|
|
#1051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
no proszę Cię ![]() jak nie testowałam albo nie mam pewności to się nie odzywam ![]() Cytat:
|
|
#1052 |
|
Panaroja
|
Ju - Panienka się podoba , bo z niej płynie błogi spokój , wyciszenie i pogoda , no i ma piękny pejzaż i of kors kothy
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#1053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kod blokady oczywiście prawidłowy - miałaś rację! Ale nawet, jak się ustawi 20 min, to i tak blokuje się natychmiast Cytat:
![]() Za następna się biorę - niespodzianka. Wyobraźcie sobie dziewczynę w rokokowej peruce, w sukni na halce, do pół łydki, w gorsecie, balansującej na jednej nóżce na parapecie i odsuwającej zasłony w oknie z widokiem na ogród. W dali chyba koń w tym ogrodzie. Kolory żywe, kontrastowe i trochę dzikie - żółć, purpura, pomarańcz, fiolet
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czas autoblokady klawiatury - ustaw ile trzeba i czas autoblokady telefonu - ustaw brak albo wyłącz całkiem automatyczną blokadę albo powrót do ustawień fabrycznych
|
|
#1055 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.brzmi bardzo interesująco ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1056 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Jak wczoraj napisałam, tak zrobiłam i o 22 poszłam spac, obudziłam sie o 5 rano
|
#1057 |
|
Mother of Cats
|
Baru, potrzebuję podać średniej wielkości paczkę (bez problemu wejdzie np. pod siedzenie w autobusie) autobusem z miasta do miasta w PL. Ile przy takiej okazji daje się kierowcy za uprzejmość?
|
|
|
|
#1058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zależy na kogo trafisz, widziałam, że za darmo też biorą jak bilet ok 40, to paczka z 10zł, chyba że powie, że więcej
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Rozjaśnienie odrostu na Słońcu za pomocą wody słonej bUżycie rozjaśniacza w sprayu joanna , można go bardzo precyzyjnie nakładać c Użycie szamponetki Delii nie ma w niej MEA zamiast farby 2 To wszystko zdjęcia ale nie tylko , ja mam wrażenie że codzienni mam inny kolor ...
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się wczoraj rozgadałyście
Nadrobię w ciągu dnia, teraz się relaksuję przy serialu po wczorajszej imprezie urodzinowej. Upał nieziemski, a ja całe popołudnie w kuchni A najgorsze, że goście te (wydawało mi się) wielkie ilości jedzenia pochłonęli. W poniedziałek powtórka, ale to już będzie luzik, bo tylko kuzynki i znajomi. Oni tyle nie jedzą A alko kupić to się człowiek nie namęczy.
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1063 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. Cytat:
Cytat:
![]() 1. Odpada - nie wyjdę na słońce, mam zjazd momentalny. 2. Nie użyję rozjaśniacza. 3. Kurde boję się, ale zgłębię temat. Po sotatniej szamponetce kolor wypłukał się do pomarańczu i twkił na włosach kilka lat. ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Oj. 3. Jestem kiepska w takich rankingach, zależy dla kogo? Ja wybieram Ambre |
|
|
|
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 No to nie fajnie ...Ja rozjaśniam na Słońcu , nawet przywiozłam sobie w tym celu wodę z morza ![]() :brzyda l:2 To dziwne , może to zależy od tego jak go użyjesz . Mi na przedziałek wystarczają 3 -4 piki i koniec . Na sam odrost zimą na 3 godziny tylko. Ale może masz taką strukturę włosa że on tych rozjaśniaczy nie lubi 3 miałam na myśli saszetkę z blondem 4 Podobno można rozjaśnić włosy miodem i cytryną, ale ja nie próbowałam A myjesz włosy szamponem bardziej oczyszczającym?
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3. Szaszetki z blondem wychodzą na mnie rudo. Ale Delii nie znam, jak pisałam, zgłębię temat, dzięks za info. 4. No ale na sam odrost kiepsko. Próbowałam jak miałam za ciemne, na mnie działa. A różnie myję. Oczyszczającym rzadziej. Wczoraj padłam, ale dziś kontynuję szukanie farby takiej, żeby np na poziom 9 rozjaśnić tylko? W miarę naturalny, tylko jak farbą bez rozjaśniacza uzyskam chłodny tego nie wiem Mijam blondynki takie jak ja w sklepach i każda ma rudawy odrost, ergo stosują farby bez rozjaśniacza. Nie wyglądają jakoś źle.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-25 o 11:32 |
|
|
|
|
#1068 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
A Rozumiem , u mnie jest tak że nawet jak chodzę w kucyku to mi się przedział robi , pewnie dlatego że ich nie naciągam ... Mi bardzo szybko się rozjaśniają .... Kurcze problem z tymi farbami mi się kojarzy że farby Joanny są bardzo chłodne w odcieniach gołębi i perłowy coś tam... Kurde człowiek chciałby pomóc a nie wie jak ...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-07-25 o 11:52 |
||
|
|
|
#1069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dalej byłam ruda ![]() tylko na chwilę gasił tą żarówę ![]() tak jakby moje włosy nie przyjmowały niebieskiego/fioletowego pigmentu
|
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najgorsze jest to jak chcemy czegoś na bo nasz organizm się nie zgadza Tzn wychodzą rude a my chcemy nie rude.Ostatnio jak się przyjrzałam z bliska moim włosom , to okazało się że mam caaaałą paletę od żółtego po siwy
|
|
#1071 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A jak ja chciałam kupic sobie szampon oczyszczający, to mnie op****ił mój fryz, powiedział, ze absolutnie nie.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-07-25 o 12:12 |
|
|
|
#1072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
któraś londa no i ten mix joanny tą serię znasz? ![]() nie powinnam się zgłebiać w tematy fryzjerskie ![]() odliczanie się zaczęło - 4 dni zostały wczoraj uhennowałam brwi, rzęsy i trochę gałkę oczną ![]() ale dramatu nie ma ![]() szybka dieta oczyszczająca w toku pedi zrobione
|
|
#1073 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1075 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
![]() Odkąd rozjasniam przestałam miec jakikolwiek problem z przetłuszczajacymi się włosami i łupieżem również, co jest dziwne, bo byłam pewna, ze skóra głowy przesuszy mi się, ale nie. Jak kiedyś musiałam myc co drugi dzien, tak teraz co 4 dni spokojnie moge, a nie mam dalej tłustych i to mi sie podoba w rozjasnianiu Zreszta nawet gdzies czytałam, ze rozjasnianie kudełki śa dosyc suche i aby nie przesuszyc częstym myciem wystarczy 2 razy w tygodniu je myc.
|
|
#1076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na modelowaniu też wszyscy fryzjerzy polegli ![]() ja na siwego jeszcze nie trafiłam, albo ślepa jestem ![]() Cytat:
|
|
#1077 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1078 |
|
Zakorzenienie
|
to na starość chyba będę czarna
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 Ale niestety ładnie Ci w rudziejącym ... ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Ja mam na szczęście siwe -białe
|
|
#1080 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za szybka wizytę i zdrowia dla małża ![]() mój też przez to przechodził i prawie w 100% udało się wyleczyć (tylko czasu to kosztowało sporo) Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a na zdjęciu wcale nie wygląda źle Cytat:
Znad skoczku i rozpływania sie z gorąca Jak byłam w górach to te zbył gorąc ale zupełnie inaczej to sie odczuwało niż w mieszkaniu w którym jest 29-30 stopni ![]() czekam na to obiecane od jutra ochłodzenie
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

A najgorsze, że goście te (wydawało mi się) wielkie ilości jedzenia pochłonęli. W poniedziałek powtórka, ale to już będzie luzik, bo tylko kuzynki i znajomi. Oni tyle nie jedzą

swiat sie kończy, niemozliwe staje sie faktem w NFZ-cie
za szybka wizytę i zdrowia dla małża