|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Prezent dla koleżanki na okrągłe urodziny
Witam serdecznie wizażanki! Mam problem... Otoz za jakiś czas moja znajoma kończy 25 lat. Cchcialbym kupic jej prezent tyle że... w ogóle nie wiem jaki
Co byłoby dobre dla dziewczyny ktora lubi koty i interesuje sie fantasy?? Proszę, pomóżcie mi...
|
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Prezent dla koleżanki na okrągłe urodziny
Może kup jej jakąś fajną koszulkę, ten prezent zawsze się sprawdza, zwłaszcza gdy znajdziesz jakiś fajny wzór \
Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2015-07-24 o 10:00 Powód: link |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym poszła w klasykę - postawiłabym na biżuterię
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
ja generalnie tez mam taki problem, ale znalazłam fajny konkurs i chyba skorzystam bo lubie eZebra, a tak to od razu bym coś kupiła dla koleżanki
Life isn't about finding yourself, life is about creating yourself! Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2015-08-04 o 17:16 Powód: link |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
A może jakaś książka? R.R. George Martin ma jeszcze kilka fajnych pozycji, oprócz "Gry o tron", np. "Wieża Asów".
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Biżuteria, fajna bluzka, kosmetyki, perfumy, książka, albo po prostu coś na ozdobę, żeby postawiła sobie w pokoju. Najlepiej byłoby delikatnie ją podpytać np. jaką biżuterię czy kosmetyki lubi, jaki jest jej ulubiony zapach.
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Też myślę, że to dobry pomysł., jakieś ładne kolczyki czy naszyjnik. |
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chyba bizuteria nie za bardzo pasuje jak nie jestesmy przyjaciółmi. Chyba wiem co może się jej spodobać... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
może znajdziesz jakąś superancką srebrną biżuterię. Nie trzeba być przyjaciółkami, żeby kupować tego typu rzeczy. Na pewno i Tobie, i jej byłoby miło, gdyby nosiła coś, co przypominałoby Waszą znajomość. Mogą to być kolczyki lub jakiś wisior, coś skromnego, ale mającego swój urok. Polecam serdecznie, bo jeszcze się nie zawiodłam na tym sklepie.
Edytowane przez kisielova Czas edycji: 2015-08-04 o 17:17 Powód: reklama |
|
|
|
|
#9 |
|
BAN stały
|
Biżuteria, książka - albo karta upominkowa do empiku, wtedy wybierze sobie co chce przeczytać
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym poszła w handmade - jakaś piękna, oryginalna chusta, bransoletka, kolczyki...
a jeśli koty i fantasy, to może coś spersonalizowanego, np. dziergany kot, szal w kształcie kota, lub może książka?
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
moze jakis karnet do spa ? pojdziecie we dwie
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy ja wygladam na kobietę? :P |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Ja dla swojej wybrałam biżuterię lub jakiś kosmetyk.
Sprawdź teraz oferty sklepów, bo jest sporo zniżek. Może to nie jest idealny pomysł - ale fajne są produkty do kąpieli w Sephorze. Zobacz co jest w sklepie i online masz zniżkę https://realde.al/Sephora. |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
proponuję perfumy lub biżuterię
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki za te pomocne odpowiedzi, ale koleżanka niestety nie przyjedzie do mnie... (mieszkamy w różnych miastach).
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
http://www.jubilea.pl/dane/middle/f0...0ad5737850.jpg Skoro lubi koty, to może taki srebrny wisior z jubilea.pl? Niby nic takiego, ale myślę, że mógłby to być świetny dodatek do jakiegoś większego prezentu. Spodobałby się jej
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
najlepszy będzie prezent nie tylko na zasadzie "byłam w sklepie i kupiłam", ale taki od serca, gdzie widać też trochę Twoją inwencję
. Może do zakupionego prezentu dodaj jakąś wielką, fajną zrobioną przez Ciebie kartę z życzeniami? Ja dostałam taką kartkę w formie kolażu na 23. urodziny - były w niej wypisane życzenia od serca od bliskiej koleżanki. |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
a może z biżuterii kolczyki srebne z kotkami
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Jak już pisałem, znajomej nie będzie, urodziny ma lada chwila (bo pojutrze) no i wogole sie dowiedzialem tydzien temu że ma chłopaka...
![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

Co byłoby dobre dla dziewczyny ktora lubi koty i interesuje sie fantasy?? Proszę, pomóżcie mi...