urwany film, strach przed ciaza - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-07-26, 16:26   #1
Coco Chanel6
Raczkowanie

urwany film, strach przed ciaza

w sobote bylam na spotkaniu ze znajomymi, bylo nas 5 w tym jeden chlopak, pilismy alkohol, w plenerze, jednak po jakims czasie urwal mi sie film, i nic pamietam, tylko jakies urywki jak wracalam, do domu. gdy pytalam tego kolege, czy towarzystwo sie jakos wykruszylo, stwierdzil, ze caly czas bylismy wszyscy razem. boje sie, ze uprawialam z nim seks, nic nie pamietam, bym to robila, jednak ciagle o tym mysle, on nie jest taki, aby mogl mnie wykorzystac, poza tym musielibysmy gdzies isc we dwoje specjalnie, zeby to zrobic, bo tak jak pisalam, bylismy w grupce. mam jakies stluczenia, na majtkach po zewnetrznej stronie mam biale plamy, boje sie, ze to moze byc sperma, to byl moj przedostatni dzien okresu, poza tym jestem dziewica, i nawet wlozenie tamponu wywowywalo duzy bol, czuje bol i pieczenie w pochwie, nie wiem co robic, tym bardziej, ze nigdy nie bylam u ginekologa, nie wiem czy spytac go czy cos zaszlo, jestem straszna panikara jesli, chodzi o zajscie o ciaze, panicznie sie tego boje, nie mialam nigdy chlopaka, nawet balabym sie z nim wspolzyc :/

Edytowane przez Coco Chanel6
Czas edycji: 2015-07-26 o 16:28
Coco Chanel6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-26, 18:48   #2
201803290936
Konto usunięte

Dot.: urwany film, strach przed ciaza

Cytat:
Napisane przez Coco Chanel6 Pokaż wiadomość
w sobote bylam na spotkaniu ze znajomymi, bylo nas 5 w tym jeden chlopak, pilismy alkohol, w plenerze, jednak po jakims czasie urwal mi sie film, i nic pamietam, tylko jakies urywki jak wracalam, do domu. gdy pytalam tego kolege, czy towarzystwo sie jakos wykruszylo, stwierdzil, ze caly czas bylismy wszyscy razem. boje sie, ze uprawialam z nim seks, nic nie pamietam, bym to robila, jednak ciagle o tym mysle, on nie jest taki, aby mogl mnie wykorzystac, poza tym musielibysmy gdzies isc we dwoje specjalnie, zeby to zrobic, bo tak jak pisalam, bylismy w grupce. mam jakies stluczenia, na majtkach po zewnetrznej stronie mam biale plamy, boje sie, ze to moze byc sperma, to byl moj przedostatni dzien okresu, poza tym jestem dziewica, i nawet wlozenie tamponu wywowywalo duzy bol, czuje bol i pieczenie w pochwie, nie wiem co robic, tym bardziej, ze nigdy nie bylam u ginekologa, nie wiem czy spytac go czy cos zaszlo, jestem straszna panikara jesli, chodzi o zajscie o ciaze, panicznie sie tego boje, nie mialam nigdy chlopaka, nawet balabym sie z nim wspolzyc :/
Z kim piłaś ten alkohol? Jeżeli to znajome osoby, to czemu nie zadzwonisz do jednej z nich i nie dowiesz się co się dokładnie działo.

Te białe plamy pachnie jak sperma? Sperma ma charakterystyczny zapach, trudno go pomylić z innym (jeżeli nie wiesz jak, poproś kogoś zaufanego, bardziej doświadczonego w temacie). Gdzie dokładnie masz te stłuczenia?

Nie wiem co zamierzasz z tym zrobić, ale jeżeli podejrzewasz, że mogłaś zostać zgwałcona, to powinnaś zastanowić się nad poszukaniem pomocy / zgłoszeniem tej sprawy. http://www.niebieskalinia.pl/pomoc/gdzie-szukac-pomocy.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2015-07-26 o 18:50
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-26, 19:29   #3
Coco Chanel6
Raczkowanie

Mam rozdrapany lokiec i siniak na kolanie. Nie wiem, wydaje mi sie, ze te plamy nie maja zapachu. Sama nie wiem co robic. Ale raczej nie zostalam przez niego zgwalcona.
Stary 2015-07-26, 20:03   #4
Devon_rose
Zakorzenienie

Jak czujesz ból i pieczenie pochwy to idź do ginekologa. To może być infekcja albo otarcie po stosunku.

Zwierzak to nie rzecz, nie kupuj go na prezent !
Devon_rose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-26, 20:08   #5
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Mam rozdrapany lokiec i siniak na kolanie. Nie wiem, wydaje mi sie, ze te plamy nie maja zapachu. Sama nie wiem co robic. Ale raczej nie zostalam przez niego zgwalcona.
No to nie są rany powstałe w czasie gwałtu, tylko pewnie zaliczyłaś jakiś upadek po pijanemu. I czemu najpierw nie pogadałaś z kimś znajomym, kto był na imprezie? (pogadałaś?) Przecież to lepsze źródło, niż forum.
Stary 2015-07-26, 20:15   #6
201609102148
Konto usunięte

Jak się bardzo boisz ciąży i nie ufasz temu, co mówią znajomi, to kup ellaone.
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-26, 20:51   #7
Coco Chanel6
Raczkowanie

Wlasnie napisalam do jednej z kolezanek, czy bylismy caly czas razem i czekam na odpowiedz. Czy powinnam napisac do tego chlopaka i wprost zapytac czy do czegos doszlo?
Stary 2015-07-26, 20:54   #8
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Wlasnie napisalam do jednej z kolezanek, czy bylismy caly czas razem i czekam na odpowiedz. Czy powinnam napisac do tego chlopaka i wprost zapytac czy do czegos doszlo?
Zadzwoń do tej koleżanki, zamiast pisać. Jeżeli będzie się mieszała w zeznaniach, to próbuj rozmawiać z innymi osobami.
Stary 2015-07-26, 21:02   #9
vouvray
Zadomowienie

Autorko, od dziwnej strony się za to zabierasz.
Zadzwoń do tych ludzi kolejno i poproś o relację z wieczoru, bo przesadziłaś z alkoholem i nic nie pamiętasz, a masz dziwne urazy i chcesz wiedzieć, czy nie odwaliłaś czegoś. Prosto z mostu zapytaj, czy ktoś do was dołączył, czy Ty wyszłaś z kimś, czy koleżanka nie zauważyła czegoś niepokojącego itp.
vouvray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-26, 21:34   #10
Coco Chanel6
Raczkowanie

Jedna z kolezanek, powiedziala, ze bylismy razem, albo chociaz w poblizu.
Stary 2015-07-26, 22:07   #11
Coco Chanel6
Raczkowanie

Kolezanka powiedziala, ze nie oddalam sie nigdzie z tym chlopakiem, ewentualnie poszlismy razem do sklepu, i stalismy niedaleko fontanny, ktora byla w poblizu lawek gdzie razem siedziala reszta. A upadlam podobno i pewnie stad te siniaki
Stary 2015-07-26, 22:23   #12
201609102148
Konto usunięte

Cytat:
Kolezanka powiedziala, ze nie oddalam sie nigdzie z tym chlopakiem, ewentualnie poszlismy razem do sklepu, i stalismy niedaleko fontanny, ktora byla w poblizu lawek gdzie razem siedziala reszta. A upadlam podobno i pewnie stad te siniaki

Czyli chyba nie masz się czym martwic
201609102148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-26, 22:55   #13
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Brzmi OK. Po prostu na przyszłość już wiesz, że nie możesz tyle pić. Żeby potem nie mieć obaw, że ktoś Cię wykorzystał.
Stary 2015-07-26, 23:00   #14
201605300922
Konto usunięte

Wygląda to raczej dobrze, miałaś sporo szczęścia, że nic Ci się prawdopodobnie nie stało. A do ginekologa idź, skoro odczuwasz takie dolegliwości i możesz wspomnieć, że na imprezie urwał Ci się film (nie wdając się w szczegóły, czy wypiłaś za dużo czy ktoś Ci czegoś dosypał) a byłaś/jesteś dziewicą i chciałaś się upewnić, czy wszystko jest okej. Nie potrzebujesz skierowania do ginekologa. Btw, w Twoim wieku już chociaż jedną wizytę powinno się mieć za sobą
201605300922 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 07:38   #15
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nadis Pokaż wiadomość
Wygląda to raczej dobrze, miałaś sporo szczęścia, że nic Ci się prawdopodobnie nie stało. A do ginekologa idź, skoro odczuwasz takie dolegliwości i możesz wspomnieć, że na imprezie urwał Ci się film (nie wdając się w szczegóły, czy wypiłaś za dużo czy ktoś Ci czegoś dosypał) a byłaś/jesteś dziewicą i chciałaś się upewnić, czy wszystko jest okej. Nie potrzebujesz skierowania do ginekologa. Btw, w Twoim wieku już chociaż jedną wizytę powinno się mieć za sobą
A to swoją drogą.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości