|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX
Cytat:
Nie mam dostępu do kompa, ale wpisz w wyszukiwarkę "stop mafii na youtube! Chcemy powrotu do normalności" to film o mafii. Kanal się nazywa się teraz Sebastian Barycza, ma yez serie filmów z "cala prawda" o youtuberach, m.in. o rocku, buraczku (który podobno rządzi calym yt i wydaje pozwolenia na nagrywanie :"D), magdaleniemariimonice. Ale tych najbardziej kontrowersyjnych filmów juz nie ma. To byla duza drama, powstał nawet kanal o Sebastianie, nazywa się "ArchiwumSzkodnika" Przez te dramę poznałam Kine :"D |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1352 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Przez wakacje podłapałam pracę w call centre zajmującym się wynajmem aut i wszystko tam działa na takiej zasadzie, że w czasie "bookingu" możesz zapłacić kartą debetową cioci Krysi, ale na miejscu, przy odbiorze, musisz okazać własną kartę kredytową wystawioną na imię osoby, która daną rzecz rezerwowała, więc lepiej się skontaktuj telefonicznie, żeby nie stracić pieniędzy! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1353 |
Konto usunięte
|
caly ten burek to niby marek?
lol ale psychol ten typ |
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Konto usunięte
|
Nie, nie, nie to jutuber taki - BrzydkiBurak/BuraczekCebulaczek :p to przed Markiem i Kretka bylo Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-07-26 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#1355 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Konto usunięte
|
aaa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://instagram.com/p/5L7xTUnUa0/?taken-by=sarah3llen obłędna! ♥ chyba sobie zrobię taką fryzurę ![]()
![]() |
#1358 |
Raczkowanie
|
Czy tylko mi się wydaje, że youtuberki (chodzi mi o te najbardzier rozpoznawalne na polskim yt) mają kiepską cere ?
Nie że się czepiam, ale pamietam nawet jak polecały pania dermatolog (która ja tak btw raczej nie polecam ![]() A i światło pewnie te tak ustawiają, żeby wyglądały lepiej, chociaż się na tym nie znam ale mam takie wrażenie ![]()
#1359 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze - piękny avatar ![]() Po drugie - za nic nie zapłaciłam. Zarezerwowaliśmy nocleg oznaczony jako oferta z możliwościa odwołania rezerwacji bez konsekwencji do pewnego dnia i 'zapłać później'. Dzwoniłam dzisiaj i w centrum obsługi klienta niczego nowego się nie dowiedzialłam - czyli - przejdzie mi pewnie karta debetowa, ale to ryzykowne, a czemu - już jasnej odpowiedzi nie otrzymałam. Niestety w Czechach mało kto chyba mówi po angielsku z tego co czytam, więc dogadanie się z samym 'obiektem' będzie trudne. Szukam jeszcze ofert bez karty, ale jest ich bardzo mało ![]() Jeżeli macie sprawdzony nocleg w Pradze za około 150 złotych za dobę za dwuosobowy pokój z kiblem - dajcie! ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Ojaaa, Czocheru, a z Kiną to o co chodziło? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Raczkowanie
|
Munka, pozwolę się wtrącić, może Ci pomogę. Obecnie karty debetowe mają funkcjonalność kart kredytowych, można nimi płacić w internecie, choć nie są kredytowe, a właśnie normalne, do konta. Kilka lat temu nie można było płacić debetówkami, nie były one nawet wyposażone w kod CVV czy CVV2 - zabezpieczający z tyłu (Trzy cyferki niedaleko paska na podpis), teraz to się zmieniło. Banki blokują środki na maksymalnie 2 tygodnie. W przypadku hoteli standardową praktyką jest tak, że środki są blokowane w momencie pojawienia się klienta w ośrodku, jako swoista kaucja na poczet nie zapłacenia, albo ewentualnych szkód. Skoro masz czas, by odwołać rezerwację bez konsekwencji, Twoje pieniądze mogą (ale nie muszą) zostać zamrożone w chwili, gdy ten okres bezpłatności minie. Jeśli rezerwuje się kartą pobyt w hotelu, a na miejscu płaci się gotówką, to zwyczajnie pieniądze są w pewnym momencie zwalniane (mówiąc bardziej dokładnie - bank nie dostaje sygnału o przekazanie pieniędzy do usługodawcy i zwalnia środki). Gdyby nawet zdarzyło się, że Ty zapłacisz jakieś pieniądze gotówką i równocześnie ktoś Ci środki zablokuje/ściągnie z karty, to dzwonisz do banku, wtedy wdrażana jest procedura reklamacyjna (jeśli pieniądze ściągnięte), albo zwalnia się blokadę (to w przypadku zamrożenia). Dlatego przy rezerwacji i opłatach za rzeczy typu hotel, dobrze jest zostawiać sobie ewentualne paragony, maile. Skoro dostałaś informację, że wszystko jest ok, to znaczy, że autoryzacja płatności przebiegła pomyślnie i nie masz się czym martwić. Mam nadzieję, że pomogłam. A, gdyby ktoś wątpił w moje słowa - pracuję w centrali banku.
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1362 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kina się wypowiadala troche jako osoba z zewnątrz, jesli dobrze pamiętam, bronila Rocka i generalnie jutuberow których Sebastian atakował, nie pamiętam dokladnie, dzis będę oglądać jej film na ten temat :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1363 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1364 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A Batiste to niezbędnik calego roku, a nie tylko wakacji ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 |
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- <3 <3 <3 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1366 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja rozumiem ze nie kazdy ma bezproblemowa cere i rozumiem jakies wyoryski czy inne problemy, ale cera problemowa moze wygladac dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny,myslicie,ze YouTuberki rozpoczely wspolprace z Zalando? Ostatnio widzialam haul na kanale nieesia25 i RGP, Szusz bedzie nastepna???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1368 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1369 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1370 |
Dossisława I
|
Wiecie może gdzie pracuje salomea juli?
Niedawno na kanale pokazywała w większości kosmetyki z dolnej półki cenowej, a tu nagle Diory, Chanele, Estee Lauder i jeszcze ta paczka do Karoliny ze stylizacji? https://instagram.com/p/4keAdUDYH9/?taken-by=stylizacje Ma na myśli czy to jest praca w Sephora czy Douglas czy trwała zmiana kanału na kosmetyki wysokopółkowe.
"Trenuj do końca, do upadłego, bo życie to walka, by dążyć do czegoś." Edytowane przez TheDocha Czas edycji: 2015-07-26 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Konto usunięte
|
Mam nadzieje ze takie usta nie beda teraz modne, bo wyglada to okropnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1372 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby, oby! ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
![]() Ale pupina ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Konto usunięte
|
https://www.youtube.com/watch?v=qRrL-0v7YvI
W jakim kierunku idzie ten świat, żeby jakaś gwiazdka się wykłócała, że nie dostała nagrody bo jest czarna i media ją dyskryminują? |
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Zakorzenienie
|
Nie polecam szukania noclegów na gruponie.. To niestety działa na zasadzie umówionego przelewu a to nie jest bezpieczne, sama się niestety w tym roku nacięłam, zapłaciliśmy zaliczkę a tydzień przed wyjazdem pan który wystawił ogłoszenie wyłączył telefon (a raczej najprawdopodobniej pozbył się karty) i zamilkł.. Znaczy- nie polecam to za duże słowo, po prostu trzeba zachować wszelkie środki bezpieczeństwa, najlepiej umówić się na zapłatę na miejscu, może poprosić o jakiś skan dowodu, coś w tym stylu.
#1375 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1376 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1377 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1378 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1379 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co ona ma na sobie? Nawet nie zwróciłam uwagi na te usta. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.