosmetyki gwarantowana
To samo pomyślałam już kiedy pokazała kolorówkę. Na 100% dopłaciłaby za bagaż rejestrowany choćby to był wyjazd weekendowy, bo w jednym litrze by się nie zmieściła.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-07-24 o 18:53
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 18:38   #1061
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie. Ale nawet jeśli są droższe... przy jej szaleństwach zakupowych, wydanie tych 20 zł na zestaw miniaturek po to, aby mieć o parę kg lżejszy bagaż i o wiele więcej miejsca na zakupy chyba nie byłoby problemem. Ja tam wolę dopłacić, gdy nie mam akurat pod ręką zastępczego opakowania, niż jeździć jak wielbłąd.
Ja szczerze mowiac aż zle bym sie czula jakbym jechala z takim ekwipunkiem jak oni. Poważnie. Nie jestem stworzona do bycia wielbłądem A dokladając do tego zakupy na miejscu? Ja z tżem pakuje sie zawsze w walizke mniej wiecej taką jak u Bogu na zdjęciu z wyjazdu i jeszcze mamy wolne miejsce.
Stary 2015-07-24, 18:38   #1062
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
jaki manż

gdzie żel :C

Nie wzięła, bo miała chusteczki. Chusteczki omijają te 3 kroki.

Edytowane przez TheDocha
Czas edycji: 2015-07-24 o 18:40
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 18:43   #1063
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
jesu moja ciotka tak ma, na kilka dni potrafi zabrac kilka kurtek, zestaw kilkunastu pędzli, bagaż taki bardziej rodzinny lub wyjazdowy na pol roku, ona wypelnia po brzegi jadąc na tydzien. To jest nienormalne

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Czemu ta Bogusia wiecznie kłamie. No czemu
Stary 2015-07-24, 18:49   #1064
201610310857
Konto usunięte

Cytat:
jesu moja ciotka tak ma, na kilka dni potrafi zabrac kilka kurtek, zestaw kilkunastu pędzli, bagaż taki bardziej rodzinny lub wyjazdowy na pol roku, ona wypelnia po brzegi jadąc na tydzien. To jest nienormalne

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Czemu ta Bogusia wiecznie kłamie. No czemu
A co tym Razem?
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 18:50   #1065
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Ja się zastanawiam, gdzie się podziały te wszystkie miniatury z boksów, o których ona mówi, że przydadzą się w podróży? Nie wspomnę już o kremie do depilacji, na dobrą sprawę mogłaby go nałożyć dzień przed wyjazdem i na te kilka dni by wystarczyło (ew. mogłaby dorzucić jednorazową maszynkę).
hahahaha o tym nie pomyslalam
napisalam jej na yt, ze przeciez takie male buteleczki są w rossmannie i innych sklepach
dostałam odpoiwedz, ze skad wiem ze była w sklepie
przeicez mowila ze szampon kupila na wyjazd
Stary 2015-07-24, 18:56   #1066
withi_as
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
wow
Mega

Cytat:
Napisane przez akna1102 Pokaż wiadomość
Świetny ten filmik Karoliny o hybrydach Sama nabrałam ochoty na taki zestaw startowy, u niej wygląda to wszystko na bardzo proste i łatwe
To prawda, myślałam że to wszystko jest ciut bardziej skomplikowane Na pazury nie narzekam, lakiery utrzymują się tydzień, ale może może, jestem teraz troszkę bliżej rozpoczęcia przygody z hybrydami

Nowa Ania z kwiatkiem. Ale ona tych filmów wrzuca.

Edytowane przez withi_as
Czas edycji: 2015-07-24 o 18:58
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 18:57   #1067
201605301111
Konto usunięte

ktos tu pisał, ze przeciez to na dwie osoby.
Bogusia napisała, ze kosmetyczka jest duza, wiec bartek swoje rzeczy dopakował bez problemu

To nie były wakacje tylko wyjazd 4 dni. Szczerze mówiąc wole wziąć więcej niż potem latać i kupować. Tak jak rozumiem oburzenie w filmiku z kolorówka (wszak nie każdy lubi się malować) tak tych komentarzy o pielęgnacji nie rozumiem... czy to oznacza że nie używacie na wyjazdach płynu do higieny intymnej? Płynu do jamy ustnej? Pasty? Szamponu? Tak wiem mogłam przelać do małych opakowań ale nie widzę w tym większego sensu skoro wszystko jest w moim plecaku na wózku i nikt tego nie dźwiga. pozdrawiam

Nie mogę używać maszynek jednorazowych gdyż mam po nich silne uczulenie a kosmetyczka jest ogromna wiec mąż dopakował swoje rzeczy bez problemu.

W ogóle nie zwracałam na to wczesniej uwagi, moze robi to odruchowo, a moze ja sie nadmiernie czepiam, ale w komentarzach nie pisze juz "Bartek", ale cały czas manżuje :"D
Stary 2015-07-24, 19:00   #1068
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
napisalam jej na yt, ze przeciez takie male buteleczki są w rossmannie i innych sklepach
"Nie mogę używać maszynek jednorazowych gdyż mam po nich silne uczulenie" cyt. ANR

Ja mam wrażenie, że ona specjalnie takie rzeczy pokazuje w filmikach, żeby zawsze była w centrum zainteresowania.
Stary 2015-07-24, 19:01   #1069
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
gdyby ktos nie chciał oglądac filmu ANR (XD) a jest ciekawy:
-duza butelka płynu do higieny intymnej
-krem do depilacji
-sudocrem
-pełno patyczków do uszu
-płatki kosmetyczne
-płatki do peelingu twarzy
-duza butla batiste
-antyperspirant
-tangleteezer
-penceta (pisze fonetycznie <3)
-paleta do mieszania podkładów
-sklladane lustro
-płyn do mycia pedzli
-dwie butelki perfum
-chusteczki do demakijazu (zeby nie targac płynów do demakijazu)
-płyn micelarny
-krem z filtrem
-pasta do zebow
-miniaturka płynu do płukania
-zel antybakteryjny
-duza butla szamponu pantene
-żel pod prysznic
-miniatura kremu (bo nie ma co targac wielkich opakowan)
Cytat:
A to znalazlam pod filmem z kolorówka

kto powiedział że pojechałam na wakacje ? Wyjazdową kosmetyczkę możemy zabrać nie tylko na 2tyg wypad nad morze czy w góry ... Wyjazd był do miasta w którym miałam wiele spotkań i chciałam mieć ładny makijaż czy to jest ośmieszanie ... nie sądzę Po za tym kosmetyki które zabrałam służyły nie tylko mi gdyż miałam przyjemność malować inne osoby. Pozdrawiam

3 dni, tyle spotkan, biznesy zapewne! i kolejki na makijaż
Cytat:
O boże, boże, bożenko.... Nie po to Rossmann oferuje pokaźną szafę miniatur, a w każdą gazetę wciskają próbki, żeby wozić pełnowymiarowe opakowania żeli pod prysznic, szamponów, past i innej podstawowej pielęgnacji ze sobą Nawet Sudocrem można dostać w wersji mini-mini...
Nic nie rozumiecie! Bogusia wzięła takie duże pojemności, żeby pokazać co jest w Polsce Przecież w tych DM-ach i innych to nic nie majo, wodo się myjoo ! !

Swoją drogą, jak leciałam teraz to siostra kategorycznie zabroniła mi zabrać nawet szczoteczki do zębów, bo przecież mi kupi Właśnie! U Bogusi szczoty do zębów brakuje

Cytat:
ktos tu pisał, ze przeciez to na dwie osoby.
Bogusia napisała, ze kosmetyczka jest duza, wiec bartek swoje rzeczy dopakował bez problemu

W ogóle nie zwracałam na to wczesniej uwagi, moze robi to odruchowo, a moze ja sie nadmiernie czepiam, ale w komentarzach nie pisze juz "Bartek", ale cały czas manżuje :"D
To na wypadek, gdyby ktoś zapomniał, że ślub odbył się trzydziestego maja. Dla zapominalskich przypominam, że Bogusia zmywała makijaż dnia następnego (TRZYDZIESTEGO PIERWSZEGO) maja.

Edytowane przez 201607250928
Czas edycji: 2015-07-24 o 19:04
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 19:02   #1070
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Napisane przez withi_as Pokaż wiadomość
Mega

To prawda, myślałam że to wszystko jest ciut bardziej skomplikowane Na pazury nie narzekam, lakiery utrzymują się tydzień, ale może może, jestem teraz troszkę bliżej rozpoczęcia przygody z hybrydami

Nowa Ania z kwiatkiem. Ale ona tych filmów wrzuca.
Ta ilość bardzo mnie cieszy
Stary 2015-07-24, 19:06   #1071
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
A co tym Razem?
jak byk "kupiłam na wyjazd" ale nie, przeciez moze samo sie zmaterializowało w szafce i ona "kupiła" z szafki
Stary 2015-07-24, 19:09   #1072
201607250928
Konto usunięte

Najpierw pisze, że ona dźwiga to na wózku, a kilka komentarzy niżej, że nikt tego nie dźwiga
Kobieta zmienną jest, ale niech zachowa jakiś umiar
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 19:10   #1073
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
to byl przytyk do mojego "bylas w sklepie" ona w ogole nie kontroluje swoich bajek. Teraz wyjezdza z jakimis zapasami i braniem rzeczy z lazienki a za chwile napisze, ze w ogole to siostra chciala wyprobowac te rzeczy więc wziela wiecej
Stary 2015-07-24, 19:11   #1074
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Odnośnie pakowania - zamiast wszystko przelewać do małych opakowań (w takich mam te "rzadkie", oleiste płyny), to takie rzeczy jak: balsam/ odżywka/ krem do twarzy/ maseczka przewożę w takich woreczkach. Dla pewności ubrać produkt w dwie folie - nic się nie wylewa, nie brudzi. Małe opakowania wracają ze mną, a folijki wyrzucam (te puste opakowania w bagażu już by mnie denerwowały) - w samolotowym przewożeniu każdy produkt wrzucany do tej torebki z płynami ma znaczenie, a tu leżą sobie one na płasko.

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-07-24 o 19:15
Stary 2015-07-24, 19:16   #1075
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

To nie były wakacje tylko wyjazd 4 dni. Szczerze mówiąc wole wziąć więcej niż potem latać i kupować

A jednak to nie wakacje podczas których mozna szalec bez dress code'u? I jakie latac kupować, a co innego robiła?

---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------

Cytat:
Odnośnie pakowania - zamiast wszystko przelewać do małych opakowań (w takich mam te "rzadkie", oleiste płyny), to takie rzeczy jak: balsam/ odżywka/ krem do twarzy/ maseczka przewożę w takich woreczkach. Dla pewności ubrać produkt w dwie folie - nic się nie wylewa, nie brudzi. Małe opakowania wracają ze mną, a folijki wyrzucam (te puste opakowania w bagażu już by mnie denerwowały) - w samolotowym przewożeniu każdy produkt wrzucany do tej torebki z płynami ma znaczenie.
ja bym sie chyba bała, z moim szczesciem wole nie ryzykowac ale zawsze sporo rzeczy biore w wersji próbkowej albo po prostu resztki, opakowanie wyrzucam przed powrotem i nigdy nie zabieram rzeczy w stylu kosmetyczka na patyczki do uszu, na platki kosmetyczne, na co to komu? zapytałabym Bogu ale mi nie odpowie
Stary 2015-07-24, 19:20   #1076
201610310857
Konto usunięte

Paulincia, dzieki bo juz nie nadazam ale dzisiaj nadrobie na kompie, coby uniknac takich wpadek
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 19:23   #1077
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:

ja bym sie chyba bała, z moim szczesciem wole nie ryzykowac ale zawsze sporo rzeczy biore w wersji próbkowej albo po prostu resztki, opakowanie wyrzucam przed powrotem i nigdy nie zabieram rzeczy w stylu kosmetyczka na patyczki do uszu, na platki kosmetyczne, na co to komu? zapytałabym Bogu ale mi nie odpowie
Zaufaj starej stewie, że się nie wyleje . Z próbkami jest taki kłopot, że trzeba używać, co dają - chyba, że chodzić po sklepach i sępić o to, co się akurat lubi. Nie mam nic przeciwko sępieniu
Stary 2015-07-24, 19:23   #1078
Iraa
Raczkowanie

uwielbiam Doncellite

Ona jest dla mnie taka... prawdziwa Nic nie udaje, nie wymusza, jaka jest taka nam sie pokazuje. Zero spiny i jakiegos wymuszonego lansu.
Bardzo bardzo bardzo ja lubie
Iraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 19:25   #1079
withi_as
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Ta ilość bardzo mnie cieszy
Też nie narzekam
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-24, 19:28   #1080
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Zaufaj starej stewie, że się nie wyleje . Z próbkami jest taki kłopot, że trzeba używać, co dają - chyba, że chodzić po sklepach i sępić o to, co się akurat lubi. Nie mam nic przeciwko sępieniu
mam sporo takich woreczkow, kiedys sie skusze i wyprobuje z takich "co dają" to zabieram wlasnie żele pod prysznic czy balsamy, bo raczej nie jestem alergikiem wiec luz. Krem do twarzy zawsze swoj w mini sloiczku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości