Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-30, 17:21   #511
Rozyczka-89
Raczkowanie

GG do Rozyczka-89 Send a message via Skype™ to Rozyczka-89
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez Celestia Pokaż wiadomość
moj pierwszy raz odbył siew wieku 18 lat. byłam zakochana w tym chłopaku i myslałam, ze " to był moj chłopak", ale okazało się, ze miał drugą na boku szkoda, ale ciesze sie, ze wiecej go na oczy nie zobacze.
ja tez tak mialam ale teraz tak jak ty mam wspanialego chlopaka

Cytat:
Napisane przez Celestia Pokaż wiadomość
a no to wspaniale
teraz na szczescie jestem z tz, który nie ma laski na boku i nie zostawił
mnie po tym jak sie z nim przespałam
ciesze sie i zycze wam powodzenia

Każdego ranka dostajemy szanse na nowe życie.
Pomimo chmur - walcz, bo życie nie kończy się na kłopotach,
a słońce świeci ponad nimi.

Rozyczka-89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 17:45   #512
Celestia
Zakorzenienie

ja również Różyczko 3maj się
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 18:18   #513
en_voque
Raczkowanie

.

Edytowane przez en_voque
Czas edycji: 2009-11-14 o 18:09
en_voque jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-30, 18:23   #514
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Moj pierwszy raz?????Hmmm...Bylo to dokladnie 25 marca 2006rw domu mojego obecnego TŻta.Byl moim pierwszym i chyba tak zostanie.Ciagle jestesmy razem i bardzo sie kochamy.Sam pierwszy raz do przyjemnych nie nalezal,poniewaz ja jestem dosyc szczupla,a moj Mis wrecz przeciwnie,jest dosyc umiesniony.Bolalo,stras znie,nawet przez kilka dni,ale to bym najpiekniejszy dzien w moim zyciu.Bylo cudownie!Nigdy tego nie zapomne.
Vanessa176 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-02, 23:26   #515
Desire L
Przyczajenie

Exclamation Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Ja Mam Problem I Prosze o Pomoc ja Moj Pierwszy raz nie wspominam dobrze Kochałem sie z moja Dziewczyną i rozdziewiczyłem Ją i krew poleciala odczekalismy tydzien zeby sprobowac kolejny raz i nadal ja boli za kazdym razem ? prosze odpisac
Desire L jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 09:07   #516
bea-tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Desire L Pokaż wiadomość
Ja Mam Problem I Prosze o Pomoc ja Moj Pierwszy raz nie wspominam dobrze Kochałem sie z moja Dziewczyną i rozdziewiczyłem Ją i krew poleciala odczekalismy tydzien zeby sprobowac kolejny raz i nadal ja boli za kazdym razem ? prosze odpisac
no i to normalne, moze za bardzo sie denerwuje dziewczyna?
zrobcie to w miejscu w ktorym napewno was nikt nie nakryje by czula sie komfortowo, poza tym no jak by nie bylo to cos nowego wiec probujcie ale krotko, w koncu bolec przestanie ( a przynajmniej powinno)

moje wypocinki

17.10.08 r. zdałam egzamin na prawko przy pierwszym podejsciu

bea-tka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-03, 15:05   #517
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Cytat:

Dokladnie zgadzam sie z bea-tka(tu tez sie spotykamy).
Mnie za pierwszym razem bolalo strasznie.Moj drugi raz byl dopiero po miesiacu i znowu strasznie bolalo.niby juz troszke mniej,ale jednak.......Za kazdym nastepnym razem bylo juz lepiej.
mysle,ze tak tez moze byc w przypadku Twojej dzieczyny.niestety czasem sie tak zdarza,ze boli jeszce pare razy po tym pierwszym.musisz byc delikatny.
Vanessa176 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-04, 07:17   #518
bea-tka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanessa176 Pokaż wiadomość
Dokladnie zgadzam sie z bea-tka(tu tez sie spotykamy).
Mnie za pierwszym razem bolalo strasznie.Moj drugi raz byl dopiero po miesiacu i znowu strasznie bolalo.niby juz troszke mniej,ale jednak.......Za kazdym nastepnym razem bylo juz lepiej.
mysle,ze tak tez moze byc w przypadku Twojej dzieczyny.niestety czasem sie tak zdarza,ze boli jeszce pare razy po tym pierwszym.musisz byc delikatny.

wlasnie znow spotkanie

delikatny i wyrozumialy!

moje wypocinki

Stary 2007-09-04, 07:24   #519
Rozyczka-89
Raczkowanie

GG do Rozyczka-89 Send a message via Skype™ to Rozyczka-89

Cytat:

byc moze blona dziewicza zostala zle przerwana(kiedys czytalam ze jest to mozliwe ze mozna uprawiac seks zn plytki i wtedy nie dochodzi do calkowitego zerwania blony)ale to tylko moje przypuszczenia poczekajcie jakis czas nich owa blona sie zagoi

Każdego ranka dostajemy szanse na nowe życie.
Pomimo chmur - walcz, bo życie nie kończy się na kłopotach,
a słońce świeci ponad nimi.

Rozyczka-89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-04, 17:59   #520
anitka12345
BAN stały

miałam 17 latek,przezyłam swój pierwszy raz po roku chodzenia z facetem z którym jestem do dzsiaj był to mój i jego pierwszy raz nie należał do przyjemnych ale pożniej było już coraz lepiej
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-04, 18:04   #521
anitka12345
BAN stały

Cytat:
Napisane przez caroline_1988 Pokaż wiadomość
ja już to pisałąm tutaj i jesczze raz napisze... chociaż mam juz 19 lat to ciągle pzrezde mna pierwszy raz a faceta mam zresztą widac to w moim opisie i narazie nie chce jesczze tego robic. to indywidualna sprawa i decyzja. kazdy ma swój rozum
hmm Twój facet naprawde musi Cie mocno kochać skoro mu się do tego tak nie spieszy ... mój by tak długo nie wytrzymał
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-04, 19:41   #522
Desire L
Przyczajenie

Question Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

A Ile się goi Błona po rozdziewiczeniu ? prosze o odpowiedzi
Desire L jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-05, 07:30   #523
bea-tka
Zakorzenienie

Cytat:
a ile rana sie goi po przecieciu ? istna indywidualnosc

moje wypocinki

Stary 2007-09-05, 10:03   #524
Vesubin
Przyczajenie

to było dawno miałam 17 lat zrobiliśmy to po 6m-c znajomości w jego domu był starszy, ale tego pierwszego razu nigdy nie zapomnę było jak w bajce(co dość dziwne bo każdy mówi że jest okropnie,boli ,krew ,nic nie czuć itp, hmm no to jestem dziwna:P) dziś nie jesteśmy ze sobą ,nie łączy nas nic więcej jak przyjaźń, no ale wspomnienia zostały.
Vesubin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 14:56   #525
ktos2507
Przyczajenie

Question Dot.: Mój pierwszy raz

dziewczyny drogie czy mozecie mi powiedziec dlaczego(wiekszosc z tego co czytalam)chlopakow pozniej odchodzi?? moj kochany stwierdzil ze nigdy mnie nie zostawi nawet po tym jak to zrobimy(a nawet stwierdzil ze to nas jeszcze bardziej zblizy bo oboje nigdy tego nie robilismy) i ze po tym to juz napewno sie nie rozstaniemy......
ktos2507 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 16:09   #526
Magnolia_83
Rozeznanie

Desire L napisała:

---------------

ok tygodnia max dwa. Tak słyszałam przynajmniej
To sie tyczy tych błon które przy przerwaniu krwawiły.

Natomiast jesli dziewczyna nie krwawiła to mimo wszystko z 3 dni dobrzebyłoby poczekac tak na wszelki wypadek
Magnolia_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-07, 16:19   #527
Magnolia_83
Rozeznanie

Dot.: Mój pierwszy raz

Cytat:
Napisane przez ktos2507 Pokaż wiadomość
dziewczyny drogie czy mozecie mi powiedziec dlaczego(wiekszosc z tego co czytalam)chlopakow pozniej odchodzi?? moj kochany stwierdzil ze nigdy mnie nie zostawi nawet po tym jak to zrobimy(a nawet stwierdzil ze to nas jeszcze bardziej zblizy bo oboje nigdy tego nie robilismy) i ze po tym to juz napewno sie nie rozstaniemy......

Wiesz.. zwykle udany seks, udane zycie seksualne scala zwiazek.. Czujesz wtedy że nalezycie do siebie..
Jesli chodzi o przyczyne tego czemu pary jednak mimo wszystko sie rozstaja to to jest sprawa bardzo indywidualna kazdej pary.
Seks jest miłym i potrzebnym dodatkiem ale jesli cos niegra poza nim. w takim normalnym zyciu i relacjach to predzej czy pózniej i tak sie on rozpadnie..
Magia pierwszego razu <oczywiście nastepnych tez ;> polega na tym że myslimy sobie "chciałabym być z nim do konca zycia.."
Magnolia_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-30, 16:39   #528
Martusia7
Zadomowienie

Re: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

No to ja Wam zazdroszcze 1st razu, bo u mnie to...szkoda gadać. To było 19 kwietnia 2007 z chłopakiem, który nigdy nie był moim chłopakiem i raczej nie będzie, ogolnie to drugi raz z nim gadałam i stało, sie jak?? nie wiem, owszem było milo, nic nie bolało, mega przyjemnośc, tylko nie ten facet, teraz mam strasznego doła, bo chciałabym miec chłopaka, ale nie wiem jak mu o tym powiedzieć, że kiedyś z kimś...no wiecie... POMOCY
Martusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-01, 19:43   #529
małaPaulina
Wtajemniczenie

Dot.: Re: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Cytat:
Napisane przez Martusia7 Pokaż wiadomość
No to ja Wam zazdroszcze 1st razu, bo u mnie to...szkoda gadać. To było 19 kwietnia 2007 z chłopakiem, który nigdy nie był moim chłopakiem i raczej nie będzie, ogolnie to drugi raz z nim gadałam i stało, sie jak?? nie wiem, owszem było milo, nic nie bolało, mega przyjemnośc, tylko nie ten facet, teraz mam strasznego doła, bo chciałabym miec chłopaka, ale nie wiem jak mu o tym powiedzieć, że kiedyś z kimś...no wiecie... POMOCY
Atam Martusia nie przejmuj się,mężczyźni też nie są aniołkamirozumiem że gdybys to robiła co tyga z kim innym ale w takim wypadku nie masz co się przejmować

jestem maleństwem i dobrze mi z tym (158cm)
małaPaulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-02, 16:18   #530
Martusia7
Zadomowienie

Re: Dot.: Re: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Dzieki, ale i tak się z tym nie fajnie czuje, nie wyobrazam sobie powiedziec tego chłopakowi, chociaz na razie go nie mam , ale najgorsze jest to, ze czuje cos do tego chłopaka z którym to zrobiłam, bo zaimponował mi po tym, ale niestety nic z tego nie wyjdzie. Ale jesli chodzi o sama przyjemnośc to polecam
Martusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-03, 09:44   #531
Blondyneczka17
Raczkowanie

Dot.: Re: Dot.: Re: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

U mnie to jest pewien problem, bo nie wiem jak to do końca było :/. Byłam na jednej imprezie i pamiętam że wylądowalam w łóżku z kolesiem którego poznałam godzine wczesniej, nawet specjalnie z nim nie gadałam ;/. 'Zaopiekowal się' mną bo się upiłam. Potem dowiedziałam się, że uprawialiśmy seks. W sumie to troche mnie tam bolało, a na wkladce rano bylo troche krwi :/. Byłam załamana, bo dowiedziałam się, ze facet nawet prezerwatywy nie uzył. Poleciałam do ginekologa i dostałam tabletki 'po'. potem chłopak powiedział, że żartował i że pozabawialiśmy się ale do niczego poważnego nie doszło, bo widział w jakim jestem stanie i nie chciał tego wykorzystywać. taaa jasne ...

za to mój pierwszy prawdziwy chłopak (obecny TZ ) potraktował mnie jak księżczniczkę .. ścieżka do łóżka z płatków róż, czerwone wino, świece, romantyczna muzyka . Było wspaniale i nic a nic nie bolało .
Blondyneczka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-03, 17:38   #532
Maja1236
Raczkowanie

Dot.: Re: Dot.: Re: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Hmm... swojego chlopaka poznalam pod koniec czerwca... na 2 spotkaniu sie calowalismy a na drugim byly juz pieszczoty itd... mialam 16 lat... i o dziwo to on nie chcial narazie nic wiecej... jest ode mnie starszy o 7 lat i doswiadczony... (przede mna mial wiele dziewczyn). Poza tym niewiadomo bylo jak to sie skonczy bo mialam byc tylko "delegacyjna" dziewczyna i nie chcial mnie w zaden sposob skrzywdzic ale wszystko potoczylo sie tak ze mogl przyjezdzac i bylismy razem (i jestesmy) Moj pierwszy raz... cos kolo listopada... zdecydowalismy sie...a raczej... samo jakos tak wyszlo... noc, moj pokoj... "bawilismy" sie jak zawsze... tym razem zaszlo jednak troche dalej... niby na to pozwolilam ale z czystej ciekawosci jakie to uczucie... zorientowalam sie ze juz po wszystkim jak zobaczylam krew na brodzie mojego chlopaka... bylo jej troche, bolu praktycznie wcale i ogolnie bylo tak dziwnie... malo romantycznie... dla mojego chlopaka jakby sie w sumie nic nie stalo... nastepnego dnia mialam troche dola... chyba nawet zalowalam ale potem... pozniej juz za kazdym razem bylo coraz przyjemniej i jest juz cudownie jestesmy wciaz razem i poki co nie zapowiada sie by bylo inaczej
Maja1236 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-04, 23:44   #533
evellllla
Raczkowanie

a ja was wszystkich zaskoczę!!! mam 24 lata i jeszcze ten pierwszy raz przed sobą!!!!! i to nie dlatego,że nie miałam okazji- niedawno rozstałam się z chłopakiem po 3 latach związku, też chciałam zaczekać do ślubu i on to szanował,ale niestety nam nie wyszło i wiem, że teraz taka okazja nie prędko się trafi....ja nie chcę teraz być z kimś, muszę po tym związku odpocząć, wyleczyć rany...i albo stanie się to spontanicznie z byle kim, albo będę czekać.... teraz z perspektywy czasu żałuję,że tego z tamtym nie zrobiłam,bo wiem,że mnie kochał bardzo,ale z drugiej strony skoro nam nie wyszło,to może bym tego żałowała??? nie wiem,ale wiem jedno,że nieprędko się odważę....i w ogóle wstydzę się do tego przyznawać przed znajomymi...dziwnie to jest zwykle odbierane,chociaż dużo osób patrzy na to z podziwem....o ciekawa jestem czy znajdę jeszcze kogoś kogo pokocham, bo fajnie to chyba zrobić z kimś kogo się kocha? rozważałam opcję zrobienia to z kimś kto mnie pociąga,ale macie racje-taka osoba może wszystko rozpowiedzieć potem i zrobić z tego sensacje...raczej nie warto....
evellllla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-05, 06:15   #534
plina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evellllla Pokaż wiadomość
a ja was wszystkich zaskoczę!!! mam 24 lata i jeszcze ten pierwszy raz przed sobą!!!!! i to nie dlatego,że nie miałam okazji- niedawno rozstałam się z chłopakiem po 3 latach związku, też chciałam zaczekać do ślubu i on to szanował,ale niestety nam nie wyszło i wiem, że teraz taka okazja nie prędko się trafi....ja nie chcę teraz być z kimś, muszę po tym związku odpocząć, wyleczyć rany...i albo stanie się to spontanicznie z byle kim, albo będę czekać.... teraz z perspektywy czasu żałuję,że tego z tamtym nie zrobiłam,bo wiem,że mnie kochał bardzo,ale z drugiej strony skoro nam nie wyszło,to może bym tego żałowała??? nie wiem,ale wiem jedno,że nieprędko się odważę....i w ogóle wstydzę się do tego przyznawać przed znajomymi...dziwnie to jest zwykle odbierane,chociaż dużo osób patrzy na to z podziwem....o ciekawa jestem czy znajdę jeszcze kogoś kogo pokocham, bo fajnie to chyba zrobić z kimś kogo się kocha? rozważałam opcję zrobienia to z kimś kto mnie pociąga,ale macie racje-taka osoba może wszystko rozpowiedzieć potem i zrobić z tego sensacje...raczej nie warto....
Nie popadaj w desperację . Dziewictwo wcale źle o Tobie nie świadczy. Tyle czekałaś to może warto jednak jeszcze trochę
plina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-05, 11:14   #535
niunia1788
Przyczajenie

Hmmm ja swój pierwszy raz przeżyłam w wieku 19 lat, czyli nie tak dawno ze swoim obecnym chłopakiem. No cóż nie wiem czy to był odpowiedni moment, bo potem tego załowałam. Byliśmy ze soba rok i myslalam ze zaraz po mnie rzuci i w ogóle... No ale sie tak nie stało. Było nawet przyjemnie I teraz z perspektywy czasu niczego nie załuje
niunia1788 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-05, 13:50   #536
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez plina Pokaż wiadomość
Dziewictwo wcale źle o Tobie nie świadczy. Tyle czekałaś to może warto jednak jeszcze trochę
gorzej jak przyjdzie jej czekac juz zawsze... ja uwazam, ze nie ma co trzymac dziewictwa do slubu, bo slubu moze nie byc nigdy, a po co sobie odbierac ta przyjemnosc w zyciu?
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-05, 14:13   #537
plina
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
gorzej jak przyjdzie jej czekac juz zawsze... ja uwazam, ze nie ma co trzymac dziewictwa do slubu, bo slubu moze nie byc nigdy, a po co sobie odbierac ta przyjemnosc w zyciu?
Hehe no w sumie tak, ale ja miałam na myśli to, że skoro do tej pory "trzymała" to nie warto w wyniku desperacji się puścić przy pierwszej okazji .
plina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-05, 23:18   #538
evellllla
Raczkowanie

no właśnie mi też o to chodzi, że nie chcę się puścić przy pierwszej okazji, skoro już tyle wytrzymałam
a z tym,że nie będę nigdy miała ślubu-bardzo pocieszające
evellllla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 05:31   #539
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evellllla Pokaż wiadomość
a z tym,że nie będę nigdy miała ślubu-bardzo pocieszające
moim celem nie bylo dolowanie cie, tylko luzna refleksja nad tym, ze dziewczyny trzymajace dziewictwo do slubu sa optymistkami skoro zakladaja, ze taki slub w ogole sie odbedzie..
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 09:24   #540
olasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
moim celem nie bylo dolowanie cie, tylko luzna refleksja nad tym, ze dziewczyny trzymajace dziewictwo do slubu sa optymistkami skoro zakladaja, ze taki slub w ogole sie odbedzie..
no to ja jestem taka optymistka

Marcelek moj caly swiat
Laura 39/40 tp 9.03.2015
olasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości