|
|
#1231 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVII
Może... A dawno wszedł na rynek?
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
O ten oto miałam
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...IVAb1yCh3ZGQap
|
#1233 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby tą razą tylko procedurka i do domciu. ![]() Cytat:
2. Czyli już pewne? Sprawdzone? A jakie masz wymagania?Cytat:
![]() A o E.... i Dawidzie serio wiedziałam że to Twoje typy jak zerknęłam na stronkę Imion W sumie powiem Wam ciężka sprawa, bo jednak imię wybieramy dziś, a nie wiadomo jak ono będzie funkcjonowało za lat kilka, naście i dzieścia. Taki Staś, Jaś, Franek i Zosia w moich czasach byliby zatłuczeni na śmierć Nie no, w sensie mieliby przewalone, a teraz spróbuj się nazywać nie retro. Ciężki orzech. Co czynić. Obecnie Tadek świętuje triumfy i weź tu nagle wyskocz - cześć jestem Tomek albo Wojtek. Że ku...a co? Sama nie wiem na co bym miała stawiać.Czy klasykę - Ola, Anna, czy coś fansy szmansy. No ale przez moje usta do dziecka imię Zosia nie przejdzie. Po prostu nie. Wszelkie Zofie przepraszam z góry ![]() Z ciekawostek, u nas w okolicy rośnie już jeden Dorian
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-29 o 10:55 |
|||
|
|
|
#1234 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Z dziewczęciem łatwiej, już miałam na oku Alicję lub Ewę. Drugiego co nie lubię, to jak muodzież przerabia się potem na Dżasty, Karole, Seby, Pabla i inne takie dyskotekowo-latynowskie 'zdrobnienia'. |
|
|
|
|
#1235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Uwielbiam! Ewę wybrałam sobie na imię z bieżmowania Oesu, chyba z bierzmowania raczej bo tak zawsze chciałam się nazywać. Niestety różnicy żadnej mi to nie robi, no ale przynajmniej mogłam, to wybrałam! Wiem o nim tylko ja Julia też ładnie brzmi, ale chyba tylko dla małych dziewczynek. W dorosłym wieku no nie wiem
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-29 o 11:04 |
|
|
|
|
#1236 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A nie jakąś surową Katarzyną herod babą, wieśniacką Kaśką z rumieńcami ani żałosną Kasią, którą aż trzeba pomiatać. Więc dla znajomych nazwałam się Kat Ale w pracy mnie ciągle paniokasiują albo kaśkują aż mnie coś skręca.Na bierzmowanie wzięłam Annę bo Ewka była wówczas moją przyjaciółką i nie chciałam 'papugować'
|
|
|
|
|
#1237 |
|
niecnotliwa dziewica
|
He he to ja już wiem, czemu z bierzmowania mam Maria Magdalena
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, czyli wszystko co najlepsze mnie ominęło Jak syndrom 4 miejsca w sporcie. ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Hre hre A ja Ewą Pamiętam, że był cyrk wśród rowieśników że nie jest święta etc a ja już jako dziecko im na to "No właśnie!" |
|
|
|
|
#1239 |
|
Nindżopesz
|
Ad dzieci to N chyba będzie artystką nowoczesną albo projektantem bohomazów na t-shirty - ostatnio ciągle coś maluje ale nie, że np. domek, tylko 'wodę w umywalce', albo 'obraz kontrolny', 'mazaje'
Nie ogarniam tej awangardy
|
|
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie preferuję coś takiego. Wiedz, że coś się dzieje pod tą kopułą. Ostatnio mam w planach jednak płeć żeńską. Jesli w ogóle. Syna chciałam, ze względu an dobro dziecka, że nikt mu nie będzie mówił że jest starą panną, nie będzie mówił że ma rodzić dzieci, że ma być chudszy, bardziej lub mniej wykonturowany, nie będzie walczył o chłodny odcień blondu , nie będzie wył z bólu przy okresach, ogólnie jak wiadomo chłop ma zawsze lepiej No ale potem pomyślałam o sobie, i chyba jednak kobietę bym chciała na przyszłość, dla siebie ![]() Edit, przy pogrubionym już słyszę głosy "a skąd wiesz?" No więc nie wiem, ale prawdopodobieństwo jakby mniejsze. Letę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-29 o 12:24 |
|
|
|
|
#1241 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tym lepiej, mogę się płukać. 2. Nie zauważyłam tego wcześniej Witamy i życzymy niedługiego pobytu ![]() Cytat:
Ale ja lubię zdrabniać w zaciszu domowym ![]() Adam naj, Seweryn, Karol, Robert, Marcin, Rafał, Bernard (hre hre ), Daniel, Gerard, Krystian, Wiktor, Emil, Mikołaj. Cytat:
![]() Też nie wiedziałam czym się kierować, tym bardziej, że żeńskich imion mam kilka ulubionych (Ewa ![]() Cytat:
![]() U nas ostatnio były malunki fale radiowe i telewizyjne i odkurzacz od tyłu. Po wczorajszej pracy na rodos (m.in. próbowałam okiełznać rozrastające się maliny) wyglądam jakby mnie kto ostro wychłostał
|
|
#1242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć bez przesady typu Bożydar, Marian czy Mściwój Alicja ładne, ale... Ala ma kota brrr ![]() Cytat:
i nie lubię tych wszystkich nowoczesnych, zagramanicznych imion, tych wszystkich Alanów, Dżesik, Olivierów itp. mi się Magdalena bardzo podoba, ale Magda - okropne ![]() a z męskich najbardziej lubię Gabriel Neutralne: Filip, Szymon, Michał, Wiktor, Łukasz, kamil, Krystian, Marcin, Daniel, emil, Rafał itp...
|
|
#1243 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. Ja miałam lęki, że moja będzie podobna do mnie ale na szczęście poszła w TŻta więc jest dla niej nadzieja. I włosów nie ma kręconych, uff. Blond jej wg mnie zupełnie nie pasuje a ciemne to se może robić Jeśli się nie upasie jak tatuś (i nie będzie mieć dwóch metrów!) to może będzie ładna.Natomiast synowie podobno często są podobni do matek, biedne dziecko. Już widzę jakiegoś wymoczkowatego na paszczy biedaka o wysokoporwatych, falowanych włosach w kolorze mysiego blondu I z szerokimi biodrami i grubymi oudami No ale jak będzie bogaty to se z laskami poradzi ![]() Cytat:
O prosz, więc Wiktor obleci? Myślałam nad tym. |
||
|
|
|
#1244 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ale że archanioł...?
![]() ...to się nazywa uwielbienie mamusi dla syneczka ![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Red, vide ten od Szulimowej?
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serio musiałabym chyba skorzystać z jakiegoś lepszego materiału genetycznego bo po mnie - trauma do końca życia, a po Teżu niewiele lepiej Coś jak z deszczu pod rynnę. A N. odkąd ją zobaczyłam na fotkach, a potem jak opisywałaś jej zachowanie, będzie niezłym wojownikiem i da se radę. Tatusiowa natura Wiktor bardzo z klasą! W ogóle męskich imion ładnych, w moim odczuciu jest jednak więcej. Z racji, że akceptuję tylko dwusylabowe, to wśród męskich większy wybór. Mnie się marzy córka Nina Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-29 o 14:02 |
|
|
|
|
#1246 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1247 |
|
niecnotliwa dziewica
|
No, jest taki jeden, podobno milioner. A wygląda mniej więcej tak jak opisałaś, tylko bardziej...dziewczęco. I tylko ta kasa go ratuje, bo na ulicy to żadna normalna by się nawet nie obejrzała - chyba, ze z politowaniem.
Ueb mnie boli od rana, prochy nie pomagają, śniadanie nie pomogło, chcę się położyć...!
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
to zaszalaj i od razu Thor na drugie ![]() o, Wiktoria też bardzo ładne. Ale jak widzę "Viki" to az zęby bolą ![]() Zapomniałabym się pochwalić perfumowo: nabyłam flaszkie Bentley for Men Intense. Będzie na jesień i zimę ![]() Pachnie prawie jak Idole de Lubin ( ), ale jest kilka razy trwalszy i tańszy ![]() Czyli jakbym tylko uzupełniła zapasy obecnego zapachu, w kolekcji nadal zastój i nic nowego mi się nie podoba ![]() I o zgrozo w ogóle nie mam ochoty na żadne testy ani szukanie nowości Wypalam się jakos perfumowo czy co...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-07-29 o 14:23 |
|
|
|
#1250 | |
|
Nindżopesz
|
A! Czyli to imię dobrze wróży, może będzie milionerem
![]() Cytat:
![]() 2. może SKS? ![]() A ja szaleję. Znowu puściłam w świat większość i dokupiłam dymów: Fireplace, City on Fire, czaję się na Encens Flamboyant (tzn. czekam na wypłatę) i pewnie BT też kupię... Jeszcze lecą do mnie dymne próbki. |
|
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Nie nadrobię Was nie ma szans. Co do imion... z męskich Wiktor jest obłędne( i nie da się zdrobnoić ;-)) i jak bym miałą jakimś nieszczęściem syna kiedyś, to będzie Wiktor i koniec. Eryk też jest super.Jeszcze Marcel jest fajne, ale jakieś takie delikatne...Dawid gejowsko mi się kojarzy, nie żebym miała coś do gei, ale.... ![]() Moja znajoma ma Samanthę i Nicolę Dla mnie to porażka....a ostatnio śmiala sie jak można dać dziecku na imię Antonina...no dla mnie można,bo to naprawdę ładne imie. Ładniejsze niż te zagramaniczne wynalzaki...Koleżanka urodziła niedawno Stefanka, ale...no to już za stare dla mnie... |
|
|
|
#1252 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie chcę wydawać złotówków, czekam na wypłatę.... orzeźwiająco popiłam Ibum zimną wodą
![]() Ale po wypłacie.... mam smaka na Aromatics in White i chyba nie strzymam i kupię. Katty, zadzwoniłam na tę Pragę ![]() Stazja poza tym, Antonina może się zdrabniać na Ninę - co mnie się akurat bardzo podoba
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2015-07-29 o 14:39 |
|
|
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1254 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#1255 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Ad sinupret perfumuf - mnie się zachciało DKNY Pure a drop of rose sama siebie nie poznaję - homeopatyczny mainstream
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O, Nina Dwa w jednym ![]() No na to bym nie wpadla , przecież to nawet śmiesznie brzmi....Tak samo jak słysze jak niektózy zdrobniają Kingę na Kinię albo Kingusię...dla mnie to imię jest niezdrabnialne . Zresztą, jak większość imion
|
|
|
|
|
#1257 |
|
Nindżopesz
|
Ja bym pewnie mówiła na małego Wiktora Wikt, Wik albo Tor
|
|
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
W pracy mam kolegę 50+ Wiktora i jest Wiciem
Ale to bardziej ze względu na charakter c.powaty, bo z wyglądu postawny i męski. Zaraz obrzydzimy Redzi i to imię ![]() Coś mi się z lapkiem stao, barowa klątwa
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
miałam w klasie Wiktora i wszyscy na niego Witek wołali i wołaja do dzisiaj
|
#1260 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Jesssooo, niech mi ktoś utnie ten łeb albo co
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

Oby tą razą tylko procedurka i do domciu. 

Sprawdzone? A jakie masz wymagania?

Co czynić. Obecnie Tadek świętuje triumfy i weź tu nagle wyskocz - cześć jestem Tomek albo Wojtek. Że ku...a co? Sama nie wiem na co bym miała stawiać.
A nie jakąś surową Katarzyną herod babą, wieśniacką Kaśką z rumieńcami ani żałosną Kasią, którą aż trzeba pomiatać. Więc dla znajomych nazwałam się Kat 

Wiedz, że coś się dzieje pod tą kopułą.
zrobiłaś mi popołudnie 
I z szerokimi biodrami i grubymi oudami
Serio musiałabym chyba skorzystać z jakiegoś lepszego materiału genetycznego bo po mnie - trauma do końca życia, a po Teżu niewiele lepiej
Coś jak z deszczu pod rynnę. 
), ale jest kilka razy trwalszy i tańszy 
poza tym, Antonina może się zdrabniać na Ninę - co mnie się akurat bardzo podoba