Czekające na oświadczyny i te, które się już doczekały :) cz. X - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-07-29, 21:34   #1261
Sowilo
Zadomowienie

Dot.: Czekające na oświadczyny i te, które się już doczekały :) cz. X

[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;5223791 4]Loloo, przemknęło mi, że używałaś jakichś fajnych skarpet, które ponoć złuszczają naskórek na stopach Dobrze kojarzę, że o Ciebie chodzi?
Jeśli tak to powiedz mi czy były jakieś efekty i gdzie i za ile mogę dostać takie cudo [/QUOTE]
Ja też raz kupiłam takie.. najpierw długo nic, a potem trochu się zaczęły łuszczyć, ale żadnego efektu wow. A trzymałam dłużej niż na opakowaniu pisało.

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;52239807]Chyba sobie zrobię dzisiaj maseczkę z pyrek na stopy w ogóle jaki ja mam plan na dzisiejszy wieczór - wudrukowałam sobie kolorowanki dla dorosłych będę się odstresowywać, TŻ idzie na noc do pracy, to nie będzie się ze mnie śmiać Ale najlepsze jest to, że jak pół roku temu pytałam na wizażu, czy istnieje takie coś, to mnie wyśmiali czaicie? TAAAAKI BIZNES mi przeszedł koło nosa [/QUOTE]
Jakieś dwa tygodnie temu kupiłam sobie w Empiku 'Książkę do kolorowania dla dorosłych - 100 antystresowych wzorów'. Magazyn Claudia coś takiego wydał.

Cytat:
Napisane przez Anemone Pokaż wiadomość
My chyba się poddajemy z kawalerką, bo nie ma nic normalnego. Szukamy pokoju jest ryzyko, że trafimy na dziwaków
W jakiej cenie i okolicy szukacie?

08.06.2010 ♥ 08.08.2016 ♥ ??.??.????
Sowilo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 21:37   #1262
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

nie no, bez przesady :P
ale też bym godzine nie stała, czekałam chyba 20 minut w Marinie i to było dużo.

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 21:49   #1263
kalinolistek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
Nie wiesz co tracisz, wytwórnia lodów tradycyjnych jest daleko w tyle w porównaniu do innych lodziarni.
http://wygrywamzanoreksja.pl/poznan/...dy-w-poznaniu/

marina
teraz otworzyli filię lodów przy cytadeli w Luboniu, ale jeszcze nie byłam

Sprawdze to.

Cytat:
nie no, bez przesady :P
ale też bym godzine nie stała, czekałam chyba 20 minut w Marinie i to było dużo.
Nigdy nie czekalam godziny po lody.

Chcialabym sobie zbadac hormony. Jakie badania polecacie zrobic?

kalinolistek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 21:51   #1264
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Nie wiem, jak dla mnie ta kolejka do samego zakrętu albo i dalej była na godzinę stania, ale może się szybciej uwijają ekspedientki

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Film z Johnnym Deppem
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 21:53   #1265
kalinolistek
Zakorzenienie

Nigdy nie stalam w takiej mialam duze szczescie albo malo czasu

Stary 2015-07-29, 21:54   #1266
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
No bo ogólnie nie powinnam pić alko za dużo przy swojej chorobie,wiec piję bardzo okazyjnie,średnio raz na miesiąc A teraz mam miesięczną dietę eliminacyjną, bez nabiału, zbóż i słodyczy no i - alkoholu. Sprawdzam,czy bedę się lepiej czuła, już 10 dni stosuję i jest spoko. Chyba mi woda spadła.
ooo daj koniecznie znać, ja juz od 2 lat próbuję przejść na taką dietę, ale miłość do białego pieczywa jest silniejsza

Cytat:
Napisane przez kalinolistek Pokaż wiadomość
Chcialabym sobie zbadac hormony. Jakie badania polecacie zrobic?
ja wiem tylko o prolaktynie, estradiolu i progesteronie, ale chyba najlepiej jakbyś poszła do ginekologa albo ewentualnie aby nie płacić u gina za wizytę lub nie czekać niewiadomo ile na nfz - w laboratoriach typu Diagnostyka są różne pakiety i tam Ci zapewne powiedzą co i jak
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 22:00   #1267
201608212239
Konto usunięte

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;52244655]
Dobra, TŻ wyekspediowany do praca, mój samotny wieczór czas zacząć winko polane (TŻ brat z żoną mi przywieźli z Barcelony, miło ), chipsy nasypane, zestaw do manicure japońskiego, kredki i temperówka obecne [/QUOTE]
Zazdroszczę takiego wieczoru. Chociaż sama też miałam niezły, bo byłyśmy z przyjaciółką w kinie na Magic Mike XXL. Film zupełnie bez treści, ale przynajmniej trochę się pośmiałam.
201608212239 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 22:01   #1268
Konto usunięte

Kalino, jak poczekasz do przyszłego tygodnia to powiem Ci jakie hormony badają u nas w szpitalu, ale teraz nie mam kogo zapytać.
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 22:15   #1269
kalinolistek
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;52246779]Kalino, jak poczekasz do przyszłego tygodnia to powiem Ci jakie hormony badają u nas w szpitalu, ale teraz nie mam kogo zapytać. [/QUOTE]

Chetnie poczekam.

Stary 2015-07-29, 22:41   #1270
aniaaxd2
Zakorzenienie

Dzisiaj odebrałam nowe okulary , pokazać wam ?

Wysłane z aplikacji , za błędy przepraszam
nie umiem odejść, nie wiem jak ...

http://www.pmiska.pl/ -----> klikam codziennie , ty tez mozesz
aniaaxd2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 22:51   #1271
kamisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaxd2 Pokaż wiadomość

poka

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka
kamisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 22:51   #1272
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:

Widziałam na Insta, fajne, pasują Ci
Stary 2015-07-29, 23:03   #1273
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
ooo daj koniecznie znać, ja juz od 2 lat próbuję przejść na taką dietę, ale miłość do białego pieczywa jest silniejsza

ja wiem tylko o prolaktynie, estradiolu i progesteronie, ale chyba najlepiej jakbyś poszła do ginekologa albo ewentualnie aby nie płacić u gina za wizytę lub nie czekać niewiadomo ile na nfz - w laboratoriach typu Diagnostyka są różne pakiety i tam Ci zapewne powiedzą co i jak
Akurat tutaj nie dam za wiele znać,bo pieczywa ogólnie nie jem A teraz odstawiłam też kasze,ryż,makarony wszystkie, wszelkie mąki,ani grama. Ale dam znać, wydrukowałam sobie nawet tabelkę na 55 dni, ale na razie mam założenie 30 xD
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 23:56   #1274
aniaaxd2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamisha Pokaż wiadomość
poka

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

nie umiem odejść, nie wiem jak ...

http://www.pmiska.pl/ -----> klikam codziennie , ty tez mozesz
aniaaxd2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-29, 23:58   #1275
kiss of night
Zakorzenienie

Cytat:
Akurat tutaj nie dam za wiele znać,bo pieczywa ogólnie nie jem A teraz odstawiłam też kasze,ryż,makarony wszystkie, wszelkie mąki,ani grama. Ale dam znać, wydrukowałam sobie nawet tabelkę na 55 dni, ale na razie mam założenie 30 xD
To co Ty jesz?
kiss of night jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 00:34   #1276
BittersweetCocaine
Zakorzenienie

Cytat:

To nie jest czasem ta dieta (czy tam styl życia) paleo?
Słyszałam o tym od znajomej pary lekarzy. Oni to stosują od jakiegoś roku-dwóch. Mam nawet od nich jakąś książkę o tej diecie.
O tym, że produkty mączne są niezdrowe to słyszałam, ale że zboża są szkodliwe to nie wiedziałam. Póki co nie do końca jestem co do tego przekonana, ale może jak poczytam o tym więcej to zmienię zdanie na ten temat

Ale Wam zazdroszczę tego wspólnego mieszkania z TŻami...
BittersweetCocaine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 00:48   #1277
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez tija93 Pokaż wiadomość
Szkoda Oby się jakiś fajny pokój trafił i fajni współlokatorzy A kiedy planujecie się wyprowadzać?

Hmm to ja bym czekała do jesieni z odstawieniem
w sumie znaleźliśmy. Nie jest to szczyt marzeń, ale jest ok, chyba.
Pokój nieduży, ale w fajnej okolicy, całe mieszkanie ładne, odświeżone, cenowo też ok. Współlokatorzy to para studiująco-pracująca, w naszym wieku, więc miejmy nadzieję, że spin nie będzie
Będziemy tam mieszkać od sierpnia
Cytat:
Napisane przez Sowilo Pokaż wiadomość
Ja też raz kupiłam takie.. najpierw długo nic, a potem trochu się zaczęły łuszczyć, ale żadnego efektu wow. A trzymałam dłużej niż na opakowaniu pisało.

Jakieś dwa tygodnie temu kupiłam sobie w Empiku 'Książkę do kolorowania dla dorosłych - 100 antystresowych wzorów'. Magazyn Claudia coś takiego wydał.

W jakiej cenie i okolicy szukacie?
szukaliśmy do 1200 zł ze wszystkim z dobrym dojazdem na uczelnię (do 30 min) ja chciałam mieć dodatkowo dobre połączenie do pracy W tym momencie jest trochę do dupy to połączenie, ale od października będzie spoko, bo 50-tka zmienia troszkę trasę

Cytat:
Napisane przez BittersweetCocaine Pokaż wiadomość
Słyszałam o tym od znajomej pary lekarzy. Oni to stosują od jakiegoś roku-dwóch. Mam nawet od nich jakąś książkę o tej diecie.
O tym, że produkty mączne są niezdrowe to słyszałam, ale że zboża są szkodliwe to nie wiedziałam. Póki co nie do końca jestem co do tego przekonana, ale może jak poczytam o tym więcej to zmienię zdanie na ten temat

ja to nie dałabym rady wyeliminować wszystkich zbóż

zazdrość zazdrością, ja się zastanawiam, czy my się z TŻ nie pozabijamy
zaręczyliśmy się 15 listopada 2015
ślub 30 grudnia 2017
Anemone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 07:16   #1278
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
Co Ty jesz?

BittersweetCocaine - bo zboza nie są szkodliwe, a na pewno nie dla każdego . Ostatnio czytalam o diecie zgodnej z grupą krwi, z ktorej wynika, ze osoby z najbardziej pierwotną grupą czyli 0 faktycznie nie powinny jesc zbyt duzo zboza. Ale pozostale grupy juz tak, bo wlasnje wyewoluowaly ze wzgledu na zmiane trybu zycia czlowieka i fakt, ze zaczal uprawiac zboze. Oczywiście upraszczam ale jest 7 rano :p

L'amore scalda il cuore.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Stary 2015-07-30, 07:20   #1279
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

Mam pierwotną grupę krwi?

Ania, ale Ty ładna
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 07:52   #1280
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

My z Tztem tez mamy

L'amore scalda il cuore.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Stary 2015-07-30, 08:33   #1281
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:

Ładnie

Cytat:
Napisane przez BittersweetCocaine Pokaż wiadomość

Tak,staram się jesć paleo
To najbardziej polecana dieta dla schorzeń autoimunologiznych.
Cytat:
w sumie znaleźliśmy. Nie jest to szczyt marzeń, ale jest ok, chyba.
Pokój nieduży, ale w fajnej okolicy, całe mieszkanie ładne, odświeżone, cenowo też ok. Współlokatorzy to para studiująco-pracująca, w naszym wieku, więc miejmy nadzieję, że spin nie będzie
Będziemy tam mieszkać od sierpnia

szukaliśmy do 1200 zł ze wszystkim z dobrym dojazdem na uczelnię (do 30 min) ja chciałam mieć dodatkowo dobre połączenie do pracy W tym momencie jest trochę do dupy to połączenie, ale od października będzie spoko, bo 50-tka zmienia troszkę trasę

ja to nie dałabym rady wyeliminować wszystkich zbóż

zazdrość zazdrością, ja się zastanawiam, czy my się z TŻ nie pozabijamy

Dałabyś radę,gdybyś przez rok czuła się fatalnie i byłaby to szansa na poczucie się lepiej

Nie pozabijacie się a jeśli,to lepiej teraz niż po ślubie
Cytat:
Co Ty jesz?

BittersweetCocaine - bo zboza nie są szkodliwe, a na pewno nie dla każdego . Ostatnio czytalam o diecie zgodnej z grupą krwi, z ktorej wynika, ze osoby z najbardziej pierwotną grupą czyli 0 faktycznie nie powinny jesc zbyt duzo zboza. Ale pozostale grupy juz tak, bo wlasnje wyewoluowaly ze wzgledu na zmiane trybu zycia czlowieka i fakt, ze zaczal uprawiac zboze. Oczywiście upraszczam ale jest 7 rano :p
O dziwo - sporo. Miałam podobna reakcję, jak okazało się,że powinnam przejść na taką dietę, bo jednak podstawę mojej diety wcześniej stanowiły kasze i ryż. Makaronu i tak nie jadłam akurat,tak jak i pieczywa (baaardzo sporadycznie,raz na miesiąc,dwa).
Jem jajka,mięso,warzywa,owoce ,orzechy,grzyby, miód. I tyle właściwie. Nie wiedziałam o tej grupie krwi- ale tu by sie zgadzało - mam 0

Zboża nie są szkodliwe, szkodliwy jest gluten dla osób z chorobami autoimunologicznymi, czyli dla mnie. Powoduje on wzrost ilości przeciwciał,co z kolei prowadzi do tego, ze fatalnie się czuję. Ostatni rok wstawałam po 9 h snu jak rozjechana walcem, miałam co chwila jakieś stany depresyjne, słabą koncentrację i stwierdziłam,ze koniec, chcę sobie jakos pomóc.

A co do diety jeszcze- nie jest taka straszna. Brzmi to źle -wyeliminowanie tylu produktów,szczególnie,że mam nietolerancję laktozy, fatalnie się czuję po produktach mlecznych,wiec ich nie jem dodatkowo.

Ale mogę Wam podać przykładowe jadłospisy z ostatnich dni.

Śniadanie : jajecznica na smalcu ze skwarkami z dwóch jaj + fasolka szparagowa + pomidor LUB omlet z dwóch jaj z pomidorami,cukinią, cebulką i szynką LUB jajko sadzone i smazone plastry boczku + awokado, ogórek kiszony.

Obiad : Zapiekanka z przysmażanych plastrów cukinii, pomidorow,papryki,cebulki ,pieczarek i piersi z indyka - w curry LUB Faszerowana kalarepka mięsem mielonym i pieczarkami LUB Zrazy ze schabu faszerowane pieczarkami i pietruszką z dużą ilością sałat z pomidorem i ogórkiem oraz sosem z miodu i oliwy

Kolacja : Mix sałat z granatem, pomidorem,ogórkiem i krewetkami LUB jajko sadzone z sałatką z pora i jabłka

W międzyczasie jem sporo owoców.

Jak widać nie brzmi to tragicznie, jest naprawdę smacznie. Kwestia przyzwyczajenia. A bez wykluczonych produktów czuję się lepiej

Powinnam jeszcze wykluczyć wszystkie strączkowe,kalafiora,brok uły i psiankowate (pomidor,papryka,ziemniak i itp), ale nie umiem na razie,bo wtedy to naprawdę nie wiem,co jesć
It never fails.

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2015-07-30 o 08:35
Stary 2015-07-30, 08:38   #1282
visionAM
Zakorzenienie

A żadnych ryb nie jesz?

Ja właśnie mam problem z odstawieniem wysoko glutenowych produktów. Nabiału też nie jem prawie wcale, a poza tym moje żywienie jest w dużej mierze oparte o makarony i pieczywo. Czytasz bloga Tłuste Życie? Autorka zajmuje się chorobami autoimunologicznymi.
Stary 2015-07-30, 08:41   #1283
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
A żadnych ryb nie jesz?

Ja właśnie mam problem z odstawieniem wysoko glutenowych produktów. Nabiału też nie jem prawie wcale, a poza tym moje żywienie jest w dużej mierze oparte o makarony i pieczywo. Czytasz bloga Tłuste Życie? Autorka zajmuje się chorobami autoimunologicznymi.
O,jeszcze ryby! Ale to jak trafię świeżą,boję się jeść np. łososia z marketu,bo wiecie co w tych łososiach jest. Tylko jak jadę do Selgrosu i wiem,że świeża to jem.
Ogólnie jem dużo dziczyzny, jajek.

Czytam jeszcze polecam cookitlean,paleosmak,jask iniowa kuchnia
It never fails.
Stary 2015-07-30, 09:00   #1284
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Ładnie

Tak,staram się jesć paleo
To najbardziej polecana dieta dla schorzeń autoimunologiznych.

Dałabyś radę,gdybyś przez rok czuła się fatalnie i byłaby to szansa na poczucie się lepiej

Nie pozabijacie się a jeśli,to lepiej teraz niż po ślubie

O dziwo - sporo. Miałam podobna reakcję, jak okazało się,że powinnam przejść na taką dietę, bo jednak podstawę mojej diety wcześniej stanowiły kasze i ryż. Makaronu i tak nie jadłam akurat,tak jak i pieczywa (baaardzo sporadycznie,raz na miesiąc,dwa).
Jem jajka,mięso,warzywa,owoce ,orzechy,grzyby, miód. I tyle właściwie. Nie wiedziałam o tej grupie krwi- ale tu by sie zgadzało - mam 0

Zboża nie są szkodliwe, szkodliwy jest gluten dla osób z chorobami autoimunologicznymi, czyli dla mnie. Powoduje on wzrost ilości przeciwciał,co z kolei prowadzi do tego, ze fatalnie się czuję. Ostatni rok wstawałam po 9 h snu jak rozjechana walcem, miałam co chwila jakieś stany depresyjne, słabą koncentrację i stwierdziłam,ze koniec, chcę sobie jakos pomóc.

A co do diety jeszcze- nie jest taka straszna. Brzmi to źle -wyeliminowanie tylu produktów,szczególnie,że mam nietolerancję laktozy, fatalnie się czuję po produktach mlecznych,wiec ich nie jem dodatkowo.

Ale mogę Wam podać przykładowe jadłospisy z ostatnich dni.

Śniadanie : jajecznica na smalcu ze skwarkami z dwóch jaj + fasolka szparagowa + pomidor LUB omlet z dwóch jaj z pomidorami,cukinią, cebulką i szynką LUB jajko sadzone i smazone plastry boczku + awokado, ogórek kiszony.

Obiad : Zapiekanka z przysmażanych plastrów cukinii, pomidorow,papryki,cebulki ,pieczarek i piersi z indyka - w curry LUB Faszerowana kalarepka mięsem mielonym i pieczarkami LUB Zrazy ze schabu faszerowane pieczarkami i pietruszką z dużą ilością sałat z pomidorem i ogórkiem oraz sosem z miodu i oliwy

Kolacja : Mix sałat z granatem, pomidorem,ogórkiem i krewetkami LUB jajko sadzone z sałatką z pora i jabłka

W międzyczasie jem sporo owoców.

Jak widać nie brzmi to tragicznie, jest naprawdę smacznie. Kwestia przyzwyczajenia. A bez wykluczonych produktów czuję się lepiej

Powinnam jeszcze wykluczyć wszystkie strączkowe,kalafiora,brok uły i psiankowate (pomidor,papryka,ziemniak i itp), ale nie umiem na razie,bo wtedy to naprawdę nie wiem,co jesć
i jesz tylko 3 posiłki dziennie?
Cytat:
O,jeszcze ryby! Ale to jak trafię świeżą,boję się jeść np. łososia z marketu,bo wiecie co w tych łososiach jest. Tylko jak jadę do Selgrosu i wiem,że świeża to jem.
Ogólnie jem dużo dziczyzny, jajek.

Czytam jeszcze polecam cookitlean,paleosmak,jask iniowa kuchnia
Moja mama ze względu na RZS i wysoki cholesterol, je tylko ryby albo gotowanego kurczaka (ale głównie ryby!) i same warzywa, wszystko chudziutkie. Schudła już z 10 kg (ale też pływa min. 3xtyg na basenie po 2 h)
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2015-07-30, 09:02   #1285
201801191006
Konto usunięte

Cytat:
ja jem czasami tylko dwa, bo po prostu nie jestem głodna.

schudłam już jakieś 9 - 10kg, jeszcze powiedzmy 5 zostało.
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 09:03   #1286
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisane przez loloo Pokaż wiadomość

no to gratuluję spadku wagi
Ale uważam, że jesz za mało
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2015-07-30, 09:05   #1287
201801191006
Konto usunięte

Cytat:
no to gratuluję spadku wagi
Ale uważam, że jesz za mało
ale dlaczego za mało jak nawet nie wiesz co jem?
201801191006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-07-30, 09:06   #1288
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:

Moja mama ze względu na RZS i wysoki cholesterol, je tylko ryby albo gotowanego kurczaka (ale głównie ryby!) i same warzywa, wszystko chudziutkie. Schudła już z 10 kg (ale też pływa min. 3xtyg na basenie po 2 h)
Napisałam przecież,że w międzyczasie jem owoce Czasem jem orzechy jako przekąskę.

Więc w sumie jem 5 posiłków, nie umiałabym mniej,bo jestem głodna co 2 h średnio.

Ale szczerze mówiąc 3 posiłki dziennie to też nie jest tragedia, jeśli ktoś ma uregulowany metabolizm.U mnie niestety metabolizm jest żałośnie niski, dzięki niedoczynności,wiec nie mogę sobie pozwolić na przerwy.

Kurczaka staram się nie jeść,bo to same hormony, wcale do zdrowia się nie przyczynia. Lepszy indyk I ważne,żey było ze sprawdzonego źródła.

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Napisane przez loloo Pokaż wiadomość

Losz kurde, ale dupa będziesz

Ja bym też chciała spaść,nie wiem,czy na tej diecie coś mi się uda schudnąć. Widzę,że nie jestem spuchnięta,ale no nie jest to ściśle dieta na odchudzanie...
It never fails.
Stary 2015-07-30, 09:09   #1289
Anemone
Mother of Cat

Cytat:
Napisałam przecież,że w międzyczasie jem owoce Czasem jem orzechy jako przekąskę.

Więc w sumie jem 5 posiłków, nie umiałabym mniej,bo jestem głodna co 2 h średnio.

Ale szczerze mówiąc 3 posiłki dziennie to też nie jest tragedia, jeśli ktoś ma uregulowany metabolizm.U mnie niestety metabolizm jest żałośnie niski, dzięki niedoczynności,wiec nie mogę sobie pozwolić na przerwy.

Kurczaka staram się nie jeść,bo to same hormony, wcale do zdrowia się nie przyczynia. Lepszy indyk I ważne,żey było ze sprawdzonego źródła.

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Losz kurde, ale dupa będziesz

Ja bym też chciała spaść,nie wiem,czy na tej diecie coś mi się uda schudnąć. Widzę,że nie jestem spuchnięta,ale no nie jest to ściśle dieta na odchudzanie...
dobra, nie zauważyłam tego o przekąskach

przesadzacie po co się odchudzać? Dobrze wyglądacie tak jak wyglądacie
ślub 30 grudnia 2017
Stary 2015-07-30, 09:09   #1290
Konto usunięte

Lolusl, nie brzmi źle ta dieta
Aczkolwiek dla mnie rezygnacja z makaronu i pieczywa byłaby horrorem, mogłabym żyć na makaronie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości