Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 5 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-28, 12:50   #391
niunka2015
BAN stały

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 5

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
dacie rade, my tez kredyt mamy i 2ójke dzieci:P

a widzisz, więcej tych dzieci samozasypiaących

no to nie mozesz zapomniec jak gdzies jedziecie ale zawsze to jednak sam zasypia

a widzisz. Trzyba się słuchać siebie (i dziecka) a nie pani doktor, której nie ma na codzień...

jeszcze wszystko przed Tobą

ja od dziś zaczynam znów. Mam teraz rzeke mleka (to był wtedy chyba kryzyz 3miesiąca) i zobaczymy czy z mlekiem nie będzie gorzej bo na swój brzuch patrzeć nie mogę-ale ja ciągle żrę..

nie, u mnie wszystko w porządku.

niezawsze a jak z domkiem? udało się idzyskać kasę?>?

elodie są super rzeczy ale ceny też mają super:/

Cash super prezenty

ja posprzątałam zaraz dzwonie do mechanika ile chce za zrobienie auta-już się boję.
No nie moge zwpomniec, ale by byl cyrk
niunka2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 12:50   #392
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Domima w teorii tak ma wyglądać

ale inne kolory i zobaczymy a no i dla synka Baymax;]
Kochana śliczne to jest u mnie tak jak juz pisałam talentu brak - to niesamowite umieć cos takiego zrobić. I jak Ci idzie? Bo to czasochłonne pewnie jak cholera
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 12:50   #393
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Ale Wam fajnie z tymi smokami ... Zazdroszczę... a takie są niektóre piękne... :-(
Ja kupilam taku fajny z czacha a mala juz smoczki rzucilawywala i ciamka raczke
Stary 2015-07-28, 12:51   #394
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunka2015 Pokaż wiadomość
Ja kupilam taku fajny z czacha a mala juz smoczki rzucilawywala i ciamka raczke
Ja dostałam taki z czacha od brata ake leży zapakowany bo nie ma sensu otwierać :-(
Stary 2015-07-28, 12:53   #395
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Nie Wiem co jest z tym cukrem ale generalnie kiepska sprawa. Ja jeszcze insulinę mam i to dużo ale przecież nie będę ładować jej na arkana rękę :-(
To musisz isc do lekarza.

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hej.
U nas dzis poranek o 4.20 sie zaczal. Wiec o 5 juz lazienke mylam po za tym bylam na zakupach z Martyna bo w lodowce swiatlo no i kolejne owocki, soczki i kaszki kupilam wiec spizarka rosnie obecnie wstawilam pranie i biore sie za robienie "swoich" sloiczkow dla malej

DOMIMA miesnie sa ciezsze niz tluszcz, moze dlatego waga stoi w miejscu

GOCZEK do mm to kleik ryzowy dosypywalam kaszki sa juz z mm na wode lub bez mm.
A co robisz do spoiczkow?
Stary 2015-07-28, 12:55   #396
gosiak0512
Zakorzenienie

PAVLINECZKA ja zaczne od warzyw potem kaszka lub owocki aa i moja tez ma taka zylke taki jej urok

DOMIMA hippa.

Martyna dalej obrazona na cycka wiec dzialam laktatorem

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

NIUNKA owocki. Warzywka na bierzaco bede robic

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 12:55   #397
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Ja dostałam taki z czacha od brata ake leży zapakowany bo nie ma sensu otwierać :-(
Sprobuj moze z czacha zaciagnie😀
Stary 2015-07-28, 13:01   #398
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
o to sprzedaj mi

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
PAVLINECZKA ja zaczne od warzyw potem kaszka lub owocki aa i moja tez ma taka zylke taki jej urok

DOMIMA hippa.

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

a z tym oczkiem miala tak wczesniej ? bo moja nie i dopiero wczoraj to zauwazyłam. kolezanki syn tak miał, ale on sie z tym urodził
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 13:01   #399
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:

DOMIMA hippa.

A co i jak robisz? opisz please to moze i ja zrobie skad bierzesz male sloiczki?

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 13:05   #400
kana158
Zakorzenienie

Cytat:
dacie rade, my tez kredyt mamy i 2ójke dzieci:P

a widzisz, więcej tych dzieci samozasypiaących

no to nie mozesz zapomniec jak gdzies jedziecie ale zawsze to jednak sam zasypia

a widzisz. Trzyba się słuchać siebie (i dziecka) a nie pani doktor, której nie ma na codzień...
Tylko wiesz, pierwsze dziecko, brak doświadczenia, a wszyscy mówią aby uważać, bo wczesniak... Mądry człowiek po szkodzie...
kana158 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 13:07   #401
cashmere
Zakorzenienie

Lece zaraz do fryzjera, jupi

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 13:08   #402
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
wow! A weź mi też zrób ;D mam szydełko, mam mulinę, nie mam talentu xD

Gossip moja ma 62, ale w body 62 niektóre nie wchodzi, a w 68 wygląda jak Zgredek :P Długa ta Twoja rzeczywiście, więc waga za wzrostem idzie, moim zdaniem lekarka nie ma racji.

U mnie pogoda do dupy, raz pada, raz świeci słońce i nie poszłam z małą na spacer, a teraz juz musze ją karmić i robić obiad
zobaczymy jak mi to będzie wychodziło:P Jak będzie choć trochę podobne to nie ma sprawy:P
Cytat:
Kochana śliczne to jest u mnie tak jak juz pisałam talentu brak - to niesamowite umieć cos takiego zrobić. I jak Ci idzie? Bo to czasochłonne pewnie jak cholera
no powoli, wczoraj zrobiłam nogi a zaraz zabieram się za tułów i uszy, tylko wypełnienia ciągle brak:P
No tak 2-3dni na zrobienie takiego. Jakbym filmów nie oglądała z M wieczorem to w 1dzień:P:P
Uspokajające to jest-czasochłonne tak ale jak widzisz przy dwójce mam czas więc nie jest tak źle
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 13:16   #403
Rina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
u nas przez suche powietrze na pewno nie, bo mamy nawilżacz i powietrze ok

najgorsze, że dziś nie ma mojego doktora, tylko taka lekarka, której nie lubię

tak sobie myślę czy mała nie pokasłuje, bo się krztusi śliną, której teraz tak dużo produkuje?
Hmm ją bym obstawiam ta ślinę. Ale lepiej niech lekarz oslucha i sam powie. Nam mówił, że pokazywania się zdarzają przez ta ślinę i jak dziecko normalnie się zachowuje, ma apetyt to nie ma się co martwić.

I ją się melduje:-D moja młodzież dziś pięknie spala w nocy, pobudki w normalnych godzinach, nic dodatkowego, humor mu dziś od rana też dopisuje na szczęście

Domima faktycznie słabą ta pani doktor:-\
Pavlinecka- taaa kraj to my mamy super, żyć nie umierać:-D i tylko dzieci rodzić:-D ;-)
Nancy- odlozcie dziecku kasę, zawsze się przyda. Jak coś wyskoczył będziecie mieli już w zanadrzu.

FLIGHT ją też myślę o babydreamie- skąd masz info o tym, że jest dobre?mi się gdzieś na jakiś forach rzuciło w oczy, że ludzie sobie chwała i zaczęła o nim myśleć. A że i tak podaje omega 3 i wit c i d to mega dodatków w mleku nie potrzebuje.

Niunka- czyli robisz zwykłą porcję mleka, rozrabiasz zgodnie z przepisem i dorzucasz miarkę kaszki?maturze ale chce się upewnić

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png
Rina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 13:19   #404
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Domima w teorii tak ma wyglądać

ale inne kolory i zobaczymy:P a no i dla synka Baymax;]
ale super
też chcę

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 13:23   #405
niunka2015
BAN stały

Mlody dostal wysypke na brUszku, takie drobne czerwone plamki, nie krostki nie pecherzyki tylko plamki. Czy to tak wyglada przy tej trYdniowce?

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Rina Pokaż wiadomość
Hmm ją bym obstawiam ta ślinę. Ale lepiej niech lekarz oslucha i sam powie. Nam mówił, że pokazywania się zdarzają przez ta ślinę i jak dziecko normalnie się zachowuje, ma apetyt to nie ma się co martwić.

I ją się melduje:-D moja młodzież dziś pięknie spala w nocy, pobudki w normalnych godzinach, nic dodatkowego, humor mu dziś od rana też dopisuje na szczęście

Pavlinecka- taaa kraj to my mamy super, żyć nie umierać:-D i tylko dzieci rodzić:-D ;-)
Nancy- odlozcie dziecku kasę, zawsze się przyda. Jak coś wyskoczył będziecie mieli już w zanadrzu.

FLIGHT ją też myślę o babydreamie- skąd masz info o tym, że jest dobre?mi się gdzieś na jakiś forach rzuciło w oczy, że ludzie sobie chwała i zaczęła o nim myśleć. A że i tak podaje omega 3 i wit c i d to mega dodatków w mleku nie potrzebuje.

Niunka- czyli robisz zwykłą porcję mleka, rozrabiasz zgodnie z przepisem i dorzucasz miarkę kaszki?maturze ale chce się upewnić
Tak dokladnie.tylko u nas tez ta porcja jest roznie bo czasami jeat jakas glodniejsza i zje 210 mleka czystego, czasami mniej 180. Kaszke robie na 180 i wczoraj wieczorem zjadla wszystko a dzisiaj rano 60 ml zostawila.
Stary 2015-07-28, 13:26   #406
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

nie idziemy jednak mała cały czas pokasłuje - mam nadzieję,że nie będziemy musieli iść do chorych
w nosku też poharkuje... A z apetytem wczoraj też było kiepsko, zjadała o wiele mniej niż zwykle. Dziś póki co z tym ok.
Wolę odwlec szczepienie niż potem pluć sobie w brodę.
2 moje znajome dają to mleko i sobie chwalą, na necie też czytałam pozytywne opinie

Stary 2015-07-28, 13:31   #407
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki rozmiar Nie chcesz sprzedać ??
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Lece zaraz do fryzjera, jupi
fajnieeee !!! co będziesz robić ?

Gosia jak robisz te warzywka? Gotujesz i blendujesz a potem do słoiczków ?
Ja na razie zrobiłam malinki na przeziębienie do herbaty i na sok Mam nadzieję, że będęę mogła w razie czego podać sok z malin małemu w czasie zimy.

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 13:32   #408
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

moja jakoś słabo je ostatnio, rano dwa pierwsze karmienia ok, a później potrafi zostawić po 30 ml... zachowuje się jak zwykle, jedynie grucha ;P może zamienia sie w gołębia? :P Chyba jednak nie chce jeść co 2,5 h jak kazał lekarz, nie wiem, co zrobić. Pojutrze ważenie, aż się denerwuje.
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 13:37   #409
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
To musisz isc do lekarza.

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

A co robisz do spoiczkow?
No pójdę pójdę. Nie mam wyjścia chyba :-(
Stary 2015-07-28, 13:38   #410
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
moja jakoś słabo je ostatnio, rano dwa pierwsze karmienia ok, a później potrafi zostawić po 30 ml... zachowuje się jak zwykle, jedynie grucha ;P może zamienia sie w gołębia? :P Chyba jednak nie chce jeść co 2,5 h jak kazał lekarz, nie wiem, co zrobić. Pojutrze ważenie, aż się denerwuje.
będzie dobrze, sama mówiłaś, że widać, że kształtów nabiera
moja córcia wczoraj na wieczór zjadła tylko 80...po 4godzinach przerwy. Kiedy normalnie potrafi 180 pochłonąć

Stary 2015-07-28, 13:41   #411
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:

DOMIMA hippa.

Gosiak a testowalas w ogóle jakieś inne sloiczki? Jakieś Gerbera czy cos? Jak będziesz podawać to tylko Hippa?

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
A co i jak robisz? opisz please to moze i ja zrobie skad bierzesz male sloiczki?
O podbijam pod tą prośbę

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
o to sprzedaj mi

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

a z tym oczkiem miala tak wczesniej ? bo moja nie i dopiero wczoraj to zauwazyłam. kolezanki syn tak miał, ale on sie z tym urodził
Kurde no chętnie bym go sprzedala gdyby nie był od mojego brata... podejrzewam ze będzie chciał zobaczyć chrzesniaka ze smoczkiem i to takim choć na chwilę... wiec niestety nie mogę :-(
Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Jaki rozmiar Nie chcesz sprzedać ??

fajnieeee !!! co będziesz robić ?

Gosia jak robisz te warzywka? Gotujesz i blendujesz a potem do słoiczków ?
Ja na razie zrobiłam malinki na przeziębienie do herbaty i na sok Mam nadzieję, że będęę mogła w razie czego podać sok z malin małemu w czasie zimy.
Stary 2015-07-28, 13:42   #412
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Ja tez mam takie akcje z tymi terminami he he - dzwon do skutku

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ----------

No niby mi te cukry po ciąży się unormowaly i jak byłam na v kontroli to mi ta krzywa cukrowa wyszła ok. Ale zaczęłam sobie wyrywkowo sprawdzać cukier na czczo i za każdym razem powyżej normy :-(- teraz od kilku dni sprawdzam rano i za każdym razem ponad normę. Załamuje mnie to bo wiem ze to dobrze nie wróży :-(

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

Ja tez co do tych kaszek jestem zielona- szczerze liczę na pomoc tutaj doświadczonych mamusiek bo po prostu ciemno to widzę :-/
Dziękuję za komplement :-*

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Hej
Piękny prezent dostał Arturek - u nas pogoda tez nieciekawa - bardzo wieje taki zimny wiatr :-(- do kiedy jesteś na wakacjach? Może jeszcze trafi Ci się ladna pogoda :-*

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

No warunki w Pl są tragiczne... po prostu MA SA KRA:-(

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Nie mam pojęcia co to może być:-(- może jakieś naczynko jej pękło... albo się uderzyła / zadrapala i dlatego takie coś? Hm...
Tez podejrzewam pekniete naczynko.
Domima,a jakie Ty normy na czczo tej glukozy bierzesz do oceny? Do 100?
Ja zrobilam sobie w domu krzywa cukrowa,mialam na czczo 92 o 9tej godzinie,po 2h 101. A np dzis przed 8ma mialam 82.

na zachodzie Polski tez wieje jak diabli,chcialam poczytac w parku to zmarzlam.za to mloda sobie smacznie pospala.

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Są takie specjalne kubki do nauki picia ze sosem, na kompie poszukam.
Maja np. Nie trybila kubka nie kapka tylko ten 360 stopni, ale to akurat lepiej

Maciej ma skończone 4m i długo wytrzymuje na moim mlesiu w dzień i w nocy, wiec nie widzę potrzeby na razie dawać mu cokolwiek.
Zacznę od kleiku czy to różowego czy kukurydzianego, nie od kaszki, bo ma kaszka cukier i będę dawać z butli kleik z moim mlekiem prawdopodobnie jedna porcję na noc albo na obiad zobaczymy jeszcze niecałe 2miesiace zostaly
Bylabym bardzo wdzieczna za te kubki z sosem tzn te do nauki picia.
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 13:44   #413
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
zobaczymy jak mi to będzie wychodziło Jak będzie choć trochę podobne to nie ma sprawy

no powoli, wczoraj zrobiłam nogi a zaraz zabieram się za tułów i uszy, tylko wypełnienia ciągle brak
No tak 2-3dni na zrobienie takiego. Jakbym filmów nie oglądała z M wieczorem to w 1dzień
Uspokajające to jest-czasochłonne tak ale jak widzisz przy dwójce mam czas więc nie jest tak źle
Super - fajne jest to ze masz też takie zdolności - zazdroszczę tego - jak juz ruszy sz z produkcją to ja też zamawiam ))

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Cytat:

Super Kochana ze wszystko dobrze u Was :-* - później Ci odp

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Mlody dostal wysypke na brUszku, takie drobne czerwone plamki, nie krostki nie pecherzyki tylko plamki. Czy to tak wyglada przy tej trYdniowce?

---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Tak dokladnie.tylko u nas tez ta porcja jest roznie bo czasami jeat jakas glodniejsza i zje 210 mleka czystego, czasami mniej 180. Kaszke robie na 180 i wczoraj wieczorem zjadla wszystko a dzisiaj rano 60 ml zostawila.
Jezu. .. w ogole nie kumam tych cholernych kaszek :-(
Stary 2015-07-28, 13:44   #414
boleczka93
Zakorzenienie

Melduje ze jestesmy W KONCU po pierwszym szczepieniu, wszystko jest w porzadku. Jestem z niej taka dumna. Przy wkluciu wgl nie plakala tylko jeknela raz i potem troszke przy ubieraniu zaczela plakac jak ja odlozylam na kozetke a tak to nic a nic. Dzielna moja dziewczynka 😍
Buziaki dla wszystkich

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 13:44   #415
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
moja jakoś słabo je ostatnio, rano dwa pierwsze karmienia ok, a później potrafi zostawić po 30 ml... zachowuje się jak zwykle, jedynie grucha ;P może zamienia sie w gołębia? Chyba jednak nie chce jeść co 2,5 h jak kazał lekarz, nie wiem, co zrobić. Pojutrze ważenie, aż się denerwuje.
He he z tym golebiem to dajesz czadu; -)
Stary 2015-07-28, 13:46   #416
gosiak0512
Zakorzenienie

CASH sloiczki "mialam" po koncentracie, mialam bo tesciowa mi chyba je wyniosla bo zbieralam i odkladalam na strychu poszlam teraz i nie ma.. zatluke, ubije i psom rzuce! Na allegro sa male sloiki
dzis robilam brzoskwinie, kupilam koszyk, umylam, obralam, wypestkowalam i w male kawalki pokroilam. Do gara i na gaz. Jak sie paciajka zaczela robic to blenderem na papke starlam i w sloiki. Teraz sloiki w kapieli wodnej na gazie mam.

ROSI dokladnie tak ja maliny we wrzesniu bede robic dopiero bo mam pozna odmiane na ogrodzie. W tamtym roku tez robilam to sama popijalam jak chora bylam w ciazy.

BIRD a to kiedy idziesz mala pokazac czy to sie nie rozwija?

DOMIMA bobovita chlopakom nie podeszla, gerber srednio a hippa jedli az sie uszy trzesly podawac bede hipa ale tylko owoce. Obiady sama bede robic.

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Burza byla ale poszla..

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 13:47   #417
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Super - fajne jest to ze masz też takie zdolności - zazdroszczę tego - jak juz ruszy sz z produkcją to ja też zamawiam ))

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Super Kochana ze wszystko dobrze u Was :-* - później Ci odp

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Jezu. .. w ogole nie kumam tych cholernych kaszek :-(
W naugorszym wupadku oo orostu dziecko zostawi. Aoetyt tez bywa rozny. Pamietam jak moj sym zarl jak opetany a czasami mial taki okres ze pociamkal podkubal i mu starczylo.
Stary 2015-07-28, 13:47   #418
DomimaZet
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;52228560]Tez podejrzewam pekniete naczynko.
Domima,a jakie Ty normy na czczo tej glukozy bierzesz do oceny? Do 100?
Ja zrobilam sobie w domu krzywa cukrowa,mialam na czczo 92 o 9tej godzinie,po 2h 101. A np dzis przed 8ma mialam 82.

na zachodzie Polski tez wieje jak diabli,chcialam poczytac w parku to zmarzlam.za to mloda sobie smacznie pospala.

Bylabym bardzo wdzieczna za te kubki z sosem tzn te do nauki picia.[/QUOTE]
Tak tak normy do 100. I np wczoraj rano kolo 8 miałam 119 - dzisiaj zaraz po 7 110... w życiu nie miałam takich wyników- nawet przed ciążą. Coś się zaczyna dziać niedobrego :-(
Stary 2015-07-28, 13:50   #419
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
CASH sloiczki "mialam" po koncentracie, mialam bo tesciowa mi chyba je wyniosla bo zbieralam i odkladalam na strychu poszlam teraz i nie ma.. zatluke, ubije i psom rzuce! Na allegro sa male sloiki
dzis robilam brzoskwinie, kupilam koszyk, umylam, obralam, wypestkowalam i w male kawalki pokroilam. Do gara i na gaz. Jak sie paciajka zaczela robic to blenderem na papke starlam i w sloiki. Teraz sloiki w kapieli wodnej na gazie mam.

ROSI dokladnie tak ja maliny we wrzesniu bede robic dopiero bo mam pozna odmiane na ogrodzie. W tamtym roku tez robilam to sama popijalam jak chora bylam w ciazy.

DOMIMA bobovita chlopakom nie podeszla, gerber srednio a hippa jedli az sie uszy trzesly podawac bede hipa ale tylko owoce. Obiady sama bede robic.

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Burza byla ale poszla..

jeśli do jutra nie będzie poprawy to wtedy pomyślę. Gorączki na szczęście nie ma..wydaje mi się, że nawet mniej pokaszluje niż wczoraj, no ale...
Dzwoniłam jeszcze do przychodni, powiedzili, że lepiej żebym nie przychodziła szczepić nawet z lekkim przeziębieniem. Do tego w tym samym czasie przyjmuje lekarz dla dorosłych, chorych... a to jedno pomieszczenie w zasadzie

Stary 2015-07-28, 13:50   #420
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:

Burza byla ale poszla..
Nie dodawalas tam cukru czy czegokolwiek innego? Takie same owoce tak? Jakie jeszcze będziesz robic?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości