Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 5 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-28, 11:25   #361
rosarioV
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 5

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
marynarskie też ładne
my z nuka mamy 0-6m, z lovi 0-3m, a z elodie details od 3 m i ich nie umie jeszcze złapać

nie wiem co mam robić... mała czasem pokasłuje...psiknęła też od rana parę razy.. szczepic czy nie? pójdę do lekarza, zobaczymy co powie, przynajmniej mi ją też osłucha
Zobacz co lekarz powie, mój też pokasłuje i pokicha w ciągu dnia i lekarz nic nie widzi i szczepi normalnie Wydaje mi się, że jak nie ma katarku to można szczepić. U nas podobno pokasływanie przez suche powietrze.

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 11:28   #362
gossip_girl21
Zakorzenienie

Zakladam jej 68 lub 74 body na dlugosc ok, ale rekawki musze podwijac.... Ey tez?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 11:36   #363
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczynki!
U nas pogoda paskudna
Wczoraj z tż biegalismy po urzedach zebym mogłam w końcu becikowe w Krk załatwić. Na jeden papierek kazali czekac tydzien :/ Za to zalatwilismy koszalinskie becikowe- 300 zl wpadnie Bylismy u prawdziadkow Arturka, maly dostał od nich 1000 zł Dopiero w domu zajrzelismy do koperty i az nas wmurowalo... Tż mowi, ze chyba część im odda bo im się nie przelew a znowu jego siostra mowi, zeby dal spokoj, nikt ich nie zmuszal, dali ile chcieli. Ogólnie głupia sytuacja bo jak siostra tż poszla pierwszy raz ze swoim synkiem do tych dziadkow (mały ma teraz 8 miesięcy) to nic nie dostala a na dodatek dziadkowie nie przyszli na chrzest :/
Idę dzisiaj z siostrą na zakupy ona musi się wystroic na wesele i w końcu będziemy mogły się na gadac
Mysle ze jak dali ro nie ma co oddawac. To bedzie dla nich tez niewygodne

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Hej Kobitki...
Jestem delikatnie mówiąc. .. wku...- zdenerwowana...
Pojechaliśmy na to szczepienie. Pani Doktor- niby kobieta z doświadczeniem bo wiele lat w dobrym krakowskim szpitalu dziecięcym pracowała - przy ogólnym badaniu Synka -MNIE się pyta czy chce iść na rehabilitację z nim. Nosz uwa- to ja jestem lekarz czy ona? ????
Ponoć przez to ze nie podnosi głowy w pozycji leżącej - mówi ze to niedobrze jak na skończone 3 mce. A on faktycznie z lezaca nie chce bo mu ciągnie głowa do tylu :-( - I to jest spr jakiejś trakcji czy coś tam i ze ujemne i to się kwalifikuje do rehabilitacji -wzmożonego napięcia ona nie widzi. ..
Mało tego- nie zaszczepila Go bo mówiłam ze on ostatnio coś pokaszluje - i po osluchu ona twierdzi ze czysty jest aaaallleee ma nieprawidłowy oddech :-(- I mam Go obserwować. Idziemy do niej w przyszłym tygodniu. Wkurza mnie- bo o wszystko może ja ciągnąć za język. Sama od siebie nic nie mówi a przecież ja nawet nie wiem co mam pytać. Odnośnie rozszerzania diety powiedziała tylko ze jak juz nie kp to po 4 skończonym mcu... ale to już tu ustalilysmy he he
Nie no musze zmienić przychodnie nie ma szans żebym tam została :-(
Moze odz na ta rehabilitacje skoro slabo glowke podnosi.

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Sonia 😂😂😂
Niunka musze z mężem pogadac.... Myslalam ze sklad taki sam jest...
Kurre im blizej wyjazdu tym bardziej obsrana jestem... Dawno nie jechalam i kurde na bank ze stresu bd miała rewolucje...😑
Wywal pudelka i wez w samych tych srebrnych foliach mniej miejsca ci odrobine zajmie

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

GOSSIP ja kiedys musialam zapas na miesiac brac
niunka2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 11:38   #364
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
marynarskie też ładne
my z nuka mamy 0-6m, z lovi 0-3m, a z elodie details od 3 m i ich nie umie jeszcze złapać

nie wiem co mam robić... mała czasem pokasłuje...psiknęła też od rana parę razy.. szczepic czy nie? pójdę do lekarza, zobaczymy co powie, przynajmniej mi ją też osłucha
Zobaczysz. Lekarz podejmie decyzję. Przebada Mała i się okaże. Widzisz u mnie się nie zdecydowała

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

Cytat:
Zakladam jej 68 lub 74 body na dlugosc ok, ale rekawki musze podwijac.... Ey tez?
He he nie mam pojęcia- u mnie jeszcze 62...
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 11:39   #365
niezawsze
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52225049]o, dzięki za podpowiedz, tak chyba bedzie u mojej niebutelkowej pannicy... chyba jedyna tutaj mama takie antubutlowe dziecię jakies kubki musze jej zakupic, niekapki mogą być np. taki http://www.smyk.com/tommee-tippee-pi...t-niemowlaka-p
czy lepiej z jakiegos zwykłego probowac uczyc pic[/QUOTE]
Są takie specjalne kubki do nauki picia ze sosem, na kompie poszukam.
Maja np. Nie trybila kubka nie kapka tylko ten 360 stopni, ale to akurat lepiej

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
A kaszki czy kleiki będziesz dawała po 6 m czy po 4 ? Bo tak się zastanawiam czy małemu jak skończy 4 m nie podawać może już jakis kaszek czy kleików, możliwe, że będzie już na mm albo mieszanym z moim odciągniętym ;/
Maciej ma skończone 4m i długo wytrzymuje na moim mlesiu w dzień i w nocy, wiec nie widzę potrzeby na razie dawać mu cokolwiek.
Zacznę od kleiku czy to różowego czy kukurydzianego, nie od kaszki, bo ma kaszka cukier i będę dawać z butli kleik z moim mlekiem prawdopodobnie jedna porcję na noc albo na obiad zobaczymy jeszcze niecałe 2miesiace zostaly

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 11:41   #366
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Zobacz co lekarz powie, mój też pokasłuje i pokicha w ciągu dnia i lekarz nic nie widzi i szczepi normalnie Wydaje mi się, że jak nie ma katarku to można szczepić. U nas podobno pokasływanie przez suche powietrze.
u nas przez suche powietrze na pewno nie, bo mamy nawilżacz i powietrze ok
Cytat:
Zobaczysz. Lekarz podejmie decyzję. Przebada Mała i się okaże. Widzisz u mnie się nie zdecydowała

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ----------

He he nie mam pojęcia- u mnie jeszcze 62...
najgorsze, że dziś nie ma mojego doktora, tylko taka lekarka, której nie lubię

tak sobie myślę czy mała nie pokasłuje, bo się krztusi śliną, której teraz tak dużo produkuje?

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 11:41   #367
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Ja tez mam takie akcje z tymi terminami he he - dzwon do skutku

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

No niby mi te cukry po ciąży się unormowaly i jak byłam na v kontroli to mi ta krzywa cukrowa wyszła ok. Ale zaczęłam sobie wyrywkowo sprawdzać cukier na czczo i za każdym razem powyżej normy :-(- teraz od kilku dni sprawdzam rano i za każdym razem ponad normę. Załamuje mnie to bo wiem ze to dobrze nie wróży :-(

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Ja tez co do tych kaszek jestem zielona- szczerze liczę na pomoc tutaj doświadczonych mamusiek bo po prostu ciemno to widzę :-/
Dziękuję za komplement :-*

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Hej
Piękny prezent dostał Arturek - u nas pogoda tez nieciekawa - bardzo wieje taki zimny wiatr :-(- do kiedy jesteś na wakacjach? Może jeszcze trafi Ci się ladna pogoda :-*

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

No warunki w Pl są tragiczne... po prostu MA SA KRA:-(

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Nie mam pojęcia co to może być:-(- może jakieś naczynko jej pękło... albo się uderzyła / zadrapala i dlatego takie coś? Hm...
U mnie krzywa dobrze tez wyszla, ale sama sobie juz nie badalam. A w jakim czasie pi badaniu te cukry co zle wychodza.

Zgadzam sie co do warunkow w pl, dlatego mnie tam nie ma
Stary 2015-07-28, 11:42   #368
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunka2015 Pokaż wiadomość
Mysle ze jak dali ro nie ma co oddawac. To bedzie dla nich tez niewygodne

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Moze odz na ta rehabilitacje skoro slabo glowke podnosi.

---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Wywal pudelka i wez w samych tych srebrnych foliach mniej miejsca ci odrobine zajmie

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

GOSSIP ja kiedys musialam zapas na miesiac brac
No pójdę pójdę - tylko o to chodzi ze to ona powinna o tym zadecydować a nie pytac się mnie czy chce... poza tym z pozycji półleżącej normalnie wstaje juz jakby do siedzenia- z pleców na brzuszek się cały czad przekręci a jak jest na brzuszku to głowa super - prosciutko i mu się nie giba... natomiast jak leży całkiem na płasko to nie ciągnie jej do góry :-(
Stary 2015-07-28, 11:48   #369
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
u nas rękawki ok
u nas jest inny problem - większość jest za szeroka

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

ahh no naczytałam się żeby nie szczepić jak jest nawet lekki kaszel, katar, bo organizm jest już osłabiony, a szczepionka jeszcze bardziej go osłabia...
no i branie jej do przychodni gdzie mogą być chorzy

Stary 2015-07-28, 11:49   #370
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
marynarskie też ładne
)

O elodie details przypadkiem odkryłam.widzialyscie sliniaki ? Kupię Mackowi eat sleep repeat, ale dla dziewczynek z bufkami są boskie!
Maciek jak miał katar to szczepili. Bo osluchowo czysty, a katar od ulanego mleka rzezil

Cytat:
przyszła mi przesyłka z nexta.. Na 6-9, ale Wielgusa wszystko i samo podwijanie nie wystarczy, spodnie ok tylko
Jak widać zależy od rozmiarówki zaraz jadę do zary, bo bluzki mniejsze 6-9

Maciuś
Stary 2015-07-28, 11:50   #371
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Duza.
Moja 68 i jest luz jeszcze.

Moze amelka tyle wazy bo jest po prostu dluga.
Stary 2015-07-28, 11:55   #372
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
u nas przez suche powietrze na pewno nie, bo mamy nawilżacz i powietrze ok

najgorsze, że dziś nie ma mojego doktora, tylko taka lekarka, której nie lubię

tak sobie myślę czy mała nie pokasłuje, bo się krztusi śliną, której teraz tak dużo produkuje?
U nas tez od śliny jest kaszel to na bank - ale wiesz czy twoja lekarka czy inna to krzywdy nie zrobi i napewno podejmie słuszna decyzję- w końcu to ona jest za to odpowiedzialna. Trzymam kciuki żeby było wszystko ok

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
U mnie krzywa dobrze tez wyszla, ale sama sobie juz nie badalam. A w jakim czasie pi badaniu te cukry co zle wychodza.

Zgadzam sie co do warunkow w pl, dlatego mnie tam nie ma
No właśnie jakoś wyrywkowo zrobiłam ze dwa tygodnie temu i juz była norma ma czczo podwyższona ale myślałam że to tylko tak chwilowo - od zeszłego czwartku sprawdzam codziennie i jest lipa. Mniej więcej zbiegło się z tym jak przestałam kp :-( i nie wiem co mam robić. Najpierw dieta i będę sprawdzać chyba bo co innego. Jak zaniedbam to cukrzyca gwarantowana :-(
Stary 2015-07-28, 11:57   #373
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
O elodie details przypadkiem odkryłam.widzialyscie sliniaki ? Kupię Mackowi eat sleep repeat, ale dla dziewczynek z bufkami są boskie!
Maciek jak miał katar to szczepili. Bo osluchowo czysty, a katar od ulanego mleka rzezil

przyszła mi przesyłka z nexta.. Na 6-9, ale Wielgusa wszystko i samo podwijanie nie wystarczy, spodnie ok tylko
widziałąm
super są te śliniaki
Cytat:
U nas tez od śliny jest kaszel to na bank - ale wiesz czy twoja lekarka czy inna to krzywdy nie zrobi i napewno podejmie słuszna decyzję- w końcu to ona jest za to odpowiedzialna. Trzymam kciuki żeby było wszystko ok

ja jej niestety nie ufam

poobserwuję i zobaczę, wolę nie odłożyć szczepienie niż zaszczepić i potem żałować, zwłaszcza, że za 3 dni wyjeżdżamy i nie chcę potem tam szukać lekarza

Stary 2015-07-28, 11:59   #374
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
ej, ale ja spałam do 4.30 i tez tak przeczytałam Fajnie, ze chociaż na wkład będziecie miec, ja nie dostanę kredytu, bo w życiu tyle nie uzbieramy ;/ zabije rodziców i brata, żeby mieć gdzie mieszkać :P Same raty i rachunki u nas to 2500 podczas, gdy ja teraz zarabiam 1200. Czad w tej Polsce, dwie osoby pracują, w tym ja w budżetówce! a przecież tam tak dobrze, i czlowieka już nie tyle, co na mieszkanie, ale na wzięcie kredytu nie stać.
Dobrze, że Zuza tyle pampersów dostała, że jeszcze mi zostały dwie paczki ;D

W ogóle zaczęła gruchać jak gołąb teraz, haha, ależ to pocieszne jest
eh i jak zyc w tym kraju? takie zarobki w porownaniu do kosztow zycia

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 12:02   #375
niunka2015
BAN stały

Cytat:

---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

No właśnie jakoś wyrywkowo zrobiłam ze dwa tygodnie temu i juz była norma ma czczo podwyższona ale myślałam że to tylko tak chwilowo - od zeszłego czwartku sprawdzam codziennie i jest lipa. Mniej więcej zbiegło się z tym jak przestałam kp :-( i nie wiem co mam robić. Najpierw dieta i będę sprawdzać chyba bo co innego. Jak zaniedbam to cukrzyca gwarantowana :-(
Kurcze to ja tez powinnam sprawdzic po zakonczeniu karmienia.moze w cycki troche szlo...

Ja sie nie pozbylam nawet insuliny z lodowki
Stary 2015-07-28, 12:28   #376
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
A kaszki czy kleiki będziesz dawała po 6 m czy po 4 ? Bo tak się zastanawiam czy małemu jak skończy 4 m nie podawać może już jakis kaszek czy kleików, możliwe, że będzie już na mm albo mieszanym z moim odciągniętym ;/

Ale się wkurzyłam.... Ale to moja wina. Przyszła paka z gemini ze smoczkami, patrzę a tam inna szata graficzne.Smoczki z lini marine i na obrazku były z Ilove mummy i daddy. No i ja głupia zamiast n apisać że chce dokładnie te to napisałam, że w wersji chłopięcej. No i dostałam w wersji chłopięcej iście marynarskie. Plus: tż się ucieszy bo był kiedyś marynarzem.

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Aleks przyjął smoka 3-6 bez problemów jupi
Moja juz tez jest na smokach 3-6 ;-)
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 12:29   #377
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Dzieki Kochane.
A co do drugiego bobo to chxialabym od razu..ale na chwile obecna nie mam ani sily ani kasy na takie rzeczy..nie wiem jak dsmy rade z samym Mikolajem jak kredyt wezmiemy

Bird wrzuce na fejsa dla Ciebie ☺
dacie rade, my tez kredyt mamy i 2ójke dzieci:P

Cytat:
Anie tez same zasypiaja, i Janki

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

I co staraxie sie?
a widzisz, więcej tych dzieci samozasypiaących

Cytat:
Tylko moi palec przy tym ciamkaja, a syn to musi miec koniecznie swoj kocyk.
no to nie mozesz zapomniec jak gdzies jedziecie ale zawsze to jednak sam zasypia

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Niunka, ta kaszkę do mleka dodajesz za każdym karmieniem?

Dziś ryk był u nas co niemiara! Jeść nie chciała, pluła, przeżyła się. Afera że hej. W końcu wkurzylam się i dodałam kaszki do mleka. A Mała oczy szeroko i spokojnie się zajadala. Później usypianie na luzie, bez jekow i zgrzedow. Może niedojedzona była na samym mm... Chciała jeść często, a później brzuch bolał. Zobaczymy, boje się pochwalić, ale po tym wzbogaconym o kaszkę mleku inne dziecko...
a widzisz. Trzyba się słuchać siebie (i dziecka) a nie pani doktor, której nie ma na codzień...

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Jakbym wiedziała to też bym wzięła imię Alicja pod uwagę
jeszcze wszystko przed Tobą
Cytat:
Ja póki co się buntuje. Przez 3 tygodnie ćwiczenia dzień w dzień nie zrzuciłam nawet 30 dkg- mało tego więcej ważę ... wiec jestem obrazona na ćwiczenie... pie.rdzi.ele
ja od dziś zaczynam znów. Mam teraz rzeke mleka (to był wtedy chyba kryzyz 3miesiąca) i zobaczymy czy z mlekiem nie będzie gorzej bo na swój brzuch patrzeć nie mogę-ale ja ciągle żrę..
Cytat:
nie, u mnie wszystko w porządku.
Cytat:
Są takie specjalne kubki do nauki picia ze sosem, na kompie poszukam.
Maja np. Nie trybila kubka nie kapka tylko ten 360 stopni, ale to akurat lepiej

Maciej ma skończone 4m i długo wytrzymuje na moim mlesiu w dzień i w nocy, wiec nie widzę potrzeby na razie dawać mu cokolwiek.
Zacznę od kleiku czy to różowego czy kukurydzianego, nie od kaszki, bo ma kaszka cukier i będę dawać z butli kleik z moim mlekiem prawdopodobnie jedna porcję na noc albo na obiad zobaczymy jeszcze niecałe 2miesiace zostaly
niezawsze a jak z domkiem? udało się idzyskać kasę?>?
Cytat:

elodie są super rzeczy ale ceny też mają super:/

Cash super prezenty

ja posprzątałam zaraz dzwonie do mechanika ile chce za zrobienie auta-już się boję.

Edytowane przez Koperco
Czas edycji: 2015-07-28 o 12:32
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 12:29   #378
DomimaZet
Zakorzenienie

Ale Wam fajnie z tymi smokami ... Zazdroszczę... a takie są niektóre piękne... :-(
Stary 2015-07-28, 12:30   #379
kana158
Zakorzenienie

Ktoś mi dziecko podmienil! Boję się zapeszyc-tfu, ale Mała bez jekow zasnęła w kołysce, po zabawie na macie. Nie wierzę w to, dziś zasypia sama już drugi raz bez noszenia na rękach i kolysania!
Stary 2015-07-28, 12:31   #380
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze to ja tez powinnam sprawdzic po zakonczeniu karmienia.moze w cycki troche szlo...

Ja sie nie pozbylam nawet insuliny z lodowki
Nie Wiem co jest z tym cukrem ale generalnie kiepska sprawa. Ja jeszcze insulinę mam i to dużo ale przecież nie będę ładować jej na arkana rękę :-(
Stary 2015-07-28, 12:31   #381
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
U nas pokasluje przez slinke
Stary 2015-07-28, 12:33   #382
niezawsze
Zakorzenienie

KOPERCO stanęło na tym, że ma jednak wybudować nam za 3tyg...zobaczymy, jak nie to sad

Maciuś
Stary 2015-07-28, 12:33   #383
Koperco
Zakorzenienie

Domima w teorii tak ma wyglądać

ale inne kolory i zobaczymy:P a no i dla synka Baymax;]
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Lanukas_conejito_bipedo001.jpg (269,0 KB, 10 załadowań)
Stary 2015-07-28, 12:34   #384
gosiak0512
Zakorzenienie

Hej.
U nas dzis poranek o 4.20 sie zaczal. Wiec o 5 juz lazienke mylam po za tym bylam na zakupach z Martyna bo w lodowce swiatlo no i kolejne owocki, soczki i kaszki kupilam wiec spizarka rosnie obecnie wstawilam pranie i biore sie za robienie "swoich" sloiczkow dla malej

DOMIMA miesnie sa ciezsze niz tluszcz, moze dlatego waga stoi w miejscu

GOCZEK do mm to kleik ryzowy dosypywalam kaszki sa juz z mm na wode lub bez mm.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 12:35   #385
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
KOPERCO stanęło na tym, że ma jednak wybudować nam za 3tyg...zobaczymy, jak nie to sad
no pewnie że sąd!! Fajnie by było żeby jednak wybudowali bo przecież się na niego zdecydowaliście i się Wam podobał
Stary 2015-07-28, 12:36   #386
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
eh i jak zyc w tym kraju? takie zarobki w porownaniu do kosztow zycia
Dlatego tż jak jego siostra przyjedzie w październiku na urlop z Anglii wraca z nią, pracę już tam ma załatwioną tylko czekają na niego Pierwsze swięta nasz synek spędzi bez taty. Smutne

Ale u nas się na momencie rozpadało, a miałam iśc z małym do teściowej. Leje jakby oberwanie chmury było.

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 12:37   #387
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hej.
U nas dzis poranek o 4.20 sie zaczal. Wiec o 5 juz lazienke mylam po za tym bylam na zakupach z Martyna bo w lodowce swiatlo no i kolejne owocki, soczki i kaszki kupilam wiec spizarka rosnie obecnie wstawilam pranie i biore sie za robienie "swoich" sloiczkow dla malej

DOMIMA miesnie sa ciezsze niz tluszcz, moze dlatego waga stoi w miejscu

GOCZEK do mm to kleik ryzowy dosypywalam kaszki sa juz z mm na wode lub bez mm.
Gosiak no wiem ale meczy mnie to i nie mobilizuje to napewno. Wyż się zrazilam :-(
A jakiej firmy kupujesz te sloiczki?
Stary 2015-07-28, 12:39   #388
gossip_girl21
Zakorzenienie

Niunka o ile dobrze uslyszalam to 68cm ma... 😉 wiec dluga jest... To wudac po niej

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 12:47   #389
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Domima w teorii tak ma wyglądać

ale inne kolory i zobaczymy:P a no i dla synka Baymax;]
wow! A weź mi też zrób ;D mam szydełko, mam mulinę, nie mam talentu xD

Gossip moja ma 62, ale w body 62 niektóre nie wchodzi, a w 68 wygląda jak Zgredek :P Długa ta Twoja rzeczywiście, więc waga za wzrostem idzie, moim zdaniem lekarka nie ma racji.

U mnie pogoda do dupy, raz pada, raz świeci słońce i nie poszłam z małą na spacer, a teraz juz musze ją karmić i robić obiad
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 12:49   #390
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
wow! A weź mi też zrób ;D mam szydełko, mam mulinę, nie mam talentu xD

Gossip moja ma 62, ale w body 62 niektóre nie wchodzi, a w 68 wygląda jak Zgredek Długa ta Twoja rzeczywiście, więc waga za wzrostem idzie, moim zdaniem lekarka nie ma racji.

U mnie pogoda do dupy, raz pada, raz świeci słońce i nie poszłam z małą na spacer, a teraz juz musze ją karmić i robić obiad
Co robisz na obiad?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości