Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-28, 21:41   #1831
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Kształt (i moda wszechobecna na taką stylówę) zupełnie nie podoba mi się, widziałam może ze 2 osoby, których dłonie ładnie wyglądały przyodziane w taki mani (na przykład długie palce Munki wydają się tu idealne).

Mnie wkurza moda na to, tym bardziej, że no- nie wszystkim pasuje. Ja jakoś w gimnazjum odkryłam, że moje dłonie ładniej wyglądają z długimi lekko-migdałkami i zaczęłam, boziu dzięki, intensywnie dbać- dumnam z siebie, bo mi się płytka pięknie wydlużyła. Palce mam jakieś takie niesmukłe,krótkie, paznokcie dobrze im robią. Zresztą cieszę się póki mogę, bo mam problemy ze stawami i gościec murowany w przyszłosci ;-; lekarze mi zawsze patrzą na dłonie, czy już się nie zaczyna

Ale najbardziej to nienawidzę paznokci dlugich na prosto, uważam że malo komu pasują i robią kloce z dłoni D:

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 21:42   #1832
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
mysle ze nie.
Po trochu moze tak, ale Hania ostro przesadzała na insta w pewnym momencie, miała wyraźny problem ze swoim rozmiarem (płaczliwy haul z ciuchami) i mysle, ze sobie uswiadomiła to w pewnej chwili i dlatego pokasowała foty i odpusciła wrzucanie kolejnych.
Ale to tylko moja teoria
czyli Hania jako jedyna zauważyła, że w opiniach, które się pojawiają na wizażu jest ziarnko prawdy a nie czysty hejt
i coś zmieniła a nie "karawana jedzie dalej"
Stary 2015-07-28, 21:45   #1833
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:

Chciałabym tam jechac jeszcze raz, po tych trzech latach studiów i lekturze ksiazek w stylu "Petersburga" Biełego, ksiazek Dostojewskiego czy Gogola. Mysle, ze teraz bym na to wszystko patrzyła z zupełnie innej perspektywy
Mój kolega był miesiąc we Francji i zrobił sobie trip Wokulskiego po Paryżu, lubię takie rzeczy zaczerpniete z książek/filmów
Teraz na przykład robię codziennie obiad i króluje jedzenie z gier komputerowych, wygrał zdecydowanie gulasz Thekli z Gothica, jeśli są jakieś fanki- polecam <333 (ale na zimę, daje +1 do siły i +10000 do sytości!)

Edytowane przez ruskieklopsy
Czas edycji: 2015-07-28 o 21:50
ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 22:14   #1834
201607111047
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
Takie mam wrażenie, że osobom otyłym od nadmiaru jedzenie ten tłuszcz tak wisi. U niej to jest takie wszystko zbite. Ale w sumie otyłość brzuszna wygląda inaczej niż otyłość "nożna".
To tylko takie moje odczucia, nie znam się na tym.

Każdemu się podoba coś innego Hania chyba dalej walczy z tego co wiem.

Szkoooda pewnie ją zdemotywowały słowa hejterów: "nadal jesteś gruba"

ogólnie widać, że bardzo ciężko zrzucić tłuszcze z nóg.. z talii jakoś szybciutko leci..
A tu nie do końca prawda, wszystko zależy od typu figury. Hania to chyba klepsydra, jej tłuszcz się odkłada w biodrach, udach, ramionach. Ja np. jestem jabłkiem, jak schudłam 15 kg, to nogi zrobiły się jak patyki (w stosunku do reszty ciała), tyłek płaski, a z brzucha zeszło najmniej, bo mnie tłuszcz odkłada się głównie na brzuchu
A Ewa może przesadziła z tymi koronkowymi majtkami, ale trzeba pogratulować osiągnięć. I rzeczywiście, filmik bardzo ciekawy, merytoryczny, bardzo mi się podobał
Edit: Ewa, jak widać po filmie też miała problem z tłuszczykiem na brzuchu.

Edytowane przez 201607111047
Czas edycji: 2015-07-28 o 22:16
201607111047 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 22:24   #1835
Rossonera
Rozeznanie

Oglądam vloga Bogusi i nie wiem, czy to ja jestem dziwna, ale ja po długiej podróży nie poszłabym od razu na zakupy I to jeszcze z tłustymi włosami i resztkami makijażu. Wydaje mi się, że lepiej się odświeżyć w hotelu i chwilę odpocząć.
Swoją drogą, fajnie że zmieniła muzykę we vlogach. Chyba czytała Wasze narzekania na tamto techno
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 22:35   #1836
201605301111
Konto usunięte

Co za paranoja XD
A Sebastian wyłączył komentarze i łapki pod swoim filmem :"D
boze, serio sie czuje, jakbym sie cofnęła w czasie xD

Edytowane przez 201605301111
Czas edycji: 2015-07-28 o 22:36
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 23:14   #1837
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
https://www.facebook.com/michal.karm...00034220050286
jakby ktoś był zainteresowany to znalazłam zdjęcie przemiany digitalgirl
wooow, miała tego ciałka do zrzucenia. choć jeszcze długa droga przed nią. a tak w ogóle to nie wygląda mi na osobę, która "jest tłusta, bo dużo je", ale raczej na osobę, której nadwaga wynika z problemów zdrowotnych.. ale to tylko moje przypuszczenia..
tak, Hania ma problemy z tarczycą.
Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Taki trik Wiele dziewczyn na tych zdjęciach przed odchudzaniem ma byle jakie gacie, rozczochrane wlosy i brak makijazu, a po sexy majty, makijaz i ekstra figure
b
no ale z drugiej strony czy to takie dziwne? Jak zrzuciły to tamte stare są pewnie za duże, a nowe ciuchy i bieliznę fajnie kupić sobie ładniejszą Mnie bardziej wkurzają dziwne pozy i wciąganie brzucha.

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Podpis pod zdjęciem królika u RGP

"a oto Uszaty - nowa zabawka Ninki "

Zabawka, no tak....
Nienawidzę, gdy ktoś nazywa jakiekolwiek zwierzę zabawką i tak je traktuje.
masakra :/
Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
to jest OLEŚKOWY kolor

ciekawa jestem jak tam przemiana Hani. szkoda, że już nie robi update'ów

w ogóle lubię filmy z metamorfozami i z niecierpliwością czekam na filmik Ewy
co do Oleśkowego - to specjalny odcień niebieskiego! Tak jak Tiffany Blue, tak istnieje Oleśkowy!
A co do Hani - no nie wiem, ja tam nie tęsknię za jej update'ami, nie w tym wydaniu, ktorym nas raczyła

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość

Piękne te pomadki...
co myślicie o kolorze Sepia? Sama nie wiem, czy jest genialny, czy obleśny
mi się nie podoba ten kolor

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość
Ściągnęłam sobie przed chwilą apke wizazu i sprawdzam czy działa, ale wolę jednak na lapku
Ps. Czy udalo mi sie to wyzej napisac na szaro?
tak
Cytat:
ten strój to masakra.
W ogóle dla mnie ciacho to taka troche tandeciara, jesli chodzi o imidż, mimo wszystko.
dla mnei tak samo, podobnie jak np. Boogie
Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Oglądając szminy z ABH, trafiłam na tę piękność:

woooow, piękny kolor oczu
Cytat:
Helsinki to trauma dla mnie. Moje najwyraźniejsze wspomnienie to ja siedząca na jakichś wysokich schodach i płacząca :"D
Pamiętam, że było dużo muminków, ja mialam okres, bolał mnie brzuch, byłam okropnie głodna, padał deszcz, wydałam ostatni hajs na horrendalnie drogiego łososia w porcie czy czymś podobnym (a mgołam kupic muminka :/ ), nie zdążyłam go nawet spróbować, bo gdy schyliłam sie żeby zawiązać buta przyleciała mewa i mi go zabrała.
Na koniec zostawiłam tam mój ulubiony sweter.
Ale na promie było dużo słodyczy fazera, dobre jedzenie i starsi panowie dający czadu na karaoke :"D

#uwaganamewy #mewytochciwefoki

ja też nienawidziłam mew, budziły mnie co rano, bo w Gdańsku mieszkałam na poddaszu, więc siadały na dachu, a że na noc zawsze miałam uchylone okno to ten ich jazgot budził mnie niemal codziennie... A teraz co? Tak się stęskniłam za odgłosami Trójmiasta, że mew słucham dla relaksu, na dobranoc dzięki stronie radio-wezel.pl (projekt powstał z okazji Gdynia Design Days).

Cytat:
Napisane przez agnes89 Pokaż wiadomość
A tu nie do końca prawda, wszystko zależy od typu figury. Hania to chyba klepsydra, jej tłuszcz się odkłada w biodrach, udach, ramionach. Ja np. jestem jabłkiem, jak schudłam 15 kg, to nogi zrobiły się jak patyki (w stosunku do reszty ciała), tyłek płaski, a z brzucha zeszło najmniej, bo mnie tłuszcz odkłada się głównie na brzuchu
A Ewa może przesadziła z tymi koronkowymi majtkami, ale trzeba pogratulować osiągnięć. I rzeczywiście, filmik bardzo ciekawy, merytoryczny, bardzo mi się podobał
Mi się wydaje, że Hania to typowa gruszka - pamiętam ten szok kiedy po raz pierwszy w Mistrzyni Makijażu zobaczyłam jej biodra... Zdecydowanie dół ma szerszy od góry, nawet po schudnięciu.

---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Właczyłam kawałek live'a Glam i ona mówi, że taki odcinek typu 100 dzieci w Simsach (?nie oglądam, ale to podała jako przykład) zajmuje jej ok. 6 godzin. Łącznie z załadowaniem filmu, opisem i w ogóle wszystkim... Pozdro Szusz
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 23:37   #1838
201607111047
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Mi się wydaje, że Hania to typowa gruszka - pamiętam ten szok kiedy po raz pierwszy w Mistrzyni Makijażu zobaczyłam jej biodra... Zdecydowanie dół ma szerszy od góry, nawet po schudnięciu.
Akurat przy zdjęciu, które ktoś wyżej wrzucił stała z boku i ciężko mi było to stwierdzić
201607111047 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-28, 23:46   #1839
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Akurat przy zdjęciu, które ktoś wyżej wrzucił stała z boku i ciężko mi było to stwierdzić
no to fakt
Stary 2015-07-29, 05:19   #1840
201610310857
Konto usunięte

Jestem pod mega wrazeniem Rlm.

Ze potrafila sie tak spiac i schudnac.
201610310857 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 07:40   #1841
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rossonera Pokaż wiadomość
Oglądam vloga Bogusi i nie wiem, czy to ja jestem dziwna, ale ja po długiej podróży nie poszłabym od razu na zakupy I to jeszcze z tłustymi włosami i resztkami makijażu. Wydaje mi się, że lepiej się odświeżyć w hotelu i chwilę odpocząć.
Swoją drogą, fajnie że zmieniła muzykę we vlogach. Chyba czytała Wasze narzekania na tamto techno
Ona mówiła, że przeprasza, że tak strasznie wygląda i następnego dnia będzie lepiej, ale ja nie widziałam jakiejś wielkiej różnicy następnego dnia. Włosy tak czy tak miała przyklapnięte, makijaż podobny. Na plus strój jedynie, bo Bogusi lepiej w stonowanych kolorach, ale i tak na koniec dorzuciła limonkową marynarkę
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 07:43   #1842
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość

Obie, Alina i Kasia, są dla mnie tym typem sylwetkowym, który gubi krągłości przy odchudzaniu, nawet przy udziale siłowni. Może to zbyt okrutne, ale u Ciacha widzę bezkształtną szczupłość - ale z tego, co ona sama mówi - pupę by chciała mieć, więc to już kwestia genów, a nie wyboru. Alinę często widuje na żywo i jej sylwetka kojarzy mi się z rowerzystą. Ona jest "długa" i mimo widocznych mięśni nadal jakby "prosta". #borzealebredzę
Alina utraciła krągłości? Przecież ona była typowym "patyczakiem" zanim zaczęła przygodę z siłownią. Odpowiedni trening na masę pozwolił jej wręcz nabrać kształtów bo zbudowała trochę tyłka.
Po za tym przy odchudzaniu obwody lecą i to niekoniecznie z rejonów które chcemy wyszczuplić. To normalne.

Cytat:
Też mi się tak wydaje. Sama mam tendencje do bycia gruszką, wszystko idzie mi w dolne partie.
Stary 2015-07-29, 07:52   #1843
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:

Właczyłam kawałek live'a Glam i ona mówi, że taki odcinek typu 100 dzieci w Simsach (?nie oglądam, ale to podała jako przykład) zajmuje jej ok. 6 godzin. Łącznie z załadowaniem filmu, opisem i w ogóle wszystkim... Pozdro Szusz
No tak ale po co one tu doliczają ładowanie filmu? Przecież to się samo ładuje, nie trzeba nad tym stać

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 07:56   #1844
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Do mnie też, ale myślę, że to dlatego, iż kompletie nie podoba mi się stan obecny.
No dobra, może Alina i jej figura jeszcze na równi z ciachową kompletnie mi nie leżą.

A jeszcze dodam, że tak, jak rozmiarowy cyrk u XSki mnie bardziej bawił niż irytował, tak wieczne 'dupa rośnie', 'bebzol', 'jestem gruba fuj' Kasi mnie po prostu wkurza - tak o - zwyczajnie.

Co do winka, właśnie piję i trak się zastanawiam - czy jak zjadłam wcześniej dwa rożki, to coś może się w brzuchu zrewolucjonizować? Jutro ważny dzień w pracy, noc fajnie byłoby przespać

Widziałyście tagi?
"#fat #kitabalerony 54kg i dupa dalej rośnie"

Czy z nią jest wszystko w porządku?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 08:10   #1845
Ms_E
Zadomowienie

Obejrzałam właśnie filmik RLM i jestem w szoku, że ona jednak nadal potrafi normalnie mówić. Ciekawe z czego to wynika...
A poza tym zmiana suuuuper. Czekam na kolejne filmiki w tym temacie, może będą foodbooki
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 08:38   #1846
Takajakaya
Wtajemniczenie

https://www.youtube.com/watch?v=lAKm-AKNY_0
KaraKorolla i toaletka. Co sądzicie o ilości?

Na dole komentarz Bogusi:
Bardzo fajna organizacja toaletki aczkolwiek mnie przeraziło że trzymasz brudne pędzle z czystymi. Higiena pędzli i oddzielnie ich od brudnych jest niezwykle ważne (w brudnych pędzlach jest ogrom bakterii) zwróć na to uwagę bo to istotna kwestia. Pozdrawiam

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 08:47   #1847
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość

Bardzo fajna organizacja toaletki aczkolwiek mnie przeraziło że trzymasz brudne pędzle z czystymi. Higiena pędzli i oddzielnie ich od brudnych jest niezwykle ważne (w brudnych pędzlach jest ogrom bakterii) zwróć na to uwagę bo to istotna kwestia. Pozdrawiam

Oni dają ten model toaletki gratis przy zakładaniu kanału na yt?
Stary 2015-07-29, 08:50   #1848
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
chyba tak zdechłabym przy tej ilosci rzeczy a jak widze te kamyczki ozdobne to mam ochote sprzątnąc to przez ekran monitora
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 08:50   #1849
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:

Tez chcialam wkleic tu ten komentarz Bogusia makeup artist
A co do ilosci to duzo tego ma, ale z sympatii do Karoli jakoś mnie to nie razi

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 08:52   #1850
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
Alina utraciła krągłości? Przecież ona była typowym "patyczakiem" zanim zaczęła przygodę z siłownią. Odpowiedni trening na masę pozwolił jej wręcz nabrać kształtów bo zbudowała trochę tyłka.
Po za tym przy odchudzaniu obwody lecą i to niekoniecznie z rejonów które chcemy wyszczuplić. To normalne.

Też mi się tak wydaje. Sama mam tendencje do bycia gruszką, wszystko idzie mi w dolne partie.
No właśnie, mi też się wydaje, że Alina przed to żadnych krągłości nie miała, typowa chłopięca figura
ja też

Cytat:
No tak ale po co one tu doliczają ładowanie filmu? Przecież to się samo ładuje, nie trzeba nad tym stać
Glam zadał ktoś pytanie ile to trwa od punktu "siadam nagrywam" do momentu gdzie widz to ogląda, to powiedziała
Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Widziałyście tagi?
"#fat #kitabalerony 54kg i dupa dalej rośnie"

Czy z nią jest wszystko w porządku?
u kogo te tagi
Stary 2015-07-29, 08:55   #1851
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Niestety nie.

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość
Tez chcialam wkleic tu ten komentarz Bogusia makeup artist
A co do ilosci to duzo tego ma, ale z sympatii do Karoli jakoś mnie to nie razi
Mnie też ta ilość jakoś nie przygniotła. Bardzo lubię Karolę i kupuję ją w całości
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 08:56   #1852
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
No właśnie, mi też się wydaje, że Alina przed to żadnych krągłości nie miała, typowa chłopięca figura
ja też

Glam zadał ktoś pytanie ile to trwa od punktu "siadam nagrywam" do momentu gdzie widz to ogląda, to powiedziała

u kogo te tagi

U Ciasteczka pod zdjęciem, na którym pręży się w lamparcim kostiumie.
Stary 2015-07-29, 09:01   #1853
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
U Ciasteczka pod zdjęciem, na którym pręży się w lamparcim kostiumie.

Ktos ma syndrom Hani XS

I jak? Udalo jej się? W sensie na komcie"o czym mówisz chudziko "?
Stary 2015-07-29, 09:13   #1854
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

Ktos ma syndrom Hani XS

I jak? Udalo jej się? W sensie na komcie"o czym mówisz chudziko "?

To chyba jasne.
Stary 2015-07-29, 09:27   #1855
Phoce
Flawless

Dziewczyny, o co chodziło z tymi updatami Hani?
Jakieś nachalne, częste były? Nie byłam na bieżąco w tamtym okresie

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 09:31   #1856
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:
to prawda, że wszystko zależy od typu figury, ja jestem gruchą i najłatwiej tłuść zlatuje mi z brzucha, a nogi jakby stały w miejscu oczywiście tam też cm lecą, ale o wiele bardziej opornie niż z górnych części ciała
Stary 2015-07-29, 09:33   #1857
201701230959
Konto usunięte

Heloł nie z Helu. Nie wiem czy pamiętacie ból pupki Szusz o to, że widzka zwróciła jej uwagę, że źle mówi pod względem geograficznym o Helu. Szuszę tak to zakuło, że nie dość, że pultała się w komentarzach, to jeszcze w pasjonującym vlogu z Tomkiem musiała mu się pożalić i w jej mniemaniu dosrać tej dziewczynie (Szusz, Tomek też jest momentami zażenowany Twoim zachowaniem, gdybyś nie patrzyła w kamerę tylko na niego to byś to odnotowała). We wczorajszym vlogu to samo. Kiedy pokazała w openboxie olejki jakaś dziewczyna jej napisała, że jest ciekawa jak sprawdzą się olejki na celulit na włosy. Nie widziałam w jej komentarzu nic złośliwego. Teraz Szusza znowu to samo, musiała oczywiście doczepić się do dziewczyny w filmiku, w końcu komenta dziewczyny może nikt się nie dogrzebie a jak ona powie w filmiku to jej psychofanki ją poprą i zlinczują ową dziewczynę - ja tak to widzę.

A tak się z tej żenuy tłumaczy w komentarzach:

Cytat:
to ja napisalam o tym olejku i to nie bylo nic do smiechu,tylko jestem ciekawa jak to zadziala bo pierwszy raz slyszalam o tym,wiec mnie zaciekawilo,i czekam na opinie czy jest dobry.Bo ja nie rozumiem czy musze wiedziec,ze olej antycelulitowy jest dobry na wlosy?
Odpowiedz · 36

Ukryj odpowiedzi
darka854 16 godzin temu
+Jowita Jowitka a Szusz troche zle zareagowała ja sama nie wiedziałam że można go tez stosować na włosy
Odpowiedz · 11

Jowita Jowitka 16 godzin temu (edytowany)
wiem,tez sie zdziwilam,to tak jakby mnie wysmiala,a ja ja tak sobie ogladac lubie i przykro mi sie zrobilo,ze moja ulubiona vlogerka zamiast podejsc radosnie do sytuacji bardziej wysmiewa sie...
Odpowiedz · 18

szusz 14 godzin temu
+Jowita Jowitka wiesz każdy medal ma dwie strony, widzowie mogą pisać co chcą i ja zawsze muszę się odnieść do tego z dystansem, nie mogę niczego skomentować bo od razu ktoś czuje się urażony, ja też nie miałam nic złego na myśli, po prostu mnie to rozbawiło i o tym powiedziałam ale oczywiście ja nie mam prawa nic powiedzieć bo od razu ktoś czuje się urażony...
Odpowiedz · 8

darka854 10 godzin temu
+Martyna K. właśnie zauważyłam.. to niegrzeczne z jej strony. Cóż, sama sobie szkodzi
Odpowiedz · 6

Jowita Jowitka 2 godziny temu (edytowany)
+szusz
mozesz jak najbardziej,ale w milszy sposob i tyle ''ludzie nie rozumieja''itd itd,ja sie przyznaje nie rozmiem tego,ze olejek antycelulitowy moze zdzialac cuda na wlosy,dlatego spytalam,a Ty taka zdziwiona...czasem trzeba trzymac jezyk za zebami,zeby koms przykrosci nie zrobic ...
Odpowiedz · 3
Tak, tak Szusza, takim tonem jak to powiedziałaś to naprawdę nie miałaś nic złośliwego na myśli...

Reszty komentów nie czytam, za dużo wazeliny. Niektórym widzom do szczęścia naprawdę niewiele potrzeba.

Swoją drogą ciekawe jak jej się siedziało (bo innej aktywności u niej ze świecą szukać) tyle dni samej w przyczepie kiedy Tomek był w pracy. A no tak, zapracowana była te nudne filmy nie złożą się same w tak porywający widza sposób.

Dzięki Wam za strzeszczenia kosmetyczek Bogusi
201701230959 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 09:35   #1858
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
Obejrzałam właśnie filmik RLM i jestem w szoku, że ona jednak nadal potrafi normalnie mówić. Ciekawe z czego to wynika...
A poza tym zmiana suuuuper. Czekam na kolejne filmiki w tym temacie, może będą foodbooki
Obejrzałam ten filmik z ciekawości jej efektów. Aż byłam zdziwiona, że ona mówi normalnie, a nie tak jak we wszystkich firmach, tym dziwnym tonem którego znieść nie mogę... Atak w ogóle to widać, że jest teraz szczęśliwa sama ze sobą i daje jej to radość

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 09:47   #1859
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
Zapamiętałam to zdjęcie Aliny sprzed 2 lat - góra faktycznie bardzo szczupła, ale udo pięknie krągłe. Dla mnie było to całkiem seksi. Teraz jej dół - w porównaniu z tamtym - nie podoba mi się wcale.
Z tym znikaniem krągłości miałam bardziej na myśli Ciacho Wielki Bebzol Fuj, ale po winie czasem znika mi logika wyrażania myśli.

Cytat:

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Niestety nie.
x 2
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 09:52   #1860
apiaQ
Rozeznanie

4:47 "Ble ble ble "

https://www.youtube.com/watch?v=-81p...Q&spfreload=10

nowa szusz
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości