Scent Bar LVII - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-26, 14:03   #1111
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVII

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość

Od 3 dni ma zastrzyki w tyłencję jeden anabolik drugi witaminki, które oczywiscie bolą i ma minę kopnietego psa po nich i do mnie pretensje, ze jednego nie dałam sobie sama wkłuc zamiats niego
Za pierwszym razem tez w sumei w 100% sie wyleczył z tego, teraz zobaczymy... ma rehabilitację, ale nie moze iść, ponieważ nie ma nigdzie w okolicy terminów, najwczesniej za 2 miesiace, jak juz musztarda po obiedzie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Rachel, no więc tak: na deser to z jagodami, które sama uzbierałam i lody. Na zimno pasztet warzywny (warstwa z marchwii, z selera, z brokuła), duże muszle makaronowe nadziewane pastą tuńczykową (tuńczyk, jajko, kukurydza, jogurt, zieleninka; o dziwo przepis funkcjonuje w mojej rodzinie od lat 90-tych, wszystkim się już przejadło, a wystarczyło wsadzić w te muszle i wszystko zniknęło ), coś co zwie się pasztet z sera (twaróg, trochę jogurtu, żelatyna, pokrojone kiszeniaki, papryka, cebulka i w foremkę), dwie sałaty (jedna z suszonymi pomidorkami i sosem z sera pleśniowego, druga z pomidorami, kiszeniakami, rzodkiewką i winegretem), pasta z bakłażana z pomidorami, jakieś śledziki, sery. Na ciepło ratatouille, zrobiłam w moim największym garze. As I said prawie wszystko to pożarli Dobrze, że mi ratatuja na dzisiejszy obiad trochę zostawili i jednej sałaty na śniadanie.
zaszalałaś
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Znad powrotu po krwotoku Była wanna zimnej wody, piwnica, okłądy z lodu, najadłam się strachu Ale duhrna jestem, bo wiem że mi to grozi a w zioła przeciwkrwotoczne się nie zaopatrzyłam

Cytat:
Ja nie narzekam, u nas też nic, powiało pokropiło ale w sumie to dobrze, 30 km dalej nawałnica że do teraz straty usuwają, drogi zablokowane etc. Także ja się cieszę. Jest chłodek. Jest bueno.

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

snad kawusi i drapiącego gardła

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
snad braku głosu po wczorajszym koncercie AC/DC ale czadersko było

22 stopnie
od razu lepiej się żyje, nawet pranie wstawiłam i może łazienkę posprzątam jak sie zbiorę w sobie wczoraj to tylko miałam siłę leżeć, jak próbowałam wstać to od razu słabość... wieczorem wyszłam na miasto się przewietrzyć, bo już chłodniej było

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 14:59   #1112
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

22 stopnie
od razu lepiej się żyje,

Jutro dopiero uderzam do biblio, ale na dzisiejszą noc przydałby mi się jakiś serial w stylu Homeland, The Killing etc. Kryminalne zagadki ewentualnie sensacja, akcja i gra polityczna jak w Homeland. Nie wiem już za co się brać. Wszystko się pokończyło
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 16:59   #1113
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Dzięki, dziś czuję się wprost cudownie. Siła natury! Raz mnie kładzie na glebę raz dodaje skrzydeł. Kosmos. Nawet Tż mówi, że wczoraj miałam oczy jakby życie ze mnie miało ujść za ułamek sekundy, a dzisiaj kwitnę! Oczy takie duże, czyste, żywe! Nienawidzę takich skoków.
Ufff!

Cytat:
Myslałam sobie o Tobie, poprzednie upały też przechodziłaś ciężko.
Te też nie najlepiej - pesel się chyba ujawnia
Więc tym bardziej się cieszę, mając czym oddychać. Dziś rano była cudna pogoda na spacerek - ok. 16 stopni Znów poczułam, że żyję. Gdybym jeszcze nocki nie zarwała (nie mogłam się oderwać od kniżki, jak rzadko), byłoby cudnie, a tak trochę "się ziewa"

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 19:38   #1114
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Jutro dopiero uderzam do biblio, ale na dzisiejszą noc przydałby mi się jakiś serial w stylu Homeland, The Killing etc. Kryminalne zagadki ewentualnie sensacja, akcja i gra polityczna jak w Homeland. Nie wiem już za co się brać. Wszystko się pokończyło
American Horror Story Asylum? Niekoniecznie w tym stylu, ale w napięciu trzyma.

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Gdybym jeszcze nocki nie zarwała (nie mogłam się oderwać od kniżki, jak rzadko), byłoby cudnie, a tak trochę "się ziewa"
Nie mam tego problemu, książki usypiają mnie jeszcze szybciej niż filmy, po max kilkunastu minutach trzymane w rękach spadają mi na twarz To znak, że trzeba odłożyć.

Ja z kolei dziś miałam zjazd Tak fajnie się czułam, pojechaliśmy na rower i mnie noga zaczęła rwać. Mam podejrzenie, że żylak się tam robi, bo mnie czasem pobolewa, ale dziś to bolała od stopy do uda i to bardzo mocno. I nie wiem czy to z paniki (mam lekką schizę, że mnie jaka zakrzepica czy inna cholera miażdżyca dopadnie ) czy tak ogólnie zrobiło mi się słabo, myślałam, że do domu nie wrócę. Mrowienie w rękach, jakieś dygotki. Jak już do domu dotarłam to się walnęłam (dosłownie) na kanapę i zasnęłam jak dziecko

I melduję, że to nie pralka zjadła rękawicę, tylko poszewka Ale nie wiem gdzie ją trzymała, bo wczoraj obydwoje z M w niej sprawdzaliśmy i na pewno nie było

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2015-07-26 o 19:39
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 19:45   #1115
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Dzięki, dziś czuję się wprost cudownie. Siła natury! Raz mnie kładzie na glebę raz dodaje skrzydeł. Kosmos. Nawet Tż mówi, że wczoraj miałam oczy jakby życie ze mnie miało ujść za ułamek sekundy, a dzisiaj kwitnę! Oczy takie duże, czyste, żywe! Nienawidzę takich skoków.

Chciałabym to być ja
Jednak to nie ja, więc nie bij Gdyby to była moja wina/zasługa to bym już zabrała ciepło wczoraj, jak nie wcześniej.

2. Drapiących gardeł nie trawię. Mi pomaga tymianek i podbiał.
1.
2.jak nie Ty , to jesteś bezpieczna
3. mnie kiedyś pomagał , ale chyba się nań uczuliłam

Cytat:
Ja nie, ale sie ciesże, bo wreszcie nie jestem przymulona i czuję, ze zyje!
no to nadal nie wiem komu wlać
Cytat:

22 stopnie
1.
2.u mnie dziś max 18 i wichura
Cytat:

Nie mam tego problemu, książki usypiają mnie jeszcze szybciej niż filmy, po max kilkunastu minutach trzymane w rękach spadają mi na twarz To znak, że trzeba odłożyć.

Ja z kolei dziś miałam zjazd Tak fajnie się czułam, pojechaliśmy na rower i mnie noga zaczęła rwać. Mam podejrzenie, że żylak się tam robi, bo mnie czasem pobolewa, ale dziś to bolała od stopy do uda i to bardzo mocno. I nie wiem czy to z paniki (mam lekką schizę, że mnie jaka zakrzepica czy inna cholera miażdżyca dopadnie ) czy tak ogólnie zrobiło mi się słabo, myślałam, że do domu nie wrócę. Mrowienie w rękach, jakieś dygotki. Jak już do domu dotarłam to się walnęłam (dosłownie) na kanapę i zasnęłam jak dziecko

I melduję, że to nie pralka zjadła rękawicę, tylko poszewka Ale nie wiem gdzie ją trzymała, bo wczoraj obydwoje z M w niej sprawdzaliśmy i na pewno nie było
1.to czytaj leżąc na brzuchu

2.oj , może byś do wracza sie z tym przeszła
3.

jestem pikna co cud , pofarbowałam sobie guowę , ale co z tego jak mi włosy lezą jak wściekłe jak tak dalej pójdzie top niedługo nie będę miała co farbować

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 19:54   #1116
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
no to nadal nie wiem komu wlać

jestem pikna co cud , pofarbowałam sobie guowę , ale co z tego jak mi włosy lezą jak wściekłe jak tak dalej pójdzie top niedługo nie będę miała co farbować
Moze na kogo padnie temu bęc?

A coś ciekawego wyszło na głowie?
Ja umyłam Schaumą znowu włosy i powiem kurde, ze duzo lepiej ochładza nic ten Kevyn jednak Chciałam zatem dokupić Schaume, bo pomyslalam, ze kupie do niej dobra nawilzajaca odzywkę i bedzie git, ale kurde - w 3 sklepach byłam (oszołom, ross, SP) i nikaj nie maja fioletowej Schaumy sie załame, jak nie znajdę

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-26, 21:35   #1117
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:

ja ostatnio łyknęłam 4 odcinki mr.roboot, ale nie wiem czy będzie mi się chciało dalej oglądać
totalnie nieserialowa jestem

do czytania będę sprowadzać to
tylko cena w tydzień wzrosła dwukrotnie, były po 2,3

Cytat:
mają moc

Cytat:

wcierasz coś?

ja wczoraj położyłam kokosa z gencjaną i mam fioletowe końcówki
szkoda że się spiorą przy najbliższym myciu

za to kumpela kręci z fryzjerem od 2 miesięcy i z włosów do talii ma już ledwo za ramiona

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Rejcz?
Stary 2015-07-26, 23:00   #1118
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
American Horror Story Asylum? Niekoniecznie w tym stylu, ale w napięciu trzyma.

1. Hmmm nie chcę nic horror

2. Oł man, nie dziwię się, że tak podejrzewasz. Ale to mogło być po prostu zmęczenie mięśnia, brak potasu i magnezu, np w skutek przepocenia i przemęczenia. Jednak czemu by nie sprawdzić żył. Polecam.

3. nie wierzyłam w takie możliwości pralki i z niecierpliwością czekałam na wyjaśnienie tej zagadki.

Cytat:

Ja umyłam Schaumą znowu włosy i powiem kurde, ze duzo lepiej ochładza nic ten Kevyn jednak Chciałam zatem dokupić Schaume, bo pomyslalam, ze kupie do niej dobra nawilzajaca odzywkę i bedzie git, ale kurde - w 3 sklepach byłam (oszołom, ross, SP) i nikaj nie maja fioletowej Schaumy sie załame, jak nie znajdę
A już najlepiej ochładza maska z gencjaną, tak jak dziewczyny mówiły - zero przesuszu, po co maltretować włosy wysuszającymi szmaponami, jak można odżywiać i tonować za jednym zamachem.

A propos włosów - jednak będę eksperymentować z farbą Joanna Srebrny pył Małż będzie fryzjerem.

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Ale o so chodzi? O rękę pod klawirką?

W ogóle to poszłabym na jakiś klubowy koncercik, może z kumpelą coś się uda w tym miesiącu po moim zmartwychwstaniu

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-07-26 o 23:03
Stary 2015-07-26, 23:17   #1119
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
3. nie wierzyłam w takie możliwości pralki i z niecierpliwością czekałam na wyjaśnienie tej zagadki.

A propos włosów - jednak będę eksperymentować z farbą Joanna Srebrny pył Małż będzie fryzjerem.

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Ale o so chodzi? O rękę pod klawirką?

W ogóle to poszłabym na jakiś klubowy koncercik, może z kumpelą coś się uda w tym miesiącu po moim zmartwychwstaniu
ja tam często skarpetki czy majtki z poszewek wyciągam
ale mistrzem był kumpel jak zrobił sobie małe pranie, tak na pół bębna max, bo spodni potrzebował
pralka skończyła, a ten w szoku, bo pusta w środku
przybiegł mi się na skype pożalić
pranie oczywiście się znalazło, tylko przykleiło się do bębna podczas wirowania
no ale nie było w tym samym miejscu w którym zostawił
fizyk-informatyk

srebrny pył też miałam - tylko on ponoć cieplejszy od perły wychodzi

no właśnie oglądałam tą dunkę z laneganem i z daleka do Ciebie podobna, tylko starsza

lanegan gra 4 sierpnia i rozważam, bo fajnie mruczy i nie byłam jeszcze w electric ballroom
tylko, że będzie sam, a nie w duecie i jego ostatnia płyta słabo mi się słyszy
poza tym nic dla mnie nie gra w londynie i okolicy, chyba pierwszy raz taka posucha
Stary 2015-07-26, 23:18   #1120
Katty_p13
Piers do przodu

A ja dawno nie trafiłam na dobry podbity psychologicznie horror jakieś propozycje??
Stary 2015-07-26, 23:46   #1121
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
srebrny pył też miałam - tylko on ponoć cieplejszy od perły wychodzi

no właśnie oglądałam tą dunkę z laneganem i z daleka do Ciebie podobna, tylko starsza

lanegan gra 4 sierpnia i rozważam, bo fajnie mruczy i nie byłam jeszcze w electric ballroom
tylko, że będzie sam, a nie w duecie i jego ostatnia płyta słabo mi się słyszy
poza tym nic dla mnie nie gra w londynie i okolicy, chyba pierwszy raz taka posucha
1. Nieeeeeeeeeeee Jak to? Opieram opinie o Srebrny pył by jakaś Dorisska na YT - Flo mi zalinczyła jako permanentne brwi a a wyczaiłam, fajny blond A perłę robi niejaka blogera IDALIA - ale słabo pokazuje włosy an zdjęciach. Reszta fotek w sieciuni raczej zniechęca do tych farb, no ale zakładam, że typowa blachara nie robi sobie odrostów tylko jedzie po całości non stop i dlatemu ma tak a nie inaczej

2. Aaaaaaaaaaaa. Znajoma twarz, na bank linkowałaś Co do poodbieństwa - zgadzam się, jest konikowatość.

Co do muzy - też się zgadzam, w kwestii duetu (odpowiada mi takie granie). Ależ Ci dobrze, możesz powiedzieć, że w Londynie posucha, nic nie grają Ale tak na serio to szkoda fest i lipka Bo widać tak trafiło peszek w posuchę. Festiwalowy czas?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-07-26 o 23:49
Stary 2015-07-27, 00:13   #1122
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
1. Nieeeeeeeeeeee Jak to? Opieram opinie o Srebrny pył by jakaś Dorisska na YT - Flo mi zalinczyła jako permanentne brwi a a wyczaiłam, fajny blond A perłę robi niejaka blogera IDALIA - ale słabo pokazuje włosy an zdjęciach. Reszta fotek w sieciuni raczej zniechęca do tych farb, no ale zakładam, że typowa blachara nie robi sobie odrostów tylko jedzie po całości non stop i dlatemu ma tak a nie inaczej

2. Aaaaaaaaaaaa. Znajoma twarz, na bank linkowałaś Co do poodbieństwa - zgadzam się, jest konikowatość.

Co do muzy - też się zgadzam, w kwestii duetu (odpowiada mi takie granie). Ależ Ci dobrze, możesz powiedzieć, że w Londynie posucha, nic nie grają Ale tak na serio to szkoda fest i lipka Bo widać tak trafiło peszek w posuchę. Festiwalowy czas?
1. jak szukałam najmocniej chłodzącej farby, to były mieszanki gołębiego popielu, szlachetnej perły i srebrnego pyłu
i uznano, że popiel i perła najlepiej działa
chociaż chyba Pin też mi odradzała ten srebrny
ale to trochę inna sytuacja, ja miałam dużo do schłodzenia

2. Maggie dziś znalazłam
Marka z inną babą wrzucałam

chyba tak, właśnie się ramblin' kończy
no nic dla mnie nie grają
Stary 2015-07-27, 00:16   #1123
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Według mnie Gris Clair i Borneo 1834

---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------
Gris Claire mam, a Borneo nie skond wzionć

Cytat:
Serge zdecydowanie!
No właśnie nie wiem, nosiłam dziś, wczoraj, przedwczoraj i tak jakoś dziwnie mi w nim - jakbym jakieś lekarstwo rozsmarowała na sobie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

Ambre Sultan - cudownie barokowy
No więc wlasnie coraz cieplej o nim myślę, szczególnie, że mix z Bois Vanille wygładza mu drzazgi, które mnie drażnią

Cytat:
Od 3 dni ma zastrzyki w tyłencję jeden anabolik drugi witaminki, które oczywiscie bolą i ma minę kopnietego psa po nich i do mnie pretensje, ze jednego nie dałam sobie sama wkłuc zamiats niego
Za pierwszym razem tez w sumei w 100% sie wyleczył z tego, teraz zobaczymy... ma rehabilitację, ale nie moze iść, ponieważ nie ma nigdzie w okolicy terminów, najwczesniej za 2 miesiace, jak juz musztarda po obiedzie
O rany

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ju, z Lutków to nie pomogę, żaden mi się zbytnio nie podoba.
Mail nie dotarł, gdzierzez Kambodżę poleciał
No więc nie wiem, spróbuję jeszcze raz może w spamie?
Co do Lutków, to mnie "bierze" Laine de Veirre, tylko mam obiekcje, co do trwałości

Cytat:
Ju - ad sinupret Lutków , to moje to Drzewo waniliowe , A La Nuit - jedyny jaśminowy jaśmin i Szpilkówna - reszta śmierdzi i dusi albo nie pachnie i dusi
Drzewo mam, Nuit mam - a co do Szpilkówny, to wciąż się staram ją oswoić - na mnie bardo dziwnie pachnie
Ambre S. albo Laine wygra chyba

Cytat:
snad kawusi i drapiącego gardła
u mnie też drapie

Cytat:
O, pamiętam ich w Barcelonie - fantastyczni

Cytat:
niefajnie

[QUOTE=Betty83;52210596]
za to kumpela kręci z fryzjerem od 2 miesięcy i z włosów do talii ma już ledwo za ramiona /QUOTE]
Siebie widzę! Tylko że ja nie mam jeszcze włosów do ramion - ale znowu mnie nosi - wiadomo, powrót do Wwy, fryzjer blisko
Pani Teresa - moja gospodyni, ma długie włosy - a jej rekord to długość do PÓŁ ŁYDKI

BETTY JEST WIELKA zrobiłam wszystko i telefon się nie blokuje

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 07:15   #1124
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

Cytat:
ja tam często skarpetki czy majtki z poszewek wyciągam
ale mistrzem był kumpel jak zrobił sobie małe pranie, tak na pół bębna max, bo spodni potrzebował
pralka skończyła, a ten w szoku, bo pusta w środku
przybiegł mi się na skype pożalić
pranie oczywiście się znalazło, tylko przykleiło się do bębna podczas wirowania
no ale nie było w tym samym miejscu w którym zostawił
fizyk-informatyk

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

BETTY JEST WIELKA zrobiłam wszystko i telefon się nie blokuje

Znad soczku i powrotu do pracy po urlopie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 10:10   #1125
Redhaired Witch
Nindżopesz

Macham znad bulwersu co oni zrobili z Black Tourmaline - wydawało mi się, że już ja miałam wersję po reformulacji ale zamówiłam sobie próbkę "ku pamięci" i teraz to jest konkretnie miętowa pasta do butów/zębów No i nadal nie wiem co jeszcze dymnego se kupić bo wszystko mnie odrzuca...

Ju, w spamie nie mam, chyba że od razu zostało odrzucone przez pocztę ale nie powinno.
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 10:16   #1126
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:

22 stopnie
od razu lepiej się żyje
Chyba 12....

Ziąb jak diabli, wieje mało łba nie ukręci, pół dnia wczoraj lało do z taką pogodą.
Stary 2015-07-27, 10:26   #1127
agnyska81
Zakorzenienie

Znad urlopu i wywalonego posta

Z tą nogą byłam już kiedyś (dwa lata temu?) u lekarza, tzn. trzy razy pocałowałam klamkę (a specjalnie zwalniałam się z pracy i jechałam w godzinach szczytu do innego miasta dwoma zatłoczonymi busami), co mnie niezmiernie wpieniło. Potem zaczął się wrzesień, zapiernicz w pracy i jakoś mi się zapomniało o sprawie. Ale coraz boleśniej mi się przypomina

Poszewki już mi różne rzeczy zjadały, ale ja tam przecież zaglądałam i M zaglądał i nie było

Ju, ja głos za Ambre Sultan

A do Rachell specjalnie się wprosiłam, żeby zobaczyć tę siwiznę. No i nadal nie widzę

Stary 2015-07-27, 11:30   #1128
Parabelka
Panaroja

snad kawusi
Cytat:

1.eee niiiii , dziś słońce , to już bić nie bende
2.nic ciekawego , standardowo garnier ciemny brąz .Farbiarskie rozkminy to dla mnie czarna magia
Cytat:

wcierasz coś?
oleje przeróżne , najpierw łopianowy greenpharmacy , potem sesę , potem orientanę i w sumie sesa najlepsza . Teraz se pacnę henna wax , ale zreformulowali , więc nie wiem czy będzie działał , a najlepiej mi na wypad robił
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Drzewo mam, Nuit mam - a co do Szpilkówny, to wciąż się staram ją oswoić - na mnie bardo dziwnie pachnie
Ambre S. albo Laine wygra chyba

u mnie też drapie

Pani Teresa - moja gospodyni, ma długie włosy - a jej rekord to długość do PÓŁ ŁYDKI
1.a czym Szpilkówna na Tobie pachnie
2. i
3.o rany parę dni temu widziałam kobitkę tak około pięćdziesiątki , która miała warkocz - własny ! grubości mojego nadgarstka ómarłam z zazdrości natychmiast i na amen
Cytat:
i współczuję powrotu

Nieee chceeee miii sięęęęę niiiic

---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------

Cytat:

Poszewki już mi różne rzeczy zjadały, ale ja tam przecież zaglądałam i M zaglądał i nie było
znaczy zwróciła , znaczy była niestrawna

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2015-07-27 o 11:31
Stary 2015-07-27, 11:46   #1129
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
1. o rany parę dni temu widziałam kobitkę tak około pięćdziesiątki , która miała warkocz - własny ! grubości mojego nadgarstka ómarłam z zazdrości natychmiast i na amen

2. znaczy zwróciła , znaczy była niestrawna
1. Jako posiadaczkę cieniutkich dziecięcych włosów zawsze mnie zazdrość zżera na taki widok
2. To i moja teoria

Idem robić ciasto na focaccię, zastanawiam się tylko czy podwójną czy potrójną porcję

Mały B wczoraj z moją pomocą robił tacie laurkę urodzinową. Przykleił mu na niej taki zestaw naklejek: śmieciarka, betoniarka, śrubka, kamizelka odblaskowa, dwa szlabany, paca murarska i kura Rozkminiam przesłanie

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2015-07-27 o 11:50
Stary 2015-07-27, 11:49   #1130
neska951
Zakorzenienie

Joł joł baru Snad oczoyebnych paznokci różowych

Rachelo biednulko .... Mam tak samo po atakach tęzyczki , najpierw zjazd , a potem euforia i energia

Parabelko Widziałam film o YSL bardzo ładny ale trochę za mało osobisty...
Stary 2015-07-27, 12:26   #1131
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Znad urlopu i wywalonego posta

Z tą nogą byłam już kiedyś (dwa lata temu?) u lekarza, tzn. trzy razy pocałowałam klamkę (a specjalnie zwalniałam się z pracy i jechałam w godzinach szczytu do innego miasta dwoma zatłoczonymi busami), co mnie niezmiernie wpieniło. Potem zaczął się wrzesień, zapiernicz w pracy i jakoś mi się zapomniało o sprawie. Ale coraz boleśniej mi się przypomina

Ju, ja głos za Ambre Sultan

A do Rachell specjalnie się wprosiłam, żeby zobaczyć tę siwiznę. No i nadal nie widzę
1. co tam post, grunt że urlop

2. Oł maaan no to bym nie darowała. Usg żył to robią w różnych miastach, trzymam za dotarcie do lekarza

3. Nam się tak zgubił jasiek w pościeli, jak przebieraliśmy. W kołdrze siedział, spałam pod nią kilka nocy, i nie wyczułam.

4. Bo to tandetna focia, światło dzienne jest jednak bezlitosne

Cytat:
3.o rany parę dni temu widziałam kobitkę tak około pięćdziesiątki , która miała warkocz - własny ! grubości mojego nadgarstka ómarłam z zazdrości natychmiast i na amen
Nie dalej jak kilkanaście minut temu zrobiłam sobie "warkoczyk" - grubości palca serdecznego był, na końcach połowowy małego, a mam chude palce. Także wyć się chce a wychodzimy na miasto. Czasem myślę czy nie lepiej zgolić. Nienawidzę swoich genów.

Cytat:
Rachelo biednulko .... Mam tak samo po atakach tęzyczki , najpierw zjazd , a potem euforia i energia
Niezmiennie współczuwam

Spadamy
Stary 2015-07-27, 12:35   #1132
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1

Niezmiennie współczuwam
Już bardzo długo nie miałam ataku ale ta euforia jest ciekawa, czy to wpływ wyrzutu kortyzolu?
Stary 2015-07-27, 12:48   #1133
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Joł joł baru Snad oczoyebnych paznokci różowych

Parabelko Widziałam film o YSL bardzo ładny ale trochę za mało osobisty...
1.
2.zgadza się , ale jako autoryzowany przez partnera nie mógł być inny mnie mało ciuchów było
Cytat:
Nie dalej jak kilkanaście minut temu zrobiłam sobie "warkoczyk" - grubości palca serdecznego był, na końcach połowowy małego, a mam chude palce. Także wyć się chce a wychodzimy na miasto. Czasem myślę czy nie lepiej zgolić. Nienawidzę swoich genów.

Cytat:
1. Jako posiadaczkę cieniutkich dziecięcych włosów zawsze mnie zazdrość zżera na taki widok
2. To i moja teoria

Idem robić ciasto na focaccię, zastanawiam się tylko czy podwójną czy potrójną porcję

Mały B wczoraj z moją pomocą robił tacie laurkę urodzinową. Przykleił mu na niej taki zestaw naklejek: śmieciarka, betoniarka, śrubka, kamizelka odblaskowa, dwa szlabany, paca murarska i kura Rozkminiam przesłanie
1.mnie też zżera
2.
3.potrójną
4.

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-07-27, 12:56   #1134
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1.
2.zgadza się , ale jako autoryzowany przez partnera nie mógł być inny mnie mało ciuchów było
I perfumów... No i tak było pokazane jakby on się załamał , kiedy jego partner zakazał mu romansu...Wątek psychologiczny za mało zaznaczony... Teraz czekam na Twoją opinię na temat Coco i Strawiński
Stary 2015-07-27, 13:02   #1135
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Snad wcurfaaa
Przylazłam z obchodu drogerii i marketów i w zadnym ale to zadnym nie maja Schaumy fioletowej, zła nowina taka, ze wycofali Dobra taka, ze jest Joanna fioletowy, który wziełam, mam nadzieje, ze równie dobry bedzie. Jak nie, to jeszcze wyczaiłam fioletowym szampon w Hebe, równiez Joanny, ale taki profesjonalny, fryzjesrki. Na razie nie brałam, bo ten zwykły 200 ml, a ten fryzjerski 500 ml, jakby mi nie podszedł, to szkoda tyle ml zmarnować
A poza tym paskudnie mnei buciory poobcierały (takei wyzsze sandały)

Na pocieszenie poczłąpałam do stoiska Organique i wyniuchałam cudowna serię spa Kawowa - jak powachałam, tak przepadłam obłędny zapach kawy, normalnie bym lizała reke własna
Musze przy okazji zanabyc i peeling i krem do ciała

A z i Eveline skusiłam się na odżywki nadajace kolor - jasna/biaława jest obłędna

Live long and prosper
🖖🏻

Edytowane przez Corii
Czas edycji: 2015-07-27 o 13:05
Stary 2015-07-27, 13:09   #1136
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Snad wcurfaaa
Przylazłam z obchodu drogerii i marketów i w zadnym ale to zadnym nie maja Schaumy fioletowej, zła nowina taka, ze wycofali Dobra taka, ze jest Joanna fioletowy, który wziełam, mam nadzieje, ze równie dobry bedzie. Jak nie, to jeszcze wyczaiłam fioletowym szampon w Hebe, równiez Joanny, ale taki profesjonalny, fryzjesrki. Na razie nie brałam, bo ten zwykły 200 ml, a ten fryzjerski 500 ml, jakby mi nie podszedł, to szkoda tyle ml zmarnować
A poza tym paskudnie mnei buciory poobcierały (takei wyzsze sandały)

Na pocieszenie poczłąpałam do stoiska Organique i wyniuchałam cudowna serię spa Kawowa - jak powachałam, tak przepadłam obłędny zapach kawy, normalnie bym lizała reke własna
Musze przy okazji zanabyc i peeling i krem do ciała
kurcze szukaj jej w hiper,marketach ,specjalnie sama patrzyłam czy u mnie w rossie jest, i nie ma , ale jak wycofali to muszą coś wprowadzić Joanna ta profesjonalna z pąpką nie jet fajna
isana ma chyba w swojej ofercie fioletowy szampon

Eveline???? Która to?

Edytowane przez neska951
Czas edycji: 2015-07-27 o 13:10
neska951 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-27, 13:26   #1137
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
kurcze szukaj jej w hiper,marketach ,specjalnie sama patrzyłam czy u mnie w rossie jest, i nie ma , ale jak wycofali to muszą coś wprowadzić Joanna ta profesjonalna z pąpką nie jet fajna
isana ma chyba w swojej ofercie fioletowy szampon

Eveline???? Która to?
Nie ma co szukać, dostałam info , ze wycofany ten szampon. Wyszły nowe serie i tej nei uwzglednili.Po prostu juz nie maja w ofercie szamponu dla siwych/vlond włosów

Ta http://sklep.eveline.eu/odzywka-nail...-french-p40886 w 3 kolorach jest.

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-07-27, 13:27   #1138
neska951
Zakorzenienie

Szkoda...
Matko do paznokci Zrozumiałam że do włosów
Stary 2015-07-27, 13:29   #1139
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Corii, tego szukasz?
http://allegro.pl/schauma-silber-ref...474650883.html
Stary 2015-07-27, 13:33   #1140
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
klask i:
Właśnie można poszukać w punktach z chemią niemiecką

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości