![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. II
Dziewczyny mam już serdecznie dość. Dziecko moje chyba mnie nie lubi
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1622 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja zauważyłam że Miłosz ze mną też jest dużo bardziej niegrzeczny. A u teściów czy z tżem aniołek i dziwią mi się że ja nie mam siły do niego. A co jeszcze- z moją siostrą która mu bardzo dużo zakazuje (bo chodzi do jej pokoju i wszystko jej rozwala) jest jeszcze bardziej nieznośny. Jak mu czegoś zakaże a weźmie go na ręce to porafi uderzyć ja w twarz, wyrwać włosy, podrapać i podrysć ze złości. Może to o to chodzi- że Ty spędzasz z nim wiekszosc czasu i wiadome że musisz czegoś zakazać, nie pozwolic i on Ciebie utożsamia z tą złą która zabrania. Ja staram się nie mówić kategorycznie że nie wolno, tylko tłumaczyć spokojnie "Miłoszek tak nie wolno robić bo np to pieska boli" (jak go kopnie) i odwracam jego uwage mówiać np "chodz zobaczymy czy kotek jest przed domem". ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- A i moje złe nastroje bardzo szybko się odbijaja na zachowaniu Miłosza. Jak ja sie złoszczę to on z automatu też gorzej się zachowuje. Wiec staram się przy nim okazywać mega cierpliwość i staram się nie okazywać złych emocji.
![]() |
![]() |
#1623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest to, mi dodatkowo zaczynają teraz hormony buzować i wszystko mnie wkurza i tylko płakać mi się chce. Mojemu mogę tłumaczyć odwracać uwagę cokolwiek robić ale on i tak ma swoje i może na chwilę zapomni ale zaraz znowu wraca i już rusza np. komputer. Uwielbia przy nim stać i włączać go i wyłączać ![]()
![]() |
![]() |
#1624 |
Zadomowienie
|
Anteria mi też się wydaje że że mną mały jest łobuzek, a z każdym innym to do rany przyłóż, ale my nie możemy im na wszystko pozwalać. U mnie teraz były dwie babcie i dziadek, którzy nie wiedzą małego na codzień, możesz sobie wyobrazić, że ten robił z nimi co chciał i był grzeczny jak nigdy, ale jak ja przyszłam i zabroniłam jednego czy drugiego to zaraz zaczął się wciekać... Więc to normalne, ale w Twoim stanie to ciężkie do ogarnięcia, musisz wyluzować żeby się nie denerwować, a to wpłynie dobrze na Ciebie, starszaka i malucha w brzuszku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1625 |
Konto usunięte
|
U mnie to samo z obydwoma, jak ja siedzę z nimi.. Adam o byle co histeria, a jak jest sam z tżtem to spokojny. Oli non stop miauczy, jęczy, o byle co płacze. A jak jest z tżtem to sam się bawi i na ojca uwagi nie zwraca...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
Jak na razie pierwszy dzień usypiania samodzielnego mamy za sobą i poszło tak sobie. Tzn, za drugim razem poszło genialnie a za pierwszym no cóż... Po dwóch godz usypiania go odpuściłam i poszedł się bawić. No ale na noc zasną mi już o 20:30 i spał do przed siódmą
![]() ![]() Dzięki dziewczyny za rady, nie jest łatwo słyszeć jak dziecko płacze. Łatwiej mi gdy jestem sama ale jak już Tż-t wróci z pracy to ma wrażenie że dziecko mu krzywdzę i to jest problem bo on od razu chce do niego iść i gada do niego i całuje przytula. Jemu się wydaje że mały się boi że jest samotny ![]()
![]() |
#1627 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() U nas jako tako. Dużo nie napisze bo w kuchni siedzi teściowa i marudzi mojej mamie. Ogólnie to chciałam się pochwalić ze moja koleżanka została mamą! ![]() A no i mamy nowego szczeniaka. Tez suka, Owczarek. A będzie wyglądać jak Bastet zophiee. ![]() ![]()
![]() |
#1628 |
Zadomowienie
|
hej
![]() jak zwykle w soboty moi Panowie wspólnie ucinają sobie drzemkę a ja siedzę w garach ![]() Jurek już nie chodzi tylko biega. Kurczę, zdecydowanie raczkujące dziecko jest łatwiejsze do ogarnięcia ![]() ![]() Alingles pięknego macie psiaka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1629 |
Zakorzenienie
|
Alingles- Super, że macie pieska. Od razu weselej w domu. Mój to owczarek belgijski wabi się Baster, ma już 4 lata, a zabawowy dalej jak szczeniak
![]() Bogini- może zatem małego pieska- ale w sumie, ciężko jest się zdecydować, jak oboje pracujecie- bo to niestety skazuje na wielogodzinne siedzenie w domu psiaka ![]() Wow, to się Jurek rozszalał. B. Też zaczyna biegać, ale ostatnio już nie zalicza tak upadków ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Poza tym u mnie okej. Sporo czasu spędzamy na podwórku. Wózek niesetty idzie często w odstawkę ![]() Chodzimy sobie na plac zabaw- na ukochaną zjerzdzalnię, albo oglądamy książeczki w domu- ostatnio ulubione zajęcie. Ja musze oczywiście opowiadać, lub czytać ![]() Albo razem gotujemy. Ogólnie z tygodnia na tydzień robi się coraz bardziej kumaty, bardzo wiele rozumie, pokazuje co chce, i gdzie chce- co nie zawsze może być spełnione- i tu pojawiają się ataki histetyczne ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Lecę jeszcze przygotowac jakiś obiad, bo już burczy mi w brzuchu, a B. kima, więc chwilka spokoju ![]() udanego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1630 |
Zakorzenienie
|
Bogini to może jakieś spotkanko w kocu jak juz będziesz w stolicy?
Ile teraz waży Jurek? Kubal też przystopował jakiś czas temu i spadł z górnej granicy ![]() Anteria ogromne gratulację ![]() ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;51997997] U nas 11 zębów i 12 w natarciu ![]() Was to nikt nie dogoni ![]() kiedy będziesz mieć ostateczną odpowiedz? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1631 | ||||||
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
![]() Ale cisza na wątku, chyba wszystkie się urlopujecie ![]() Już kilka razy robiłam podejście, żeby coś skrobnąć, ale na wieczór po uśpieniu dzieciaków najczęściej padam na pyszczula ![]() Cytat:
Spokojnie ja też umierałam ze strachu jak to będzie ze spaniem, u nas dalej cyc i w weekend i na noc usypia właśnie z cysiem, ale dała rade. Temat mieszkania upadł i został przełożony na czas aż nam się znowu coś nie ubzdura, a raczej jak nas reszta członków obecnego domu nie wkurzy ![]() ![]() A Wy już wróciliście do sstolicy? Cytat:
Choć dzisiaj na spacerze zobaczyła brata, który siusiał i kazała sobie zdjąć spodnie i pieluche i musiałam ją wysadzić, a na wieczór wpadła do mnie do łazienki złapała za nocnik i wołała sisi. To ją posadziliśmy i zrobiła dosłownie kropleke ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() U nas akurat gryzienie, ciągnięcie za włosy i bicie, to forma zabawy wyuczona przez brata ![]() alingles współczuję z powodu tamtej psinki, ale super że już macie kolejnego psiaka do kochania, u nas też w domu obowiązkowo musi być pies. A jak Tomek zareagował na psa? Cytat:
![]() ![]() ![]() -------------------------- Meldujemy, że u nas wszystko ok. Zdrowi, trochę katarzymy ale to norma ![]() ![]() ![]() ![]() Muszę to napisać, mam wspaniałą mądrą córe ![]() ![]() ![]() Co tam jeszcze, aaa ostatnio byliśmy we 3 na szczepieniu. Oba łobuzy do szczepienia jednocześnie (meningokoki) i nigdy więcej dwoje szczepić jednocześnie. Syn zażyczył żeby to siostra była szczepiona pierwsza i to był błąd, bo Z pięknie się zaszczepiła, bez większego płaczu, za to starszy dostał takiej spazmy/histerii że myślałam, ze cała przychodnie rozniesie, a oczywiście Zośka musiała pomóc bratu pokrzyczeć ![]() ![]() Odliczam do wakacji, jeszcze 3 tygodnie....i kurka lece spać, bo się dzisiaj zasiedziałam, jak nigdy, a rano będę nieprzytomna. Jutro może uda mi się w końcu zajrzeć na fb, tam to 100lat nie byłam ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1632 | |||
Zadomowienie
|
ja też myślałam, że Bastet
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() w ogóle J ma dwa oblicza, albo jest diabłem i wszystkich zaczepia albo wisi mi przy nodze (lub cycku) i wybucha płaczem, gdy tylko ktoś na niego spojrzy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() J waży 9900g i ma 80 cm wzrostu. ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- zabawna sytuacja (dla mnie ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1633 |
Zadomowienie
|
Hej, napisałam wczoraj posta jak jechaliśmy autem i teraz widzę, że mi go nie dodało... A tak się postarlam... Więc w skrócie napiszę, że przez ostatni czas pojechaliśmy na południe, zrobiliśmy 750km, niestety mały nie współpracował, więc podróż do przyjemnych nie należała, później pojechaliśmy na wesele, Kacperek został z babcią i wróciliśmy dopiero w poniedziałek ;-) w sobotę jedziemy do Krakowa, w niedzielę do rodziny męża i będziemy tam tydzień
![]() ![]() Pisalyscie o bilansie roczniaka, a i nas nic takiego chyba nie ma,. Nie wiem czy to ja się mam w przychodni umawiać? Majkela super, że już w miarę przyzwyczaiłyście się do nowej sytuacji, najważniejsze że mała pięknie radzi siebie w żłobku ![]() Bogini chyba siostrze do śmiechu nie jest B-) ale moja bratowa miała taką samą historię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1634 |
Zadomowienie
|
Halo! Ale cisza!
Co próbuje coś dodać to problem. Wszystkie chyba się urlopujecie. ![]() My jedziemy właśnie do Olsztyna, na kontrolę do kardiologa. Dobrze ze nie jest gorąco. Choć mały w samej koszulce + pampers oczywiście. Nic. Później dopiszę co u nas, bo musze baterie oszczędzać ![]()
Dwoje potrzeba, by powstało trzecie. ![]() 25.10.2014 ![]() Tomcio Lipiec 2014 ![]() Fasola czekamy ![]() Edytowane przez alingles Czas edycji: 2015-07-20 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1635 |
Zadomowienie
|
Ja zaglądam ale na pisanie znów weny brak, a widząc dodatkowo że nie ma nowych postów to już wogóle.
Alingless- macie juz termin operacji? Bo albo mi umknęło albo nie pamiętam. Co u nas- w sumie nic. Miłosz chodzi już całkiem fajnie. Najlepiej całymi dniami siedział by poza domem. Każde wejście z nim do domu kończy się krzykiem i zlością bo on nie chce. Tż cały tydzień w trasie więc jestem zdana sama na siebie. A weekendy wiadomo- zawsze ma coś do zrobienia wiec też za wiele nie moge na niego liczyć. Zębów nadal 4 i dziś nawet mówie do mamy że ja to już zapomniałam że jemu jeszcze zęby mają rosnąć. Jak stanęły w miejscu tak stoją. Na szczepieniu na roczek jeszcze nie byliśmy, odciągam w czasie i musze sprawdzić ile porzednie szczepienia miał przesunięte. Anteria- jeszcze nie gratulowałam ![]() W sumie mniej tu zaglądam bo wzięłam się za czytanie ksiązek i tak jakoś wole wieczór na balkonie z książką jak przed komputerem który i tak pochłania mi za dużo wieczorów.
![]() |
#1636 |
Zadomowienie
|
Sylwia, jeszcze nie mamy. Dziś babka dzwoniła do kliniki do Gdańska i w ciągu 3 miesięcy mają do nas dzwonić i umówić nas wpierw na badania i wtedy się okaże, czy już robią, czy czekamy.
Chyba pójdę za ciosem i zrobię magisterkę, ale w innym kierunku. Mama namawia mnie na finanse i rachunkowość. Ale matma to moja zmora. Lubię, ale chemii między nami nie ma..
![]() |
#1637 |
Konto usunięte
|
Dawno mnie tu nie było, ale jakoś mi nie podrodze
![]() ![]() Oli zębów ma już 12, wyszła pierwsza trójka. Reszta spuchnięta, twarda, idzie reszta naraz - została jedna czwórka i trzy trójki. Niech to się już skończy! W niedzielę mieliśmy totalną katastrofę. Adaś poszedł na chwilę do drugiego pokoju, gdzie stoi stary mały telewizor na szafce. Ani ja na to nie wpadłam, ani tż, ani Adasiowi nigdy takie głupie pomysły do głowy nie przychodziły. Ale próbował wejść chyba na tą szafkę, nie wiem co dokładnie, bo byłam wtedy w toalecie, i złapał się za telewizor i go zrzucił. Przygniótł mu palec. Palec rozcięty, siny, spuchnięty w sekundę, krew się leje... Wyglądało to strasznie, a Adaś tak krzyczał, że baliśm się że złamany. No i na pogotowie. Najbliższy szpital 40 min drogi. Całą drogę wrzeszczał - nie płakał, tylko wrzeszczał. Cały szpital postawił na nogi, wszędzie go chyba słyszeli. Na szczęście palec cały, opatrzyli mu, założyli plaster, dali lizaka i nagle jak ręką odjął. Na drugi dzień byliśmy umówieni do lekarza na badania do przedszkola, znowu się wkurzyliśmy, bo lekarz stwierdził, że on więcej czasu potzebuje i musimy przyjechać 24go sierpnia dopiero. No i w tym szpitalu dostaliśmy papier, że muszą mu tego palca obejrzeć jeszcze. Zamiast najpierw przygotować sobie plastry, opatrunki, to najpierw mu ten stary opatrunek zdjęli a potem panika, bo Adaś się darł jak opętany, wyginał (no dosłownie jak na egzorcyzmach), a oni szukali po szufladach, który plaster mu przykleić. Ja rozumiem, że to go bolało, ale w szpitalu widziałam kilkoro skaleczonych dzieci i wszystkie siedziały spokojnie, ewentualnie płakały. Ale żeby tak wrzeszczeć.... No i mamy ściągnąć mu gen opatrunek w piątek. Już się boję.. We wtorek byliśmy u dentysty. Ja na szczęście tylko jeden ząb popsuty, tż też, no i niestety Adaś też ma jeden zepsuty. Póki co w pierwszej kolejności dostaliśmy skierowanie do ortodonty, bo przez ssanie kciuka ma zęby do przodu wysunięte. Wiedziałam, że tak będzie.... Z dobrych wiadomości, plotki o skróceniu urlopu do dwóch tygodni okazały się nieprawdziwe, więc w przyszły piątek wyjeżdżamy do Polski na trzy tygodnie. Nie mogę się doczekać! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1638 |
Zakorzenienie
|
Berenika, ty mieszkasz w niemczech? Rodziłaś tam? Tak pytam z ciekawości bo ja mieszkam w Austrii i Kinderbetreuungsgeld załatwialiśmy zaraz po porodzie i w sumie już miesiąc po dostałam pierwsze pieniądze. Czemu tak długo to u was trwa? Może inne przepisy?
![]() |
#1639 |
Raczkowanie
|
Beronika, ale przygoda! Bardzo współczuję! Biedny Adaś. Typowy facet, jak widzi ranę czy krew to umiera ;-) pewnie był przestraszony tym wszystkim!
U nas msga upały. Ostatnio przeczytałam je nanwsi teściowej, ale teraz mi się nie chciało jechać i się kisimy. Sylwia88 fajnie, że czytasz! Książki to super sprawa, ja niestety niebardzo mam kiedy. Bo jak młoda zasypia to albo mam mase zmywania i ogarniania albo padam na nos po prostu. Rzadko kiedy mam czas poczytać, ale jak tylko mogę to to robię. Co lubisz? Mama Ssaka
Mama Ssaka CÓRKA 14.06.14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Promotorka zdrowego stylu życia i biznes mam! Chcesz czuć się, wyglądać i żyć lepiej? Praca z domu, praca przy dzieciach, dodatkowa podpora finansowa-> napisz! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1640 | |
Zadomowienie
|
bERENIKA faktycznie przygody Adasia nie ciekawe. Dobrze że nic więcej się nie stało. Oczy dookoła głowy przy tych dzieciach.
Cytat:
U nas też straszne upały. Dopiero wieczorem można odetchnąć, okna w całym domu otworzyłam i łapie świeże powietrze.
![]() |
![]() |
#1641 |
Zadomowienie
|
Czołem
![]() zabawne, że kiedyś narzekałam na brak czasu ![]() ![]() ![]() cieszę się, że J ma kontakt z dziećmi ![]() ![]() Karolina, Sola gdzie Was wywiało? ![]() Pater zadzwoń do przychodni i zapytaj o bilans, Ja się umawiałam sama. Majkela żłobek Zosi brzmi bajkowo ![]() ![]() ![]() Berenika biedny Adaś. Kurczę z tymi domowymi wypadkami tak własnie jest, że nigdy nie wiadomo co przyjdzie dzieciom do głowy i co stanowi dla nich zagrożenie ![]() ![]() Oli to rekordzista. 12 zębów, wow ![]() ![]() Super, że urlop macie dłuższy ![]() ja ostatnio nic nie czytam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1642 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() U nas wakacje pod znakiem chorób niestety ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak czytam, że u Was upały, a u nas tak naprawdę gorąco było tylko przez kilka pierwszych dni lipca, a później pogoda w kratkę z przewagą deszczu i temperatury 15-17 st, więc jakiejś wielkiej straty w tym naszym gniciu w domu nie ma ![]() Radek jeszcze sam ne chodzi, ale za to wszędzie włazi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No i koniec pisania, bo dzieciaki się obudziły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1643 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() OMG! masakra z tymi chorobami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gratuluję Radkowych ząbków, szkoda, że wyrznęły mu się w tak drastycznych okolicznościach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1644 |
Zadomowienie
|
Bogini Iza od września pójdzie do publicznego przedszkola.Sierpień planowaliśmy zrobić jej wolny,a w lipcu miała chodzić jeszcze do tego prywatnego,co do tej pory chodziła.No,ale na tydzień juz jej nie puszczę,żeby znowu czegoś nie złapała
![]() ![]() ![]() Nie ma mowy,żeby mała siedziała w domu na dłuższą metę- juz teraz tu dziczeje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1645 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Karolina współczuję chorób ![]() Adaś na nocnik się nie obraził, już cały czas robi, z wyjątkiem spacerów i nocy. Od jakiś 2-3tygodni, nie pamiętam ![]() Tak jak pisałam kilka dni temu na fb, Oli zaczyna stawiać pierwsze kroczki, coraz więcej ich ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1646 |
Zadomowienie
|
Bogini nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Wiecej czasu z Jurkiem przynajmniej spędzisz. Choć wiem że jak się na coś człowiek nakręci (na nową prace) to później boli jej brak. Ale prędzej czy później znajdziesz a może praca sama Cie znajdzie
![]() Karolina oj no to faktycznie kiepsko u Was. Oby niechodzenie Izy do przedszkola przyniosło zdrowie dla Was. A sądzisz ze to wszystko sprawka przedszkola? Bo nie kojarze żeby jakieś wieksze choroby Was trapiły przed jej pójściem tam. Miłosz co do wspinania to łóżko w sypialni ma opanowane do perfekcji. Schodzi wychodzi prawie z rozbiegu. Raz nie założyłam mu jednego szczebelka w łózeczku, okno było otwarte na całą szerokość, łózko stoi przy oknie. W życiu bym nie pomyślała że ta cholera mała wylezie z łóżeczka przez tą dziurę bez jednego szczebelka. Wchodze do sypialni, a ten stoi przy parapecie i kotki ogląda. Mało zawału nie dostałam jak pomyślałam że mógł po grzejniku wyjść na parapet a w dół z 5 metrów. [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;52181223] hmm, pisałam o tych 12 zębach przedwczoraj? No to na dzień dzisiejszy przebitych już jest 15. Została lewa dolna trójka która póki co nie widać, by szła i wiadomo, wszystkie piątki. Jestem w szoku... Tak jak pisałam kilka dni temu na fb, Oli zaczyna stawiać pierwsze kroczki, coraz więcej ich ![]() ![]() O matko oczy przecieram ze zdumienia- 15 zębów. Szok. Miłosz ledwo cztery ma (jedynki góra dół) i jak pisałam mam wrażenie że reszta nigdy mu już nie wyrośnie.
![]() |
#1647 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dawno nic tu nie pisałam ale czasu brak ![]() Wczoraj byłyśmy na szczepieniu poszła MMR II jak na razie wszytko ok. Nawet nie ma jakiejś marudy. Mała jak ma prawie 14 miesięcy waży 10,2 kg i ma 79 cm. Więc dość duża jest. Oczywiście u lekarza ok dopóki nie chcą jej badać... niedotykalska jest mega. Chodzi codziennie do żłobka na razie po 2 godzinki a w przyszłym tyg na dłużej a od sierpnia na 8 h. Eh nei chce mi się wracać do pracy.... Drzemkę jedną mamy w dzień koło 13 na 1,5-2 godzinki. Chodzi spać przed 20. Noce średnie raz ok a czasami pobudki z płączem co godzinę... 15 zębów ![]() Karolina współczuję chorób oby już sierpień się unormował i potem Iza w przedszkolu też oszczędziła ![]() Zastanawiam się nad szczepieniami na ospę i meningokoki. Ktoś coś?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1648 |
Zadomowienie
|
Witam w klubie 4-zębówców
![]() ![]() Karolkya współczuje powrotu do pracy ![]() ![]() Sylwia wierze,ze najadlas się strachu widząc Miłosza w oknie ![]() ![]() Berenika dobrze,ze u Adasia na wielkim krzyku po wypadku się skończyło ! Dobrze,ze rana juz się goi. No i ![]() ![]() Bogini trzymam ![]() ![]() ![]() Musze się jeszcze pochwalić,ze tak ostrzej wzięłam się za siebie.Od początku czerwca jestem na diecie (dyspensa była na roczek Radka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1649 |
Zadomowienie
|
Bry.
Weekend, cicho jak zawsze ![]() Tz chciał dziś kupić mi kwiaty, ale powiedziałam mu, ze wole krzew. Byliśmy na jarmarku ekologicznym i wróciliśmy z ostrokrzewem i agrestem. ![]() Jutro też jadę zawieść papiery na studia. Idę za ciosem, ale nie przemyslalam jak ja to ogarnę. Nic. Damy rade. U nas bez zmian. Nadal 2 zęby, ale powoli idzie góra. Tomek jest muszką owocówką. Idzie do ogrodu: tu zerwie maliny, tam morele. To jeszcze porzeczki albo borówki. Ogólnie w dzień zje z 5-8 moreli a reszta to nie do policzenia. I oczywiście śniadanie, obiad, kolacja. Karolina, podziwiam zumbe, kiedy Ty masz na do czas? Ile razy Radek Ci śpi? My z tż od sierpnia zaczynamy chodakowska. Bardziej chodzi nam o wyrobienie mięśni niż zejście z wagi. Zobaczymy jak wyjdzie... Uciekam. Miłej niedzieli.
![]() |
#1650 | |
Zadomowienie
|
hej
![]() niedzielne popołudnie, wiadomo , panowie śpią a ja w garach ![]() jeju, za tydzień będziemy już u siebie ![]() ![]() ja planowałam, ale nie wiem co z tego wyjdzie. Na razie mamy 6w1, rota i priorix za sobą. Chciałam szczepić na pneumokoki, ale za każdym razem wychodzący ząb krzyżuje mi plany, bo u nas każdy ząb=wysokie gorączki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() J przeszedł na kolejny etap maltretowania swoich rodziców ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:39.