Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-29, 15:14   #1921
201607110949
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIX

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Ktos jej proponuje recenzje powerbanka z samsunga. po co nagrywac o nim osobny film
Przecież już 2 razy o nim mówiła i to dość rozwlekle
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 15:28   #1922
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Przecież już 2 razy o nim mówiła i to dość rozwlekle
to powie i trzeci, na zapchajdziure jak znalazl a powaznie, powinna usiasc przy herbacie i sie zastanowic co ona chce na tym kanale robic, bo na razie to leci w dół
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 15:35   #1923
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
to powie i trzeci, na zapchajdziure jak znalazl a powaznie, powinna usiasc przy herbacie i sie zastanowic co ona chce na tym kanale robic, bo na razie to leci w dół
moge przewidywac jakie filmy beda niedługo u Bogu na kanale

-vlog z Berlina cz. 2
-dostosowanie Berlina do osób niepełnosprawnych
-haul z Berlina (moze podział na ciuchy i kosmetyki)
-telefon bogusi
-wózek bogusi
-powerbank bogusi
-sprzet do nagrywania bogusi (moze tez z jakims podziałem)
-glossybox
-ulubiency

biorąc pod uwage, ze trzy filmy w tygodniu to trzy tygodnie ma obsadzone conajmniej
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 15:39   #1924
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
mysle, ze do recenzji telefonu jest wiele innych, kometentnych osób w internecie. Znajac bogusie bedzie, ze fajne foty robi, mam takie i takie apki i inne tego typu pierdy.
IMO ma wiele wiecej do powiedzenia w temacie wózka czy np. dostosowania mieszkania do wózka.
Ktos jej proponuje recenzje powerbanka z samsunga. po co nagrywac o nim osobny film
Dla widzów z konkurencyjnego forum taki filmik o wózku i jego funkcjach będzie naprawdę przydatna.

Jakbyście miały ponad 200 zł wolne to kupiłybyście kultowe meteoryty z Guerlain? Kuszą mnie bardzo one. Co o nich myślicie?
Stary 2015-07-29, 15:40   #1925
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Jakbyście miały ponad 200 zł wolne to kupiłybyście kultowe meteoryty z Guerlain? Kuszą mnie bardzo one. Co o nich myślicie?
nigdy w życiu za taką cenę
Stary 2015-07-29, 15:41   #1926
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Dla widzów z konkurencyjnego forum taki filmik o wózku i jego funkcjach będzie naprawdę przydatna.

Aktualnie od mamy podbieram i ja tam nie widzę żadnego spektakularnego efektu.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 15:41   #1927
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
biorąc pod uwage tamto miejsce to film o wózku wydaje sie byc "bezpieczny" a na pewno bardziej bezpieczny niz filmy o kosmetyczce, zakupy czy makijaze. Nie wiem do czego mozna sie w takim filmie doczepic
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 15:50   #1928
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
biorąc pod uwage tamto miejsce to film o wózku wydaje sie byc "bezpieczny" a na pewno bardziej bezpieczny niz filmy o kosmetyczce, zakupy czy makijaze. Nie wiem do czego mozna sie w takim filmie doczepic
Do tych wszystkich bajerów w wózku i do jego ceny napewno.

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Aktualnie od mamy podbieram i ja tam nie widzę żadnego spektakularnego efektu.
Ale używasz je jako puder na całą twarz czy jako rozświetlacz? Pytam dlatego, że generalnie jest to puder na całą twarz, a niektórzy używają jako rozświetlacz i rzeczywiście efektów nie widzą.
Stary 2015-07-29, 15:54   #1929
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Do tych wszystkich bajerów w wózku i do jego ceny napewno.

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Ale używasz je jako puder na całą twarz czy jako rozświetlacz? Pytam dlatego, że generalnie jest to puder na całą twarz, a niektórzy używają jako rozświetlacz i rzeczywiście efektów nie widzą.
Puder na całą twarz.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 16:15   #1930
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
chyba Ci się wydaje, w każdym razie nie wiem jak tęgie musialaby mieć ramiona skoro przy takich była gruszką

http://strefa-tv.orange.pl/pic/224/p...i-makijazu.jpg
ale spoko, ja mam tyle samo w ramionach, co w biodrach (różnica 1cm), wystający kuper i większy niż Haniowy biust i koleżanki mi mówią, że jestem gruszką niezaleznie od wagi
Koleżankiiii, koleżankiii

Cytat:
I ile recenzja telefonu będzie dla niektórych przydatna tak wózek nie zainteresuje wielu osób.
Ale myślę, że mogą się dowiedzieć czegoś nowego wydaje mi się też, że Bogusia jest w stanie powiedzieć więcej ciekawego na temat wózka, niż telefonu. Ja chętnie taki filmik obejrzę.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-07-29 o 16:17
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 16:21   #1931
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Brunetka_5 Pokaż wiadomość
Nie ma go już a z reszta nie chodziło mi tu o bycie całkiem anonimowa, tylko ze tak powiem, powierzchownie :p

tak Gossip... bardzo powierzchownie

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
chyba Ci się wydaje, w każdym razie nie wiem jak tęgie musialaby mieć ramiona skoro przy takich była gruszką

ale spoko, ja mam tyle samo w ramionach, co w biodrach (różnica 1cm), wystający kuper i większy niż Haniowy biust i koleżanki mi mówią, że jestem gruszką niezaleznie od wagi
ja też widziałam najpierw ten kadr, ale kiedy kamera objęła biodra... I to jeszcze bokiem. Serio, pamiętam jak mi kopara opadła - oglądałam Hanię wtedy grubo ponad rok, z twarzy w życiu nie dałabym jej tyle kilogramów...

Cytat:
Anioł Na Resorach
23 godz. ¡
Mam do Was pytanko Emotikon smile chcielibyście zobaczyć testy sprzętów / gadżetów które używam od dawna ? Nie zamykałabym się do jednej dziedziny - na start opowiedziałabym wam o moim wózku, potem o telefonie który używam od roku (Samsung S5), potem o sprzęcie którym nagrywam - dużo mam pomysłów Emotikon smile Przedstawiałabym Wam plusy i minusy sprzętów które używam praktycznie codziennie Emotikon smile Co o tym myślicie ?

"mój kanał bedzie urodowy"
chyba sie urodowe tematy konczą

o ile wózek spoko pomysł, to... telefon? serio?
i to jeszcze niezbyt nowy model :/ W sensie jest już pierdyliard jego recenzji, on ma chyba ze 2 albo 3 lata.
Cytat:

nie Zobacz sobie jaki piękny efekt daje Wiosenna Mgła Pudrowa (są 4 odcienie) od Paese, wiele dziewczyn uważa, że jest lepsza od Meteorytów
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 16:34   #1932
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Wkurza mnie w Bogusi to, że ma potencjał na filmiki- i to są własnie dostosowania dla osob niepełnosprawnych. Ma takie filmiki, ale poakzuje tylko czy winda działa i czy wjedzie do srodka........
A tymczasem czekałam na filmik ze ślubu. Czym sie kierować przy wyborze sali, co ta sala musi miec itede. Jestem pewna ze sporo osób by skorzystało, jeśli ktos jako gościa będzie miał osobę niepełnosprawną to będzie wiedział, czego szukać. Tak samo z kuchnią. Mnie to na przykład szczerze ciekawi, jak ona musi wyglądać. Możemy sobie wyobrazić jedynie, że np. blaty musza być obnizone, ale tego jest sporo, sporo więcej i sami się nie domyslimy. A i takie informacje mogą się komuś przydać
no ale nie, wazne że tramwaj nie dziala i katowice są złe, ważne że są dramatyczne zbliżenia na podjazd/ brak podjazdu (ostre ja zyleta, szkoda, że vlog z berlina nie był krecony z taką zażartością jak podjazdy), że kuchnia limonkowa z akcentami limonkowymi i windy nie działają.

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 16:36   #1933
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
moge przewidywac jakie filmy beda niedługo u Bogu na kanale

-vlog z Berlina cz. 2
-dostosowanie Berlina do osób niepełnosprawnych
-haul z Berlina (moze podział na ciuchy i kosmetyki)
-telefon bogusi
-wózek bogusi
-powerbank bogusi
-sprzet do nagrywania bogusi (moze tez z jakims podziałem)
-glossybox
-ulubiency

biorąc pod uwage, ze trzy filmy w tygodniu to trzy tygodnie ma obsadzone conajmniej
true
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 16:52   #1934
roseplum
niepolubiecie

ktoś pytał w kontekście Hani czy tłuszcz osoby, która utyła z powodów zdrowotnych wygląda inaczej. I tak, i nie. Po pierwsze organizm zbiera bardziej wodę. Po drugie na to jak rozkłada się tłuszcz też wpływają hormony. W dużym uproszczeniu osoba o normalnym metaboliźmie, która utyje kilkadziesiatkg rzadko będzie miała wcięcie w talii, mały brzuch i szczupłą twarz nawet jeśli przy prawidłowej wadze czy nawet kilku czy kilkunastokilogramowej nadwadze ma do tego predyspozycje. To nie czary, to też kwestia naturalnej reakcji układu hormonalnego na przytycie. Ale nie ma reguł.

Edytowane przez roseplum
Czas edycji: 2015-07-29 o 16:58
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 16:52   #1935
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
Wkurza mnie w Bogusi to, że ma potencjał na filmiki- i to są własnie dostosowania dla osob niepełnosprawnych. Ma takie filmiki, ale poakzuje tylko czy winda działa i czy wjedzie do srodka........
A tymczasem czekałam na filmik ze ślubu. Czym sie kierować przy wyborze sali, co ta sala musi miec itede. Jestem pewna ze sporo osób by skorzystało, jeśli ktos jako gościa będzie miał osobę niepełnosprawną to będzie wiedział, czego szukać. Tak samo z kuchnią. Mnie to na przykład szczerze ciekawi, jak ona musi wyglądać. Możemy sobie wyobrazić jedynie, że np. blaty musza być obnizone, ale tego jest sporo, sporo więcej i sami się nie domyslimy. A i takie informacje mogą się komuś przydać
no ale nie, wazne że tramwaj nie dziala i katowice są złe, ważne że są dramatyczne zbliżenia na podjazd/ brak podjazdu (ostre ja zyleta, szkoda, że vlog z berlina nie był krecony z taką zażartością jak podjazdy), że kuchnia limonkowa z akcentami limonkowymi i windy nie działają.

Waśnie z tym remontem kuchni to ciekawa sprawa. Nie wiadomo co tak naprawdę Bogusia robi w kuchni i czy wystarczy, żeby blaty były obniżone czy też jakaś mała lodówka (żeby wszędzie dostała), obniżony zlew i kran, kuchnia gazowa przystosowana do jej wzrostu czy raczej będzie to kuchnia przystosowana do Bartka, czyli normalnej wielkości meble i sprzęty. Tak czy siak trudno to pogodzić ze sobą i stawiam na to drugie.

Jeśli chodzi o wybór restauracji to tam zazwyczaj są podjazdy dla niepełnosprawnych i z dostaniem się do takiej restauracji nie ma problemu. Poza tym można też zrobić prowizoryczny podjazd dla wózka np. rzucić pare desek na schody i tam podjechać wózkiem.
Stary 2015-07-29, 16:56   #1936
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Waśnie z tym remontem kuchni to ciekawa sprawa. Nie wiadomo co tak naprawdę Bogusia robi w kuchni i czy wystarczy, żeby blaty były obniżone czy też jakaś mała lodówka (żeby wszędzie dostała), obniżony zlew i kran, kuchnia gazowa przystosowana do jej wzrostu czy raczej będzie to kuchnia przystosowana do Bartka, czyli normalnej wielkości meble i sprzęty. Tak czy siak trudno to pogodzić ze sobą i stawiam na to drugie.

Jeśli chodzi o wybór restauracji to tam zazwyczaj są podjazdy dla niepełnosprawnych i z dostaniem się do takiej restauracji nie ma problemu. Poza tym można też zrobić prowizoryczny podjazd dla wózka np. rzucić pare desek na schody i tam podjechać wózkiem.
Nie chodzi tylko o podjazd własnie, Bogusia tylko to pokazuje a jestem pewna, że trzeba zwracać na duzo więcej rzeczy uwagę!
no wątpię że doczekam się rzetelnego fiulmiku o kuchni, mnie też ciekawi ułożenie rzecyz w szafkach, typu- szklanki na dole, żeby dosięgnąć, mini lodówka albo napoje też na dole, a może mają część blatów tylko obniżoną? zeby zrobić sobie kanapkę lub coś pokroić? dowiemy się? raczej nie.

Mosthlyahhhs, zaspamowałam ci insta :')

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 16:57   #1937
TheDocha
Dossisława I

Poszłam robić kawkę, a filmik się skończył: hahaha:

Nie wiem co one mają z tym robieniem kawki i herbatki do ich filmików.
Stary 2015-07-29, 17:06   #1938
stotek
Zakorzenienie

Cytat:

Siedzialam i ogladalam tak dopoki nie napaćkała tego różu - NO PO CO
Stary 2015-07-29, 17:15   #1939
anu07
Raczkowanie

Czy u nieesi wszystko w porządku? Na insta ostatnio czarne stroje
anu07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 17:18   #1940
Patalus
Zakorzenienie

Cytat:

za DUŻO różu, okropnie to wygląda, róż na powiece, placki różu na policzkach ale ten cień z MACa mistrzowski no i nie przygotowała się zbytnio do filmiku, bo nie wie jak przeczytać Eylure
Stary 2015-07-29, 17:18   #1941
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Zakochałam się w:
Sorbet
Trust Issues, ale nie odważyłabym się nigdy na taką ciemną, więc pozostają w sferze wyobraźni
Sarafine
Kup mi ktoś : <

Chciałabym zobaczyć Sepię u kogoś z ciemnymi włosami o oprawą oka ale o śnieżnej cerze. Na takich ciemnych brązy mi się nie podobają, jakby się dziwnie zlewają z karnacją.
Podobają mi się też bardzo czarne ale tylko u kogoś. Sama może użyła tylko w Halloween.

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Oj, oj, oj! Widzę, że Tallin to miejsce dla mnie
https://www.google.pl/search?q=ryga&...=isch&q=tallin

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Mnie się Sztokholm zupełnie nie podobał. Jakieś takie same butiki. Może złe dzielnice widziałam. Ale nawet pałac nie zrobił na mnie wrażenia. Za to miasteczko portowe Nynasham było urokliwe.
Trust issues idealna kupię, jak nazbiram kasiory Veronica też mi się podoba, ale kusi mnie ta Sepia v.v
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 17:41   #1942
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
Nie chodzi tylko o podjazd własnie, Bogusia tylko to pokazuje a jestem pewna, że trzeba zwracać na duzo więcej rzeczy uwagę!
no wątpię że doczekam się rzetelnego fiulmiku o kuchni, mnie też ciekawi ułożenie rzecyz w szafkach, typu- szklanki na dole, żeby dosięgnąć, mini lodówka albo napoje też na dole, a może mają część blatów tylko obniżoną? zeby zrobić sobie kanapkę lub coś pokroić? dowiemy się? raczej nie.

Mosthlyahhhs, zaspamowałam ci insta :')
Ja też bym chciała film na ten temat, ale jakoś nie widzę tego. Co to sali weselnej - na pewno liczy się coś więcej niż podjazd. Bogusia mówiła o tym więcej w serii przedślubnej, ale chyba nie było szczegółowej listy na co zwracać uwagę. Pierwsze co mi przychodzi do głowy to łazienki.

Cytat:
Mało elegancki pomysł. Przede wszystkim te deski musiałyby tam stać przez całą imprezę, żeby osoba niepełnosprawna mogła jak każdy inny opuścić salę w każdej chwili. Po drugie o ile gość mógłby w ten sposób jeszcze się przemieszczać, tak nie wyobrażam sobie, żeby panna młoda w dniu swojego ślubu miała zadowolić się deskami.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-07-29 o 17:42
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 17:45   #1943
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Puder na całą twarz.
Tez miałam okazję używać jako puder i bez szału. Połowy ceny też bym raczej za nie nie dała

Ja u Bogusiów chętnie zobaczyłabym przystosowanie kuchni, a później filmiki kulinarne. Poza taką prywatną filmiki Bogusi nie są ani trochę ciekawe. Powinna albo zmienić sposób nagrywania, albo nie nagrywać recenzji, ulubieńców i innych filmików, w których wyraża swoje zdanie o produkcie
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 17:47   #1944
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:

w miniaturce wygląda bosko szkoda, że ja wyglądam w takich makijażach jak wampir
Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
nie wie jak przeczytać Eylure
u zmalowanej to akurat standard, że nie wie jak wymawiać nazwy kosmetyków
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 17:52   #1945
201607110949
Konto usunięte

Makijaż oczu Zmalowanej baaardzo mi się podoba (na niej, sama bym tak pewnie nie chodziła ). Tylko ten róż na policzkach wyglądający jak poparzenie... i nie zgrywający się z kolorem pomadki psuje cały efekt
Stary 2015-07-29, 18:25   #1946
juli_jka
now or never

Stary 2015-07-29, 18:28   #1947
201607111040
Konto usunięte

Moim zdaniem usta i oczy w makijazu Zmalowanej wygladaja pieknie, ale oddzielnie. Kolor ust zupelnie nie pasuje do makijazu oczu. A policzki to jak u rosyjskiej laleczki.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 18:29   #1948
szatanica1989
Zakorzenienie

Laski, czy któraś z Was używa gąbeczki Real Techniques? Kupiłam swoją miesiąc temu i jest totalnie popękana. Nie wiem, czy to pech tylko, czy ona tak ma, ale wygląda fatalnie, a z kolei uwielbiam nią nakładać podkład. Myłam ją w mydle, co użycie - ale czy to ma aż taki wpływ na jej wygląd?

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 18:30   #1949
Takajakaya
Wtajemniczenie

Według mnie to jeśli kuchnia byłaby kompletnie dostosowana pod Bogusię to Bartkowi byłoby w niej niewygodnie a podejrzewam, że to bardziej on gotuje. Tzn. jeśli wszystko miałoby być poobniżane itp. Może jest jakoś pół na pół... Może kiedyś nagra taki filmik..

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 18:34   #1950
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Laski, czy któraś z Was używa gąbeczki Real Techniques? Kupiłam swoją miesiąc temu i jest totalnie popękana. Nie wiem, czy to pech tylko, czy ona tak ma, ale wygląda fatalnie, a z kolei uwielbiam nią nakładać podkład. Myłam ją w mydle, co użycie - ale czy to ma aż taki wpływ na jej wygląd?
Ja swoją też mam już jakoś miesiąc ale moja wygląda jak nowa
Może trafiłaś na 'wadliwy' model albo za bardzo szorowałaś jak myłaś?

---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Co do komentarzy. Ostatnio na google+ wyświetliło mi się, że znajoma napisała u Szusz, że ja testuję różne gąbki i że warto zerknąć, bo można pokusić się o kupno jakiejś (użyła tam mojego ytbowego nicku/a). Odwiedziłam więc kanał Szusz, żeby zobaczyć czy mówi o jakiejś gąbce, skoro moja znajoma taki komentarz jej napisała. Przewijałam, znalazłam ok. Mówię jak już jestem to obczaje komentarze. I śmiałam się, bo spod filmu komentarz zniknął, a na google+ dalej widnieje.
Zazdrość lvl 13982847724 SZUSZ

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości