|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2911 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 47- nasz sezon!
Ja chyba dam fryzjerce i kosmetyczce wódkę w dzień ślubu, bo ciasta to teściowa do pracy chyba wcześniej zawozi
![]() Sama nie wiem. |
|
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
my ciast nie dajemy, tzn nie mamy w planach na drugi dzien do mojego domu rodzinnego przyjdzie najbliższa rodzina tj, rodzice Tż, moja siostra z rodzina, i rodzeństwo Tż
|
|
|
|
#2913 |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
ratujcie!
co kupić memu chłopu na 30stkę? chcę żeby miał pamiątkę, bo wyjazdy nie wchodzą w grę (urodziny ma 6 dni po ślubie, a kilka dni po nich wraca do Holandii). oglądam właśnie zegarki, chociaż ich nie nosi... |
|
|
|
#2914 |
|
Zakorzenienie
|
Proste, ze na FB pisz
zaraz Ci napisze na FB jej dane, żebyś szukać nie musiała . Ja sie z nią głownie przez FB kontaktowałam .Było 93 gosci, paczek mielismy chyba 44. Ale przewidziane było, ze jak np. jest ciocia i ma 3 córki w wieku około 18-20 lat (każda z córek z osoba towarzysząca) to dostawały 1-2 paczki łącznie. Kilka osób wyszło nam bez żadnej informacji, wiec nie dostali paczek. Zostało nam idealnie na koniec tyle paczek ile osób z obsługi, wiec im ciasta daliśmy. A w domu mielismy jeszcze puste tekturowe pudełka (zamówiłam jakies 80 :/ ), wiec z ciast, ktore zostały w brytfankach zrobiłyśmy z Mama kilka dodatkowych paczek i odwieźliśmy do tych, co wyszli bez info, do p. Teresy (od tańca ), tez P. Ali z KP daliśmy , no i księdzu. Ogólnie dzieki takiemu rozdawaniu udało sie i nic sie nie zmarnowało . dziękuje, dziękuje Annom juz od rana składałam życzenia (siostra ) i naszym forumowym Annom tez życzę co najlepsze ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#2915 |
|
Zakorzenienie
|
Ciasto dla zespołu? Nie pamiętam czy dostali. Wódkę to tak, ale ciasta? Skleroza jak nic.
|
|
|
|
#2916 |
|
Zakorzenienie
|
mój chce teraz na 31 ur. własnie zegarek, w zeszłym roku kupiłam mu torbę przez ramię o taką:
http://imged.pl/3336/ochnik-torba-me...18-2088336.jpg ale większą i czarną, i portfel dostał |
|
|
|
#2917 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciliśmy z biegania - TZ mnie namówił, myślałam że wyzionę ducha :/
Cytat:
No i u mnie z ciastem to daje sie tak ze jak para razem mieszka to daje sie jedną paczkę, a jak np sie rozjeżdżają w dwie strony to dwie paczki. Nawet wlasciciele sali weselnej dostali flachę i ciasta.[/QUOTE] U nas jedną na parę. Ale jeśli jest rodzina z dwójką dzieci a te dzieci przyszły z osobami towarzyszącymi to daje się każdej parze po paczce (nie tak jak Madzia pisała że u niej jest). Wy mówicie o rodzicach wtrącających. Moi są pozytywnie nastawieni i raczej na wszystko chętnie przytakują. Ale znów TŻ jest z osób, które jak nie zobaczą to nie chcą bo to tylko mój wymysł i nie ma potrzeby - tak było z pudełkiem na koperty, złościł się że znów coś wymyślam, do czasu aż zobaczył pudełko u naszych znajomych, i już my też musimy mieć. Fotobudka to samo. Pewnie gdybysmy byli na weselu z barmanem lub z klipem na podziekowania to też by chciał. A tak to taki sceptyczny i się nie zgadza... |
|
|
|
|
#2918 |
|
Zakorzenienie
|
ja się właśnie zastanawiam nad pudełkiem na koperty... sama nie wiem
|
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie mnie oświeciło... dziś 26 - tzn 2 miesiące do ślubu
|
|
|
|
#2920 |
|
... choć nie Westwood
|
U mnie mniej niz dwa tygodnie... wrecz w to nie wierzę
nie dociera do mnie, ze to JUZ ![]() Nie ma dzis u nas ciepłej wody Pytalam tza przed, jak woda, a on: "szybko wytrzezwiejesz"
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hihihihi ![]() nooo oTwoj już niedługo!! Madzia dziekuje za namiary ! ![]() co do prezentów to mojemu podarowałąm: perfumy, torbe na laptopa sluzbowego, opakowanie na okulary, dres , poszetke, forme do tarty ![]() ![]() ![]() ![]() teraz mysle ze kolejny to bedzie zegarek zapewne na swieta ![]() choc roznie moze byc z domem wiec moze jednak dopiero na urodziny ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- ooo jeski jeskiiiii
|
|
#2922 |
|
... choć nie Westwood
|
Haha, nie, ogłoszenie ze spółdzielni wisi, więc nic mi się nie wydaje
![]() Najgorsze, ze nie mam bizu
|
|
#2923 | |
|
Zakorzenienie
|
ma któraś lampki na choinke białe kulki i pozyczy na moj slub?!
![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
![]() a po jubilerach sie przeszłaś? jakas koncepcję masz?
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki właśnie przygotowałam dwa projekty na stół alkoholowy. Co sądzicie o nich? który lepszy? i czy w ogóle się nadaje coś takiego. Prosze o rady. Trochę się zasugerowałam projektem od Martusi
|
|
|
|
#2925 |
|
Zakorzenienie
|
mi pierwsze
rozwazałabym Martini z dużej... jakos mi to nie bardzo pasuje... Martini to rodzaj wermutu... to jak Jack daniels jest whiskey a Balantines whisky... ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- a i opis co młodzi oferuja nie jest wysrodkowany.,... to mi mocno przeszkadza...
|
#2926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmienię na wermut |
|
|
|
|
#2927 |
|
Zakorzenienie
|
ale ogolnie bardzo pieknie
![]() to bedzie w formie menu takie składane na pół czy to 2 strony ramki ikea? czy jak? na stołach czy przy barze?
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
Pati dziewczyny wcześniej pytały o te zabawy, chyba nie odpisalas. Jakie są to te ulubione zabawy Twojego tż?
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy raz w życiu robię coś takiego więc wiem, że nie jest idealnie ale lepiej nie potrafię
|
|
|
|
|
#2930 |
|
Zakorzenienie
|
Pati jeszcze propozycji bym nie konczyla kropką, ale na zdrowie zakonczylabym wykrzyknikiem...
|
#2931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. test zgodności 2. taniec jakiś 3. Gorące krzesła Na środku sali ustawia się rząd krzeseł (np. 12: po 6 odwróconych do siebie tyłem, w 2 rzędach). Do zabawy zaprasza się od kilku do kilkunastu osób. Za każdym razem jest o jedno krzesło mniej niż uczestników zabawy. Odpada osoba, która nie zdąży zająć wolnego miejsca. wersja: uczestnicy mogą usiąść na krześle tylko wtedy gdy znajdą wymagany przedmiot. Wodzirej wymienia kolejne przedmioty, które należy przynieść przed zajęciem wolnego miejsca. Przedmioty zależą od fantazji prowadzącego zabawę weselną, mogą to być np.: krawaty, widelce, butelki po piwie i inne. Cytat:
Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2015-07-26 o 20:34 |
||
|
|
|
#2932 |
|
Zakorzenienie
|
Te dwie to będziemy mieć na pewno
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy mieć trzecią jakąś niespodziankę od DJ coś związane z tańcem ale nie chciał zdradzić co
|
|
|
|
#2934 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Byłam, chodzilam, ale doszłam do wniosku, że szkoda mi dać 5 czy 6 stów za złote kolczyki i chyba pójdę w sztuczną biżuterię, bo i tak na co dzien nie chodzę w kolczykach... chcę coś prostego. chyba.
|
|
|
#2935 |
|
Zakorzenienie
|
Pati, fajnie to wygląda
Mi się humor zepsuł. Moja suczka zginęła. Grzmiało wczoraj i jak mama wjeżdżała samochodem na podwórko to jej wyskoczyła na drogę i uciekła... Kiedyś tak już zrobiła, ale wtedy Tato pojechał jej poszukać i znalazł. Dzisiaj zrobił to samo i jej nie ma
|
|
|
|
#2936 |
|
Zakorzenienie
|
jak pisalam wczesniej: ta pierwsza
ta pozakrecana mi sie z jasiniami nie wiem czemu od zawsze koajarzy
|
#2937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przez ten ślub jestem mega rozkojarzona więc do mnie trzeba pisać chyba drukowanymi literami bym zrozumiała ![]() jeszcze raz dzięki za cenne rady |
|
|
|
|
#2938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no szkoda szkoda... tylko sztuczna to tez szybko trzeba szukac.. bo zamawiac z allegro to juz też ostatni dzwonek... cos delikatnego przy uchu,... a na reke cos?
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój piesek zginął nam 10 miesięcy temu i nadal czuje wielka pustkę mam nadzieje, ze Twoja się znajdzie! ![]() My wróciliśmy. Tort przepyszny!! Także jesteśmy już zdecydowani. Jeśli chodzi o samo spotkanie z rodzicami to wielki szok! Rodzice TŻ nabrali wody w usta i wesele to był temat tabu. Siostra ze szwagrem naprowadzali na temat - bez odzewu. Mój tata coś próbował - bez odzewu. Mam wrażenie, że oni tylko tak do nas mówią ale przy moich rodzicach się boją bo wiedzą, że nie będzie aprobaty z ich strony. Całe spotkanie się denerwowalam. Aż mnie żołądek boli. W ogóle TZ mnie dzisiaj wpienił przez wyjściem z domu. Jak zajechalismy po teściów to ja weszłam na górę, on został pod klatka zapalić i aż się popłakałam z nerwów. Nie spodziewałam się takiej reakcji teściowej ale podeszła i mnie przytulila. W szoku byłam. Ogólnie chyba za nerwowo do tego wszystkie podchodzę. Jak tak dalej pójdzie to osiwieje do tego ślubu Zaczyna mnie to wszystko przerastac... boje się o to jak pogodze prace ze studiami, że może źle zrobiłam wyrywajac się tak do przodu. Do tego jeszcze te przygotowania do ślubu. Przesuwające się sprawy z mieszkaniem. Totalnie zaczyna mnie to wszystko przytlaczac.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.

chyba ze moge do niej na FB pisac, jak myslisz?
dziękuje, dziękuje
) i naszym forumowym Annom tez życzę co najlepsze