![]() |
#271 | |
ciepłe kluchy
|
Dot.: Golizna na Wizażu
Ktoras modka w podpisie miala/ma adres to starej wyszukiwarki: www.wizaz.pl/forum/search.php
Dzieki Bogom za jej podpis i za to, ze jeszcze admini nie wylalili jej z serwera ��
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
w prawdziwym życiu jak rozmówca jest bardzo ciężki i położy wywiad to się go kimś bądź czymś zastępuje xD ale niee xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To też sugerowałam. Ale za późno ; c Po pticach. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
wasza koleżanka
|
https://wizaz.pl/Fitness/twerking-vi...m_campaign=NYT
Chciałam zobaczyć co to za ćwiczenia na seksowną sylwetkę i jak się je wykonuje, ale pana kamerzyste chyba poniosło z tymi zbliżeniami na pośladki. Wizaż to jednak nie brazzers.
![]() |
![]() |
#275 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś nie widziałam w wizażu nic dla mnie. Moda i uroda znajdują się poza moimi kręgami zainteresowania. Na forum okazało się, że można rozmawiać o wszystkim. Artykuły w ogóle nie oddają charakteru portalu. My, kobiety nie jesteśmy pustymi lalkami, które myślą tylko o idealnej figurze, paznokciach i kresce na oczach. Interesujemy się sztuką, literaturą, prowadzeniem domu, motoryzacją, dziećmi, szyciem, majsterkowaniem, gotowaniem... Słowem wszystkim czym można się interesować. A ja mam wrażenie, że administracja traktuje nas troszkę jak idiotki, które na dokładkę nie umieją/ nie lubią czytać i wolą oglądać wielgachne obrazki zamiast tego. Poziom tabloidu, czy gazetki, gdzie są głównie takie rady "jak schudnąć w 5 dni".
Dlaczego Wizaż nie zatrudni prawdziwych dziennikarzy, którzy zrobią porządne wywiady i artykuły? Urozmaicą to. Raz wywiad z seksuologiem, raz z aktorką, raz z pisarką, porada jak zrobić oryginalną lampę, może szydełkowanie, czy jak samej zrobić skrzynkę na narzędzia... Coś o ekologii, coś o oszczędzaniu, coś o tym.. Zresztą trzeba zajrzeć na forum i zobaczyć co kobiety interesuje. A nie. Wchodzi się na stronę, to makijaż, czesanie, pazurki i odchudzanie. Nic więcej.
![]() |
![]() |
#276 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
na fejsie można wyłączyć tę opcję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Zakorzenienie
|
Na Wizażu też powinna być taka opcja, że zalogowany użytkownik może w ustawieniach wyłączyć odtwarzanie tych cholernych filmików. Na fora i tak wchodzą osoby niezalogowane, taka opcja mogłaby zachęcać do założenia konta, a tak to chcesz czy nie leci to badziewie. Obecnie nie ma tu drugiej bardziej wkurzającej mnie rzeczy niż ta nachalna reklama na KWC. To, że zdecydowali się je wyciszyć nic mi nie daje, ja po prostu nie chcę ich w ogóle, bo mi żżerają transfer mobilnego netu. Nie znoszę jak ktoś za mnie decyduje, co mam oglądać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Konto usunięte
|
Fajowy artykuł: https://wizaz.pl/Pielegnacja/Jak-pra...m_campaign=NYT
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzeniona
|
Jak same możecie zobaczyć, pisanie tych artykułów to naprawdę ciężka praca:
https://wizaz.pl/Wideo/Poznaj-redakc...m_campaign=NYT Mój faworyt to: "w nowym lejałcie stawiamy na duże zdjęcia i ciekawe tytuły". A nie, dalej jest lepiej: "nowe, duże formaty reklamowe" - i to ma być niby zaleta? Edytowane przez invisible_01 Czas edycji: 2015-07-26 o 15:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
and cigarettes
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 |
Zakorzenienie
|
Weszłam w filmik o nauce twerku (?) i jestem ZSZOKOWANA i ZNIESMACZONA.
Nie rozumiem jak nie wstyd temu dziewuszydłu trząś kroczem i gołymi pachwinami prosto w kamerę. NIE na fitnesie, ani na zjaęciach z tańca nie lata się w samych majtkach i nie wypina krocza do kamery trzachając nim jak w burdelu. Sory, ale mnie to poraziło. DNO i 5 metrów mułu. Nie rozumiem dlaczego tak tandetne, wulgarne filmiki sa akceptowane i zamieszczane na Wizazu i to jeszcze pod hasłem fitnes czy tam taniec i odchudzanie. :/ Poziom jak z burdelu. Masakra. naprawdę. NAPRAWDĘ nie rozumiem, dlaczego nikt z osób akceptujacych filmik , nie powiedział tej dziewusze- hej, a może załóż legginsy i poproś kamerzystę zeby nie filmował Ci w krocze, bo wiesz, moze i ktoś by się chciał nauczyć trząść bozeną, ale jednak MAMY _TU_ PEWNE STANDARDY. Jak widać, Wizaz już nie ma żadnych standardów. :/
Cava Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety. Liz Williams Edytowane przez cava Czas edycji: 2015-07-26 o 17:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Konto usunięte
|
Proszę, już daruj sobie wyzywanie od dziewwuszyska. To obca kobieta jest. Te majty też mnie zniesmaczyły ale bez przesady i to porównanie do burdelu....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
![]() ja sie nie chce nauczyc ale chcialam obejrzec to dziwo i jakos nie widze takiego filmiku, dasz linka?
![]() |
#286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podjęła pewną decyzję, która płynie z jej sposobu myslenia, taki tego skutek. mnie się trząchanie kroczem w kusych majtkach, prosto w kamerę, kojarzy bardzo jdnoznacznie. I te skojarzenia nie oscylują w koło tematów: fit/dens/odchudzanie. Dla mnie to są już klimaty burdelowe i szanowna redakcja Wizazu może się troche ocknie jak parę słów prawdy nie owijanej w bawełnę usłyszy.
![]() |
![]() |
#287 |
Konto usunięte
|
Cava, wyzywając tak tę dziewczynę, też nie wystawiasz sobie pięknej metki.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Dziewuszysko" to nie komplement, owszem, ale tez nie wyzwisko.
![]() |
![]() |
#289 |
Konto usunięte
|
Dla mnie jest to obraźliwe określenie. Może przesadzam, może nie. Ale jakby mnie ktoś tak nazwał wkurzyłoby mnie to mocno, jeśli nie zasmuciło.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#290 |
Konto usunięte
|
Podzielam zdanie SwetHusky, można krytykować ale zachowując kulturę wypowiedzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2015-07-26 o 17:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Konto usunięte
|
Ja sie z Tobą zgodzę. Jest moda na to i na taniec na rurze, to pokazaly przykladowe zajęcia, no tak to wygląda. Tylko tytul powinien o tym informować.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Konto usunięte
|
Ja tam nie mam nic do twerkowania, ale jakoś wolałabym by miała bardziej zakryte te pośladki i mniej było na nie zbliżeń. I niech nie wmawiają nam, że to jakiś fitness jest. Doriska, doskonale napisała co mam na myśli. Dzięki niej, nie muszę nic dodawać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Konto usunięte
|
Ja dodam tyle, ze jak widze tytul typu 'cwiczenia na posladki' to sie spodziewam przysiadów,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#297 |
po drugiej stronie szafy
|
To fakt, twerking jest w adresie, jest pod filmem, ale w tytule go zabrakło. No i przydałoby się wyjaśnienie czym jest twerking, bo nie każdy to wie, a potem pojawia się oburzenie...
![]() |
#298 |
Zakorzenienie
|
Obejrzalam filmik o redakcji, znam tylko Kasię, innych nie kojarzę. Pani od kulinariów i fitnessu poleciłabym, żeby zajrzała na forum i dowiedziala się jak się malować
![]()
![]() |
#299 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 |
po drugiej stronie szafy
|
A przeglądasz linki tu wrzucane? Albo chociaż ich adresy?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.