Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-25, 17:31   #1231
201607111004
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Cytat:
Napisane przez Iraa Pokaż wiadomość
Eh... Poleććie GlamPauli jakaś ładną książke, bo ona zbiera ładne, w ładnej oprawce, żeby ładnie wyglądały na półce.

Boże. Nie wierze
Jestem w stanie w to uwierzyć. Pewnie sama bym tak robiła, gdyby nie to, że pochłaniam książki nie tylko ze względu na okładkę. Mam manię by brzegi były jakby z jednej parafii. A nawet w tej samej serii tego samego wydawnictwa wszystko może być rozjechane, co mnie strasznie irytyje. Dlatego ja raczej mam książki w zamkniętych regałach. Wkurzałoby mnie, że w moim biało niebieskim pokoju jest multum różnokolorowych okładek. A mam też ich za dużo by bawić się w jednakowe obwoluty z szarego papieru. Dlatego też marzę o osobnym pokoiku na nie. Mogły by sobie stać na widoku i już by mi nie przeszkadzało, że nie pasują do ogólnego wystroju.

Dlatego wracając do Glam Pauli. O ile nie chodzi jej o sam wygląd ale też i o treść, to jestem w stanie uwierzyć, że na przykład szuka ładnie wydanej , spójnej serii, bo czemu by takiej nie wyeksponować?
Np. Świat Książki ma teraz piękną: Angielski Ogród z klasykami tamtejszej lit. dla kobiet. Ale co mnie zdążyło wkurzyć, nie jest ona spójna, rok temu okładki i brzegi miały inne rozplanowanie, a w tym już coś zmienili, razem z formatem tomów Myślałam, że akurat tę serię rozplanuję na półce, bo taka piękna i pasuje do mojego pokoju ale moja potrzeba ładu na to nie pozwoli.

Podziwiam tych co mają to gdzieś i niezależnie od wystroju walną sobie na wierzchu książki z designem i rozmiarami z różnych parafii. : <
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 17:33   #1232
201701230959
Konto usunięte

Hej hej . Przepraszam za brak streszczeń ale po tym jak Szusz opisała swój koszmar (ta łapa próbująca wciągnąć ją do szafki to wizażowe ramię sensowności filmików imo) miałam sen, w którym oglądałam jej vloga, tak mocno, ale to tak mocno sucharowo-bekowego, że opisując go na wizażu zajechałam laptopa. Przerosły mnie nowe vlogi :P. Mam pytanko, pewnie nasz wizażowy detektyw wyciągnie coś z teczek i rozwieje moje wątpliwości. Skoro Bogusia ANR musi wstać razem z Bartkiem żeby ją umył, ubrał, a potem on musi czekać do późna, żeby ją przygotować do spania itp to jak ona sobie dawała radę na studiach? Opowiadła kiedyś, że dorabiała rozdawaniem ulotek, mieszkała (chyba) w akademiku. Wychodzi na to, że dawała radę zrobić przy sobie wszystko, czemu teraz nie może? Kieruję się czystą ciekawością
201701230959 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 17:42   #1233
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alessandra89 Pokaż wiadomość
Hej hej . Przepraszam za brak streszczeń ale po tym jak Szusz opisała swój koszmar (ta łapa próbująca wciągnąć ją do szafki to wizażowe ramię sensowności filmików imo) miałam sen, w którym oglądałam jej vloga, tak mocno, ale to tak mocno sucharowo-bekowego, że opisując go na wizażu zajechałam laptopa. Przerosły mnie nowe vlogi :P. Mam pytanko, pewnie nasz wizażowy detektyw wyciągnie coś z teczek i rozwieje moje wątpliwości. Skoro Bogusia ANR musi wstać razem z Bartkiem żeby ją umył, ubrał, a potem on musi czekać do późna, żeby ją przygotować do spania itp to jak ona sobie dawała radę na studiach? Opowiadła kiedyś, że dorabiała rozdawaniem ulotek, mieszkała (chyba) w akademiku. Wychodzi na to, że dawała radę zrobić przy sobie wszystko, czemu teraz nie może? Kieruję się czystą ciekawością
Mówiła w jednym z filmików, że odkąd zaczęła mieszkać w akademiku (zanim poznała Barta) przewinęło się u niej kilkanaście opiekunek. Więc można powiedzieć, że taka naprawdę samodzilena nie była nigdy.
Stary 2015-07-25, 17:48   #1234
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Jestem w stanie w to uwierzyć. Pewnie sama bym tak robiła, gdyby nie to, że pochłaniam książki nie tylko ze względu na okładkę. Mam manię by brzegi były jakby z jednej parafii. A nawet w tej samej serii tego samego wydawnictwa wszystko może być rozjechane, co mnie strasznie irytyje. Dlatego ja raczej mam książki w zamkniętych regałach. Wkurzałoby mnie, że w moim biało niebieskim pokoju jest multum różnokolorowych okładek. A mam też ich za dużo by bawić się w jednakowe obwoluty z szarego papieru. Dlatego też marzę o osobnym pokoiku na nie. Mogły by sobie stać na widoku i już by mi nie przeszkadzało, że nie pasują do ogólnego wystroju.

Dlatego wracając do Glam Pauli. O ile nie chodzi jej o sam wygląd ale też i o treść, to jestem w stanie uwierzyć, że na przykład szuka ładnie wydanej , spójnej serii, bo czemu by takiej nie wyeksponować?
Np. Świat Książki ma teraz piękną: Angielski Ogród z klasykami tamtejszej lit. dla kobiet. Ale co mnie zdążyło wkurzyć, nie jest ona spójna, rok temu okładki i brzegi miały inne rozplanowanie, a w tym już coś zmienili, razem z formatem tomów Myślałam, że akurat tę serię rozplanuję na półce, bo taka piękna i pasuje do mojego pokoju ale moja potrzeba ładu na to nie pozwoli.

Podziwiam tych co mają to gdzieś i niezależnie od wystroju walną sobie na wierzchu książki z designem i rozmiarami z różnych parafii. : <

a tak nie? ale ja sie nie odzywam, ja tak układam wszystko w swoim życiu....kolorami ;-;

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 17:59   #1235
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
jeszcze co do wczorajszej rozmowy o ładnych jutuberkach
moim drugim typem, obok ciemnowlosych są rude. Uwazam osobiscie tę dziewczynę za ładną, chociaz IMO duzo lepiej jej było w naturalnym kolorze włosów. No i umalowałabym ją inaczej, bo po mejkapie tez mi sie tu nie podoba:
https://www.youtube.com/watch?v=XCQyQhAdhb8
Ostatnio mam właśnie jakiś szał na rude o jaśniutkiej cerze i dość pospolitych rysach. Mama uparcie powie, że tamta czy siamta ruda brzydka a ja będę się zachwycać. Ta z tego filmiku jest piękna, szczególnie w makijażu. Szkoda, że to nie jej naturalne włosy, tzn. kolor.

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Mogą possać mówisz hehe Ja bardzo lubię malować pazury i zmieniać kolory często, ale chciałabym mieć świadomość tego, że jadę na pare dni i pazur będzie w nienagannym stanie.
Ja nie jestem zachwycona SH. Szczególnie jeśli porównujemy je z hybrydami. Natomiast nawet miewam lepsze zwykłe lakiery od tych niby hybryd z SH. Szkoda bo miały wiele pozytywów w sieci. Moja hybryda się delikatnie zarysowała dopiero jak przypadkowo przejechałam płytką po ścianie. Raz chyba mi się też złamał paznokieć gdy miałam hybrydę ale to już naprawdę mocno walnęła w jakiś rant. I tak miałam następnego dnia ściąć bo jakoś dziwnie by mi było ze szpicami a'la wiedźma na rozmowie o pracę.

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-07-25 o 18:06
Stary 2015-07-25, 18:00   #1236
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość

No i mamy filmik od modelki Klossy
To jest chyba najdłużej montowany vlog
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 18:02   #1237
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Co do pięknych vlogerek - dla mnie ta jest prześliczna (ale chyba już o niej wspominałam kiedyś )
nie mogę się na nią napatrzeć, taka śliczna

Cytat:
jeszcze co do wczorajszej rozmowy o ładnych jutuberkach
moim drugim typem, obok ciemnowlosych są rude. Uwazam osobiscie tę dziewczynę za ładną, chociaz IMO duzo lepiej jej było w naturalnym kolorze włosów. No i umalowałabym ją inaczej, bo po mejkapie tez mi sie tu nie podoba:
uwielbiam naturalne rudowłose, jeszcze jak mają piegi to już w ogóle takie urocze <3 tylko ten brąz jakoś mi kompletnie nie pasuje w tym makijażu, za to usta świetnie się u niej prezentują
a co do "robionych" piegów, to tak jak Lindę ubóstwiam, tak tu: http://lindahallberg.se/2015/07/24/l...-trust-issues/ i tu: http://lindahallberg.se/2015/07/23/todays-look-243/ niekoniecznie mi się to podoba, twarz wygląda jakoś tak dziwnie, jak brudna nie wiem czy to kwestia światła, ale te piegi to pogłębiają

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-25, 18:03   #1238
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość

a tak nie? ale ja sie nie odzywam, ja tak układam wszystko w swoim życiu....kolorami ;-;
Myślałam nad tym, ale chyba nie chciałoby mi się aż tak kombinować, bo ja je też w miarę tematycznie układam. Stwarzam sobie wyimaginowane problemy
Stary 2015-07-25, 18:23   #1239
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SympatycznyAtrament Pokaż wiadomość
Nad Ursynowem to samo, a ja chciałam do SP iść
Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Nad Mokotowem ściana deszczu Błyskawice, grzmoty
Ursynów, Mokotów BOSZE jak ja tęsknię, aż mnie ściska

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

Jeśli przeszło, to nie masz się o co martwić. Zobacz jeszcze, czy z konta pobrali Ci wszystko co mieli pobrać. Jeśli tak, to nie ma problemu.
Nie pobrali, bo rezerwacja i jej odwołanie do pewnego dnia są bezpłatne, wszystkich opłat dokonuje się chyba na miejscu. Jedyne, co mnie martwi, to to, że na dwa maile z tego hotel.u nie odpisali - a opinie ma niezłe, jest w dobrym miejscu w Pradze i wygląda super

Dzięki za wszystkie odpowiedzi w tym temacie

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość

Jakoś znajomo mi wygląda to miejsce
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 18:24   #1240
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja nie czuję takiego przymusu i kupuję wersję, jaka jest, o ile to pojedyncza książka. Ale już serie muszą być u mnie dopasowane. Nałogowo kupuję książki Stephena Kinga, wybrałam taką a nie inną wersję okładki i trochę mnie serce boli jak jakaś nowość jest wydawana przez inne wydawnictwo i przez to wygląda zupełnie inaczej. W środku niby to samo ale na półce zgrzyt
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 18:28   #1241
TheDocha
Dossisława I

Widzki zadowolone z montażu Może i Wam przypadnie do gustu.
Stary 2015-07-25, 18:32   #1242
morsmordre
sajkolidżist

Nie miałam dwa tygodnie kompa, jakieś aferki/inne smaczki mnie ominęły?

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 18:35   #1243
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość

Nie miałam dwa tygodnie kompa, jakieś aferki/inne smaczki mnie ominęły?
Idz na yt aniola
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 18:35   #1244
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ----------

Nie pobrali, bo rezerwacja i jej odwołanie do pewnego dnia są bezpłatne, wszystkich opłat dokonuje się chyba na miejscu. Jedyne, co mnie martwi, to to, że na dwa maile z tego hotel.u nie odpisali - a opinie ma niezłe, jest w dobrym miejscu w Pradze i wygląda super

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Munia zapraszamy Chociaż ja ost. zaczynam wątpić w to miasto... Chcą się pozbyć Emilki jak chociażby Supersamu, czy Sezamu, PKiN też by najchętniej by wywindowali w kosmos... Zero szacunku, ignorancja w narodzie. Bo "brzydkie" i "komunistyczne"... Ech, jak mi ich żal

Jeszcze małe offtopowe pytanko w temacie burz Mówi się "błyska", czy "błyska się"? Odwieczny problem...

