|
|
#1261 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
|
|
#1262 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
tylko w Krakowie
![]() ---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- pracowałem z Wiktorkiem oraz zaposiadam kota Wikcia (ale on się Vikciu pisze) ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- 'Karta win obejmuje butelki z małych winnic, których próżno szukać zarówno w większości portowych butików i sklepów z winem, jak i w cellarach topowych quintas produkujących porto.' |
|
|
|
|
#1263 |
|
Zakorzenienie
|
Wściekłam się, bo z powodu kolejnej burzy wcięło net i wszystkie cytaty
Ale pamiętam - więc tak : zaciążonym gratuluję chlopców, a na imię proponuję, jak Gucio ma na 3cie - Fidelis (serio), z normalniejszych może być Mateusz, a z nienormalnych - Fergal ![]() Co do włosow, to nie kręcę z fryzjerem, tym bardziej, że jest on kobietą, tylko mnie nosi - bo co z tego, jak długie, skoro ja nawet warkoczyka nie splotę (zakładając, że bym mogła), bo byłby cieńszy niż nie tylko serdeczny, ale i mały palec. W związku z tym pytanie : czy cienkie, lekko falujące włosy (ładnie), wyglądają lepiej, jak są długie? Bo mi się bob marzy, trochę za ucho, przedział na boku, z jednej strony dłuższy. Macie może jeszcze jakiej fryzy (bez grzywki) dla cienkich i skłonnych do klapnięcia włosów falistych? Cieniowania nie lubię i chciałabym, żeby było stylowo i charakternie. HELP!!!! Co do fioletowej Joanny, to myłam nią codziennie i była bardzo ok - włosy miękkie, nie spuszone, gładkie. Jeśli chodzi o Lutki, to Fille pachnie na pewno nie żywicznie, lecz eterycznie i w sumie trudno to określić - opary jakiegoś lekarstwa typu "smarowanie pleców". Ambre Sultan ma w sobie taką słoną goryczkę, ktora mnie drażni, ale przynajmniej jest wyraziste. Stara księga wyłowiona z morza, o. Teraz chyba najbliżej mi do Serga Noir - guma balonowa z kadzidłem ![]() No i wisi nade mną fatum malarskie - za co się nie wezmę - doopa. Lodowe kulki, ktore zniszczyły mi tlo do pejzażu, to tylko epizodzik
|
#1264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 pogrubienie - identycznie ją odbieram, a więc jednak mam nosa! Tussipecty i inne takie środki ![]() Współczuję fatum Oby wreszcie minęło
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-30 o 07:42 |
|
|
|
|
#1265 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A Szyszkównę bardzo lubie - dla mnie to typowe kadzidło kościelne na wespół ze spalonymi szyszkami Wlasnie ja dziisja mam na osbie, wczoraj tez ![]() Pozbyłam sie Timbuktu Uwielbialam go, ale ostatnio cos mi ta milosc kulała
|
|
#1266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na mnie to sosnowe igliwie utaplane w słodkim sosie z kandyzowanymi owocami
|
|
#1267 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie nie wiem czemu bo ładne, ale coś mi nie pasuje po prostu.... pewne będzie jak się urodzi ale 3 lekarzy widziało przyrodzenie męskie, ja w sumie też jak mi pokazali gdzie patrzeć, no więc trzeba się nastawiać jak będzie dziewczynka to już od dawna wiem jak będzie - Twoja imienniczka ![]() Co do imienia męskiego to nie może być ani zbyt popularne (w sensie z czołówki najczęściej nadawanych imion) ani bardzo udziwnione (czyli Edwin odpada ) No i nie może być jak któryś z moich byłych, ani jak żadna z osób wśród najbliższej rodziny i przyjaciół no więc wybór pozostaje mały ![]() Ogólnie na liście mamy teraz z tych nieskreślonych: Dawid, Konrad, Kornel i Karol, z czego dla mnie w sumie tylko Konrad i Kornel wchodzą w grę jeśli nas nie oświeci z czymś innym to będzie któreś z tych Cytat:
ja w sumie tez je lubię, chociaż jako dziecko nie lubiłam, chciałam coś bardziej fancy jak Wiktoria ![]() a na bierzmowanie coś mi odbiło i dałam sobie Baśka Cytat:
![]() mój TŻ ma kuzyna Gabriela i mówią na niego Rysiek ![]() no bo trudno mówić "Gabrielu", a zdrabniać do Gabryś albo Gabi dorosłemu facetowi to też nie pasuje no więc moim zdaniem ciężkie imię w użytkowaniu Cytat:
już nie pamiętam kiedy jakąś próbkę czy odlewke kupiłam, o flaszce nie wspomnę.... Cytat:
imiona nie spełniają moich kryteriów, aczkolwiek ładne Cytat:
Znad niczego muszę brać się do pracy, ale nie chce mi się
|
||||||
|
|
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Aż mi serce przyspieszyło 3. 4. Głosuję za Konrad. (Choć to nie głosowanie ) Kornel kojarzy mi się jednak z Kornelią Ale tak by można bez końca Mam automatyczne skojarzenia, jak usłyszałam Bernard - od razu w myślach dokończyłam Shaw Jak Edgar - widzę Allan Poe. Aczkolwiek każdy ma swoje własne konotacje.A Piotr? Chce ktoś Piotra? Niby "mój" ale nie mam praw zastrzeżonych także luz ![]() No i powiem Wam, że jakoś bardzo podoba mi się imię Łukasz. Jest ono jednak mocno eksploatowane, zwłaszcza na Śląsku, jednak w naszym pokoleniu, więc może obecnie to dobry strzał? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-30 o 10:26 |
|
|
|
|
#1269 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ogólnie u nas Konrad to jest to imię na które oboje możemy się zgodzić (na Kornela TŻ trochę kwęka), więc w przypadku braku olśnienia pewnie tak zostanie Cytat:
|
|||
|
|
|
#1270 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Łukasz ładne, ale mój ex był Łukasz. A nawet dalej jest, w końcu żyje tylko skojarzenia mam mocno średnie ![]() Jestem niewyspana do n-tej potęgi, łeb boli aż do mdłości, nie mogę się skupić i w ogóle najchętniej bym wpełzła pod jakiś piernat....
|
|
#1271 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zostało mi jeszcze jakieś 3 ml, to zużyję ![]() I z atomków plastikowym 5 ml jednak wyparowuje, nawet, jak są ani razu nie otworzone ![]() Ale się za Wami stęskniłam!
|
|
|
#1272 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fatum... tu jest zimno, i wilgoć, a czas galopujących suchot minął, więc to może klimat nie służy? Cytat:
Corii - a jak Serge się na Tobie układa? Cytat:
A ja przeczytałam : "Muszę ubrać się do pracy, ale nie chce mi się" Cytat:
![]() Tylko chyba Konrad ma mało zdrobnień - z drugiej strony w imionach krótkich są niepotrzebne chyba Cytat:
Co do Piotrów - to samo mam zdanie
|
|
#1273 |
|
Wtajemniczenie
|
Ju
U mnie ustalone: dziewczynka - Łucja, chłopiec - Mikołaj. Konrad bardzo mi się podoba
|
|
#1274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru sand dezodorantu fa od Racheli
Cytat:
![]() :br zydal:![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
|
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pomóżcie - te 3 sobie upatrzyłam .Włosy mam cienkie, miękkie i lekko falujące (ale mogę też wysuszyć na prosto)
galeria-fryzury-blond-krotkie-24.jpg bob keira.jpeg prosty-bob.jpg
|
#1276 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Środkowa
Ja tak chciałam, ale mam grzywkę i wyszło symetrycznie z obu stron....
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mialaś zapuszczać . Bardzo stylowo wyglądasz w związanych na gładko
|
|
#1278 | |||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Cytat:
![]() Serge na mnie jest unisexowy w kierunku męskiego - tak sie ukłąda u mnie. Jest taki lekko drapieżny, intrygujacy i niejednoznaczny. Niektórzy mówia, ze mydło im wychodzi, u mnie nci z tych rzeczy W każdym to razie to kadziło jest takie aksamitne, bardziej słodkawe niz takie gorzkie, jak u Szyszkówny.
|
|
#1279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NA mnie Serge śmierdzi, ale to chyba dla nikogo niepomocna informacja ![]() Ot tak, gwoli statystyk piszę ![]() Cytat:
![]() 2. Cytat:
|
|||
|
|
|
#1280 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
znaczy, miałaś na myśli, ze Ju miała zapuszczać...?
|
|
#1281 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ha ha no!
Własnie przytargałam ten szampon z Hebe Zobaczę w sobotę, "czym to się je" ![]()
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze środkowa w wersji fal : 514_5.jpg
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Liczę na to, że po prostu będzie ich więcej, kiedy się skrócą (czy nie???) A ja myślałam, że u Keiry nie ma cieniowania (prawie)
|
|
#1284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo coś czułam
|
|
#1285 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A w ogóle niech mi ktoś da siłę - znowu przyszli z Poczty Polskiej skarżyć się na krzyki tym razem zbiorczo - trzech facetów i jedna pani.... i ja muszę oczami świecić....
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1287 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się włosy skraca to jest ich więcej w takim przypadku jak np. mój: na długości włosy mi się wykruszają a na dodatek, mam krótki cykl życiowy włosa i nowe nie nadążają rosnąć, zatem od ucha w dół mam o jakieś 2/3 włosów mniej. Widać to po warkoczyku Jednak trwam póki co i nie ścinam, bo chcę do ramion. Prędzej czy później zetnę te 3 witki (Witki! ) ale wolałabym później żebym nie musiała mieć za ucho tylko do lini karku, tak myślę jeszcze z 4 cm wyhodować i ciach. U mnie to prawie 4 miechy zajmie ((( Rosną mi ok 1 cm na miesiąc. ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
2. Współczuję. ![]() Bardzo wątpię, znając Justynę ma ten kryzys jak ja, tak z kilka razy na dzień , co dzień. No chyba że coś się zmieniło. |
||
|
|
|
#1288 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tak lubię, ale u mnie prawie wszystko sie słodzi lub kwasi
|
|
#1290 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Oj, moze z czasem zmieni sie coś, wiadomo, ze nie całe zycie wszytsko pachnie identycznie
Ale chyba sa jakies, które pachną na Tobie, tak jak Ci sie podoba?
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

I z szerokimi biodrami i grubymi oudami 
Uwielbialam go, ale ostatnio cos mi ta milosc kulała
Sprawdzone? A jakie masz wymagania?

tym razem zbiorczo - trzech facetów i jedna pani.... i ja muszę oczami świecić....