Golizna, artykuły i poziom na Wizażu. - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-07-27, 18:35   #391
201607110949
Konto usunięte

Dot.: Golizna na Wizażu

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Chyba nie znam żadnej małej, bezpłatnej inicjatywy, która by była w stanie się utrzymać mając rosnącą popularność.

A ja wciąż mam nadzieję, ale jestem świadoma że wiele zmian będzie potrzebowało czasu. I przez "czas" rozumiem okres dłuższy niż kilka godzin, czy dni.
Czy ja wiem... wymienić niekompetentne "redaktorki" chyba nietrudno. Zatrudnić kogoś ogarniętego, nawet jeśli tematy miałyby z grubsza pozostać bez zmian, i byłoby o niebo lepiej. Nie srać kupami gdzie popadnie, dokształcić się zanim się bzdury o autyzmie napisze, zamiast wklejać filmy sprzed lat - wziąć porządną stylistkę paznokci, która jest na czasie z trendami. Na początek aż tak dużo nie trzeba, o wszystkim można pisać mądrze, ciekawie i z pasją.

BTW teksty artykułów pasowałoby chyba wyjustować, bez tego wyglądają strasznie niechlujnie. Ale może się nie znam.

Edytowane przez 201607110949
Czas edycji: 2015-07-27 o 18:39
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 18:40   #392
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość
Dorzucilabym jeszcze wizazową Szafę - która umiera śmiercią naturalną albo już umarła. Szkoda.
Szafa była ok, do póki można było ją subskrybować jak klasyczne wątki. Bywały ciekawe dyskusje tam.

Cytat:
Napisane przez Hadassah Pokaż wiadomość
Myślę, że zapomniano, że Wizaż to przede wszystkim forum, które dla zarządu jest kulą u nogi, bo nie przynosi zysków, i z tego powodu głowili się jak tak ogromną liczbę odwiedzić przemienić w pieniądze - milionom użytkowniczek próbowano w zamian wcisnąć nasyconą reklamami główną, bo tam się 'dowiedzą' wszystkiego, a forum zostawili jako taki dodatek. Teraz wizaż to portal + jakieś forum, a nie przede wszystkim forum. Też mnie to odstrasza, bo Wizaż był czymś innym niż onety i papiloty, a teraz próbuje się do nich za wszelką cenę upodobnić.
A ja tam odnoszę jednak wrażenie, że jest forum a do niego jak kula u nogi jakaś tam główna strona
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 18:41   #393
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość
(...)
Mam jednak nadzieję, że uwagi zostaną uwzględnione. Mnie razi seksualizacja kobiet i sprowadzanie ich roli tylko do roli opakowania jakim jest ciało.
Mnie również. Jeszcze pół biedy jak to czyta kobieta ok. 30-tki lub więcej, której już byle co w głowie nie namiesza. Ale jeżeli odbiorczyniami są nastolatki i młode kobiety, to potem co się dziwić, że całą swoją wartość chcą opierać o wygląd i faceta plus nawet kupa musi być seksu, a miesiączka max jednodniowa coby się misio nie zniechęcił. Jak obserwuję, to dziewczynki do pewnego wieku wcale nie marzą o zostaniu obiektem seksualnym i nie są wyzywające. Ale potem, atakowane tym wszystkim, zaczynają myśleć, że taka jest ich rola, ich miejsce. Plus oczywiście i chłopcy wyciągają pewne wnioski. To się nie dzieje samo z siebie "bo hormony", tylko no właśnie - skąd idzie ten przykład.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 18:43   #394
kaja1981
Rozeznanie

no właśnie - jeszcze szafa... ja bardzo lubiłam zaglądać na szafę, co tam dziewczyny wrzucają,a ostatnio zaglądam raz na kilka dni i nic się nie dzieje, a pamiętam, jak jeszcze całkiem niedawno to się takie zacięte dyskusje tam toczyły...
już bym chyba wolała, żeby powrócił stary Wizaż, bo jak znowu zaczną coś ulepszać...
kaja1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 18:43   #395
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Czy ja wiem... wymienić niekompetentne "redaktorki" chyba nietrudno.
Nie znam struktur, ale nie zwalałabym całej odpowiedzialności na dziewczyny piszące artykuły - duże korporacje mają to do siebie, że często takiego "dużo i po łebkach" od swoich pracowników wymagają. Zobaczymy co będzie po burzy jaką wywołał ten wątek, czy się ktoś zastanowi i zechce coś zmienić, czy też nie. Na dwoje babka wróżyła.
Stary 2015-07-27, 18:46   #396
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Nie znam struktur, ale nie zwalałabym całej odpowiedzialności na dziewczyny piszące artykuły - duże korporacje mają to do siebie, że często takiego "dużo i po łebkach" od swoich pracowników wymagają. Zobaczymy co będzie po burzy jaką wywołał ten wątek, czy się ktoś zastanowi i zechce coś zmienić, czy też nie. Na dwoje babka wróżyła.
Oczywiście, że całej odpowiedzialności nie zwalam. Ale niestety, to one piszą te cuda. Uwaga, cytuję cały akapit - złota rada:

Kupowanie na zapas

Jeśli jesteś osobą kupującą produkty na zapas, znajdź dla nich odpowiednie miejsce. W razie zużycia jakiegoś kosmetyku, będziesz wiedziała gdzie leży kolejne opakowanie.

No kurde. Bez jaj, jak można coś takiego wyprodukować? Kto to w ogóle przepuszcza do publikacji?
Stary 2015-07-27, 18:52   #397
elvegirl
po drugiej stronie szafy

No nic, poczekamy, zobaczymy.
Stary 2015-07-27, 18:58   #398
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kaja1981 Pokaż wiadomość
no właśnie - jeszcze szafa... ja bardzo lubiłam zaglądać na szafę, co tam dziewczyny wrzucają,a ostatnio zaglądam raz na kilka dni i nic się nie dzieje, a pamiętam, jak jeszcze całkiem niedawno to się takie zacięte dyskusje tam toczyły...
już bym chyba wolała, żeby powrócił stary Wizaż, bo jak znowu zaczną coś ulepszać...
W ogóle po tych zmianach to ja nawet nie wiem gdzie szafa się podziała. Pewnie jest gdzieś na swoim miejscu ale kiedyś w prawej kolumnie zawsze byłą jakaś propozycja, w którą się klikało i komentowało. Teraz już nie komentuję bo szafy nie widziałam na oczy od dawna.

Cytat:
Naprawdę sądzisz, że była jakaś większa burza? Bo ja się boję, że to kolejny wątek z serii: niech sobie pomarudzą a jak się nie podoba to droga wolna. : <

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-07-27 o 18:59
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 19:00   #399
kaja1981
Rozeznanie

Cytat:
Oczywiście, że całej odpowiedzialności nie zwalam. Ale niestety, to one piszą te cuda. Uwaga, cytuję cały akapit - złota rada:

Kupowanie na zapas

Jeśli jesteś osobą kupującą produkty na zapas, znajdź dla nich odpowiednie miejsce. W razie zużycia jakiegoś kosmetyku, będziesz wiedziała gdzie leży kolejne opakowanie.

No kurde. Bez jaj, jak można coś takiego wyprodukować? Kto to w ogóle przepuszcza do publikacji?
łooo, bez tej złotej rady to bym w życiu nie wpadła na to, żeby wiedzieć, gdzie mam kolejne opakowanie żelu pod prysznic

Elvegirl, rozumiem, że korpo, dużo i szybko, ale te artykuły mają pięć zdań na krzyż plus wielkie zdjęcia, bo są w formie galerii, to chyba można 5 porządnych zdań nawet na szybko sklecić?
tak w ogóle - czy tylko mi się zdaje, że jedynie lub głównie artykuły sponsorowane mają "normalną" formę i są nieco dłuższe?
kaja1981 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 19:02   #400
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Mnie również. Jeszcze pół biedy jak to czyta kobieta ok. 30-tki lub więcej, której już byle co w głowie nie namiesza. Ale jeżeli odbiorczyniami są nastolatki i młode kobiety, to potem co się dziwić, że całą swoją wartość chcą opierać o wygląd i faceta plus nawet kupa musi być seksu, a miesiączka max jednodniowa coby się misio nie zniechęcił. Jak obserwuję, to dziewczynki do pewnego wieku wcale nie marzą o zostaniu obiektem seksualnym i nie są wyzywające. Ale potem, atakowane tym wszystkim, zaczynają myśleć, że taka jest ich rola, ich miejsce. Plus oczywiście i chłopcy wyciągają pewne wnioski. To się nie dzieje samo z siebie "bo hormony", tylko no właśnie - skąd idzie ten przykład.
To mnie właśnie przeraża, tym bardziej, że młode osoby są jednak bardziej podatne na presję. Jak być sobą, kiedy wszystko wokół trąbi, że jak nie będziesz zionąć seksem to niewiele osiągniesz...
Stary 2015-07-27, 19:11   #401
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Naprawdę sądzisz, że była jakaś większa burza? Bo ja się boję, że to kolejny wątek z serii: niech sobie pomarudzą a jak się nie podoba to droga wolna. : <
Była, była. Tylko tak jak ze sprawami technicznymi - wiele z nich potrzebuje czasu, zatwierdzenia tych, którzy siedzą jeszcze wyżej, więc trzeba będzie na efekty poczekać.

Wątek jest merytoryczny jak rzadko Myślę że sporo da się z niego wyciągnąć, zarówno informacji co jest źle, jak i wskazówek jak to naprawić. Ale na pewno nie ma co oczekiwać, że już dziś znikną wszystkie dziwne i nieaktualne artykuły, a jutro pojawi się masa nowych, pięknie zredagowanych itd. No i nie ma co niestety oczekiwać, że wróci "stary" Wizaż - wystarczy spojrzeć po innych stronach internetowych - pewne zmiany są nieuniknione. Wizaż jest teraz częścią dużej korporacji i musi się w wielu kwestiach podporządkować. Miejmy nadzieję, że nie we wszystkich, bo wtedy po prostu umrze.

Szkoda że Redakcja (podobnie jak Techniczni) nie chce z Wizażankami dyskutować, ale z drugiej strony ciężko się dziwić, taką falę krytyki ze strony tak wielu osób ciężko przełknąć Nawet jeśli ta krytyka jest w pełni zasłużona.

---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Cytat:
Elvegirl, rozumiem, że korpo, dużo i szybko, ale te artykuły mają pięć zdań na krzyż plus wielkie zdjęcia, bo są w formie galerii, to chyba można 5 porządnych zdań nawet na szybko sklecić?
Można, dlatego dobrze że ten wątek powstał i wiele rzeczy zostało wprost wytkniętych. Zobaczymy co oni na to.
Stary 2015-07-27, 19:48   #402
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość
To mnie właśnie przeraża, tym bardziej, że młode osoby są jednak bardziej podatne na presję. Jak być sobą, kiedy wszystko wokół trąbi, że jak nie będziesz zionąć seksem to niewiele osiągniesz...
A potem odpowiedziw watka pt "tz mnie nie szanuje, bije, poniza" wygladaja:
"kup ladna bielizne i zrob mu dobra kolacje, bo sie z pewnoscia zaniedbalas"

Cytat:
No i nie ma co niestety oczekiwać, że wróci "stary" Wizaż - wystarczy spojrzeć po innych stronach internetowych - pewne zmiany są nieuniknione.
Na to chyba nikt nie liczy, zmiany sa czescia zycia
Ale wizaz to jeszcze nadal jest wyjatkowe miejsce i naprawde szkoda byloby z niego zrobic badziewny komiks dla "nieczytatych niepisatych" lal, ktore maja w glowach tylko dwie szare komorki tulace sie do siebie z zimna.
A ku temu to wszystko zmierza

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 20:18   #403
skazana_na_bluesa
.

bezsensem są recenzje sponsorowanych produktów w kwc. tym bardziej takie po tygodniu testowania.
tak, wiem, że to już było pisane, ale podpisuję się pod tym.

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 20:32   #404
katmaz
Raczkowanie

Cóż, mam teorię, że bezsensowne artykuły na wielu portalach są celowe, żeby ogłupić społeczeństwo (w sensie człowiek pozbawiony wartościowych treści zacznie się cofać i później długiego i trudnego tekstu nie zrozumie), po to, żeby łatwiej nim manipulować w przyszłości.
Na kobiecych portalach i w babskich pisemkach oraz ogólnie w reklamach kładzie się nacisk na wygląd i robi się problemy z dupy typu cellulit, zmarszczki, których nie widać czy "niechciane" i "nieestetyczne" owłosienie (toż to naturalne jest, a robią z tego obrzydliwość) tylko po to, żeby zasiać w kobietach i dziewczynach jak najwięcej kompleksów, żeby potem kupowały więcej i więcej i jeszcze więcej mazideł. Nie mam nic przeciwko kosmetykom, ale nie trzeba wynosić do domu połowy drogerii. No i kobieta zakompleksiona i skupiona na sobie nie sięgnie po władzę, czy karierę na wysokim szczeblu i stępią się jej ambicje.
W sumie to samo z modą. Co sezon hasła "musisz to mieć" i "tamto wyrzuć, bo jest passe". Czyli kupuj jeszcze więcej i nie miej własnego gustu.
Piosenka "Konsument" Kazika zawsze będzie aktualna. https://www.youtube.com/watch?v=joVOu1cqPNA
katmaz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 20:37   #405
201605090949
Konto usunięte

Cytat:
tak w ogóle - czy tylko mi się zdaje, że jedynie lub głównie artykuły sponsorowane mają "normalną" formę i są nieco dłuższe?
Też to zauważyłem.

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ----------

Cytat:
Napisane przez katmaz Pokaż wiadomość
Cóż, mam teorię, że bezsensowne artykuły na wielu portalach są celowe, żeby ogłupić społeczeństwo
Nie ma co szukać teorii spiskowych. Takie krótkie, bezsensowne artykuły zwykle pisze się w celu pozycjonowania strony.
201605090949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 20:46   #406
katmaz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ZaleszczotekKsiazkowy Pokaż wiadomość
Nie ma co szukać teorii spiskowych. Takie krótkie, bezsensowne artykuły zwykle pisze się w celu pozycjonowania strony.
Też racja. Nawał reklam, artykułów sponsorowanych, nierzetelnych testów jest nastawiony po prostu na zysk. Ale treść tych reklam może być szkodliwa, jak się przedobrzy.
Może trochę za bardzo uogólniłam i demonizuję, ale pozostaję przy swojej opinii. Niekoniecznie, jeśli chodzi o Wizaż, ale jak się popatrzy na ogół mediów i założenie, że tylko proste treści się sprzedają, to idzie to wszystko w złą stronę.
katmaz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 21:46   #407
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Też racja. Nawał reklam, artykułów sponsorowanych, nierzetelnych testów jest nastawiony po prostu na zysk. Ale treść tych reklam może być szkodliwa, jak się przedobrzy.
Może trochę za bardzo uogólniłam i demonizuję, ale pozostaję przy swojej opinii. Niekoniecznie, jeśli chodzi o Wizaż, ale jak się popatrzy na ogół mediów i założenie, że tylko proste treści się sprzedają, to idzie to wszystko w złą stronę.
Idiokracja - polecam
_ema_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 22:50   #408
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Czy to nie redaktorzyna lis mówił o stadzie baranów?

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-27, 23:39   #409
Puder_to_sens_zycia
BAN stały

Puder_to_sens_zycia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-28, 01:03   #410
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Puder_to_sens_zycia Pokaż wiadomość
I? Do czego pijesz?

Wyslane z dziadowskiego telefonu, wybaczcie.
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-28, 01:25   #411
elizka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
I? Do czego pijesz?

Pewnie do tego ze czepiają się barbie ze zakrzywia obraz postrzegania kobiet przez dziewczynki. A jakoś nikt nie doczepila się odrealnionych wzorców dla chlopcow.

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-28, 03:50   #412
201605090949
Konto usunięte

Każdy się może czepiać jeśli chce. Nie wiem w czym problem i jak to się ma do tego wątku.
201605090949 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-28, 04:50   #413
Puder_to_sens_zycia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ZaleszczotekKsiazkowy Pokaż wiadomość
Każdy się może czepiać jeśli chce. Nie wiem w czym problem i jak to się ma do tego wątku.
Bo założycielka narzekała na "seksualizacje" kobiet* tak jakby piłkarze i aktorzy nie byli obiektami seksualnymi (wyłącznie)

---------- Dopisano o 03:50 ---------- Poprzedni post napisano o 03:46 ----------

*z naciskiem na pokazywane płaskie brzuchy, że może normy piękna zawyżane itd itp. (znam te śpiewki na pamięć)

Co będę się rozpisywał...

Edytowane przez Puder_to_sens_zycia
Czas edycji: 2015-07-28 o 04:51
Puder_to_sens_zycia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-28, 06:49   #414
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Bo założycielka narzekała na "seksualizacje" kobiet* tak jakby piłkarze i aktorzy nie byli obiektami seksualnymi (wyłącznie)

---------- Dopisano o 03:50 ---------- Poprzedni post napisano o 03:46 ----------

*z naciskiem na pokazywane płaskie brzuchy, że może normy piękna zawyżane itd itp. (znam te śpiewki na pamięć)

Autorka narzekala na to, poniewaz wlasnie to dostaje na wizazu, ktory jest portalem skierowanym do kobiet. Nie widze powodu, dla ktorego powinno sie rozmawiac tu o sytuacji mezczyzn, skoro wizaz nie serwuje nam artykulow potwierdzajacych meskie stereotypy.
Co nie znaczy, ze takie stereotypy nie istnieja.
Ale rozumiem, ze chciales przypomniec, ze nie tylko przed kobietami stawiane sa nierealne wymagania. Dziekuje. Pamietamy.

201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-28, 08:53   #415
MartaMagda
Zakorzenienie

Cytat:
Cóż, mam teorię, że bezsensowne artykuły na wielu portalach są celowe, żeby ogłupić społeczeństwo (w sensie człowiek pozbawiony wartościowych treści zacznie się cofać i później długiego i trudnego tekstu nie zrozumie), po to, żeby łatwiej nim manipulować w przyszłości.
Na kobiecych portalach i w babskich pisemkach oraz ogólnie w reklamach kładzie się nacisk na wygląd i robi się problemy z dupy typu cellulit, zmarszczki, których nie widać czy "niechciane" i "nieestetyczne" owłosienie (toż to naturalne jest, a robią z tego obrzydliwość) tylko po to, żeby zasiać w kobietach i dziewczynach jak najwięcej kompleksów, żeby potem kupowały więcej i więcej i jeszcze więcej mazideł. Nie mam nic przeciwko kosmetykom, ale nie trzeba wynosić do domu połowy drogerii. No i kobieta zakompleksiona i skupiona na sobie nie sięgnie po władzę, czy karierę na wysokim szczeblu i stępią się jej ambicje.
W sumie to samo z modą. Co sezon hasła "musisz to mieć" i "tamto wyrzuć, bo jest passe". Czyli kupuj jeszcze więcej i nie miej własnego gustu.
Piosenka "Konsument" Kazika zawsze będzie aktualna. https://www.youtube.com/watch?v=joVOu1cqPNA
Świetnie to ujęłaś! Bardziej się zgodzić nie mogę.

Cytat:

Cudzysłów jest zbędny - w tym wątku to fakt i nie rozmawiamy o seksualizacji w ogólnej perspektywie, a w odniesieniu do strony głównej Wizażu._Judith_ Ci już to wyjaśniła szerzej, także nie ma co bić piany, bo to jakie wymagania stawia się młodym mężczyznom bulwersuje mnie tak samo jak seksualizacja kobiet w ogóle.
Stary 2015-07-28, 09:12   #416
_ema_
Zakorzenienie

Ja się zgadzam z większością zarzutów - KWC, wyszukiwarka, szafa, ogromne zdjęcia, artykuły tematyką, treścią i długością dostosowane do poziom ameby itd.
Natomiast jeśli chodzi o seksualizację, to na moje oko się zapędzacie. O czym niby ma traktować strona 'wizaż', jak nie o: makijażu, dobrym wyglądzie, płaskim brzuchu, jędrnym tyłku i innych typowo 'plytkich' aspektach? W końcu to strona o wyglądzie i urodzie. Nie będzie się skupiać na tematach 'nie maluj się, jesteś piękna' czy 'kochaj swoje kilogramy, nikt nie patrzy ma wygląd' - bo to portal o wizażu, czyli krótko mówiąc - o tuningowaniu się pod aktualne trendy.
Tak samo jakby na portalu katolickim marudzić, że piszą jakby tylko jedna religia była słuszna, czy na portalu fitness narzekać na kult ciała.
Stary 2015-07-28, 09:28   #417
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Ja się zgadzam z większością zarzutów - KWC, wyszukiwarka, szafa, ogromne zdjęcia, artykuły tematyką, treścią i długością dostosowane do poziom ameby itd.
Natomiast jeśli chodzi o seksualizację, to na moje oko się zapędzacie. O czym niby ma traktować strona 'wizaż', jak nie o: makijażu, dobrym wyglądzie, płaskim brzuchu, jędrnym tyłku i innych typowo 'plytkich' aspektach? W końcu to strona o wyglądzie i urodzie. Nie będzie się skupiać na tematach 'nie maluj się, jesteś piękna' czy 'kochaj swoje kilogramy, nikt nie patrzy ma wygląd' - bo to portal o wizażu, czyli krótko mówiąc - o tuningowaniu się pod aktualne trendy.
Tak samo jakby na portalu katolickim marudzić, że piszą jakby tylko jedna religia była słuszna, czy na portalu fitness narzekać na kult ciała.
Niby tak. Ale z drugiej strony, co tu robi spartolony artykuł o autyzmie?
Stary 2015-07-28, 09:30   #418
201604251028
Konto usunięte

Cytat:

Kupowanie na zapas

To brzmi jak genialne pomysły Małgorzaty Rozenek. Dobrze ze w większości przeglądam wizaż przez tapatalk i nie widzę takich kwiatków
201604251028 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-07-28, 10:05   #419
_ema_
Zakorzenienie

Cytat:
Niby tak. Ale z drugiej strony, co tu robi spartolony artykuł o autyzmie?
Nie czytałam artykułu. Natomiast podejrzewam motywy autorki - wizaż ma też działy nt. zdrowia, lifestyle, kultury itp więc chcieli puścić coś z innej dziedziny. I jak dla mnie to ok - fajne są takie smaczki. Co nie zmienia faktu, że gros artykułów będzie nt. kultu ciała, z założenia.

Co do treści się nie wypowiem, bo od dawna nie czytam wizaża, właśnie przez treść i formę.
Stary 2015-07-28, 10:18   #420
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _ema_ Pokaż wiadomość
Nie czytałam artykułu. Natomiast podejrzewam motywy autorki - wizaż ma też działy nt. zdrowia, lifestyle, kultury itp więc chcieli puścić coś z innej dziedziny. I jak dla mnie to ok - fajne są takie smaczki. Co nie zmienia faktu, że gros artykułów będzie nt. kultu ciała, z założenia.

Co do treści się nie wypowiem, bo od dawna nie czytam wizaża, właśnie przez treść i formę.
no tak, ale nawet artykuł o kulcie ciała, tunningu itp można zrobić z sensem i na poziomie, a tutaj poziom sięga Rowu Mariańskiego
Poza autorką i paroma osobami zbulwersowanymi twerkiem nikt się za bardzo nie czepia tematyki artykułów tylko ich poziomu
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości