Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-26, 13:37   #1351
201605301111
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
Dziewczyny podeślijcie linki do tego Shoguna Chyba znalazłam jego kanał, ale od groma tam filmów i nie wiem, w którym te teorie spiskowe z góry dziękuję.

Nie mam dostępu do kompa, ale wpisz w wyszukiwarkę "stop mafii na youtube! Chcemy powrotu do normalności" to film o mafii. Kanal się nazywa się teraz Sebastian Barycza, ma yez serie filmów z "cala prawda" o youtuberach, m.in. o rocku, buraczku (który podobno rządzi calym yt i wydaje pozwolenia na nagrywanie :"D), magdaleniemariimonice. Ale tych najbardziej kontrowersyjnych filmów juz nie ma. To byla duza drama, powstał nawet kanal o Sebastianie, nazywa się "ArchiwumSzkodnika"

Przez te dramę poznałam Kine :"D
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 13:52   #1352
azotansodu
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
No chyba że martini z oliwką w małej ilości i koniecznie popijane raz na czas w pozycji siedzącej z nogą założoną na nogę i wyprostowanymi plecami

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Dziołszki - nie mam karty kredytowej, ale zrobiłam rezerwejszyn na kartę płatniczą na bookingu - przyszło potwierdzenie rezerwacji i wygląda na to, że wszystko gra, ALE jak to ja - mam pewne wątpliwości (kiedyś zarezerwowaliśmy w Warszawie hotel, który jeszcze nie istniałi nie wyrobili się z budową do dnia naszego przyjazdu, o czym nie dowiedziałabym się do dotarcia na miejsce, gdybym dzień wcześniej nie zadzwoniła...). Pisaliśmy bezpośrednio do hotelu, ale nie odpisali - nie wiem, pewnie najlepiej byłoby zadzwonić. Ale mimo wszystko - miałyście takie sytuacje, że wszystko grało i hulało mimo braku kredytówki? To nie była oferta z zaznaczonym na zielono 'nie wymaga karty kredytowej', ale mimo tego przeszła karta płatnicza

Przez wakacje podłapałam pracę w call centre zajmującym się wynajmem aut i wszystko tam działa na takiej zasadzie, że w czasie "bookingu" możesz zapłacić kartą debetową cioci Krysi, ale na miejscu, przy odbiorze, musisz okazać własną kartę kredytową wystawioną na imię osoby, która daną rzecz rezerwowała, więc lepiej się skontaktuj telefonicznie, żeby nie stracić pieniędzy!
azotansodu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 13:54   #1353
201610310857
Konto usunięte

caly ten burek to niby marek?
lol ale psychol ten typ
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 13:58   #1354
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Edeldredzia Pokaż wiadomość
caly ten burek to niby marek?
lol ale psychol ten typ

Nie, nie, nie to jutuber taki - BrzydkiBurak/BuraczekCebulaczek :p to przed Markiem i Kretka bylo

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2015-07-26 o 14:00
Stary 2015-07-26, 14:01   #1355
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
umiaru

przepraszam
Hahaha <3
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 14:01   #1356
201610310857
Konto usunięte

aaa dzieki czoher, ale typ i tak zachowuje sie jak psychicznie chory.
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 14:24   #1357
Patalus
Zakorzenienie

mama Boogie piękna kobieta, taka zadbana i jaka figura!

https://instagram.com/p/5L7xTUnUa0/?taken-by=sarah3llen
obłędna! ♥ chyba sobie zrobię taką fryzurę o ile palce mi się nie poplączą

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-07-26, 14:32   #1358
CallMeBarbie
Raczkowanie

Czy tylko mi się wydaje, że youtuberki (chodzi mi o te najbardzier rozpoznawalne na polskim yt) mają kiepską cere ?
Nie że się czepiam, ale pamietam nawet jak polecały pania dermatolog (która ja tak btw raczej nie polecam ) to dobrej jej reklamy nie robią...
A i światło pewnie te tak ustawiają, żeby wyglądały lepiej, chociaż się na tym nie znam ale mam takie wrażenie
Stary 2015-07-26, 14:36   #1359
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Nie mam dostępu do kompa, ale wpisz w wyszukiwarkę "stop mafii na youtube! Chcemy powrotu do normalności" to film o mafii. Kanal się nazywa się teraz Sebastian Barycza, ma yez serie filmów z "cala prawda" o youtuberach, m.in. o rocku, buraczku (który podobno rządzi calym yt i wydaje pozwolenia na nagrywanie :"D), magdaleniemariimonice. Ale tych najbardziej kontrowersyjnych filmów juz nie ma. To byla duza drama, powstał nawet kanal o Sebastianie, nazywa się "ArchiwumSzkodnika"

Boooże jakie cuda. Oglądam i nie wierzę, że on tak na serio. Ale lubie takie głupotki. Cudownie odstresowuje i relaksuje moją hejterską dusze
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 14:47   #1360
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azotansodu Pokaż wiadomość
Przez wakacje podłapałam pracę w call centre zajmującym się wynajmem aut i wszystko tam działa na takiej zasadzie, że w czasie "bookingu" możesz zapłacić kartą debetową cioci Krysi, ale na miejscu, przy odbiorze, musisz okazać własną kartę kredytową wystawioną na imię osoby, która daną rzecz rezerwowała, więc lepiej się skontaktuj telefonicznie, żeby nie stracić pieniędzy!

Po pierwsze - piękny avatar

Po drugie - za nic nie zapłaciłam. Zarezerwowaliśmy nocleg oznaczony jako oferta z możliwościa odwołania rezerwacji bez konsekwencji do pewnego dnia i 'zapłać później'. Dzwoniłam dzisiaj i w centrum obsługi klienta niczego nowego się nie dowiedzialłam - czyli - przejdzie mi pewnie karta debetowa, ale to ryzykowne, a czemu - już jasnej odpowiedzi nie otrzymałam. Niestety w Czechach mało kto chyba mówi po angielsku z tego co czytam, więc dogadanie się z samym 'obiektem' będzie trudne. Szukam jeszcze ofert bez karty, ale jest ich bardzo mało

Jeżeli macie sprawdzony nocleg w Pradze za około 150 złotych za dobę za dwuosobowy pokój z kiblem - dajcie!

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Cytat:
Ojaaa, Czocheru, a z Kiną to o co chodziło?
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 14:58   #1361
Maneki_Neko
Raczkowanie

Munka, pozwolę się wtrącić, może Ci pomogę. Obecnie karty debetowe mają funkcjonalność kart kredytowych, można nimi płacić w internecie, choć nie są kredytowe, a właśnie normalne, do konta. Kilka lat temu nie można było płacić debetówkami, nie były one nawet wyposażone w kod CVV czy CVV2 - zabezpieczający z tyłu (Trzy cyferki niedaleko paska na podpis), teraz to się zmieniło. Banki blokują środki na maksymalnie 2 tygodnie. W przypadku hoteli standardową praktyką jest tak, że środki są blokowane w momencie pojawienia się klienta w ośrodku, jako swoista kaucja na poczet nie zapłacenia, albo ewentualnych szkód. Skoro masz czas, by odwołać rezerwację bez konsekwencji, Twoje pieniądze mogą (ale nie muszą) zostać zamrożone w chwili, gdy ten okres bezpłatności minie. Jeśli rezerwuje się kartą pobyt w hotelu, a na miejscu płaci się gotówką, to zwyczajnie pieniądze są w pewnym momencie zwalniane (mówiąc bardziej dokładnie - bank nie dostaje sygnału o przekazanie pieniędzy do usługodawcy i zwalnia środki). Gdyby nawet zdarzyło się, że Ty zapłacisz jakieś pieniądze gotówką i równocześnie ktoś Ci środki zablokuje/ściągnie z karty, to dzwonisz do banku, wtedy wdrażana jest procedura reklamacyjna (jeśli pieniądze ściągnięte), albo zwalnia się blokadę (to w przypadku zamrożenia). Dlatego przy rezerwacji i opłatach za rzeczy typu hotel, dobrze jest zostawiać sobie ewentualne paragony, maile. Skoro dostałaś informację, że wszystko jest ok, to znaczy, że autoryzacja płatności przebiegła pomyślnie i nie masz się czym martwić. Mam nadzieję, że pomogłam. A, gdyby ktoś wątpił w moje słowa - pracuję w centrali banku. Pozdrawiam!
Maneki_Neko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 14:59   #1362
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

Po pierwsze - piękny avatar

Po drugie - za nic nie zapłaciłam. Zarezerwowaliśmy nocleg oznaczony jako oferta z możliwościa odwołania rezerwacji bez konsekwencji do pewnego dnia i 'zapłać później'. Dzwoniłam dzisiaj i w centrum obsługi klienta niczego nowego się nie dowiedzialłam - czyli - przejdzie mi pewnie karta debetowa, ale to ryzykowne, a czemu - już jasnej odpowiedzi nie otrzymałam. Niestety w Czechach mało kto chyba mówi po angielsku z tego co czytam, więc dogadanie się z samym 'obiektem' będzie trudne. Szukam jeszcze ofert bez karty, ale jest ich bardzo mało

Jeżeli macie sprawdzony nocleg w Pradze za około 150 złotych za dobę za dwuosobowy pokój z kiblem - dajcie!

---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

Ojaaa, Czocheru, a z Kiną to o co chodziło?

Kina się wypowiadala troche jako osoba z zewnątrz, jesli dobrze pamiętam, bronila Rocka i generalnie jutuberow których Sebastian atakował, nie pamiętam dokladnie, dzis będę oglądać jej film na ten temat :p
Stary 2015-07-26, 15:01   #1363
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:

patrzyłaś na grouponie?
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 15:12   #1364
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Parasito Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=DRuPr8hKq44
Ok. 4:19 pozdrawia Was kołtun na włosach Karoliny!

Batiste też musi być w niezbędniku kosmetycznym na wyjeździe: https://www.youtube.com/watch?v=XDmV1Fgq0MI!
Serio ona musi nawet nagrac filmik o prezentach dla "teściowej"

A Batiste to niezbędnik calego roku, a nie tylko wakacji Nie wiem po co wspomina, przeciez to oczywiste
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 15:19   #1365
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maneki_Neko Pokaż wiadomość
Munka, pozwolę się wtrącić, może Ci pomogę. [...]
Bardzo dziękuję

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

Cytat:
Napisane przez czocherovsky Pokaż wiadomość
umiaru

przepraszam
<3 <3 <3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-07-26, 15:19   #1366
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez CallMeBarbie Pokaż wiadomość
Czy tylko mi się wydaje, że youtuberki (chodzi mi o te najbardzier rozpoznawalne na polskim yt) mają kiepską cere ?
Nie że się czepiam, ale pamietam nawet jak polecały pania dermatolog (która ja tak btw raczej nie polecam ) to dobrej jej reklamy nie robią...
A i światło pewnie te tak ustawiają, żeby wyglądały lepiej, chociaż się na tym nie znam ale mam takie wrażenie
Moim zdaniem maja
Ja rozumiem ze nie kazdy ma bezproblemowa cere i rozumiem jakies wyoryski czy inne problemy, ale cera problemowa moze wygladac dobrze Wystarczy chocby spojrzec na Nissiax.
Stary 2015-07-26, 15:20   #1367
aleks2810
Przyczajenie

Hej Dziewczyny,myslicie,ze YouTuberki rozpoczely wspolprace z Zalando? Ostatnio widzialam haul na kanale nieesia25 i RGP, Szusz bedzie nastepna???
aleks2810 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 15:26   #1368
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aleks2810 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny,myslicie,ze YouTuberki rozpoczely wspolprace z Zalando? Ostatnio widzialam haul na kanale nieesia25 i RGP, Szusz bedzie nastepna???
Fajnie by było. Zalando to raczej inna bajka
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 15:27   #1369
Maneki_Neko
Raczkowanie

Cytat:
Bardzo dziękuję

Nie ma za co. Przyjemnego (i przede wszystkim bezpiecznego) wyjazdu Ci życzę.
Maneki_Neko jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-07-26, 15:30   #1370
TheDocha
Dossisława I

Wiecie może gdzie pracuje salomea juli?

Niedawno na kanale pokazywała w większości kosmetyki z dolnej półki cenowej, a tu nagle Diory, Chanele, Estee Lauder i jeszcze ta paczka do Karoliny ze stylizacji?
https://instagram.com/p/4keAdUDYH9/?taken-by=stylizacje

Ma na myśli czy to jest praca w Sephora czy Douglas czy trwała zmiana kanału na kosmetyki wysokopółkowe.

Edytowane przez TheDocha
Czas edycji: 2015-07-26 o 15:36
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 15:32   #1371
201607111040
Konto usunięte

Mam nadzieje ze takie usta nie beda teraz modne, bo wyglada to okropnie http://www.pudelek.pl/artykul/81753/...dziny_zdjecia/
Stary 2015-07-26, 15:43   #1372
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maneki_Neko Pokaż wiadomość
Nie ma za co. Przyjemnego (i przede wszystkim bezpiecznego) wyjazdu Ci życzę.

Oby, oby!

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Mam nadzieje ze takie usta nie beda teraz modne, bo wyglada to okropnie http://www.pudelek.pl/artykul/81753/...dziny_zdjecia/
Lata 90. i Pamela Anderson

Ale pupina
Stary 2015-07-26, 15:43   #1373
201705230905
Konto usunięte

https://www.youtube.com/watch?v=qRrL-0v7YvI

W jakim kierunku idzie ten świat, żeby jakaś gwiazdka się wykłócała, że nie dostała nagrody bo jest czarna i media ją dyskryminują?
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2015-07-26, 15:50   #1374
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość

patrzyłaś na grouponie?

Nie polecam szukania noclegów na gruponie.. To niestety działa na zasadzie umówionego przelewu a to nie jest bezpieczne, sama się niestety w tym roku nacięłam, zapłaciliśmy zaliczkę a tydzień przed wyjazdem pan który wystawił ogłoszenie wyłączył telefon (a raczej najprawdopodobniej pozbył się karty) i zamilkł..
Znaczy- nie polecam to za duże słowo, po prostu trzeba zachować wszelkie środki bezpieczeństwa, najlepiej umówić się na zapłatę na miejscu, może poprosić o jakiś skan dowodu, coś w tym stylu.

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 15:57   #1375
201607111047
Konto usunięte

Cytat:
Tragiczne usta Ale piękna sylwetka
201607111047 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 15:57   #1376
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=qRrL-0v7YvI

W jakim kierunku idzie ten świat, żeby jakaś gwiazdka się wykłócała, że nie dostała nagrody bo jest czarna i media ją dyskryminują?
Moim zdaniem i tak nic nie pobije konkursu Miss we Francji http://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/m...ja,293926.html
Stary 2015-07-26, 16:06   #1377
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Trafiłaś w mój czuły punkt... "Trędowata" z 1976 r. Żadnego filmu nie kocham bardziej Nie oglądam tego (i nie czytam) o tak sobie... Zawsze ryczę. Ale Starostecka w tej odsłonie...

No i w "Jak rozpętałem..."
Starostecka ma idealne rysy twarzy by grać kobiety z tej epoki. Pasowała idealnie. Dymna też przecudownie się prezentowała. Książki jeszcze nie czytałam ale film widziałam wiele razy. Również wersję przedwojenną. Czy polecasz drugi tom o ordynacie Michorowskim, bo zgaduję, że znasz?

Cytat:
Napisane przez akna1102 Pokaż wiadomość
Jak długo już Susz jest na Helu?? Dwa tygodnie to już dawno minęły<czas szybko leci> Dziwię się jej , że tyle wytrzymuje w przyczepie, gdzie wygody są raczej ograniczone.
Też mnie to zastanawia. Jakiś czas mnie tu nie było, a pamiętam, że przed moją przerwą ona już była na tym Helu. Wracam, a ona tam nadal. W sumie zazdroszczę, urlop prawie całe lato Ale wolałabym właśnie jakiś hoitel, jestem wygodnicka. Bez porządnej łazienki się nie ruszam.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2015-07-26, 16:06   #1378
akna1102
Zadomowienie

Cytat:
Nie podoba mi się ta kiecka, wygląda jakby była za mała. Jlo umie się lepiej ubrać.
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 16:08   #1379
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Przy jednej warstwie przebija płytka u mnie i wygląda to do żopy. Nie wiem czy widziałaś u mnie fotę z tym lakierem, jak nie to podrzucam. https://instagram.com/p/5b8K4iAW7C/
Tutaj są dwie, dość cienkie warstwy. Ten lakier zaskakująco szybko schnie. Dla mnie 2 warstwy w zupełności starczają. A tutaj u Makeup and look, chyba 3 warstwy. W filmie mówiła, że nakłada 3cienkie.https://instagram.com/p/5eKHK5OZEs/
Ilcia, i nie kuś!

Cytat:
Napisane przez akna1102 Pokaż wiadomość
Nie podoba mi się ta kiecka, wygląda jakby była za mała. Jlo umie się lepiej ubrać.
Co ona ma na sobie? Nawet nie zwróciłam uwagi na te usta.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 16:12   #1380
akna1102
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Ilcia, i nie kuś!

Co ona ma na sobie? Nawet nie zwróciłam uwagi na te usta.
Za małą kieckę No i pośladek na wierzchu nie wygląda dobrze. Lepiej wyglądałby tył gdyby pośladki były obciągnięte nieprzezroczystą tkaniną.
akna1102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości