|
|
#4531 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode 2017 cz. 4
Mój zawsze ma nocki bo służby ma po 24 h
Cytat:
U nas dużo za wczesnie. Witaj i opowiedz coś o Was |
|
|
|
|
#4532 | |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, to super
Cytat:
Współczuję, mój tata tak pracował przez całe życie, nic fajnego. Byliśmy sobie wczoraj na randce w Sopocie
|
|
|
|
|
#4533 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
Ja zawsze na weselach mam rozpuszczone i jest okej ![]() Warunki super. Jeszcze lepsze od moich, bo tansze ![]() Ja sie zastanawiam czy ta Gesslerowa to nawalona pisze te statusy. ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Gdzie tam za wczesnie :P Szczególnie,że gdybym nie zamówiła w marcu sali to teraz mogłabym się pozegnac z terminami. Musiałabym pod koniec października robić. |
||
|
|
|
#4534 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4535 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja wiem czy jest tak cięzko? Zależy w jakiej pracy. Strazacy raczej nie mogą narzekać. Przecież to nie jest tak że 24h sa na nogach
Poza tym dla nich to jest czysta przyjemność. Chociaż z każdym rokiem to się zmienia. Kiedyś strazacy byli naprawdę z powołania. A teraz idą tam wszyscy, ktorzy liczą na "łatwą" panstwową posadę.Są niektórzy, ktorzy daliby się pochlastac za tę pracę-np mój TŻ Ale niestety wszystko znajomości...
|
|
|
|
#4536 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest paranoja. Ja pamietam,że do policji i wojska to już od dawno walili drzwiami i oknami. Na straz nie bylo takiego popytu. Ale jak w policji i wojsku już brakowało miejsc to rzucili się na straż. I tak jadą na akcję a taki stoi z boku, nie umie udzielić pierwszej pomocy A i tak OSP odwala największą robotę,a PSP zbiera gratulacje. Moj od zawsze marzył o strazy. Miał szansę do policji,ale powiedzial,że nie chce robić czegoś na siłę. Nadal liczył na ta straż,ale już się chyba nie uda
|
|
|
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
miłego dnia!
już cytuję: Magda Gessler: "Adam ..... Brak tolerancji to prosta droga do faszyzmu... Jesteś miizogenikiem Pisząc... Jesteś tylko kobieta ...., no to kolego a sio Na sianko ..,,,, my tu różni .., b kolorowi o kolorowym podejściu do żyć CIA zostajemy ... ..., ekstremistów .... Likwidujemy ....;!!! Papapa ..., papaya czeka na ciebie" nie mam pojęcia co ona bierze, ale polubiłam jej fanpage, żeby śledzić jej wpisy ![]() Cytat:
![]() ze mnie strasznie sie leje jak jest gorąco i jeszcze podczas tanca, wiec na własnym weselu nie bede ryzykować ![]() 2 lata na organizacje wydaje mi sie w sam raz. Ja jak zamawiałam sale to na 2017 rok w wakacje mieliśmy tylko 3 wolne terminy i wszystkie były w lipcu, sierpien caly zajety zespół też już ma terminy na dwa lata do przodu. Za rok bym musiała się zadowolić samyi ochłapami, któryh nikt nie wziął ![]() ps. ustawie sobie miniaturke taka sama jak miałam na pyttonie, żebyście wiedziały kim jestem ![]() i mnie też nie ma wpisanej do kalendarzyka ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- co do państwówek. Bardzo chciałabym być nauczycielką, ale bez znajomości to chyba się nie da w tym środowisku też już wszystkie miejsca są zajęte dla znajomych i rodziny. Wyobraźcie sobie, że w "zaprzyjaznionej" szkole została przyjęta pani nauczycielka bez mgr (gimnazjum - a w gimnazjum trzeba juz miec mgr). Niby jest w trakcie robienia, ale wyobrazam sobie już jak ja ide w trakcie mgr i mnie przyjmują |
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie,że jak nie możecie połączyć sie z internetem,wyskakuje to powiadomienie jest taki dinozaur to mozna nim grać?
|
|
|
|
#4541 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam firefoxa i nie mam takich bajerów
![]() jak tak piszecie o pracy waszych TŻ'ów - mój to artysta-plastyk więc cały czas siedzi w domu i rysuje. Jak mam wakacje i mogę u niego być to mam go dla siebie 24h/dobe nawet jak rysuje to lubie mu poprzeszkadzac
|
|
|
|
#4543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam dziarane plecy i maksymalnie wytrzymałam 4 godz a pod koniec to taka zlosc sie we mnie budzi i zdenerwowanie z tego bólu. Mam nadzieję, że sie odważe![]() ps u Ciebie na prawde świetnie to wygląda, nie mogę sie napatrzeć ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- papaPapaya nie wiedziałam, że ma takie teksty, się usmiałam ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- miłej pracy ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- no hej ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Jak ja kocham Sopot! nie wiem dlaczego to miasto mnie tak urzekło, no kocham tam być!
|
|
#4544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i samotne noce - ja się boję być sama w nocy w mieszkaniu ![]() Ja jednak wolę jak Tż pracuje od 8 do 16
|
|
|
|
|
#4545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze zrobili teraz płatne wejście na molo przez całą dobę. Wcześniej było tak, że chyba od 20 było już za darmo, a teraz wymyślili jakieś nocne bilety - 5 zł sztuka
|
|
|
|
|
#4547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jednak czasami lubie taki tłum zwłaszcza wieczorami ale maksymalnie na parę dni, więcej bym nie wytrzymała może dlatego, że pochodze z małego miasta i u mnie na rynku są pustki a to płatne molo tylko przez okres letni chyba? - ile oni na tym muszą zarobić!---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- idę oglądać "O mnie się nie martw"
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak niedługo zrobię sobie coś nowego! Mam ochotę na udo i troche brzucha, ale strasznie dużo to kosztuje, a wiecie, muszę oszczędzać ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- ale burze dzisiaj są! niby krótkie ale strach wyjść z domu! i co chwile jest jakaś nowa ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- aha - jeszcze jedno - to jest właśnie to co pisałam wcześniej - jak ja wchodzę na forum to dyskusja cichnie i muszę pisać sama ze sobą
|
|
|
|
|
#4550 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale tradycyjnie jak to taki serial - taka współczesna wersja Kopciuszka ![]() ale dziś gorącoooo. w pracy mam klimę więc przez cały tydzień nie czułam w ogóle tych upałów ![]() ułożyłam ubrania w szafie. Mam stanowczo za małą szafę muszę jednak zrobić remont i małe przemeblowanie
|
|
#4551 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tez bym wolała ale jego praca to jego pasja, nie ma nic lepszego niż robić to co się kocha i dostawać za to pieniądze ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Mam chwile czasu. 'namiot' juz zamontowany, w kuchni w miarę wszystko porobione, teraz urzędujący teściowa jeszcze musimy jakoś zamontować oświetlenie i głośniki żeby sąsiedzi spać nie mogli Jem kanapkę i lecę dalej bo zaraz po krowy i czas się skończy
|
|
|
|
|
#4552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak taki namiot zrobiłyście? ja mam trochę stresa okres mi się już spóźnia 11 dni i boję się niby mało prawdopodobna jest ciąża, ale ja już się nakręciłam i mam najgorsze myśli
|
|
#4553 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
|
|
#4554 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
). Ja w marcu chcę składać CV do szkół, na razie zdobywam doświadczenie w językowej ![]() Cytat:
|
|
#4555 | |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
Cytat:
Twoj okres tez potrzebowal wakacji :P
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
Padłam!
Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka
|
#4557 |
|
~*~Szalona Narzeczona~*~
|
:d
|
#4558 |
|
Zakorzenienie
|
Renia92 - nie nartw sie, moze za duzo o tym myslisz a moze zmiana pogody tez tak dziala, nagle takie upaly sie zrobily
![]() Ja chce uczyc matematyki wiec z tym stanowiskiem moze byc ciezko. A to nie jest tak ze jest rozporzadzenie ministra ze w gimnazjum i liceum mozna uczyc majac magistra a tylko w podstawowce licencjat wystarczy? ;-) tak mnie uczyli na pedagogice mysza93 - nie boisz sie w taka pogode namiotu? Ja bym całą imprezkę srała ze strachu
Edytowane przez papaPapaya Czas edycji: 2015-07-25 o 14:44 |
|
|
|
#4559 |
|
Konto usunięte
|
To nie namiot nawet. Oni chcieli ze ścianami ale my ostro zaprostestowalismy bo jak w czymś takim w taki upal siedzieć
i tak nasz namiot to tylko dach Idź do apteki i zrób test. To chwila a przynajmniej będziesz miała pewność. W ciążę nie tak łatwo zajść, musielibyśmy idealnie trafić w płodne a to w zasadzie jest tylko kilka godzin jak komórka żyje ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- PAPAYA czego mam się bać?
|
|
|
|
#4560 |
|
Konto usunięte
|
I zapomniałam załączników
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:52.

) cały czas
mamy z Tz zrobić taki a'la namiot

z tego bólu. Mam nadzieję, że sie odważe

Twoj okres tez potrzebowal wakacji :P