Zaromania cz.LVI - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-25, 18:20   #3961
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Dot.: Zaromania cz.LVI

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
A ja nie mówię że trwale zniszczy - bo wiem że nie, takiego cudu jeszcze nikt nie wymyślił. Chodzi mi o sam fakt, czy odrastają w tempie depilacji, czy taka odbudowa włosa trwa dłużej i np. summa summarum człowiek ma więcej spokoju. I chcę mieć orientację po jakim czasie odrosną..miesiąc, dwa, trzy?

Znalazłam jedynie taką informację na stronie producenta:
Po przeprowadzeniu zabiegu z wykorzystaniem urządzenia i-Light Pro firmy Remington włosy zaczną wypadać po około 14 dniach. Zabieg będzie trzeba powtórzyć w sumie trzy razy w dwutygodniowych odstępach, a efekt utrzyma się przez sześć miesięcy. Odrastające włosy powinny być cieńsze i delikatniejsze, a w celu uzyskania najlepszych efektów zabieg można powtórzyć za każdym razem, kiedy włosy zaczną odrasta思.

Ale wolałabym poznać jakieś opinie z doświadczeń innych ludzi
No to na pewno sie dłużej utrzymuje niz po depi

Jak nie wymyślił - a Ligt Sheery, Vectusy? To dziala jestem 2,5 roku po takiej depi i mogę na ten temat cos powiedziec

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 18:24   #3962
blackangel88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martita_26 Pokaż wiadomość
Gratulacje

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

ja tez.. marza mi sie smukle łydki po nocach..

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ----------

Jesteś niesamowita.. ja zrobiłam leczo i prawie umarłam z gorąca..

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Zazdroszczę.. u mnie jedyne co się leje to żar z nieba.. coś się przez chwile chmurzyło ale nic nie przyniosło.
Mi tez Ja zawsze mialam takie zbudowane lydki, jak bylam mlodsza i bylam bardzo szczupla to tylko lydki rzucaly sie w oczy

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ----------

Cytat:
No tak myślałam że na torebkę Korsa 250zł to za mało A tych kółek na innych torebkach było więcej i różne kwoty, suma dawała raz tą z metki innym razem wyższą. Więc nie wiem co one oznaczają

Kupiłam ostatecznie fajne stopki do wyciętych balerin. Ciekawe jak sprawdzą się.

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Jak będziesz skakać na palcach to powinny Ci się wysmuklić. Ja chciałabym żeby troszkę mi się rozrosły

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Super Gratulacje!

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

I powiem Wam że widziałam jet seta Korsa właśnie w TkMaxx i chyba zaczynam rozumieć fenomen tej torebki

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

We Wrocławiu popadało i jest przyjemnie chłodno

---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Chomik Masz Kindlea?
Mam taka nadzieje, nie chcialabym aby byl efekt odwrotny od zamierzonego
blackangel88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 18:30   #3963
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
No to na pewno sie dłużej utrzymuje niz po depi

Jak nie wymyślił - a Ligt Sheery, Vectusy? To dziala jestem 2,5 roku po takiej depi i mogę na ten temat cos powiedziec
To masz szczęście. Ja słyszałam opinie że po roku, półtora trzeba było powtarzać zabiegi. No ale wiadomo, co człowiek to może być inna opinia. Ile Cię to kosztowało?

---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ----------

Cytat:
Napisane przez blackangel88 Pokaż wiadomość
Mam taka nadzieje, nie chcialabym aby byl efekt odwrotny od zamierzonego
Zacznij skakać i mierz się, jak zaczną się rozrastać to po prostu zaniechasz A jak nie spróbujesz to nie przekonasz się.

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 18:44   #3964
steam_engine
Zakorzenienie

Baton, ja zrobię jeszcze w tym tyg, a w przyszłym co zostanie to usune mechanicznie, bo jadę na wakacje. Potem jak odrosną to wracam do IPL.
W instrukcji obsługi mówią, żeby przemyśleć czy chcemy depilować te miejsca na stałe, bo wlosy cześciowo mogą juz nie wrócić. Było to tak w formie ostrzeżenia napisane. Kij ich tam wie.
Juz pisałam raz tez miałam light sheer robione ale koszty są takie, ze na cały zestaw obecnie mnie nie stać. Dlatego IPL to fajne rozwiazanie do czasu jak za pare lat sobie zarobię i będę mogła machnąć wszystko, co mi zostało.
steam_engine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 19:45   #3965
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
To masz szczęście. Ja słyszałam opinie że po roku, półtora trzeba było powtarzać zabiegi. No ale wiadomo, co człowiek to może być inna opinia. Ile Cię to kosztowało?
Nie , to nie kwestia szczescia, tylko jestem uświadomiona ze tak powiem
Wszelakie opinie biora się stad, ze niektóre osoby nie stosują sie do zaleceń jesli chodzi o ilosci zabiegów oraz przerwy, wiec nie dziwota, ze roznie bywa. No i w niektorych przypadkach problemy z hormonami(typu chora tarczyca) faktycznie mogą nakombinować.

Bo normalnie ok 6 -7 zabiegów i nie powinno byc problemu. Oszem, mogą po tych zabiegach odrsonac włoski ale POJEDYNCZE, tj, zaledwie parę. Jesli komus to przeszkadza, to moze iśc na zabieg przypominajacy. No i tyle.

A nie przyszło mi do głowy nigdy liczyć ile na to wydałam, bo chodziłam z ponad 2 lata wiec nieco zeszło. Ale patrząc na cennik takich gabinetów mozna mniej wiecej wywnioskować ile. Z tym, ze ja korzystałam z rabatów też, albo np. dostrzelania obszaru jakiegoś, a nie całosci, wiec to liczy sie mniej. Tak czy siak, ani złotówki wydanie w tym kierunku nie załuje
A nim poszłam na laser tez myslalam nad tymi domowymi ipl-ami, ale jak poczytałam, to stwierdziam, ze sorry, ale szkoda mi zcasu na kolejne nietrwale usuwanie owłosienia i inwestowanie w sprzęt

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-25, 19:51   #3966
sskers
batonik

Cytat:
Nie , to nie kwestia szczescia, tylko jestem uświadomiona ze tak powiem
Wszelakie opinie biora się stad, ze niektóre osoby nie stosują sie do zaleceń jesli chodzi o ilosci zabiegów oraz przerwy, wiec nie dziwota, ze roznie bywa. No i w niektorych przypadkach problemy z hormonami(typu chora tarczyca) faktycznie mogą nakombinować.

Bo normalnie ok 6 -7 zabiegów i nie powinno byc problemu. Oszem, mogą po tych zabiegach odrsonac włoski ale POJEDYNCZE, tj, zaledwie parę. Jesli komus to przeszkadza, to moze iśc na zabieg przypominajacy. No i tyle.

A nie przyszło mi do głowy nigdy liczyć ile na to wydałam, bo chodziłam z ponad 2 lata wiec nieco zeszło. Ale patrząc na cennik takich gabinetów mozna mniej wiecej wywnioskować ile. Z tym, ze ja korzystałam z rabatów też, albo np. dostrzelania obszaru jakiegoś, a nie całosci, wiec to liczy sie mniej. Tak czy siak, ani złotówki wydanie w tym kierunku nie załuje
A nim poszłam na laser tez myslalam nad tymi domowymi ipl-ami, ale jak poczytałam, to stwierdziam, ze sorry, ale szkoda mi zcasu na kolejne nietrwale usuwanie owłosienia i inwestowanie w sprzęt
7-8 zabiegów to dużo. Więc niestety mnie zwyczajnie nie stać na dzień dzisiejszy na ten luksus, więc nie będę mieć dylematu Jak zacznę znacząco więcej zarabiać albo wygram w totka, to se strzelę A teraz pozostaje się pomęczyć.

Stary 2015-07-25, 19:52   #3967
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
7-8 zabiegów to dużo. Więc niestety mnie zwyczajnie nie stać na dzień dzisiejszy na ten luksus, więc nie będę mieć dylematu Jak zacznę znacząco więcej zarabiać albo wygram w totka, to se strzelę
Generalnie pisze ze 6, wpisałam 7 bo to juz lekko indywidualnie. Ja zbierałam na zabiegi, odmawiałam sobie tego tamtego, ale na zabieg mialam. No coś za coś
Ale jaki spokój do końća zycia

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-25, 19:58   #3968
sskers
batonik

Cytat:
Generalnie pisze ze 6, wpisałam 7 bo to juz lekko indywidualnie. Ja zbierałam na zabiegi, odmawiałam sobie tego tamtego, ale na zabieg mialam. No coś za coś
Ale jaki spokój do końća zycia
No ja na razie mam samochód do kupienia, dom do wybudowania i podróże życia do przeżycia Więc stała depilacja może poczekać. Bo jak tak patrzę na wrocławskie ceny i liczę i przeliczam, to taka depilacja to 1/3 tego co planuję wydać na samochód

Stary 2015-07-25, 20:01   #3969
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
No ja na razie mam samochód do kupienia, dom do wybudowania i podróże życia do przeżycia Więc stała depilacja może poczekać. Bo jak tak patrzę na wrocławskie ceny i liczę i przeliczam, to taka depilacja to 1/3 tego co planuję wydać na samochód
Wiesz co, opłaca się popatrzec na ceny w kilku salonach, bo czasami sie mocno róznia. Poza tym dobrze załapac sie na jakies akcje rabatowe, albo typu polec komuś ten salon, a masz 20% znizkę na kolejny zabieg.
Tak czy siak, warto.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-25, 20:12   #3970
mal00nie
Zakorzenienie

kto jeszcze nie widział temu polecam film na tvn - francuski pocałunek

mal00nie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 21:28   #3971
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

dziewczyny kupowałyście coś w lebrand?
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 22:33   #3972
Kamila96
Zakorzenienie

Zara
http://www.zara.com/share/product/27...02969049-V2015 Dziewczyny, polecam spódnicę skróciłam ją z 20 cm i jest super
Kamila96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 22:43   #3973
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez Kamila96 Pokaż wiadomość
Zara
http://www.zara.com/share/product/27...02969049-V2015 Dziewczyny, polecam spódnicę skróciłam ją z 20 cm i jest super
A weź, mam granatową już, nie kuś

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Wczoraj przemeblowałam sypialnię- żeby było miejsce na łóżeczko, bo pokoik zrobimy dopiero w nowym mieszkaniu w listopadzie. Teraz i tak chcę mieć dziecko przy sobie. Dziś o 6 rano umyłam całą łazienkę- 12 m2, okna i pół mieszkania wysprzątałam. Mąż będzie mył podłogi
Po pierwsze w 9 miesiącu to nawet odkurzanie sprawiało mi problem, po drugie jakikolwiek ruch czy aktywność fizyczną przypłacałam potwornym bólem podbrzusza, a po trzecie po takim armagedonie sama bez ciąży jestem zmęczona a co dopiero Ty! Leżałabym już na porodówce
Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Oo Ania zapodaj jaką> szukam inspiracji
Grecką i taką z szynką i ananasem (szynka, ananas, seler, jajko, kukurydza i majonez).
Polecam też z z rukolą i suszonymi pomidorami (suszone pomido0ry, rukola, kolorowy makaron, wędzony boczek prażony na patelni i ser camembert)
Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Sobotnie dzień dobry
Prawie się nie odzywam i nie jestem na bieżąco, bo dostałam nagły i niespodziewany awans, 1/3 nie ogarniam, a muszę udawać, że tak
Może skoczę w weekend do Zary i rozglądnę się za poszukiwanymi rzeczami, czyli głównie wiązane marynarki, tak?
Gratulacje!!
Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Mnie ten top wpadl w oko ale wiskoza to chyba z tych, co sie tak bardzo gniota? Macal go juz ktos moze?
Właśnie myślę, czy nie kliknąć topu i wosków.
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;52199390]
Dołożyłabym do płaszczyka, gacie zawsze zdążysz kupić jak nie te to inne
[/QUOTE]
Przemyśliwuję - jak to mówi mój syn - ten plaszczyk i dochodzę do wniosku, że jestem na niego za wysoka

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 22:44   #3974
Kamila96
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Ale granatowa w zimę nie założysz na taśmie ją podwinelam :p

Przyzwyczaiłam się do klimy i nie wiem co ze sobą zrobić..
Stary 2015-07-25, 22:46   #3975
anciaahk
kosmitka

Cytat:
Napisane przez steam_engine Pokaż wiadomość
Ja tam do niczego nie namawiałam!

No wiec tydzień po drugiej sesji miałam odrosniete mniej jak 50% włosów na łydkach ale dużo było widocznych takich małych kropeczek, czyli włosków dosłownie 0,5mm pod skóra, takich których sie zgolić jeszcze nie dało. Pod pachami cos ruszyło ale słabo.
Teraz w środę robiłam 3. raz i znów mocniej czułam te ukłucia na nogach, juz momentami było nieprzyjemnie. Za drugim razem pachy robiłam na 3, teraz musiałam zrobić na 2, bo mnie dość bolało. Ale to tylko kilka strzałów, wiec szybko mija i zapominasz.
Na nogach teraz wyrośnięte mam pojedyncze włosy, pod pachami mam male gole placki, widać progres po ostatnim zabiegu. Ale wydaje mi sie, ze słabe efekty wcześniej były winą tego, ze tam skóra jest gruba i jest jej dużo, przez co tak świeżo po goleniu część włosów sie "chowa" i światło IPL do nich nie docierało. Jakos wcześniej o tym nie pomyslałam. Dlatego z paszkami tym razem odczekałam do następnego dnia miedzy goleniem a laserem i dodatkowo naciągałam skore, żeby wloski odsłonić.
Kolejny raz pragnę przypomnieć, ze działa to tylko na włosy w fazie wzrostu, wiec pewnie jeszcze pare zabiegów przede mną, bo te teraz uśpione w końcu sie obudza i tez zaczną rosnąć. Obecnie widoczne efekty nie są rzeczywiste.
Brzmi ciekawie , ale musi to poczekać do "po wakacjach"
Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zajrzycie na mojego insta i powiecie, co myślicie o mojej pielęgnacji wieczornej? Korzystam z aplikacji i nie mogę wrzucić zdjęcia na wizaż
Ja bardzo podobnie, najpierw mleczko lub płyn micelarny, potem olejek z bielendy, potem tonik, potem serum/olejek z bielendy na noc i krem.

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ----------

Cytat:

yyyyy czemu nie?

Stary 2015-07-25, 22:48   #3976
naciulatko
Zakorzenienie

Dziewczyny, macie jakieś doświadczenia z paskiem obniżającym zapięcie stanika?
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-25, 22:53   #3977
anciaahk
kosmitka

Co myślicie o tych spodniach:
http://www.zara.com/pl/pl/kolekcja-a...7p2866319.html
http://www.zara.com/pl/pl/kolekcja-a...7p2888599.html
http://www.zara.com/pl/pl/kolekcja-a...7p2944050.html

Stary 2015-07-25, 22:56   #3978
naciulatko
Zakorzenienie

Ja nie przepadam za luźnymi spodniami, także jestem na nie
Stary 2015-07-25, 23:07   #3979
Kamila96
Zakorzenienie

Przymierzalam dzisiaj te drugie i nieciekawie wyglądalu
Stary 2015-07-25, 23:21   #3980
naciulatko
Zakorzenienie

Dziewczyny, we wrześniu idę na wesele. Co prawda jest jeszcze 7 tygodni, ale szukam sukienki, bo nie lubię tego robić na ostatnią chwilę, kiedy już nie mam wyjścia i muszę brać co jest. Nie jestem przekonana do tego zestawu, ale może podpowiecie? Myślałam o tej kiecce, do tego te buty, no i jako dodatki czarną kopertówkę, złoty delikatny naszyjnik i delikatną bransoletkę.
Dodam, że na mnie sukienka będzie trochę dłuższa. Modelka ma 178 cm., ja 172.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7739349600_1_1_1.jpg (49,5 KB, 100 załadowań)
Rodzaj pliku: png Screenshot_2015-07-18-19-22-15-1.png (558,2 KB, 30 załadowań)
Stary 2015-07-25, 23:47   #3981
steam_engine
Zakorzenienie

Zaromania cz.LVI

Cytat:

Ja niedawno kupiłam taki biustonosz z paskiem do obniżenia obwodu i bardzo sobie chwale, ale zastrzegam ze założyłam dopiero 2x. Do tego możesz sobie dostosować z tylu ramiączka gdzie wpinasz, jest kilka możliwości. Kupiłam w Triumphie czarny, na zalando jest dostępny ten model ale tylko w beżu. Nie moge wkleić linka ale wklejam skrina to szybko sobie odnajdziesz.
ImageUploadedByWizaz Forum1437860780.165289.jpg

Edytowane przez steam_engine
Czas edycji: 2015-07-25 o 23:48
Stary 2015-07-25, 23:51   #3982
steam_engine
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, we wrześniu idę na wesele. Co prawda jest jeszcze 7 tygodni, ale szukam sukienki, bo nie lubię tego robić na ostatnią chwilę, kiedy już nie mam wyjścia i muszę brać co jest. Nie jestem przekonana do tego zestawu, ale może podpowiecie? Myślałam o tej kiecce, do tego te buty, no i jako dodatki czarną kopertówkę, złoty delikatny naszyjnik i delikatną bransoletkę.

Sukienka fajna, a widziałaś na żywo? Bo to rożnie z nimi bywa

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Drugie dziwne bardzo, nie przemawia to do mnie. Pozostałe ciekawe
Stary 2015-07-26, 00:03   #3983
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Ja niedawno kupiłam taki biustonosz z paskiem do obniżenia obwodu i bardzo sobie chwale, ale zastrzegam ze założyłam dopiero 2x. Do tego możesz sobie dostosować z tylu ramiączka gdzie wpinasz, jest kilka możliwości. Kupiłam w Triumphie czarny, na zalando jest dostępny ten model ale tylko w beżu. Nie moge wkleić linka ale wklejam skrina to szybko sobie odnajdziesz.
Załącznik 6023336
Cytat:
Sukienka fajna, a widziałaś na żywo? Bo to rożnie z nimi bywa

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Drugie dziwne bardzo, nie przemawia to do mnie. Pozostałe ciekawe
Dziękuję za podpowiedź ze stanikiem Przyjrzę się mu. Niestety ze stanikami mam problem, bo mam duży biust, więc bieliznę tak naprawdę kupuje w "profesjonalnych" bieliźniarskich sklepach. Ale mam jeden strój kąpielowy z triumpha, więc może i stanik będzie pasował
Właśnie sukienki nie widziałam na żywo i tego się obawiam Chyba jutro podjadę do Zary zobaczyć. Jeśli nie to będę szukać dalej. Niestety większość kiecek, które mi się podobają są w czerni lub w bieli. Stwierdziłam, że jak nie znajdę sukienki w innej kolorystyce to trudno... zdecyduję się na czerń (choć wolałabym biel ).
Stary 2015-07-26, 08:11   #3984
sskers
batonik

Cytat:
Niewygodne ale dziala

Stary 2015-07-26, 08:16   #3985
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magmal81 Pokaż wiadomość
jak ją zobaczyłam, to z prędkością światła pędziłam

Dziewczyny, za skakankami zobaczcie w tchibo -- kupiłam w zeszłym roku, porządna jakość, jak wszystko tam
juz Cie widze w akcji....
Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Sobotnie dzień dobry
Prawie się nie odzywam i nie jestem na bieżąco, bo dostałam nagły i niespodziewany awans, 1/3 nie ogarniam, a muszę udawać, że tak
Może skoczę w weekend do Zary i rozglądnę się za poszukiwanymi rzeczami, czyli głównie wiązane marynarki, tak?
gratulacje!
Cytat:
mam te sukienke i jest mi ledwo za tyłek, nie wiem czy nie oddac...

GABI W WOSKACH REWELACYJNIE
Stary 2015-07-26, 08:31   #3986
sskers
batonik

Cytat:
Dziękuję za podpowiedź ze stanikiem Przyjrzę się mu. Niestety ze stanikami mam problem, bo mam duży biust, więc bieliznę tak naprawdę kupuje w "profesjonalnych" bieliźniarskich sklepach. Ale mam jeden strój kąpielowy z triumpha, więc może i stanik będzie pasował
Właśnie sukienki nie widziałam na żywo i tego się obawiam Chyba jutro podjadę do Zary zobaczyć. Jeśli nie to będę szukać dalej. Niestety większość kiecek, które mi się podobają są w czerni lub w bieli. Stwierdziłam, że jak nie znajdę sukienki w innej kolorystyce to trudno... zdecyduję się na czerń (choć wolałabym biel ).
Ja też kupuję tylko uświadomione staniki i jakoś bardzo małego biustu nie mam a paski sprawdzają się świetnie i wszystko jest na swoim miejscu. Tyle że trzeba się nimi opleść wokół a nie lubię tego uczucia. Poza tym jak ktoś ma tłuszczyk w okolicy żeber to będą robić się wałeczki. Przynajmniej ja nie wyobraźam sobie żeby te paski były luźne. Więc wg mnie trzeba być szczupłym w tych okolicach.

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Wizualnie fajnie to wygląda. Też wolałabym sukienkę np. beżową, albo kawową, ale z drugiej strony to wesele Tylko pytanie jak czujesz się na co dzień w takim kolorze, skoro chciałabyś aby służyła Ci przy innych okazjach (wiem, odpowiadam z innego wątku ).

Edytowane przez sskers
Czas edycji: 2015-07-26 o 08:32
Stary 2015-07-26, 10:02   #3987
gabi1234
Zakorzenienie

Dziewczynki dzien dobry!!! Dziekuje za komplementy odnosnie woskow ale to w duzej mierze zasluga skakanki
Stary 2015-07-26, 10:10   #3988
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Dziewczynki dzien dobry!!! Dziekuje za komplementy odnosnie woskow ale to w duzej mierze zasluga skakanki
Ktore to na stronie? proszę o link? czy to te błyszczące?
Stary 2015-07-26, 10:38   #3989
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Po pierwsze w 9 miesiącu to nawet odkurzanie sprawiało mi problem, po drugie jakikolwiek ruch czy aktywność fizyczną przypłacałam potwornym bólem podbrzusza, a po trzecie po takim armagedonie sama bez ciąży jestem zmęczona a co dopiero Ty! Leżałabym już na porodówce

Grecką i taką z szynką i ananasem (szynka, ananas, seler, jajko, kukurydza i majonez).
Polecam też z z rukolą i suszonymi pomidorami (suszone pomido0ry, rukola, kolorowy makaron, wędzony boczek prażony na patelni i ser camembert)

Gratulacje!!

Właśnie myślę, czy nie kliknąć topu i wosków.

Przemyśliwuję - jak to mówi mój syn - ten plaszczyk i dochodzę do wniosku, że jestem na niego za wysoka
To znaczy wolałabyś żeby był dłuższy?

Cytat:

A dlaczego nie?

Wypowiem się na temat fasonu spodni (bo jeśli chodzi o skład materiału jak dla mnie odpada każda para ).
Gdybym miała tyle wzrostu co Ty to wzięłabym pod uwagę drugie spodnie bo taki "inny" fason, mogą ciekawie się prezentować lub trzecie, które są po porostu luźne fasonem, ciekawe.
Mnie osobiście podobają się luźne spodnie, są eleganckie ale jestem do takich fasonów za mała, pozostają mi dopasowane gacie.

Cytat:
Sukienka ze zdjęć (nie widziałam i nie macałam na żywo) sama w sobie ładna, fason, kolor, ale jak dla mnie bardziej na co dzień niż na wesele - szukałabym zwiewniejszej, "lżejszej" kreacji
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 10:43   #3990
Kamila96
Zakorzenienie

Kasia, Molkowa dzisiaj miała Twoją sukienke

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

A co do granatu, to nie wiedziałabym jakie rajstopy założyć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości