Zaromania cz.LVI - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-26, 13:54   #4021
bbbeee
Zakorzenienie

Dot.: Zaromania cz.LVI

Okropna pogoda dzisiaj Dobrze ze siedzę w pociągu.
Stary 2015-07-26, 13:56   #4022
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
pilnuj moich zakupow
Stary 2015-07-26, 14:06   #4023
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Niewygodne ale dziala

Jak niewygodne to słabo, bo akurat na weselu zależy mi na tym, żebym czuła się swobodnie.

Cytat:
Napisane przez monimyszek Pokaż wiadomość
juz Cie widze w akcji....

gratulacje!

mam te sukienke i jest mi ledwo za tyłek, nie wiem czy nie oddac...

GABI W WOSKACH REWELACYJNIE

Nie mów, że taka krótka? Jak ledwo za tyłek to dla mnie odpada, nie czułabym się komfortowo. Niby modelka ma 178 cm, ja 171-172, więc zakładałam, że na mnie długość byłaby ok. A Ty ile masz wzrostu?

Cytat:
Ja też kupuję tylko uświadomione staniki i jakoś bardzo małego biustu nie mam a paski sprawdzają się świetnie i wszystko jest na swoim miejscu. Tyle że trzeba się nimi opleść wokół a nie lubię tego uczucia. Poza tym jak ktoś ma tłuszczyk w okolicy żeber to będą robić się wałeczki. Przynajmniej ja nie wyobraźam sobie żeby te paski były luźne. Więc wg mnie trzeba być szczupłym w tych okolicach.

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Wizualnie fajnie to wygląda. Też wolałabym sukienkę np. beżową, albo kawową, ale z drugiej strony to wesele Tylko pytanie jak czujesz się na co dzień w takim kolorze, skoro chciałabyś aby służyła Ci przy innych okazjach (wiem, odpowiadam z innego wątku ).
Właściwie to jeszcze nie wiem jak czuję się w takim kolorze Na razie teoretyzuję, bo nie widziałam tej kiecki na żywo. Będę musiała zahaczyć o Zarę. Przeglądałam sporo stron z sukienkami, ale nic nie wpadło mi szczególnie w oko. Widziałam w sumie jedną bardzo fajną - granatową, taką delikatną z koronki, ale rozmiaru brak Może jeszcze do września coś się pojawi w sklepach...
Stary 2015-07-26, 14:07   #4024
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
pilnuj moich zakupow
Pilnuję, nie ruszam się stąd
Stary 2015-07-26, 14:15   #4025
naciulatko
Zakorzenienie

[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;52205011]Dzień dobry

To znaczy wolałabyś żeby był dłuższy?

A dlaczego nie?

Wypowiem się na temat fasonu spodni (bo jeśli chodzi o skład materiału jak dla mnie odpada każda para ).
Gdybym miała tyle wzrostu co Ty to wzięłabym pod uwagę drugie spodnie bo taki "inny" fason, mogą ciekawie się prezentować lub trzecie, które są po porostu luźne fasonem, ciekawe.
Mnie osobiście podobają się luźne spodnie, są eleganckie ale jestem do takich fasonów za mała, pozostają mi dopasowane gacie.

Sukienka ze zdjęć (nie widziałam i nie macałam na żywo) sama w sobie ładna, fason, kolor, ale jak dla mnie bardziej na co dzień niż na wesele - szukałabym zwiewniejszej, "lżejszej" kreacji [/QUOTE]

Myślisz? Nie widziałam na żywo, więc może masz rację. Choć ze zdjęć wydaje mi się, że nadawałaby się na tę okazję. Chyba, że chodzi Ci o to, że byłoby mi w niej ciepło? Czy o aspekt wizualny?

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
Popieram.
Dzięki za opinię

Cytat:
nie no ta sukienka na wesele nie pasuje...
ona tak na wieczór, na popołudnie, randkę...
Ale pod względem wizualnym czy materiałowym?
Dziękuję za opinię

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Ja również. Ona jest mięsista, materiał grubszy-moim zdaniem na takie upały odpada.
Dziękuję za opinię Faktycznie na weselu mogłoby być mi gorąco. Szkoda, muszę szukać dalej.
Stary 2015-07-26, 14:17   #4026
Dorjee90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Mierzyłam dzisiaj woski zarowe i jestem na 34 za duze w pasie- odstają. Mało tego, one sa tak nawoskowane, ze wygladają jak guma albo a la sauna pants i tez sa grubsze, szybko sie w nich poci. No generalnie to widziałam już lepsze woski w Zarze kiedyś i w Mango też
Mierzyłam trencz zarowy - xs na mnie za obszerne i za sztywne, ginę w nim.
Mierzyłam też szare jeansy z dziurami z trf i tez TZ powiedzial jedno: sciagaj je - nim zdazylam dobrze włozyc

Sposobały mi się tylko te sweterki do jeansów z wysokim stanem http://www.zara.com/pl/pl/kolekcja-a...0p2813869.html konkretnie szary.
A ja woski przed chwilą zamówiłam wyglądają idealnie bo mają niski stan i są takie dopasowane Mam nadzieję że będą podobne do tych co kupiłam jakieś 3 lata temu. I jeszcze kliknełam parke z dzieciaka w tej co gabi ma zdjęcie na insta. Już jakiś czas chodzi za mną parka ale ciągle nie jestem przekonana czy będę w niej chodzić. Ale nawet jak tą zostawie i bym tylko raz założyła to 80 zł nie będzie az tak szkoda. Z resztą przyjdzie to zobaczę bo może będę w niej tragicznie wyglądać i odeśle
Dorjee90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 14:18   #4027
naciulatko
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;52205332]ja mam mikro biuścik, ale nie wiem czy odważyłabym się iść gdzieś do ludzi bez biustonosza [/QUOTE]

Ja mam duży biust, a zdarza mi się pójść do sklepu, a nawet jechać gdzieś bez biustonosza. Moja teściowa mówi, że wyglądam dobrze Aczkolwiek na jakieś bardziej eleganckie wyjście też bym się krępowała.
Stary 2015-07-26, 14:23   #4028
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Zdziwilabym sie gdybys napisala inaczej

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Fajny nie? Ja jeszcze bialy dokupie

Dziekuje jestesmy na miejscu...ale pada

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Fajny nie? Ja jeszcze bialy dokupie

Dziekuje jestesmy na miejscu...ale pada
Super ten tshirt, ale w mojej Z go nie było i musialam kliknąć w internetach też myślałam o białym i pewnie kupię, bo mój ulubiony z h&m gniecie się za bardzo. A jak wiadomo - nienawidzę prasować
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 14:31   #4029
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Super ten tshirt, ale w mojej Z go nie było i musialam kliknąć w internetach też myślałam o białym i pewnie kupię, bo mój ulubiony z h&m gniecie się za bardzo. A jak wiadomo - nienawidzę prasować
Ja mam ten shirt w bialym kolorze od dłuzszego czasu juz

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 14:34   #4030
monimyszek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Jak niewygodne to słabo, bo akurat na weselu zależy mi na tym, żebym czuła się swobodnie.

Nie mów, że taka krótka? Jak ledwo za tyłek to dla mnie odpada, nie czułabym się komfortowo. Niby modelka ma 178 cm, ja 171-172, więc zakładałam, że na mnie długość byłaby ok. A Ty ile masz wzrostu?

Właściwie to jeszcze nie wiem jak czuję się w takim kolorze Na razie teoretyzuję, bo nie widziałam tej kiecki na żywo. Będę musiała zahaczyć o Zarę. Przeglądałam sporo stron z sukienkami, ale nic nie wpadło mi szczególnie w oko. Widziałam w sumie jedną bardzo fajną - granatową, taką delikatną z koronki, ale rozmiaru brak Może jeszcze do września coś się pojawi w sklepach...
174,5 cm dokładnie. Dla mnie bardzo krótka, ale kupiłam, mysle czy nie oddac... Już na modelce jest dośc kusa moim zdaniem.

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Cytat:
Myślisz? Nie widziałam na żywo, więc może masz rację. Choć ze zdjęć wydaje mi się, że nadawałaby się na tę okazję. Chyba, że chodzi Ci o to, że byłoby mi w niej ciepło? Czy o aspekt wizualny?

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

Dzięki za opinię

Ale pod względem wizualnym czy materiałowym?
Dziękuję za opinię

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Dziękuję za opinię Faktycznie na weselu mogłoby być mi gorąco. Szkoda, muszę szukać dalej.
pod wzgledem zarówno materiałowym jak i wizualnym moim zdaniem ona się na wesele nie nadaje....
Cytat:
Ja mam duży biust, a zdarza mi się pójść do sklepu, a nawet jechać gdzieś bez biustonosza. Moja teściowa mówi, że wyglądam dobrze Aczkolwiek na jakieś bardziej eleganckie wyjście też bym się krępowała.
jak masz duży biust to będzie Ci ciężko wbic go w tą kieckę, mnie on cyc powiększył x 2 dlatego ją wzięlam między innymi
Stary 2015-07-26, 14:35   #4031
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
174,5 cm dokładnie. Dla mnie bardzo krótka, ale kupiłam, mysle czy nie oddac... Już na modelce jest dośc kusa moim zdaniem.

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

pod wzgledem zarówno materiałowym jak i wizualnym moim zdaniem ona się na wesele nie nadaje....

jak masz duży biust to będzie Ci ciężko wbic go w tą kieckę, mnie on cyc powiększył x 2 dlatego ją wzięlam między innymi
Na modelce jest bardzo kusa, dlatego liczyłam, że na mnie będzie akurat, skoro jestem 7 cm. niższa. Muszę szukać dalej
Stary 2015-07-26, 14:49   #4032
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
chciałam nosić ten kombinezon na codzień
ale odpuszczam
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 14:53   #4033
naciulatko
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;52207286]chciałam nosić ten kombinezon na codzień
ale odpuszczam [/QUOTE]

Źle się wyraziłam, chodziło mi o to, że jadę czasem do rodziców do domu bez stanika itp. Na bardziej eleganckie wyjścia (miałam na myśli z koleżankami, na miasto itp.) już bardziej bym się krępowała. Eleganckie to był w moim przypadku bardzo skrótowy skrót myślowy
Stary 2015-07-26, 15:14   #4034
sskers
batonik

Cytat:
Źle się wyraziłam, chodziło mi o to, że jadę czasem do rodziców do domu bez stanika itp. Na bardziej eleganckie wyjścia (miałam na myśli z koleżankami, na miasto itp.) już bardziej bym się krępowała. Eleganckie to był w moim przypadku bardzo skrótowy skrót myślowy
A ja nienawidzę chodzić bez stanika. Już pomijam skrępowanie i że wizualnie nie podobają mi się kobiety ze sporym biustem bez niego. Chodzi o fakt że mam wrażenie że się biust..hm..rozciąga Stanik zdejmuję tylko w domu w upały i zakładam body.

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 15:17   #4035
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
A ja nienawidzę chodzić bez stanika. Już pomijam skrępowanie i że wizualnie nie podobają mi się kobiety ze sporym biustem bez niego. Chodzi o fakt że mam wrażenie że się biust..hm..rozciąga Stanik zdejmuję tylko w domu w upały i zakładam body.
Bez stanika to jestem w stanie tylko po domu chodzić i nigdzie wiecej

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 15:17   #4036
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie przepadam za chodzeniem bez stanika, ale czasami mi się zdarza. A wizualnie to wydaje mi się, że to zależy od kondycji biustu. Mój nie jest idealny, ale jeśli komuś ładnie się "trzyma" to nie razi mnie to w oczy Zresztą mama tżta twierdzi, że w moim przypadku nie widać jak nie mam stanika- to też na pewno zależy czy do przeźroczystej koszulki się nie założy, czy czegoś z "mocniejszego" materiału

Edytowane przez naciulatko
Czas edycji: 2015-07-26 o 15:19
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 15:25   #4037
sskers
batonik

Cytat:
Ja też nie przepadam za chodzeniem bez stanika, ale czasami mi się zdarza. A wizualnie to wydaje mi się, że to zależy od kondycji biustu. Mój nie jest idealny, ale jeśli komuś ładnie się "trzyma" to nie razi mnie to w oczy Zresztą mama tżta twierdzi, że w moim przypadku nie widać jak nie mam stanika- to też na pewno zależy czy do przeźroczystej koszulki się nie założy, czy czegoś z "mocniejszego" materiału
Wg mnie przy dużym biuście zawsze widać, że zabrakło stanika. Naturalny biust faluje i chodzi razem z Tobą. W staniku wszystko trzyma się na miejscu. No ale kwestia gustu

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 15:27   #4038
patrysienka
Zadomowienie

Dziewczyny przepraszam za off, używałyście produktów do włosów Living Proof?
Zużyłam właśnie kometyki z alterny i ke i chciałabym spróbować czegoś innego dla odmiany, a nie mam pomysłu. Mam strasznie puszące włosy z tendencją do kręcenia, a nic z nimi nie robię kompletnie.

Ja też muszę zakupić skakankę, jak wszystkie to wszystkie

Edytowane przez patrysienka
Czas edycji: 2015-07-26 o 15:31
patrysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 15:32   #4039
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;52205332]ja mam mikro biuścik, ale nie wiem czy odważyłabym się iść gdzieś do ludzi bez biustonosza [/QUOTE]

Ja tam bym się odważyła pod warunkiem że nie jest to coś przeźroczystego

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Wania to my chyba bardziej przezywałybyśmy niż ludzie dookoła

Wszystko kwestia przyzwyczajenia, a jak wygodnie

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
U mnie słonecznie, ale bez upału, da się żyć jakieś 22 stopnie na plusie
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 16:43   #4040
Dotka81
Zakorzenienie

Poratujecie linkiem do tego węglowego topu?

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 18:06   #4041
Mo_Nika
szamanka

Cytat:
Dziewczyny, we wrześniu idę na wesele. Co prawda jest jeszcze 7 tygodni, ale szukam sukienki, bo nie lubię tego robić na ostatnią chwilę, kiedy już nie mam wyjścia i muszę brać co jest. Nie jestem przekonana do tego zestawu, ale może podpowiecie? Myślałam o tej kiecce, do tego te buty, no i jako dodatki czarną kopertówkę, złoty delikatny naszyjnik i delikatną bransoletkę.
Dodam, że na mnie sukienka będzie trochę dłuższa. Modelka ma 178 cm., ja 172.
Mierzyłam ją, mam 158 i była akurat. Wiec na Twój wzrost na pewno za krótka. Tym bardziej, że jest rozszerzana, to uwydatnia bardzo krótką długośc.

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

A i się natrętnie przypomnę... czy nie oddaje może ktoś białej marynarki S?
Stary 2015-07-26, 18:14   #4042
mmariczkaa
Raczkowanie

Dziewczyny, o co chodzi z tym kodem blik/iko czek blik/iko. Próbuje zrobic zamowienie przez przelewy24 i wybrac bank ipko i każą mi podawać takie cos://:/:/
Stary 2015-07-26, 18:17   #4043
fantastic
Zakorzenienie

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;52205129]dziewczyny jak jesteśmy w temacie biustonoszy, to jaki założyć kiedy mamy całe plecy odkryte?[/QUOTE]
własnie takie coś jest jeszcze w oysho, i kilka innych modeli http://www.oysho.com/pl/pl/nowy-sezo...tegory=1425003

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 18:17   #4044
mal00nie
Zakorzenienie

dokładnie nie wiem ale jak się loguje na aplikację mobilną to automatycznie mi się wyświetla ten kod i pisze jaki czas jest on ważny i możesz nim zapłacić (mam inny bank)
tu masz info
http://www.pkobp.pl/aplikacja-iko/blik/

Edytowane przez mal00nie
Czas edycji: 2015-07-26 o 18:19
mal00nie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 18:22   #4045
mmariczkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mal00nie Pokaż wiadomość
dokładnie nie wiem ale jak się loguje na aplikację mobilną to automatycznie mi się wyświetla ten kod i pisze jaki czas jest on ważny i możesz nim zapłacić (mam inny bank)
tu masz info
http://www.pkobp.pl/aplikacja-iko/blik/

No wlasnie ja nie korzystam z aplikacji mobilnej, i nie chce jej używać. Do tej pory nie miałam takiej sytuacji, dlatego mnie to dziwi, bo dokonuje płatności tylko przez kompa a nie tel, tablet itp. I do kogo tu dzwonić PKO czy przelewy24?
Stary 2015-07-26, 18:27   #4046
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, we wrześniu idę na wesele. Co prawda jest jeszcze 7 tygodni, ale szukam sukienki, bo nie lubię tego robić na ostatnią chwilę, kiedy już nie mam wyjścia i muszę brać co jest. Nie jestem przekonana do tego zestawu, ale może podpowiecie? Myślałam o tej kiecce, do tego te buty, no i jako dodatki czarną kopertówkę, złoty delikatny naszyjnik i delikatną bransoletkę.
Dodam, że na mnie sukienka będzie trochę dłuższa. Modelka ma 178 cm., ja 172.
Mnie się ta sukienka bardzo podoba I fason i kolor. Na pewno ją kupię po wypłacie Mam 168 cm i faktycznie do najdłuższych niestety nie należy

Ja niestety nie na bieżąco i tylko z doskoku, ale Gabi w płaszczu z MD i nowych woskach zarowych wyglądasz obłędnie
Stary 2015-07-26, 18:33   #4047
mmariczkaa
Raczkowanie

Dziewczyny, mające konto w banku PKO BP, jak robicie płatność przez przelewy24? Nie ma juz do wyboru ani PKO BP ani PKO SA, wtf?
Stary 2015-07-26, 18:36   #4048
Kamila96
Zakorzenienie

http://www.zara.com/share/product/27...07672873-I2015 zastanawiam się co zrobić z tym fantem
Kamila96 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 18:38   #4049
mmariczkaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mmariczkaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mające konto w banku PKO BP, jak robicie płatność przez przelewy24? Nie ma juz do wyboru ani PKO BP ani PKO SA, wtf?

Ok, juz wiek, PKO Bp sie nie wyświetla, bo maja problemy techniczne i będzie mozna dokonywać transakcji jutro ajjjjj
Stary 2015-07-26, 18:48   #4050
Arinka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamila96 Pokaż wiadomość
http://www.zara.com/share/product/27...07672873-I2015 zastanawiam się co zrobić z tym fantem
Ja zamierzam ten fant kupić O ile na żywo okaże się tak fajny jak na stronie

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości