|
|
#2851 | ||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Listopadowe 2015 część II!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, że moja córka w przyszłości będzie z mamy zadowolona. Mam zamiar być najlepszą mamą jaką potrafię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2852 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2853 |
|
Rozeznanie
|
peachella no chyba tak bo teraz zostala sama w domu (no niby jest trn jej facet ale jakby go wgl nie bylo), siedzi i wymysla glupoty. Ja na pewno nie bede pierwsza reki do niej wyciagac.
Kurczaki moj maly chyba mnie kopie w szyjke
|
#2854 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moja jest sama, faceta nie ma więc to pewnie też dlatego kopanie w szyjkę to okropne uczucie mam to samo
|
|
|
|
|
#2855 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już się chyba przyzwyczaiłam.
|
|
#2856 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale coz widocznie tak malemu wygodnie. :p A puchly wam nogi w te upaly co byly?
|
|
#2857 |
|
Zadomowienie
|
limonka1983, trzymamy kciuki za dobre wyniki i wysyłamy dobre myśli!
|
#2858 |
|
Rozeznanie
|
laszczmagdalena no ja ze swoja zawsze sie klucilam ale chyba nigdy sie nie przyzwyczaje bo moja jest nie przewidywalna. :banghead:
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Robusta, gratuluję córeczki
![]() Jeśli chodzi o wzór cebuszki to ja mam żyrafę
|
#2860 |
|
Zadomowienie
|
Ja zaczęłam brać temat na spokojnie w momencie jak zrozumiałam, że to nie jest jej wina - to po prostu wzorzec jaki wyniosła z domu i ona inaczej nie potrafi - brat co by nie robił jest najukochańszy i wspaniały, a ja wiecznie jestem zła i niedobra, a jak się pokłócimy z jej winy to i tak mnie wpędza w taki poczucie winy, że to ja przepraszam, mimo, że nie ma za co. Jedyne co można robić w takiej sytuacji to znaleźć przyczynę i umieć to samemu sobie wytłumaczyć. No i oczywiście pilnować się, żeby nie powtarzać tych wzorców w przyszłości.
|
#2861 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja na pewno nigdy nie bede zachowywac sie w stosunku do swojego syna tak jak moja matka do.mnie. Ja boli to ze ja sobie daje rade bez niej, ze nie prosze ja o pomoc. A wrecz odwrotnie to zazwyczaj ona dzwoni.
|
|
#2862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak jakby to ktokolwiek miał na to wpływ i mógł sobie wybrać ![]() Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2864 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, ze po porodzie się wylaszczę ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2865 |
|
Rozeznanie
|
co do Cebuszki to ja mam tą pierwszą z lewej na dole, beżowo-brązową, ale można dokupić sam pokrowiec i wezmę jeszcze żyrafę na zmianę
|
|
|
|
#2866 |
|
Rozeznanie
|
peachella o cellulit u mnie tez
okropny, smaruje ale nic nie daje tez mam nadzieje ze po porodzie wszystko ze mnie zejdzie. A w tr upaly to jak za dlugo siedzialam to mi puchly az sobie w aptece zel kupilam i troche mi bylo lzej.
|
#2867 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Podczytuję cały czas Byłam dzisiaj na wizycie, szyjka zamknięta, cukrzycy nie mam, morfologia i mocz ciągle takie samo Muszę tylko podjechać do kliniki na usg bo na tym w przychodni nie można było zważyć Małej ![]() Jutro dojdzie power gotówki i rozpoczynam szaleństwo <3 A w przyszłym tygodniu wybieramy się nad morze Pani doktor powiedziała, że bezpieczne jeszcze są 3tyg. ![]() Limonka ciągle pod górkę, oby było lepiej tylkokasia zdrówka życzę ![]() Współczuję dziewczyny przeżyć z własnymi matkami...moja ma jutro urodziny hehe, jest całkowitym przeciwieństwem mnie i przez to ciągle się kłóciłyśmy. Od kiedy z nią nie mieszkam, a jest to już parę lat, nasze relacje są lepsze.
Najpierw mieliśmy siebie, potem stworzyliśmy Ciebie..teraz mamy wszystko Zuzia już na świecie Edytowane przez srebrna_smuga Czas edycji: 2015-07-28 o 16:30 |
|
|
|
#2868 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja tez czekam na pieniazki i rzucam sie w szal zakupow bo to minie szybko a nie chce zostawiac wszystkiego na ostatnia godz Ja do swojej juz nie mam sily no ale coz nic juz nie zrobie.
|
|
#2869 |
|
Zadomowienie
|
No i dziewczyny pobiłam Was wszystkie - 112cm na wysokości pępka, a dopiero jutro zaczynamy 24 tc
|
#2870 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2871 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czytam o waszych
Matkach i powiem, że tak, wychodzę z założenia, że życie jest krótkie, jak ktoś stroi Fochy i utrudnia mi życie to zrywam kontakt. Na nic tłumaczenia, że ona tobą domu wyniosła. To niech się oduczy, dorosła i świadoma jest w końcu. Ja nie mam kontaktu, nie widuje się i nie rozmawiałam i w końcu mam spokój, nikt mi nie truje i bredzi głupot. |
|
|
|
#2872 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja już też nic nie zostawiam na ostatnią chwilę, śni mi sie ostatnio że jechałam do szpitala a ja dalej torby nie miałam W dodatku wszystko zaczyna mnie boleć i męczę się jak stara babcia Cytat:
W czwartek zaczynam 28 tydzień czyli tak do 31 tygodnia by było I tak bym się później aż tak daleko nie odważyła jechać
|
|
#2873 |
|
Zadomowienie
|
U mnie burzowo, deszczyk w końcu spadł, a ja się drzemnelam, uwielbiam burze.
|
|
|
|
#2874 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam takie samo podejście.
|
|
#2875 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak chcecie zdrabniać? Mila jako zdrobnienie wg mnie o wiele ładniej brzmi niż Lena.tylkokasia Dziwny typ Dla mnie normalne pytania, nie ma w tym nic obraźliwego.peachella W jednych szpitalach można, w innych nie. Limonka Powodzenia z wizytą ![]() Cytat:
![]() Cała puchłam - ręce, stopy. Ciężko mi było wbić się w niektóre buty. Bałam się, że tak zostanie na amen, ale teraz jest normalnie. Cytat:
Na pewno pięknie wyglądasz.Cytat:
|
|
#2876 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie chyba jeszcze nigdy mała w szyjkę nie pokopała. U mnie w rodzinie mała już teraz jest gwiazdą dzieci daaaawno nie było, będzie pierwszą wnuczką i prawnuczką. U tz tak naciskali, pytali kiedy będzie dziecko a teraz jakoś euforii nie ma,chyba trochę źli że bez ślubu. Wyslalam tz po czekoladę i będziemy grać w scrabble
|
|
|
#2877 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dokładnie, ja już mam dość, poza tym już i tak moja matka miała zbyt duży zły wpływ ma moje życie, wiecznie mnie krytykowała, uczuć jakichkolwiek nie okazywała. Nie chce żeby na moje życie miała wpływ osoba, ktora nic pozytywnego do niego nie wnosi. Moj maz byl i jest obserwatorem. Zawsze uważał, że nadmierny kontakt jest zbędny. Cytat:
fakt, po 30 tc to juz pewnie bedziemy miec pod górkę Też kocham burzę! Może w Kraku popada. |
||
|
|
|
#2878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
Zapomniałam spytać o wagę maluszka Wszystko z małym ok, a ja mam się zapisać na usg dopplerowskie. Lewa stopa puchnie mi 2 razy bardziej, niż prawa. Mam zobaczyć, czy to nie jest problem z żyłami. Nigdy nie miałam takich problemów, ale w ciąży różne kwiatki wychodzą. Na drętwienie rąk kupiłam magnez b6. Mam zrobić analizę elektrolitów na kolejną wizytę i standardowe badania. Trochę za dużo ważę, mam duży brzuch i jest to wynikiem zatrzymania wody.Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2015-07-28 o 18:37 |
|
|
|
#2880 |
|
Moderator
|
Dziewczyny gratuluję wizyt.Ty Limonka to masz ciągle jakieś przeboje.
Ja tak się źle poczułam że zaczęłam bardzo wymiotować. Od 1 trymestru tak nie miałam. Straszne to było. Po tym poszłam spać na 2h i mi lepiej. Ale katar nadal mam. Chciałam się pochwalić moim dzisiejszym zakupem
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

Martwiłam się tylko o maleństwo. Na szczęście nie ma dzisiaj upału, więc szwy też nawet grzecznie się zachowują
Dentysta powiedział, że to jest dość częste zjawisko u ciężarnych, a ja nawet nie mam tragedii, bo niektóre babki mają oba dziąsła poprzerastane. Z tym, że ja 1 guzka miałam na dziąśle między jedynkami, a 2 zaraz za jedynkami na podniebieniu. Ciągle w to uderzałam dolnymi zębami, więc guzy były drażnione, a taka sytuacja była już niebezpieczna. No i nie mogłam normalnie jeść i ludzie przestali rozumieć, co mówię. Aż mi się teraz przypomniało, że zapomniałam odebrać robiony lek z apteki
ale dla mnie to było za słodkie, jakby jakieś robaczki mi gardło wyżerały he he

w sumie nie wiem z czego to wynika, czy rodziny nie cieszy fakt naszego potomka (a to pierwszy wnuk i prawnuk w rodzinie będzie...) czy wola nam się nie wtrącać? Czasami mi troszkę przykro, ale co zrobić....
napisz co tam u was słychać

już się chyba przyzwyczaiłam.

Mam takie samo podejście.