|
|
#1321 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
superCytat:
Szkoda mi tego Daim... ale jeszcze go potestuję Cytat:
przede wszystkim ja bym nie siedziała, kiedy ktoś się na mnie drze - 5 lat??? pewnie trzasnęłabym drzwiami i wyszła ale nie znam sytuacji Mama zawsze mówi "Można dać sobie narobić na głowę, ale nie można dać przyklepać" Parabelko, musimy się spotkać, jutro wracamy PLS osłódź mi gorycz powrotu
|
|
#1322 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() W moje okolice wiec przybywasz, pewno z Sabbath i reszta sie pospotykasz
|
|
#1323 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Poza tym jestem głupio przyzwyczajona zjeść coś choćby raz na dwa dni - a i pachnieć lubię ![]() Toteż zagryzam zęby (krzywo), najwyżej się czasem na forum pożalę ![]() Już mi w miarę przeszło, po prostu musiałam to z siebie wypluć.
|
|
#1324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Współczuję
|
|
#1325 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Za czasów panowania różnych królów funkcjonowała instytucja chłopca do bicia - to teraz mamy wersję współczesną
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Znad kawy
![]() Ewusiu, mnie się z tego zestawu Kornel podoba, zwłaszcza że mam miłe skojarzenia A tak wogle, to Aurelię znam też w męskim wydaniu - Aureliusz ale kwestia przyzwyczajenia ![]() Mało jest imion w miarę współczesnych, z którymi nie mam skojarzeń, jednak kilkaset dzieciaków się za mojej pracy przez tę budę przewinęło ![]() Dziś pobudka 5:45 - dziecię zemdliło i cud, że M zdążył go z łóżka wystawić Na szczęście od kilku godzin nic się nie wydarzyło. Chyba wirus jakisiś, bo ponoć teściowie też niedomagają.A ja w nastroju melancholijnym i nijakim, nie wiedzieć czemu. No, trochę temu, że jestem w połowie urlopu, a nic właściwie się ciekawego nie dzieje, ciągle się nigdzie wybrać nie możemy (częściowo dlatego, bo TŻ nie ma urlopu ). Przynajmniej wczoraj wróciłam do ćwiczeń - normalnie zmusiłam się, bo jakoś tak słabo się czuję, ale było całkiem ok. A dziś poszłam na spacer do lasu i przy okazji się spory kawałek przebiegłam, może tym przełamałam stracha
|
#1327 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A ja znalazłam - pewnie do naszej dziczy i tak nie wysyłają, ale tak, dla narobienia smaku
http://www.ebay.com/itm/Serge-Lutens...item5b15fd03ab
|
#1328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Gucio był / jest? Wiecie, postanowiłam wkleić zdjęcia włosów - świeżo po myciu. No paczcie - nawet, jak suszę, to mi się z tego nawinięcia na szczotkę połowa puszy I opadają jak w zwolnionym tempie, jak piórko z wysokości. Na dodatek na całej długości odstają końcówki tych, co się chyba wykruszyły (jakby były jakimś rzadkim futrem pokryte)? Urwały? Zdjęcie 2 najtragiczniejsze...No i co - ścinać czy...? wlos 001 (Medium).jpg wlos 005 (Medium).jpg wlos 006 (Medium).jpg
|
|
#1329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty nie masz tak jak ja że rzadzizna z przodu? Co do L DB to niestety na mnie jest mega trwały bllleeeehhhh...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-07-30 o 17:13 |
|
|
|
|
#1330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DB trwały? Na kimś jeszcze tez?
|
|
#1331 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie doradzę bo wiesz co myślę - jako i Neska zmienić pielęgnację, ale jak mnie nerwy posiądą to bym cięła, więc sama się w sobie wykluczam. Czasem myślę, czy aby nie mam ja tej dwubiegunowej choroby Wracając do włosów jeszcze, moim zdaniem dobrze rokują, jakbyś zmieniła faktycznie pielęgnację. Na pierwszym zdjęciu się zachowują porządnie. Pytanie tylko, czy Ty lubisz siebie w długich włosach? Aha, i chciałam dodać, że Twoje już są dosyć długie, także może warto jeszcze poczekać? Cytat:
![]() 2. Na mnie też ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Niestety na mnie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-30 o 18:42 |
||
|
|
|
#1332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
1 No właśnie to kwestia kluczowa jest 2 Bo Ty łobuz jesteś ![]() 3 A może nam się wydaje że jest rwały ...Bo ohydny
|
|
#1333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No wiem Gorzej niż z dzieckiem, w pewnych kwestiach ![]() 3. Nieeee, jest trwały, nie dał się zmyć, nie dało się spać. Małż czuł go na mnie jeszcze dłuuuugo po prysznicu. Teraz sobie pachnę Madonną. Tak na poprawkę nastroju bo jakoś mi tak słabiej coś. ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Cytat:
Kurcze ja mam za słabe nerwy na bycie matką. Jak ja to zniese (potencjalnie)2. I tka powinnam zrobić ja! Czuję że by mi to pomogło. |
||
|
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 No właśnie mi też podobała się w długich, ale jej też ładnie w takich do ucha 2 nie tylko z Tobą, mi też się często nie chce i na bez spłuku jadę ... I jak podupadną na looku to znowu zaczynam się przykładać ![]() 3 Ze mnie też sieę chce się zmyć... Takie mam wrażenie... Kurcze ja nie mogę oswoić Madonny Chyba że zadam sobie ją z psika i napowietrzona wytraci troche benzoidu
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-07-30 o 18:57 |
|
|
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ja jednak bez odżywki nie mam opcji ![]() 3. Na mnie skóry, zamsze itp "torebki" wręcz cuchną. to nr jeden na mojej czarnej liście nut Potem jest pieprz i cedr. Tak, z psika jest lajtowsza ![]() Margot - Ty polecałaś krem do stóp Eveline S.O.S. ? Ktokolwiek polecał ma od mnie wyrazy wdzięczności Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-07-30 o 19:02 |
|
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 U mnie też dlatego bezspłuk joanna jest fajna ,ale za mało zmiękczająca ... Ale i tak jest niezła nie narzekam tfu tfu tfu 3 U mnie niektóre zapachy nie nadają się... Ooooo to sobie przeleję bo mam we fiolce i jak se spalasza zapodam to po godzinie muszę zmywać... A na Betty pachnie tak seszki Też bym tak chciała .... A co Ci w nim przeszkadza? ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Dobry jest a teraz dodali więcej urei 15 %
|
|
#1337 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy ja siebie lubię, to nie wiem, bo takich długich jak teraz nie miałam. Gdyby były w lepszym stanie, to bym chyba nie myslała o ścięciu Cytat:
Cytat:
Cytat:
)
|
|
#1338 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ano ja. I mam wersje 15% właśnie. I Aromaticsa tez mam
I sie ciesze,ze krem dopasował
|
#1339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jeśli masz o wiele rzadszą grzywkę o krótkim cyklu życia tak jak u mnie , to zapuszczanie jej wygląda właśnie tak jak na zdjęciu . I nigdy nie będą równe i długie...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-07-30 o 19:19 |
|
|
|
|
#1340 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A to pokaże, jakiego miałam kiedyś boba krótkiego, wróciłabym do niego, ale już dłuższego, bo takie włosy przy cwiczeniach odpadają - niczym nie da sie zwiazac
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-08-08 o 19:35 |
|
|
|
#1341 |
|
Wtajemniczenie
|
Ładne
![]() Mam jeszcze krótsze, jak znajdę kabelek to zrobię fotkę telefonem. Tylko, że straszę siwiznę....
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
No mnie falują, i to fest
Margot - super, bardzo lubię In White Corii - fryzura świetna, nie dla mnie, bo z grzywką wyglądam jak w peruce
|
#1343 |
|
Wtajemniczenie
|
Ju falowanie lub nie to też kwestia obcięcia, mnie falują, ale jak fryzjer je zetnie, to są proste druty - bob nie dłuższy niż do końca uszu.
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Idę szukać zdjęć.
|
|
#1344 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja akurat mialam, bo byłam w fazie zapuszczania ![]() Jakby jej nie było, to przody fryzury byłyby dłuzsze
|
|
#1345 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubię falowanie Cytat:
Ciekawe, jaki jest najkrótszy bob, żeby związać kucyk? Straszne, fakt
|
|
#1347 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.albo dojść do tej bolesnej prawdy samej metodą prób i błędów ![]() 3.właśnie klikłam w eglamurze był tester w iperfumach ale się skończył , a kokai zrobiło sobie punkt odbioru w piasecznie , niech się ugryzą ![]() Cytat:
Cytat:
Corii jak chcesz Kokona spróbować daj adres ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1348 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Tu już mogłam jako tako związać, ale nei do końca, bo jednak z tyłu taka "kozia bródka" mi wylatywała ![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Cytat:
![]() Własnie nie Kokona, tylko Borneo chciałam Ktos porównywał tu go do Kokona, ale niegdy nie wachałam, stad moja odpowiedź, ze nie znam![]() Ale dziękuje za dobre chęcie Parabelko!
|
|
#1349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nic, zacznę porządną pielęgnację w wwie, bo tutaj wszystko fajnie, ale w łazience terma i pompa - z jednego kurka wrzątek, z drugiego - lód. Co z tego, że sobie wypośrodkuję temperature, skoro pompa raz robi ciśnienie, a raz zdycha i na przemian mam albo gorąc, że parówkę ugotujesz, a za kilka sekund zimnica. Łazienka własna to coś, do czego zawsze tęsknię na urlopach ![]() Co do włosów i pielęgnacji, to moja fryzjerka poleca położyć olej rycynowy z jajem - podobno regularnie stosowany powoduje, że włosy przestają być rozciągliwe - czego to najbardziej nienawidzę w swoich piórach, zniszczonych, kiedy przed Barceloną znowu, jak średnio 2 razy do roku zamierzałam się przerobić na blond. Oczywiście przy gumowym kasztanie się przestraszyłam i dałam spokój, ale gumki zostały
|
|
#1350 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
swoje imię doceniam za to ze nie trzeba je zdrabniać Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak ktoś ma dużo weny to każde imię może fatalnie zdrobnić ![]() Znad soczku |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.

super
Co Cie tam sprowadza?

I opadają jak w zwolnionym tempie, jak piórko z wysokości. Na dodatek na całej długości odstają końcówki tych, co się chyba wykruszyły (jakby były jakimś rzadkim futrem pokryte)? Urwały? Zdjęcie 2 najtragiczniejsze...

Kurcze ja mam za słabe nerwy na bycie matką.