|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 33 i 1/3 ;)
Czesc dzieuszki jestem tu nowa ale ja z kolei mam problem jesli chodzi ostaniki z tym ze mam dużą miskę d a pod biustem 70 czasami mniej czasami wiecej zalezy od firmy a z dobraniem stroju to wogle masakra.Bo duży biust i mała pupka
jak stanik jest dobry to majty jak żagiel
|
|
|
|
#1172 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
to polska firma, założona w 90 latach przez jednego z najbogatszych pPolaków obecnie, Jędrzeja Wittchena.W związku z tym chyba najbardziej poprawną wymową byłoby po polsku ![]() kiedyś oglądałam taki program z nim, o początkach firmy, ale za nic nie jestem w stanie sobie przypomnieć jak wymawiał własne nazwisko, ani skąd się wzięło |
|
|
|
|
#1173 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o staniki to naszym guru cyckowym jest rzabbka, więc cię pewno uświadomi. A z majatami to w czym problem? Przecież to nie garnitur majty dobierasz oddzielnie, nawet przy strojach kąpielowych coraz częściej jest tak że można górę kupić oddzielnie a dół oddzielnie. |
|
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Majeczka
Milgryf tak jak sie pisze to polska firma i nazwisko założyciela
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie zmierzylam mamy buty (takie wysokie) zeby zobaczyc czy mi lydki zeszczuplały(wiem, ze mozna centymetrem
ale chcialam zobaczyc, czy zeszczuplaly na tyle, zeby wchodzic w wysokie buty, bo nigdy nie wchodzily), no i okazalo się, że owszem -wchodzą ![]() ponadto... mialam w krytycznym momencie 38, a mam 35,5 ![]() tak samo udo-lewe 51, prawe 52,5...(ale mierzone po srodku, zeby nie bylo ze taka szczupla jestem chociaz i w tym miejscu bylo 53 ). ale zawsze mierzylam jedna noge, wydawalo mi sie ze druga jest taka sama, a tu zonk czesc majeczko ![]() duze piersi i mala pupa, nie no faktycznie powod do narzekań
|
|
|
|
#1176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
navi każsdy ma jedna nogę grubszą a drugą chudszą
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#1178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale na pewno wymawia sie tak jak sie pisze taaa taki wloski jak i gino rossi.. a americanos amerykanski ![]() edit: pingus no ja wiem, tak samo jak palce u rak u prawej reki mam grubsze niz u lewej, ale mimo wszystko jakos mnie to zszokowalo i musialam sie podzielić
|
|
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.figleaves.com/uk/product....-p485956-front
nie mogę wchodzić na strony z bielizną to wszystko Wasza wina
|
|
|
#1180 |
|
Rzabbocop
|
Navi u mnie też jest około 1 cm różnicy
![]() Dostałam paczke tylko miseczka ciut za mała ![]() ale za miesiac będzie dobra Majeczko a z czym masz problem? podobno trumph ma rozmiarówke strojów taką, że rozmiar stroju masz konfekcyjny np 36, 38 a miseczkę do tego B/C/D itp. to jeśli chodzi o stroje jednocześciowe bo w dwu to najlepiej dobierać osobno dół osobno górę |
|
|
|
#1181 |
|
sophisticated
|
Milgryfku co do twojego pytania o firmowe sklepy w mojej metropolii to wytrzeszczyłam gały je widząc
u mnie jest mnóstwo szmateksów przede wszystkim, nawet outlety padają ![]() a tak poważnie to raczej taka młodzieżówka, americanos, gdzieś chyba top secret, reserved, wszystko zlakalizowane w centrum samym coś jeszcze chyba było ale nie pamiętam , jak doczłapię do miasta to ci doniosę ![]() a ty skąd jesteś?
|
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sliczny komplecik swoja drogą
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Rzabba gratulacje
|
|
|
#1184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Rzabbocop
|
Pinguś komplecik śliczny
mnie kusi jeszcze to: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...MEWA:IT&ih=009 Navi tego jeszcze dla Ciebie szukałam ale znaleźc nie mogłam http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...723&a=64535637 http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...723&a=64536332
Świdrokrętnie na zegwniku wężały, Peliczaple stały smutcholijne I zbłąkinie rykoświstąkały. Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-09-07 o 15:02 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, naogladalam sie biustonoszy i domow az oczoplasow dostalam a w glowie mam kompletny metlik. Tak ze jutro rano lece najpierw poprzymierzac biustonosze a pozniej znow apartmenty - moze cos w koncu kupie ![]() Pingwinku - domy rzeczywiscie drogawe tym bardziej ze one jeszcze chyba potrzebuja jakiegos wykoncenia w srodku - tak a i pochwal sie jaki project wybralas Navi albo ktoras spryciula przyslijcie mi linki do nowych mieszkan albo osiedli z Warszawy - oczywiscie jak wam wpadnie cos w rece ![]() Iwonko - piekna ta sukienka - kupoj, do kozaczkow i golfika wymarzona, bedziesz wygladala ze ....................... No chyba bede pomalutku przy tym |
|
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
kobietki wypada już wyjść w rajstopach tak ok 40den?
w sensie takich grubszych dodam że u mnie szaro buro, zimno i leje idę z ktośkiem wieczorem na wieczór kabaretowy i chętnie bym założyła jakąś kieckę- jak się w coś wcisnę
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
Lide to są projekty na zamówienie niepowttarzalne
a ja narazie nic nie wybieram tylko tak sobie oglądam załamuje mnie to co mam w tej chwili na głowie teraz siedzę z waxem - jak on nie pomoże to nie wiem czy sie nie poddam Rzabba booooooooooooski ale ja na długo zakończyłam zakupy stanikowe - no chyba, zwe znajdę coś w normalnej cenie a tak z innej beczki jeśli nie uzywałyście jeszcze Magicznej gąbeczki Jana niezbędnego to polecam - jest cudna, takich czystych fud jeszcze nie miałam
|
|
|
#1189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
grzebienia nie mogłam włożyć, mam siano na głowie ![]() edit:właśnie wyszuszyłam nie jest tragicznie, ale miałam nadzieję że będzie lepiej
|
|
|
#1190 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze siedze
![]() Oreganka ludzie chodzą w puchówkach moim zdaneim wszystko wypada dla mnie liczy sie temp za oknem a nie to jaki jest miesiąc jak w styczniu bedzie 20 stopni to pzrecież w czapce i kozakach nie wyjdziesz
|
|
|
#1191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale chyba i tak kiecki odpowiedniej nie mam
|
|
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=4840
czy tu są silikony bo ja nie widzę
|
|
|
#1193 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() sluchalam pogody, aura was nie rozpieszcza ![]() a u mnie 20 st i slonce dzis edit: pingus, wydaje mi sie ze sa wszystkie te szampony je mają... chyba ![]() jaki staaaanik wooooow edit 2: ehh no tak.. deszczyk od was idzie do nas, jutro ma juz padać ![]() jutro znowu slub.. nie wiem w co sie ubrać
|
|||
|
|
|
#1194 |
|
Rzabbocop
|
Pinguś ja też na razie nie chcę szaleć z zakupami.
Mam 3 pasujące staniki w tym jeden do karmienia, ten czarny będzie dobry za jakieś 2-3 kg i wtedy pewnie jeszcze jeden będzie na mnie pasował. Na początku października będę w Londynie to może wtedy kupię jeszcze ze 2 a jak nie to ta babeczka ma przyzwoite ceny ok 10-13Ł |
|
|
|
#1195 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam na gmaila, przysięgam! Tobie i Rzabbie razem.
Edit: sprawdź, może w spamie wylądował, kiedys mi sie cos takiego zdarzyło. jak nie ma to wyslę jeszcze raz. Cytat:
![]() Cytat:
Ale nie wiem, czy bym umiała w takim mieszkać. Cytat:
Cytat:
wpadnie wieczorkiem i powie na pewno.
|
|
#1196 |
|
Rzabbocop
|
Ann chciałam Ci odpisać że z karmieniem to miałam jedynie taki problem, ze jedna i druga przez pierwsze doby ssały praktycznie non stop i miałam obolałe brodawki, tak jakby potłuczone
i przy Helenie jednego bąbla ![]() nie było ran, naderwanych brodawek, bolało pierwsze kilka dni max 2 tyg. Nie miałam zapaleń, zastojów, nawał tylko z Heleną ale niewielki. Jak byłam na którejś wizycie u położnej to dawała mi ulotkę na temat problemów z karmieniem i zdziwiłam się, bo jakie problemy z karmieniem mogę mieć? u mnie w rodzinie, zadnych nie było a ona powiedziała, ze mam tak trzymać że niektóre kobiety im więcej wiedzą na ten temat, tym więcej problemów sobie wynajdują a murzynki nie wiedzą nic na ten temat i po prostu karmią no coś w tym jest |
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
siedzę z waxem już 2h bo nie mam czasu zmyć
mam nadzieję, że mi włosy nie wypadną a co myślicie o odżywce żółtka oliwa cytryna ja mam sporo żółtek ![]() Rzabba ja sprawdzałam ceny freyi na allegro, ale się nie oplaca drozej niz w sklepie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1198 |
|
Zakorzenienie
|
Pingus, wywaxowałaś się ? Bom realcji ciekawa.
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W końcu jakiego waxa kupiłaś? Polskiego czy zagranicznego? Do jasnych włosów czy do ciemnych, czy neutralnego? Ja kupiłam do ciemnych ( własne mam ciemne) ale teraz na łbie trzy kolory, a najwięcej blondu. Ciekawe jakie wyjda po waxie do ciemnych? ![]() Jajca z oliwa i cytrynka na pewno nie zaszkodza. Witaminki w żółteczkach na włsoki dobre.
|
|
#1200 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze sie waxuje
zaraz idę zmyć i zdam relację ja mam ten zagraniczny do blond
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

jak stanik jest dobry to majty jak żagiel

to polska firma, założona w 90 latach przez jednego z najbogatszych pPolaków obecnie, Jędrzeja Wittchena.

ale chcialam zobaczyc, czy zeszczuplaly na tyle, zeby wchodzic w wysokie buty, bo nigdy nie wchodzily), no i okazalo się, że owszem -wchodzą 
chociaz i w tym miejscu bylo 53

, jak doczłapię do miasta to ci doniosę 

, naogladalam sie biustonoszy i domow az oczoplasow dostalam a w glowie mam kompletny metlik. Tak ze jutro rano lece najpierw poprzymierzac biustonosze a pozniej znow apartmenty
a i pochwal sie jaki project wybralas
przy tym