|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
Sama bylam w szoku jak widzialam ile teraz chca za takie mieszkania jak nasze 2xwiecej niz my zaplacilismy No ale narazie nie mamy zamiaru go sprzedawac moze kiedys jak sie rodzina powiekszy....to bedzie trzeba zamienic 2 pokoje na 3 Wlasnie dobrze piszesz tajemnica ale naszuch facetow bo nie wiadomo kiedy panowie laskawie sie zdecyduja powiedziec TAK |
|
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
No wlasnie mialam Cie pytac ze dzis tak dlugo siedisz na wizazyku,zawsze wczesnie chodzisz spac a dzi to sobie kochana zaszalalas,ja to jeszcze troszke posiedze bo Tz bedzie ok 3 nad ranem a zreszta ja tak klade sie zawsze spac o tej porze no a wczoraj to przegielam bo siedzialam na kompie do 5 rano |
|
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
No to Kinia slodkich snow kochana i do jutra chociaz jutro to nie wiem czy bede bo jedziemy do tesciow ale pewnie zajrze chociaz na chwilke przed wyjazdem bo przeciez bez wizazyku nie wytrzymam
Idz lulu kochana i milej nocy pa |
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o Boze Kasiu, to jak Ty w dzien mozesz wytrzymac, ja to potrzebuje duuuzo snu, a i tak niewyspana jestem zawszedzis zaszalalam, bo u mamy jestem i TZ mi nad uchem nie gledzi, zebym juz z kompa zeszla i chcialam troche z Wami tu posiedziec ale juz ide, bo padam na gebe dobranoc Kasiu |
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Papapappaa |
|
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
milego pobytu u tesciow, caluski |
|
|
|
|
#1119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
buziaki |
|
|
|
|
#1120 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny, ale mnie dawno nie bylo, nie mam czasu niestety, bo robie praktyki na poloznictwie i w kolko tam biegam
serdecznie was wszystkie pozdrawiam ja sie zrobilam mala kula, i czuje sie powoli sloniowato, choc na wadze przytylam z 1,5kg to na cialku jakos wiecej a poza tym chyba zrobila mi sie grzybica, bo czuje sie swedzaco i nie wiem czy juz dzis szukac doktora, czy kupic sobie klotrimazol masc i pojsc we wtorek tak jak mam umowiona wizyte, co myslicie? |
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie proznuja i duzo do nadrobienia bylo
![]() Kachula i Kinia widze, ze poruszylyscie temat slubu U mnie t bylo smiesznie, cos tam wspomnialam o moich oczekiwaniach a tymczasem dla mojego Tz to byl wielki szok, zaczal sie tlumaczyc, ze on nawet o slubie nie myslal jak narazie i wogole. Rozpetala sie burza i juz myslalam ze to koniec Ale po tygodniu przyjechal Misio, zabral mnie do centrum handlowego, oswiadczyl na schodach ruchomych i poszlismy kupic pierscionek. Mialam juz wczesniej upatrzone male cacko i udalo mi sie ![]() Faceci sa dziwni, a moj tak smiesznie zareagowal na slowo "slub", ze myslalam ze wezmie nog za pas i ucieknie. Ale przespal sie z tym no i prosze, juz jest moi mezem ![]() Nie martwcie sie, faceci potrzebuja czasu, jeden tydzien, inny rok ale jak kochaja, to w koncu dojrzeja do tej decyzji. A wszystko sie zaczelo od tego, ze moj tz strasznie chcial dzidzie a ja pomyslalam, jak dzidzia to i slub, i tak sie to wszystko potoczylo ![]() JA zaraz zostaje sama w domku, maz ma spotkanie, wiec popsrzatam i pozagladam na wizazyk milej soboty!! p.s Kachula, czy ja tez moglabym zoabczy wasze zdjataka?Ty zdaje sie nasze widzialas
Edytowane przez Mijalea Czas edycji: 2007-09-08 o 09:20 |
|
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Mezatka!!! dzis tez dobry humorek z rana dopisuje?
co slychac u Ciebie i maluszka?
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
Kina a Ty juz tutaj?Wyspalas sie bo ja wcale,czekalam na Tz a jak przyjechal to jescze trzeba bylo pogadac,poprzutulac sie i tak nam zeszlo do 6,30 rano a o 9 wstawalam
Madziu wysle zdjatka oczywiscie tylko prosze twojego meila na Pw ,ale dzisiaj juz niestety tego nie zrobie bo zaraz zmykam,chyba ze wczesniej wrocimy to wtedy dzis wysle, Juz Tz mowilam ze dzis wczesnie wracamy bo ja bede dzis caly dzien zamulona chodzic a jutro ide na caly dzien do pracy takze musze szybko sie dzis polozyc A no i najwazniejsze dzis 30 dc i @ nadal brak ale pewnie przyjdzie pozniej wiec juz chodze z paczka tamponow i wkladek w torebce bu....... |
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, Ty to na prawde nocny marek jestes
|
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra kobietki ja mykam bozaraz wyjezdzamy,chyba normalnie sie przespie w aucie
Mielgo dzionka wam zycze Nikitko IKino nieziemnskiej zabawy Kasi na weselu Kinie na panienskim Zmykam buziaczki |
|
|
|
#1128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a tak poza tym to dziern dobry dziewczynki |
|
|
|
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj Emi, jak minela nocka, Kacperek w nocy sie budzil? |
|
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Kinia, ty na panienski idziesz, a kiedy siostra ma to wesele?
Ja panienskiego nawet nie robie, jakos nie mam ochoty, poza tym nie ma kiedy, bo przed slubem przyjade raptem 3 dni przed do domu i napewno bedzie latanina. A teraz jak tu jestem to kontakty tez sie pourywaly, ja stracilam ochote na imprezowanie,stara sie robie czy jak
|
|
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej dziewuszki
wczoraj bylam dostepna, bo sobie czytalam co tam piszecie, mojego M nie bylo do pozna- normalnie konczy prace o 17 i po 18 jest juz w domu, ale wczoraj mojemu tacie cos sie stalo w oko w pracy i musieli jechac do szpitala(bo tata sam rady by sobie nie dal bo bida nie zna angielskiego), a tutaj niestety w Anglii... wiecie jak to jest...........czekali iles godzin na przyjecie... az do domu moj Misiek trafil na 24:20........... oprocz nich bylo z 15 osob- np jakis chlopak z obcietym palcem- czekal ponad 1,,5 godziny.......malo sie pewnie nie wykrwawil.... przerazaja mnie te cale szpitale tutaj, ja jak bylam ostatnio z tym moim krwawieniem to sie za bardzo nie przejeli, mowia do mnie "siadac i wypelniac dokumenty..." a ja im na to, ze wypelnialam to juz 2 tygodnie temu............ na co oni, ze za kazdym razem sie wypelnia.... o matko no to siadlam i znowu od poczatku wypisywanie 8 stron............ le kij czlowiek moglby sie wykrwawic w tym czasie...... a ja poza tym to mam moje 2 fora wlaczone praktycznie przez caly dzien, ale ogolnie to raczej buszuje po necie albo komp sobie stoi na biureczku i jest wlaczony a ja robie cos w domu- ale Wy myslicie ze ja jestem ciagle dostepna ![]() ![]() hehe
|
|
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, mam nadzieje, ze Twojemu tacie nic nie bedziestraszna biurokracja w tych szpitalach z tego co piszesz
|
|
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wlasnie sie dowiedzialam, ze kuzynka w ciazy jest, a slub miala niedawno bo w czerwcu Fajnie...jejku ja chyb anie wytrzymam i tez zabiore sie za fasolke w tym miesiacu, choc tz chce odczekac przyslowiowe 2 miesiace, bo sie blizniakow chyba boi
|
|
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moge zapytac ile masz latek? ja 25
|
|
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1138 |
|
Zakorzenienie
|
a odnosnie poruszanego tematu slubu, to my sie pobralismy po ok 3 latach 9 miesiacach znajomosci
mysle, ze moj M nawet jak wreczal mi pierscionek zareczynowy to jeszcze nie dojrzal do tej decyzji- a bylo to we wrzesniu w moje urodzinki bylismy ze 2 tygodnie wczesniej i kzala mi u jubilera pokazac jakie pierscioneczki mi sie podobaja- a ja zawsze lubilam srebro... no i pokzauje mu, ze ten i tamten sa ladne, ale on sie ciagle upieral, ze ze zlota zeby mu pokzac, bo on lubi zloto... no to w koncu jakis znalazlam. . no to znowu marudzi, ze za tani.........i ze moze z bialego zlota bym wolala jak wole miec srebrny kolor? ale ja juz stwierdzilam ze "ten taki jeden jest ok" i tak wlasnie myslalam, ze dostane go na urodzinki- dodam, ze to pierwsza jakakolwiek bizuteria kupiona przez mojego M... i przchodzi dzien moich urodzin... ja rano polecialam do wanny, a M w tym czasie wyszedl z domu(mieszkalilismy razem) i po jakims czasie przychodzi i wpada do mnie do wanny z bukietem przepieknych czerwonych roz i pada przede mna na kolana............... itd- czy zostaniesz moja zona?? a ja na to taka gleba i mowie do niego- TY glupi jestes?????? ale mu powiedzialam co nie???? ale zaraz sie ocknelam i powiedzialam, ze tak- oczywiscie........... i to byly nasze zareczyny... a slub byl niecale 2 lata pozniej i jakos przy moim gadaniu o tym i dociekaniu on jakis mi sie wydawal zawsze niegotowy... oczywiscie zaczelam myslec, ze nie kocha mnie na tyle itp albo, ze nie jest mnie pewien.. az ktoregos dnia zaczelismy planowac.... pierwszy termin- pazdziernik, po kilku miesiacach zmiana decyzji- sierpien, a zaraz znowu- konkretna decyzja- bierzemy 1 sobote lipca i juz!! i wyszla data 07.07.2007 a rodzinie, rodzicom itd powiedzielismy o tym w kwietniu, ze w lipcu bedzie taka uroczystosc wszyscy sie gniewali troche ze postawilismy ich niby przed faktem dokonanym ![]() ![]() a dzidzius byl planowany od dawna, a 2-3 dni po slubie odstawilismy tabletki anty, niekonczac nawet opakowania- i dzieki temu nosze w sobie teraz nowe zycie |
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale w koncu sie zdecydowal na slub, a mojemu jakos ciezko
|
|
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
dobra dziewczynki, lece na razie ubrac sie, cos zjesc i troche zaczac szykowac do wyjazdu, bo nie zdaze, a musze jeszcze wpasc na strych i odnalezc stare notatki ze studiow, bo akurat teraz okazalo, ze mi do pracy sa potrzebne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

, no Kasiu pozyjemy zobaczymy, czy Ci nasi faceci w koncu sie zreflektuja i zechca abysmy zostaly ich zonami. wiem, ze moj chce sie ze mna ozenic, inaczej nie bylibysmy razem, ale kiedy
to jest ta tajemnica...
, zawsze z TZtem juz po 21szej w lozeczku lezymy

Ale po tygodniu przyjechal Misio, zabral mnie do centrum handlowego, oswiadczyl na schodach ruchomych i poszlismy kupic pierscionek. Mialam juz wczesniej upatrzone male cacko i udalo mi sie
a ja pomyslalam, jak dzidzia to i slub, i tak sie to wszystko potoczylo