|
|
#2221 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)
Bylam dzis biegac, wrocilam i mnie teraz boli miejsce gdzie bylam nacinana
|
|
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że 2 tygodnie. Prawy mnie do tej pory czasem boli |
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Industria - mała jest boska! Franek też tak śpi. W dodatku przy otwartym oknie i niczym nie przykryty.
Mehja- mnie nadal bolą brodawki. Ale nie przy ssaniu tylko cały czas. Są takie bardzo wrażliwe.
|
#2224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz jak to jest z czasem, raz jest raz nie ma, zależy od dnia i nastroju maleństwa ![]() martwie sie, mała zrobiła kupe tylko rano a cały dzień sie pręży i widać że ją męczy. rumianek nic nie dał. zazwyczaj robi ze 3 na dzień. nie wiem, może to od upału? ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Cytat:
a jak ją czymś przykryje to zaraz sie skopuje. a jak założe skarpetki to jedna zawsze jest zgubiona ![]() dziękujemy za komplementy
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
monika jak nie raz czytam co piszesz to poza tym ze Ci współczuję to jednak mnie by niepokoil ciągły płacz dziecka..przecież to nie jest normalne...
Aa zapomniałam napisać...to motanie do spania to nie dla nas. Młodą szlag trafia jak ma ręce skrepowane |
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj byliśmy na szczepieniu, ale z racji że od wczoraj strasznie go brzuszek bolał lekarka przełożyła na czwartek, bo po szczepieniu przeciwko rota może bardziej boleć brzuszek.
Pytałam o kupy, bo mały robi raz dziennie i to po czopku kminkowym i masażu. Lek powiedziała żebym nie dawała mu nic oprócz sab simplex póki kupa jest raz na dwa trzy dni, że to normalne... Od wczoraj rana nie robił, a widać że by chciał. Okropne patrzeć jak dziecko cierpi i nie móc pomoc :/ ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Kurcze może i ja spróbuję Jest niestety. Mojego małego oglądały dwie położne, fizjoterapeuta i dwie lekarki. Zdrowy. Jelitka sie rozwijają i tyle. Wzdęcia. |
|
|
|
#2230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i nic nie pomaga... ale on się nie męczy ani nie pręży więc może nie potrzebuje? ![]() one u mnie też nie pomagają.. Wkladam, pójdzie jakiś bączek i nic może żle ich używam?Trochę się martwię o te kupy, a czopków nie chce za często podawać bo bardzo rozleniwiają mięśnie jelit
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
Oj moja miała kolke po kąpieli, bidna tak krzyczała
![]() Tz czegoś ode mnie dziś oczekuje a ja chyba nie będę miała jak się wykręcić, Blanki nie ma, Lena zasypia ;D w sumie już czas i pora wrócić do formy
|
|
|
|
#2233 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Po tym co kaja napisała przypomniało mi się co miałam napisać. My póki co może zen3 razy po porodzie
ale...No nie jest delikatnie mówiąc tak fajnie jak wcześniej... Mam nadzieję że szybko to dojdzie do normy
|
|
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie jeszcze ani razu.. a jutro 2 miesiace
|
|
|
#2237 |
|
Zadomowienie
|
fartuch u mnie jutro 7 tyg po porodzie i też nic... Była jedna próba, ale nic z tego.
Zamówiłam chustę Mam miesiąc do wyjazdu na urlop, mam nadzieję, że nauczę się wiązać i Szymek będzie chętnie w tym siedział
|
|
|
|
#2238 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dziś mam zamiar wypić sobie piwko z tż jak wróci z pracy, mleko odciagniete
|
||
|
|
|
#2239 |
|
Zadomowienie
|
sylwka, ja piję winko. Wypiłam pół lampki i już mi w głowie szumi
|
|
|
|
#2240 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eh, mam dosyć zasnęła głodna bo nie bardzo miała siłę jeść po tych płaczach |
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aika nie forsuj sie..ja jak dluzej pochodze to boli mnie prawy bok...okres mi sie skonczyl heheh
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
O bożenko.. Straciłam po raz 3 dziewictwo
było tak ciasno i boleśnie ze tz myślał że nic z tego nie będzie |
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Monika bardzo mi jest szkoda Dominiki. Mam nadzieje, ze szybko Wam pomogą.
Marei ja nigdy nie karmiłam bez kapturków, wiec nie wiem, ale zaciskalam zeby podczas karmienia z kapturkami W ogóle powiem Wam, ze ja mam cały czas ochotę na jakiś alkohol I mój Tz też czegoś oczekuje dzisiaj, a ze nie puscilam go do kolegów to tym bardziej ostatnio ciągle by chciał wychodzić gdzieś i na Woodstock jedzie, a ja też bym z wielka chęcią pojechała...
|
#2247 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam też już właśnie o rodzajach![]() A jak Ty sądzisz-taka mogłaby być na pierwsze noszenie? Na próbę? Cytat:
Pewnie, że tak![]() U nas otulanie też nie. Wczoraj wsadziłam i zawinęłam małą w pieluchę tetrową tj. na filmie i myślałam, że mnie rozszarpie tym płaczem:| Zresztą myślę, że ona jest już za duża.. 6 kg i raczej nie da się tak opatulić. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze jakbby powiedziało co się dzieje to też jakoś by było inaczej. Ja już się nie mogę doczekać tego, kiedy Lena będzie już mówiła. A często podajesz te czopki? My wczoraj spróbowaliśmy te rurki. Poszło trochę kupki i trochę się uspokoiła. A też nie robi od 2-3 dni. Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny czy macie zapaloną lampkę przy dzieciach na noc? Zakładając, że wszystkie śpicie z dziećmi w pokoju? ![]() ![]() Wczoraj mała była spokojna to tż ją zapakował na spacer. Wyszliśmy za bramkę i nagle taki wrzask ![]() Jeździł z nią 5 minut po chodniku ale nie szło jej uspokoić. Wyciągnął ją razem z tym nosidełkiem i cisza... ![]() Już któryś raz tak.. Wtym tyg. nie była w ogóle na spacerze
|
|
#2248 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam też już właśnie o rodzajach![]() A jak Ty sądzisz-taka mogłaby być na pierwsze noszenie? Na próbę? Cytat:
Pewnie, że tak![]() U nas otulanie też nie. Wczoraj wsadziłam i zawinęłam małą w pieluchę tetrową tj. na filmie i myślałam, że mnie rozszarpie tym płaczem:| Zresztą myślę, że ona jest już za duża.. 6 kg i raczej nie da się tak opatulić. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze jakbby powiedziało co się dzieje to też jakoś by było inaczej. Ja już się nie mogę doczekać tego, kiedy Lena będzie już mówiła. A często podajesz te czopki? My wczoraj spróbowaliśmy te rurki. Poszło trochę kupki i trochę się uspokoiła. A też nie robi od 2-3 dni. Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny czy macie zapaloną lampkę przy dzieciach na noc? Zakładając, że wszystkie śpicie z dziećmi w pokoju? ![]() ![]() Wczoraj mała była spokojna to tż ją zapakował na spacer. Wyszliśmy za bramkę i nagle taki wrzask ![]() Jeździł z nią 5 minut po chodniku ale nie szło jej uspokoić. Wyciągnął ją razem z tym nosidełkiem i cisza... ![]() Już któryś raz tak.. Wtym tyg. nie była w ogóle na spacerze
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
ufff, od jutra chłodniej!
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

a jak ją czymś przykryje to zaraz sie skopuje. a jak założe skarpetki to jedna zawsze jest zgubiona 

i nic nie pomaga... ale on się nie męczy ani nie pręży więc może nie potrzebuje?
rosi: i nic nie pomaga... ale on się nie męczy ani nie pręży więc może nie potrzebuje? 

było tak ciasno i boleśnie ze tz myślał że nic z tego nie będzie