|
|
#2341 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! :)
Mehja moja ma stolik ale jak rysuje to już tak zaczyna się garbic trochę.. Jakby się nie mieściła powoli. Oba jest dość wysoka jak na swój wiek, jest jedną z najwyższych z grupy w przedszkola.
Mam cały czas tak nabrzmiale cycki ze aż bolą. Zalalam dziś dwie koszule, łóżko i kołdre.. To po tym piwie? |
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w nocy zalalam koszulke. Wczoraj probowalam sciagnac mleko na dzis. 40 minut sciagania a tam 20 ml
|
#2343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mehjaWoodstock to nie nasze klimaty ale też bym swojego nie puściła : My wlasnie wymienilismy meble u młodego i biurko też jest więc z bani mamy
|
|
|
|
|
#2344 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja- Franek je w dzień co około trzy godziny.
Dziś w nocy z jedzeniem było lepiej- co trzy cztery godziny. Ale i tak nie spaliśmy bo brzuszek mu dokuczał... Teraz idę spać. Mąż z Leosiem jadą do restauracji na obiad. Ja chcę pospać trochę.
|
#2345 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja pierdoooleeee, jaki seks jest za☠☠☠isty!
chyba został mi wynagrodzony mój seksowstręt z czasów ciąży :Pjak moje dziecko bedzie tak tardo spać to sie bede bzykać jak króliki ![]() taaaak na bank! a to sukinsyny, a jak ja w czasie cesarki poprosiłam żeby za jednym razem zrobili mi plastyke brzucha to sie nie zgodzili Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak moja zrobiła kupke po 3 dniach męki to sie popłakałam prawie ze szczęscia
|
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też bym chciała jakieś seksy ale się boje, a jeszcze tż mnie tak w☠☠☠☠ia że masakra!! wczoraj o 22 mówię ' co wykąpiesz małego? a on na to ' nie, bo mielismy o 21 kąpać. nooo ☠☠☠☠a, mały spał to miałam go budzić specjalnie? wzięłam i sama wykąpałam niech spieprza dziad
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Fartuch
a to różnica między kąpielą o 21 a 22Mój wczoraj miał wychodne i oczywiście jak małpa wypuszczona z klatki i wrócił podpity. Jak nigdy nie pił tak teraz co rusz ![]() Ale nie ma zmiłuj, nie zrobiłam mu kawy mimo że robiłam sama sobie i zajmuje się małą. A ja farbuje se włoski ![]() I obiad chciał zrobić ale nieee, co to za problem poddusic schab i wrzucić śląskie do wody
|
|
|
|
#2350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój tż też szwankuje, nie dość ze pracuje do późna bo nie ma normowanych godzin pracy, albo wyjeżdża na kilka dni na montaże to nawet w weekendy które ma wolne to znika do kolegów i mało czasu nam poświęca. Wygląda to tak jakby z domu uciekał, już mnie to w☠☠☠☠ia bo on po całym tygodniu pracy musi się wyluzować A ja to k urwa leżę i pachnie
Edytowane przez barbaritka84 Czas edycji: 2015-07-26 o 12:38 |
|
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
mojemu tz po prostu czasami odwala
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
Ee miło wiedzieć ze nie tylko mojego zdarlo :p
|
|
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tak mam z aventem recznym..
|
|
|
|
#2354 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi nigdy nic nie pociekło z cyców ![]() Cytat:
Cytat:
kochana nie pozwalaj mu na takie zachowanie mój miał takie zagrywki kilka lat temu jak jeszcze głupi szczeniak z niego był wystawiłam mu walizki za drzwi i musiał mieszkać kilka dni u rodziców. Od tamtej pory spokój i zastanowi się zanim coś zrobi
|
|||
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Przespałam się chwilkę i już mi lepiej 😊
Czekam aż Franio wstanie na mleczko. Kurczę to niefajnie postępują wasi TZ... Ja na mojego złego słowa nie powiem teraz. Chodzi jak w zegarku 😉 Ja medele też chwalę. Choć od nawalu ani raz nie ściągałam pokarmu. Młody i tak z butli nie je więc nie ma sensu.
|
#2356 |
|
Zakorzenienie
|
U nas 2 dzieci ale.. tz jeszcze nigdy nie wykapal Dominiki, sam z siebie nie wezmie jej na rece jak placze a ja cos robie, musze go prosic, pieluche moze kilka razy zmienil jak strasznie bolala mnie glowa w pierwszych dniach w domu i nie mialam sily wstac do niej.
|
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze to nie ogarniam takiej postawy. A też chciał drugiego dziecka?
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja ja mojemu kazałam pakować walizki jak wrócił w nocy.. To dziś rano wstał bez żadnego ale. Ale ni przepraszam ni pocaluj mnie w dupe. No ale lena się zajmuje więc po części wybaczam :p
I głupio zagaduje oo czarnulka teraz będziesz oo jak pachnie obiadek..
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
mojego tez po☠☠☠alo w weekend..
wyluzowac sie musi..tak.. dam mu mala na ktorys weekend, niech posprzata, ugotuje i zajmie sie mala.. jakas znieczulice w weekend maja..
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Co do cieknacych cycków mi non cieknie.. A te wkładki to dla mnie masakra.. Mała jak je to pod ciśnieniem leci i ciągle się ksz(rz?)tusi..
|
|
|
|
#2361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój Wychodzić.nie Wychodzi ale ☠☠☠☠a wiecznie zmęczony i piwo zlopie... ![]() Zmiescilam się w spodnie przedciazowe
|
||
|
|
|
#2362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
U nas też. Dotąd dwa razy i za każdym razem czuję się jakby mnie rozdziewiczano. W czwartek założył gin wkładkę i kazał odczekać do niedzieli. Jak dla mnie mogę czekać nawet do grudnia popołudnia
|
||
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Franek też się krztusi. I wścieka się przy tym często 😉 Zjadł w dziesięć minut przewinęłam i dalej śpi. ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Kurde te dady 2 jakieś male są... A mamy dwa pudła kupione😒
|
|
#2364 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurze już po lekach nie krwawilam i znowu żywa krew. Co jest k urwa Mac!!!
|
|
|
#2365 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Markus też. Wtedy odrywa się od cyca i krzyczy, a z cyca tryskają trzy strumienie jak z dziurawego szlaucha |
||
|
|
|
#2366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.z.jednej strony trochę mnie pocieszylyscie bo myślałam że tylko mój taki "upośledzony" Co do pampków to my już od tygodnia na 3kach. Wczoraj u Rodziców jak przebieralam to w torbie jeszcze 2 miałam i kupa wyszła
|
||
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Marei, mój też za bardzo nie ma gdzie iść bo musiałby jechać autem do rodziców a często jest podpity jak tak mu mówie więc nie pojedzie.
Raz, z 1.5 roku temu było bardzo ostro, w zimę, wystawilam jego ciuchy przed drzwi, zabrałam klucze. Do dziś nie wiem gdzie spał :p Blanki nie ma to robię jej przegląd zabawek
|
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kupiłam na próbę Dady 1 i są za duże bo wszystko bokiem wylatuje, w żadnych innych pieluszkach tak się nie zdarza
Dziewczyny współczuję wam przepraw z tż-ami nie wiem co się robi niektórym chłopom po urodzeniu dziecka.Ja nie mogę narzekać, tż jest wzorowy (obym nie zapeszyła ale jeszcze nigdy nie był taki cudowny jak w ciąży i po porodzie, przy Lilce to on teraz najwięcej robi bo niedługo wraca do pracy więc mogę jeszcze trochę odpocząć). Ciekawe co u COŚ i maluszków
|
|
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na mojego TZ też nie mogę narzekać choć ma mało czasu dla dzieci. Ale po pracy jedzie na budowę, robi dodatkowe projekty,stara się jak może zeby się nam dobrze żyło i było za co dom stawiać
Poza tym jak ma wolną godzinke to często z Julkiem się powyglupia albo do Tymka pogada Raz w tygodniu znika na 2 godziny zeby pograć z kolegami w piłkę i to tyle Nie mówię, ze spięcia się nie zdarzają bo tak nie jest ale jak czytam o niektórych TZ to cieszę się ze tak nam dobrze ![]() Co do karmienia to mi też leci pod ciśnieniem i mały się często krztusi, odrywa i wtedy tryska mu na twarz A najada się ostatnio w 5 minut także super
|
|
|
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Mehja - Nie mogę bez was żyć
i podczytuje cały czas 😊My czekamy na wyniki Blanki. Maluchy miały krew w kupie. O ile Patrykowi przeszło tak z Blanka gorzej. Jeszcze jesteśmy 3 dni w plecy bo zamiast od razu pobrać badania na wirusy i bakterie to pobrali najpierw na wirusy a na bakterie bo w wirusach nic nie wyszło. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

chyba został mi wynagrodzony mój seksowstręt z czasów ciąży :P

wzięłam i sama wykąpałam niech spieprza dziad