Edytowane przez diorentynka
Czas edycji: 2015-07-25 o 18:38
diorentynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 18:35   #1245
stotek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość

Zdecydowanie
Stary 2015-07-25, 18:38   #1246
ilciadzaga
Wtajemniczenie

https://youtu.be/1DPlHbXEOQ0
Maxi z tanio vs drogo
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 18:38   #1247
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arrianna Pokaż wiadomość
Dla mnie absolutnie najpiękniejszą blondynką na juciubie jest Freddy Już ją linkowałam kiedyś - jej dołeczki w policzkach mnie zabijają
O jaka piękna! Nie znałam jej wcześniej, daję suba

Glam Paula

Szavka

Kasia Opolanka

Szarlot T

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 18:48   #1248
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Munia zapraszamy Chociaż ja ost. zaczynam wątpić w to miasto... Chcą się pozbyć Emilki jak chociażby Supersamu, czy Sezamu, PKiN też by najchętniej by wywindowali w kosmos... Zero szacunku, ignorancja w narodzie. Bo "brzydkie" i "komunistyczne"... Ech, jak mi ich żal

Jeszcze małe offtopowe pytanko w temacie burz Mówi się "błyska", czy "błyska się"? Odwieczny problem...
Nigdy nie wolno wątpić w Warszawę, póki istnieją takie osiedla jak Koło, Szwoleżerów, Przyjaźń i Jazdów czy obiekty jak Iksy i masa innych wspaniałości!
Przy likwiacji Feminy już miałam gule, wiem o czym mówisz. Próbujemy z niemężem walczyć w sieci chociaż o te wymienione przez Ciebie cuda, ale wątpię, żeby coś to dało. Dygam - oby się nie dobrali do PKiN, bo się tam przywiążę chyba Prudential mój ukochany też modernizują, mam obawy... chyba, że już skończyli? Może we wrześniu chociaż na 3 dni mi się uda wpaść - marzę! Lato bez mojej Warszawy mogę spisywać na straty, serio

Co do błyskania - szczerze - nie znam reguł. 'Błyska się' raczej, trudno złożyć zdanie z samym 'błyska', bo odbywa się jakiś proces, zahcodzi pewne zjawisko, więc raczej z 'się'
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 18:48   #1249
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Zaciskam palce nadal!
Dzięki za wszystkie kciukasy, mam przyjść w poniedziałek (to chyba dobrze ? )- a praca bardzo mi się spodobała
Cytat:

aniolnaresorach@callmenon sense właśnie po tamtej dyskusji szukałam tych opcji w aparacie a nawet byłam w salonie sony.

XDDDD
Detektywie Bogusiu, koleżanka z juciuba Ci pomoże :
Menu->Aparat-> Efekt gładkiej skóry->WYŁĄCZ
[Rachunek wyślę pocztą, przyjmuję zapłatę w voucherach do MACa ]
Cytat:
Mają teraz takie samo opakowanie jak infallible. Chodzi mi o kształt. I ponoć formuła jest wzbogacona i nieco zmieniona.
o nie nie nie !! Pewnie chcieli ulepszyć, a wyjdzie klopsa
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Napisala, ze na 2 tyg wzielaby dokladnie tyle samo
husteczki z maka by się skonczyły -kłamczuszek
Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość

podoba mi się tylko wg mnie korektor ma zbyt żółty odcień jak dla Alicji.
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 18:49   #1250
201607111004
Konto usunięte

Cytat:

Ja nie czuję takiego przymusu i kupuję wersję, jaka jest, o ile to pojedyncza książka. Ale już serie muszą być u mnie dopasowane. Nałogowo kupuję książki Stephena Kinga, wybrałam taką a nie inną wersję okładki i trochę mnie serce boli jak jakaś nowość jest wydawana przez inne wydawnictwo i przez to wygląda zupełnie inaczej. W środku niby to samo ale na półce zgrzyt
Siostro!!! Rozumiem cię.
Stary 2015-07-25, 18:49   #1251
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

ja kupuje w serii " Świat Dysku", którego chce skompletowac całosc i gdyby mi zmienili okladke to bym chyba pogryzła. Juz i tak mnie drażni, że kolory grzbietów są dawane bez ładu i składu, tu niebieski, tam żółty, tu czerwony, tam pomaranczowy. Rozumiem jakby dawali to seriami: Straż jeden kolor, Rincewind drugi, Wiedźmy trzeci, Moist kolejny itd. ale nie
;-;
to samo mam z "Metro 2033" i uniwersum. Jesli w "Metrze 2035" zmieniliby okładke to bym chyba poszła protestowac pod wydawnictwo.
Chciałabym tez sobie uzupełnic Pottery, bo mam tylko dwie czesci w ksiazce papierowej, ale mam te "pierwsze" okładki, niby mam do nich sentyment, ale mam chętkę na to wydanie: http://harry-potter-kolekcja.blog.on...siedmiopak.jpg :C
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 18:54   #1252
201607111004
Konto usunięte

To malowanie ścian przypomniało mi, że u którejś z was widziałam farbę ZIELONA MILA. Nadal z tego nie mogę.

Cytat:
ale mam chętkę na to wydanie: http://harry-potter-kolekcja.blog.on...siedmiopak.jpg :C
Jakie piękne i jakie od linijki wszystko! Wydawcy, to jest wzór do naśladowania! I nawet typografia mistrzostwo. <3

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-07-25 o 18:55
Stary 2015-07-25, 18:54   #1253
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
To malowanie ścian przypomniało mi, że u którejś z was widziałam farbę ZIELONA MILA. Nadal z tego nie mogę.
to u mnie Śnieżka Satynowa konkretnie (nie, nie kupiłam jej ).
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 18:56   #1254
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
to u mnie Śnieżka Satynowa konkretnie (nie, nie kupiłam jej ).
Wspomnienie tego prawie codziennie poprawia mi humor.
Stary 2015-07-25, 18:56   #1255
dispersi
Rozeznanie

Cytat:
Mogą possać mówisz hehe Ja bardzo lubię malować pazury i zmieniać kolory często, ale chciałabym mieć świadomość tego, że jadę na pare dni i pazur będzie w nienagannym stanie.
Hybrydy możesz pomalować zwykłym lakierem, tylko zmywać należy bezacetonowym zmywaczem, a wtedy nic się z nimi nie stanie.
Stary 2015-07-25, 18:58   #1256
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Nigdy nie wolno wątpić w Warszawę, póki istnieją takie osiedla jak Koło, Szwoleżerów, Przyjaźń i Jazdów czy obiekty jak Iksy i masa innych wspaniałości!
Przy likwiacji Feminy już miałam gule, wiem o czym mówisz. Próbujemy z niemężem walczyć w sieci chociaż o te wymienione przez Ciebie cuda, ale wątpię, żeby coś to dało. Dygam - oby się nie dobrali do PKiN, bo się tam przywiążę chyba Prudential mój ukochany też modernizują, mam obawy... chyba, że już skończyli? Może we wrześniu chociaż na 3 dni mi się uda wpaść - marzę! Lato bez mojej Warszawy mogę spisywać na straty, serio

Co do błyskania - szczerze - nie znam reguł. 'Błyska się' raczej, trudno złożyć zdanie z samym 'błyska', bo odbywa się jakiś proces, zahcodzi pewne zjawisko, więc raczej z 'się'
No właśnie w sieci to i ja próbuję, ale tu coraz bardziej liczy się nabijanie kabzy deweloperom. A wszystko przez brak świadomości społecznej. Oni wolą kolejny "ładny" biurowiec, niż perełki modernizmu... Bo komunistyczne straszaki... Uch... Nie mogę. A to, że centrum miasta ulega prywatyzacji i nie skorzysta na tym nikt poza deweloperem, to już nic nie znaczy. W końcu po co mieszkańcom przestrzeń publiczna w centrum? Po co budynki użyteczności publicznej, otwarty plac? Lepiej kolejny wieżowiec hołdujący prywatnym biznesom To zdurniałe, młode pokolenie. Nikt nie szanuje wartości historycznych, ani architektonicznych tych budynków W Emilce do połowy 2016 r mieści się Muzeum Sztuki Nowoczesnej. Budynek świetnie spełnia tę funkcję... Ale lepiej wyburzyć. Postawić kolejny bezosobowy wysokościowiec. Smutne.
Prudential przez lata stał zaniedbany, nawet bez prowizorycznego dachu... Żal.pl

Dzięki za odp. w sprawie "błyskania". A mnie się zawsze wydawało, że bez "się" Człowiek uczy się całe życie...

Edytowane przez diorentynka
Czas edycji: 2015-07-25 o 19:11
diorentynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 19:52   #1257
Arrianna
Zakorzenienie

Cytat:

Jak masz rezerwacje "zwrotną" (czyli nie oznaczoną "bezzwrotna") to środki zamrożą 14 dni przed twoim przyjazdem dopiero i wtedy się okaże czy karta przejdzie ale powinno być spoko. Co do maili to trochę dziwne ale może jeszcze odpiszą... maile w hotelach lubią ginąć XD
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 19:56   #1258
madlen345
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość

Miałam hybrydy przez ostatnie 3 miesiące mniej więcej, potwierdzam - paznokcie rosną jak szalone, a do tego są mocne. Nigdy nie miałam takiego miesięcznego przyrostu. Minus to dla mnie to, że mi się szybko nudzi kolor i mam dość szybko odrost, ale ta wygoda - bezcenna.

Dla porównania - zdjęcie z malinowymi paznokciami to hybryda z 25 czerwca, dwa pozostałe z dzisiaj, zwykły lakier. Moje pazury chyba się nie zorientowały, że to nie hybryda, bo noszę ten sam lakier już od środy - to mój osobisty rekord, zawsze góra trzy dni wliczając dzień pomalowania Piłowałam je na migdał, więc to i tak jest lekko skrócona wersja, uważam że jak na miesiąc czasu to całkiem nieźle urosły. Najmniejszy był złamany na początku zapuszczania, stąd różnica w długości - wybaczcie
Ale długaśne pamiętam jak ja jeszcze nosiłam hybrydy, chyba tak z 1,5 roku non stop prawie, to też mi szybko rosły, takie twarde, długie były i można było robić wszystko prawie. Ale zdzierałam je zamiast porządnie ściągać bo lenia miałam i zepsułam sobie płytkę, a potem uratowała mnie odżywka z Golden Rose Black Diamond
Cytat:
Dziewczyny widziałyście nową opcję na yt? Dla mnie przynajmniej jest nowa i dopiero po aktualizacji mi się pojawiła. A mianowicie po wejsciu na kanał danej jtberki, przy ilości subów wyświetla się dzwoneczek. Po naciśnięciu, jest napisane, że od tej pory będziesz informowany o aktywnościach tego kanału. Skończy się " kochani dajcie łapkę w górę, nie dlatego żeby było mi miło, tylko to jest dla Was.. abyście byli informowani o moich kolejnych filmach"
Nie wiem czy na komputerze też jest ta opcja.
O nie to ja nie widzę tej opcji ani na fonie ani na komputerze Może każdemu się w innym czasie aktualizuje
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 20:15   #1259
Hadassah
Zadomowienie

Mi bardzo brakuje tego starego układu subskrybcji na yt - nie lista filmików, a taka ściana kafelków...

Mimo, że jestem fanką takich kolorów, to ten makijaż (i pozowanie) mi się nie podoba

edit: nie wiem dlaczego mi ten filmik zniknął

Edytowane przez Hadassah
Czas edycji: 2015-07-25 o 23:39
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 20:23   #1260
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość
Ale długaśne pamiętam jak ja jeszcze nosiłam hybrydy, chyba tak z 1,5 roku non stop prawie, to też mi szybko rosły, takie twarde, długie były i można było robić wszystko prawie. Ale zdzierałam je zamiast porządnie ściągać bo lenia miałam i zepsułam sobie płytkę, a potem uratowała mnie odżywka z Golden Rose Black Diamond

O nie to ja nie widzę tej opcji ani na fonie ani na komputerze Może każdemu się w innym czasie aktualizuje
Ja nie robię sama, ale akurat teraz sama sobie ściągałam acetonem, tylko trochę niedokładnie, bo bałam się właśnie zniszczyć płytkę. Aczkolwiek już dostała w kość, bo pół życia obgryzałam pazury do krwi - widać to po serdecznym palcu lewej dłoni, mam paznokieć lekko odchylony, a wskazujące rosną trochę w dół. Na szczęście się opamiętałam na studiach

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości