Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 5 - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-29, 23:07   #901
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 5

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
malutkie zostaw dla lalek Zuzy

Ja mialam po Mai i co i pupa, Macius ma wszystko nowe, przeciez nie zalozy

Wlasnie juz kilka dla lalek odłożyłam, takich cudeniek, co nie chce mi sie sprzedawać i np pierwsze ubranko, ktore kupiłam, jak sie dowiedziałam o ciazy, pierwsze skarpeteczki, kombinezonik, w którym przyjechała ze szpitala... oj matka chomik ;p

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Utrwalisz to kiedys odzwyczaisz :p
Ja to nie wiem co robic z ubrankami. Takie piekne ze zal sprzedac, a czy Szymek bedzie miec rodzenstwo nie wiem :p

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Ide spac. Nasmarowalam.cyc olejem kokosowym.bo ponoc pomaga. Trzymajcie kciuki by bylo lepiej
Dobranoc!

Ale odzwyczajanie pewnie nie najlepiej mi pojdzie ;p kciuki za cyc ;p

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
BLACK ja kupilam canpolu z gumowa koncowka.
KAMILOVE moja nie podwoila jeszcze.
KOPERCO to nasze ida leb w leb z waga
CASH wspolczuje

Mam zdupczony nastroj ide spac . Dobranoc.

Co Ci zrobili? I kto?
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 23:14   #902
DomimaZet
Zakorzenienie

KAMILOVE - Jest Twój Tz? Wszystko ok?
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 23:19   #903
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
No to uff że się udało mąż dzielny
U nas spoko w huśtawce zasnęła od razu prawie, Tż przeniósł i kima

Dokładnie

Będzie dobrze moze jedzie i już nie odbiera.

Spała od 9 do 13 😱 Pieewszy raz w dzien tyle godzin się zdarzyło, żal mi było budzić co dwie godziny cycka ostatnimi czasy jadła. Teraz to już fatalnie cycek idzie, krótko ssie bo słabo leci.

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

To ja jestem wyrodna 😋lubię mieć święty spokój tylko sprawdzam czy oddycha a niech śpi ile chce
No ja bym wolala zeby to spanie sobie na noc przelozyla😉

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Ciekawe co u MADELINEM
niunka2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 23:23   #904
nancy822
Zadomowienie

Cześć Laseczki!
Melduje, że żyjemy ale co to za życie w taką pogodę
Wizyty u babć i prababc mamy odbebnione teraz święty spokój
Synuś miał dzisiaj ciężki dzień i ja też. Spał tylko 2x30 min i taki wrzask przed zasnieciem nie zachowywał się tak jeszcze...
Ale wczesnie mi tu mały chodzi spać, aż nie wiadomo co z wieczorem zrobić

Gosiak ja w pracy używałam tego krzesełka które pokazałaś, ogólnie jest fajne.
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 23:24   #905
niezawsze
Zakorzenienie

a i odpisali mi z nexta, oddadza 20% mi za bluzki...

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 23:25   #906
niunka2015
BAN stały

Cytat:
Napisane przez nancy822 Pokaż wiadomość
Cześć Laseczki!
Melduje, że żyjemy ale co to za życie w taką pogodę
Wizyty u babć i prababc mamy odbebnione teraz święty spokój
Synuś miał dzisiaj ciężki dzień i ja też. Spał tylko 2x30 min i taki wrzask przed zasnieciem nie zachowywał się tak jeszcze...
Ale wczesnie mi tu mały chodzi spać, aż nie wiadomo co z wieczorem zrobić

Gosiak ja w pracy używałam tego krzesełka które pokazałaś, ogólnie jest fajne.
Tez isc spac bo pewnie wcEsnie wstanie
niunka2015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 23:36   #907
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Viola tylko pamiętaj, zeby ja przystawiać przed tym mm, a nawet pomiędzy, bo Ci wyhamuje laktacja jak mi i po kp. No i nie karm cześciej niz co 3h mm. Ale widzę, ze to juz wiesz kamilove daj znac co z TZet- moze tel w pracy zostawił? Jej jutro ide z Zuzką na morfologię, juz mi słabo, bidulkę kłuć beda. Teraz kopała sobie przez sen, uderzyła w szczebelki nóżka i sie rozpłakała bidula. I taka refleksja - ja nadużywam smoczka... Daje jej nawet jak nie płacze - klade ja, daje pieluszkę, krolika i smoka w dziubek i tak co wieczór. Utrwale jej schemat ze smokiem i przesrane. Jutro te ciuchy musze ogarnac, tak mi sie nie chce. No i one takie ładne sa ale ja nie chce wiecej dzieci, nie ma co zostawiać ;p

Dzięki za rady przystawiam ją ale to coraz krócej trwa bo zaraz ona się denerwuje i obie wkurzone jesteśmy he ostatnia nadzieja w tym SNS bo laktatorem co 2 godz to ja nie dam rady działać. U nas do usypiania smok musowo w ogóle jak widzę grymas na twarzy to smoka daję he

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
No jeszcze była huśtawka do wykorzystania... nie pomyślałam. . Next time - czyt. pewnie jutro :-/
Póki co śpi aż się boje tam do niego zaglądnąć -dobrze ze niania włączona. .

Przydaje się w kryzysowych sytuacjach

Cytat:
Napisane przez niunka2015 Pokaż wiadomość
No ja bym wolala zeby to spanie sobie na noc przelozyla😉

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Ciekawe co u MADELINEM

Też bym wolała, chociaż na nocki nie narzekam póki co (pewnie dzisiejsza się zesra)
Stary 2015-07-29, 23:50   #908
nancy822
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niunka2015 Pokaż wiadomość
Tez isc spac bo pewnie wcEsnie wstanie
Hehe, dobra rada!
Wczoraj spał od 22:30 do 9 z jednym karmieniem. Może dzisiaj będzie podobnie
nancy822 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 23:50   #909
kamilove
Zakorzenienie

Dziewczyny dziękuję 😚 ale sytuacja aż mi głupio pisać 😖 w dzień Jak Nadia spała odłączyłam domofon by nie dzwonił i później zapomniałam go podłączyć, no i mąż stał pod klatka 20min i tak sobie dzwonił 😖 poszedł do samochodu, wypił piwo i znow spróbował i lipa, w końcu mnie olsnilo i włączyłam ten cholerny domofon, po prawie 1,5h 🙈 jemu się tel wyladowal choć w dziwny sposób bo jak do niego się dzwonilo to najpierw był sygnał a później poczta dopiero a sms nie dochodziły faktycznie bo ptaszek mi się nie pokazywał przy nich. Jest mi aż głupio jaki kalafior. Teść dojechał do tamtego mieszkania, wszyscy wystraszeni no ale to niczyja wina.

Cytat:
Ja mam znowu cyckowego dola. Mam zatkany kanalik, ale dla odmiany w drugiej piersi. I taka wielka bolesna gule juz mialam Najpierw przystawienie, pozniej laktator nic nie dawalo. Dopiero po 55minutowym ssaniu Szymek ja wyssal. Na poczatku bidulek krzyczal i plakal strasznie, glodny byl a pewnie nie lecialo Teraz guli nie ma, ale widze ze kanalik wciaz zatkany. Mam dosc tych cyckowych problemow, ciagle cos

Kciuki aby jutro było lepiej ✊

Cytat:
my te puzzle mamy : http://allegro.pl/fisher-price-piank...191499249.html

Kamilove nie denerwuj sie , u mnie tz ciagle niby juz wraca ze sklepu, a za chwile jak dzwonie to nadal w nim jest, faceci nie mysla o takich sprawach.
Wiesz ja gram w totka by tu nie mieszkac nie cierpie tego osiedla, tej drogi, braku windy, braku swiatla na klatkach, zwlaszcza jak ide z garazu w nocy i mam obie rece zajete, sasiadow nie mowiacych dzien dobry, tych lumpow na lawce w weekendy jakby domu nie mieli, tych placow zabaw, ktore sa jakims zartem w ogole i moglabym tak wymieniac jeszcze...
Wymienilas wszystko to czego też nie znosimy 😉
Stary 2015-07-29, 23:56   #910
violka848
Zakorzenienie

Kamilove to super że wszystko w pprządku już ufff ja bym na miejscu męża do sąsiada zadzwoniła, albo od kogoś do Ciebie ma telefon.
Stary 2015-07-30, 00:07   #911
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Kamilove to super że wszystko w pprządku już ufff ja bym na miejscu męża do sąsiada zadzwoniła, albo od kogoś do Ciebie ma telefon.
😚Racja mógł zadzwonić domofonem do kogoś ale my u mamy jesteśmy, nie zna nikogo może dlatego nie pomyślał no i godzina pozna taka. No nic napedzil nam stracha 😉
Stary 2015-07-30, 00:14   #912
rosarioV
Zakorzenienie

Haha Kamilove pobiłas męża niunki
Wpadłam sprawdzić co słychać i idę spać.
P.s. Czas chyba wymienić materac sprężyna mi się wbija pod lopatke

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 02:19   #913
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za rady przystawiam ją ale to coraz krócej trwa bo zaraz ona się denerwuje i obie wkurzone jesteśmy he ostatnia nadzieja w tym SNS bo laktatorem co 2 godz to ja nie dam rady działać. U nas do usypiania smok musowo w ogóle jak widzę grymas na twarzy to smoka daję he

Przydaje się w kryzysowych sytuacjach

Też bym wolała, chociaż na nocki nie narzekam póki co (pewnie dzisiejsza się zesra)

No z laktatorem, karmiąc, i dając butle to nic innego byś nie robiła, próbowałam tak u zostaje moze 20 min ofc jak panna miała humor dobry i pozwoliła na ściąganie. Sns mam nadzieje, ze sie sprawdzi, same dobre rzeczy o tym czytałam. Z tym smokiem i grymasem tez tak mam ;> mam juz 4 smoki i wszystkie w ruchu ;p kamilove - az musiałam wejść i sprawdzić co z TXetem Twoim - alez cierpliwy jest - moj a) zadzwoniłby do sąsiada b) zabiłby mnie za ten domofon. Ale ulżyło mi, ze ok - bedzie mieli z czego sie pośmiać zrobiłam robakowi jedzenie i z tego głodu chyba usnęła, zanim wróciłam. Ide spac i ja- pewnie z 20 min
Stary 2015-07-30, 02:30   #914
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuję 😚 ale sytuacja aż mi głupio pisać 😖 w dzień Jak Nadia spała odłączyłam domofon by nie dzwonił i później zapomniałam go podłączyć, no i mąż stał pod klatka 20min i tak sobie dzwonił 😖 poszedł do samochodu, wypił piwo i znow spróbował i lipa, w końcu mnie olsnilo i włączyłam ten cholerny domofon, po prawie 1,5h 🙈 jemu się tel wyladowal choć w dziwny sposób bo jak do niego się dzwonilo to najpierw był sygnał a później poczta dopiero a sms nie dochodziły faktycznie bo ptaszek mi się nie pokazywał przy nich. Jest mi aż głupio jaki kalafior. Teść dojechał do tamtego mieszkania, wszyscy wystraszeni no ale to niczyja wina.

Budzenie na papu i pierwsze co to sprawdzam co z twoim Tż ... widze ze wszystko ok to super - wiedziałam ze to jakaś "blachostka ". Ciesze się ze wszystko jest w jak najlepszym porządku. A domofon...hm.. no cóż taki mały psikus się wkręcił - zdarza się nawet najlepszym :-*

Lecę spać dalej z boląca nerka :-(
Słodkich...
Stary 2015-07-30, 02:47   #915
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Juz wstała jesc Domima ojej ;( oby przeszło ;*
Stary 2015-07-30, 03:37   #916
malinka1984
Zakorzenienie

Hejka.Witam się przy "dojarce" a moje dziecko wita sie w łóżeczku gadając i nic nie byłoby w tym dziwnego gdyby nie fakt że jest 3:30-grr
23.08.14 Bąbelek ma już 2cm
27.10.14 Synuś całe 230 gram
Tp 31.03.2015
malinka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 05:09   #917
rosarioV
Zakorzenienie

Śniły mi się kaszki i sloiczki Była kaszka bananowa cyckujemy, w drugim cycku tetra bo mnie zaleje

Sent from my GT-S5670 using Wizaz Forum mobile app

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 06:21   #918
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Śniły mi się kaszki i sloiczki Była kaszka bananowa cyckujemy, w drugim cycku tetra bo mnie zaleje

Sent from my GT-S5670 using Wizaz Forum mobile app

Zazdraszczam ahh ty spryciulo tak Cię podziwiam że miałas cierpliwość i czas to rozkręcić Co ile godzin działałaś z laktatorem?
Stary 2015-07-30, 06:50   #919
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Ale moja buba łaskawa dopiero mnie obudziła tzn próbowała wczesniej ale smoczek ja zajął ;p
Stary 2015-07-30, 07:19   #920
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
No z laktatorem, karmiąc, i dając butle to nic innego byś nie robiła, próbowałam tak u zostaje moze 20 min ofc jak panna miała humor dobry i pozwoliła na ściąganie. Sns mam nadzieje, ze sie sprawdzi, same dobre rzeczy o tym czytałam. Z tym smokiem i grymasem tez tak mam ;> mam juz 4 smoki i wszystkie w ruchu ;p kamilove - az musiałam wejść i sprawdzić co z TXetem Twoim - alez cierpliwy jest - moj a) zadzwoniłby do sąsiada b) zabiłby mnie za ten domofon. Ale ulżyło mi, ze ok - bedzie mieli z czego sie pośmiać zrobiłam robakowi jedzenie i z tego głodu chyba usnęła, zanim wróciłam. Ide spac i ja- pewnie z 20 min

No dokładnie, żebym miała kogoś od gotowania, przypilnowania małej i ogarnięcia mieszkania to niema problemu, ale taj to ciężko, podziałam ile dam radę.
Stary 2015-07-30, 07:25   #921
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Budzenie na papu i pierwsze co to sprawdzam co z twoim Tż ... widze ze wszystko ok to super - wiedziałam ze to jakaś "blachostka ". Ciesze się ze wszystko jest w jak najlepszym porządku. A domofon...hm.. no cóż taki mały psikus się wkręcił - zdarza się nawet najlepszym :-*

Lecę spać dalej z boląca nerka :-(
Słodkich...

Hehe dziś dziewczyny mi się śmiać chce z tego, nie to co wczoraj 😉 😚

Cytat:
Ale moja buba łaskawa dopiero mnie obudziła tzn próbowała wczesniej ale smoczek ja zajął ;p

No proszę 👏 Nadia od jakiegoś czasu znów robi dwie pobudki ok 4 i 7-8, nienajgorzej też 😉 po pierwszej zawsze zasypia ekspresowo, teraz troszkę musi sobie pogadać ale właśnie widzę jak odplywa ze smokiem 😊

Cytat:
No dokładnie, żebym miała kogoś od gotowania, przypilnowania małej i ogarnięcia mieszkania to niema problemu, ale taj to ciężko, podziałam ile dam radę.
Oby jak najszybciej przyniosło efekty ✊

To ja też się jeszcze zdrzemne 😚
Stary 2015-07-30, 07:26   #922
gosiak0512
Zakorzenienie

Hej.
MALA PAVLINECKA aj szkoda gadac, na meza sie wkurzylam.
PAVLINECKA ja mam calej trojki odlozone ubranka w ktorych opuszczali szpital plus buciki z chrztu wszelakie prace plastyczne zajmuja juz 2 kartony.. wszystko podpisane imieniem i data ..
NANCY dzieki za info.
KAMILOVE dobrze ze sie wyjasnilo i jest ok!

Ide spac dalej bo mala przysneła

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 07:46   #923
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
I sprzedala sie juz?
tak, to była taka gorsza paczka i poszła za 100zł
teraz mam taką lepszą, ale wystawię po powrocie
Cytat:
Tak brzuszek co raz ladniejszy i wciecie w talii 😁

Mata jest super zgadzamy się z Nadią 😃 fajnie ze tak gładko Szczepienie poszło 😉
Z czego Ty się odchudzasz?
Cytat:
Patrzcie jakie fajne - uśmiałam się
Załącznik 6026187

Cytat:
Viola tylko pamiętaj, zeby ja przystawiać przed tym mm, a nawet pomiędzy, bo Ci wyhamuje laktacja jak mi i po kp. No i nie karm cześciej niz co 3h mm. Ale widzę, ze to juz wiesz kamilove daj znac co z TZet- moze tel w pracy zostawił? Jej jutro ide z Zuzką na morfologię, juz mi słabo, bidulkę kłuć beda. Teraz kopała sobie przez sen, uderzyła w szczebelki nóżka i sie rozpłakała bidula. I taka refleksja - ja nadużywam smoczka... Daje jej nawet jak nie płacze - klade ja, daje pieluszkę, krolika i smoka w dziubek i tak co wieczór. Utrwale jej schemat ze smokiem i przesrane. Jutro te ciuchy musze ogarnac, tak mi sie nie chce. No i one takie ładne sa ale ja nie chce wiecej dzieci, nie ma co zostawiać ;p
ale ja tak samo robię wieczorem. Łóżeczko. karuzela lub szumiś, tuliś przy buzi i smoczek. To się nazywa schemat, mała to wszystko kojarzy ze snem i zasypia
nie widzę w tym nic złego
Cytat:
dobre chociaż tyle... chociaż mogli dać jaki ekstr rabat na nastę[ne zakupy
Cytat:

dobrze, że się wyjaśniło
chociaż powiemszczerze, że w szoku jestem, żę wyłączacie domofon

ja nie wył ani teleofonu ani domofonu

hej
mała drugą noc z rzędu się rzuca w nocy... tzn od 18 do 7 spała, ale popłakiała przez sen... No a ja co chwilę się budziłam sprawdzać jak śpi, bo co chwilę się obraca i śpi w poprzek łóżka i np kopie w karuzelkę...nie wiem co mam zrobić żeby zapobiec temu obracaniu się

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 07:53   #924
gossip_girl21
Zakorzenienie

Moja pojekiwała, walczylam z nia by usnela, no to se mysle ze pospane, a ta usnrla i spi a ja od 7 juz nie....
Dzis mamy gosci 😊 musze odkurzyc tylko bo na to wczoraj czasu nie bylo...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 08:07   #925
DomimaZet
Zakorzenienie

A Mój Miś się czolga - normalnie bierze się za raczkowanie ha ha. Juz kilka dni temu zauważyłam że się przemieszcza ale teraz do juz jest wędrowniczek jak talala dupcie do góry i odpycha nie nogami. No jaja jak Go położę na dole łóżeczka na brzuszku to zaraz jest na samej górze i jojcy bo Juz nie ma gdzie dalej isc... I wiadomość z ostatniej chwili zaczął ta głowę podnosić z pozycji leżącej jak się Go bierze za raczki - a dziś 15 tygodni juz skończone ))

Witajcie Laseczki :-*
Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
tak, to była taka gorsza paczka i poszła za 100zł
teraz mam taką lepszą, ale wystawię po powrocie

Z czego Ty się odchudzasz?

ale ja tak samo robię wieczorem. Łóżeczko. karuzela lub szumiś, tuliś przy buzi i smoczek. To się nazywa schemat, mała to wszystko kojarzy ze snem i zasypia
nie widzę w tym nic złego

dobre chociaż tyle... chociaż mogli dać jaki ekstr rabat na nastę[ne zakupy

dobrze, że się wyjaśniło
chociaż powiemszczerze, że w szoku jestem, żę wyłączacie domofon

ja nie wył ani teleofonu ani domofonu

hej
mała drugą noc z rzędu się rzuca w nocy... tzn od 18 do 7 spała, ale popłakiała przez sen... No a ja co chwilę się budziłam sprawdzać jak śpi, bo co chwilę się obraca i śpi w poprzek łóżka i np kopie w karuzelkę...nie wiem co mam zrobić żeby zapobiec temu obracaniu się
Może zablokuj ja po bokach. Ja robie blokadę z kocykow bo by się przecież nie wyspał w ogóle tak Go nosi...

---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ----------

Dziewczyny w Ziko Oilatum 2 szt 500 kosztuje 69.90
Stary 2015-07-30, 08:37   #926
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 5

Cytat:
A Mój Miś się czolga - normalnie bierze się za raczkowanie ha ha. Juz kilka dni temu zauważyłam że się przemieszcza ale teraz do juz jest wędrowniczek jak talala dupcie do góry i odpycha nie nogami. No jaja jak Go położę na dole łóżeczka na brzuszku to zaraz jest na samej górze i jojcy bo Juz nie ma gdzie dalej isc... I wiadomość z ostatniej chwili zaczął ta głowę podnosić z pozycji leżącej jak się Go bierze za raczki - a dziś 15 tygodni juz skończone ))

Może zablokuj ja po bokach. Ja robie blokadę z kocykow bo by się przecież nie wyspał w ogóle tak Go nosi...

---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 06:57 ----------

To super że są takie postępy 👏 Olaf
Adka jakaś oporna jest, do zabawek rąk za bardzo nie wyciąga, podnosić się też niechce liczę że w tym skoku nadrobi.
Teraz poszła się kimnąć- w huśtawce oczywiście, bo sama w dzień nie potrafi się uspać a matka się rozwaliła w wyrku a muszę trochę dom ogarnąć bo koleżanka z synkami ma wpaść koło południa. Obiadu dziś znowu chyba nie będzie he
Stary 2015-07-30, 08:49   #927
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
A drogie byly? Chyba jestes srednio zadowolona, co?

Cytat:

zdolniacha!
Moj tez zauwazylam ze podnosi dupke i ustawia sobie nozki, tak myslalam ze przygotowuje sie tak do raczkowania

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 08:49   #928
niezawsze
Zakorzenienie

Kamilove kup mu ładowarkę samochodowa do tel następnym razem na ur.

Flight tez bym wolała rabat na następne zakupy...
W sumie i tak mało zapłaciłam, bo z tym miałam jeszcze rabat, wiec mniej o ok. 50zl dalam z 2spodni, 2 bluzek i 1 bluzke

Maciej tez w poprzek łóżeczka się ustawia, a jak nie śpi to zamienia głowę z nogami...

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 08:52   #929
gosiak0512
Zakorzenienie

Godzinke jeszcze zlapalam :P wstaje bo glodna jestem

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 09:04   #930
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
To super że są takie postępy 👏 Olaf
Adka jakaś oporna jest, do zabawek rąk za bardzo nie wyciąga, podnosić się też niechce liczę że w tym skoku nadrobi.
Teraz poszła się kimnąć- w huśtawce oczywiście, bo sama w dzień nie potrafi się uspać a matka się rozwaliła w wyrku a muszę trochę dom ogarnąć bo koleżanka z synkami ma wpaść koło południa. Obiadu dziś znowu chyba nie będzie he
Sama jestem w szoku bo tak opornie mu to szło z ta główka - ale oczywiście musiał to zaprezentować mojemu mężowi a nie mnie... eh... ja byłam ta druga :-/- pewnie pierwsze słowo tez nie będzie przy mnie a spędzam z nim prawie 24 h :-/sprawiedliwość... ;-)
Adka tez zacznie się dźwigać wszystko w swoim czasie. Każdy dziec ma swój plan - I nie przyspieszymy :-*
Po tym skoku zobaczysz efekty
Kładz Adke dużo na brzuszku

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ----------

Cytat:
A drogie byly? Chyba jestes srednio zadowolona, co?

zdolniacha!
Moj tez zauwazylam ze podnosi dupke i ustawia sobie nozki, tak myslalam ze przygotowuje sie tak do raczkowania
Śmiesznie to wygląda z ta dupcia bo tak wygląda jakby miał ekstra plan - podnosi się odpycha przemiesci kilka cm i marudek - bo cos robi ale jednak nie wie w zasadzie po co

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ----------

Cytat:
Kamilove kup mu ładowarkę samochodowa do tel następnym razem na ur.

Flight tez bym wolała rabat na następne zakupy...
W sumie i tak mało zapłaciłam, bo z tym miałam jeszcze rabat, wiec mniej o ok. 50zl dalam z 2spodni, 2 bluzek i 1 bluzke

Maciej tez w poprzek łóżeczka się ustawia, a jak nie śpi to zamienia głowę z nogami...
Niezawsze a Ty jak zamawiasz z tej stronki Ali. ..to nie ma żadnych problemów? Normalnie dostarczają do Pl? I jaki jest sposób płatności?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości