|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam tytułu piosenki - zbiorczy - część IV
poszukuję piosenki, która leci co jakiś czas jak jestem na siłowni lub fitnessie- nie z radia, tylko z płyty.
nie pamiętam kompletnie tekstu, ale taki trochę dziecięcy głos opowiada jakąś historię (jakby bajkę) i co jakiś czas jest taka klubowa wstawka, czyli szybsze tempo. mało informacji, ale może ścoś skojarzy
|
|
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam piosenki, którą usłyszałam w przymierzalni H&M
![]() wykonuje ją mężczyzna, jedyne co pamiętam to tekst z refrenu: "I'm fallin', I, I' m fallin' in a love.." może ktoś, cos? Piosenka raczej współczesna, a większość, jakie wyskakują mi po wpisaniu powyższego w google to starocie
|
|
|
|
|
#2583 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=uvn8BpthVJc |
|
|
|
|
|
#2584 |
|
Raczkowanie
|
Szukam teledysku, w którym odbywał się jakiś ślub, nad basenem. I panna młoda oraz jakiś mężczyzna (pan młody albo ktoś inny) wskoczyli do basenu z naprzeciwległych brzegów i płynęli ku sobie pod wodą (ujęcia pod taflą).
Niestety nie pamiętam wykonawcy, słów, nie wiem nawet czy piosenkę śpiewała kobieta czy mężczyzna. Ostatnio przypomniałam sobie o tym teledysku i nie daje mi to spokoju
|
|
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2586 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2588 |
|
Raczkowanie
|
Cześć! Wczoraj między godziną 18 a 19 byłam w McDonald's i usłyszałam piosenkę, dość wolną, w wykonaniu mężczyzny, wydaje mi się, że to było coś jak wersja akustyczna, a jedyne słowa, jakie zapadły mi w pamięć to "seem just like a...". Ma ktoś może pomysł, jaki może być tytuł?
![]() Przeszukałam chyba wszelkie stacje radiowe w "co było grane" i nie mogę trafić... Edytowane przez rozee Czas edycji: 2015-06-18 o 16:40 |
|
|
|
|
#2589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lub to: https://www.youtube.com/watch?v=EnCL2sYO41Q ? jeśli nie to zawsze możesz spróbować przegrzebać tekstowo po frazie |
|
|
|
|
|
#2590 |
|
Konto usunięte
|
Szukam piosenki, ale zapamiętałam tylko teledysk. Usłyszałam ją dziś w House'ie, w teledysku pojawiają się:
1. wokalista, ciemne włosy do ramion, ubrany na czarno, na głowie czarny kapelusz, 2. na zmianę z ww przewija się drugi ziomek, może też wokalista - czarna bluza, czarna bejsbolówka; mógł coś zarapować, ale tego nie słyszałam, 3. tańczący Żydzi ![]() 4. kilka scen z miasta przypominającego mi Detroit - bieda, ludzie siedzą na ulicy. To już niestety tyle :/ Teledysk jest dość wyróżniający się, więc mam nadzieję, że komuś zapadł w pamięć ^^ edit: o już znalazłam ![]() https://www.facebook.com/piosenkizhouse przydatny link dla szukających piosenek z House'a
Edytowane przez 640153e4df0157aa7c295487ff8c20c42fd57238_65c176d09c1ac Czas edycji: 2015-06-28 o 00:58 |
|
|
|
|
#2591 |
|
Konto usunięte
|
Szukam piosenki, ale pamiętam tylko teledysk, na którym chłopak biegnie przez łąki i ktoś do niego strzela z łuku, cały jest w strzałach (taki trochę drastyczny ten teledysk
).Może ktoś wie? |
|
|
|
|
#2592 |
|
Raczkowanie
|
[1=4ac7eae5f92dfa622d89f02 4e559f952d8de277a_657b977 4600aa;52056703]Szukam piosenki, ale pamiętam tylko teledysk, na którym chłopak biegnie przez łąki i ktoś do niego strzela z łuku, cały jest w strzałach (taki trochę drastyczny ten teledysk
).Może ktoś wie?[/QUOTE] alt-j - Hunger of the Pine? |
|
|
|
|
#2593 |
|
Konto usunięte
|
Szukam piosenki, którą usłyszałam na mojej pierwszej w życiu imprezie czyli 9 lat temu
. Szukam i szukam, ale dalej mam nadzieję ![]() Piosenka klubowa, jakaś dziewczyna coś tam gada do taktu, jakby podniesionym głosem i mam wrażenie, że pada tam coś w style messenger, albo coś o podobnym brzmieniu. |
|
|
|
|
#2594 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2595 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
szukam tytułu piosenki z tego linku zaczynającej się od 1.41 https://www.youtube.com/watch?v=1d1p...z6FHJvYF5SnEBQ szukałam po słowach ale kompletnie nic mi nie pokazało. może ktoś kojarzy i pomoże
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam piosenki z zapowiedzi trylogii Matrix która jest puszczana w TVN. Pomocy
|
|
#2597 |
|
Raczkowanie
|
Szukam piosenki, ciężko będzie bo tak naprawdę mi się przypomniała i nie słyszałam jej ostatnio tylko kiedyś. Chodzi o bardzo rytmiczną piosenkę, jednak nie za szybką. Pamiętam refren, śpiewa facet i jest to taki hipisowski (?XD) klimat typu np. Gotye
|
|
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Witam. Szukam pewnej piosenki która słyszałam w radiu chyba Park kilka dni temu, w sobotę 18 lipca. Śpiewa ją młoda kobieta,delikatnie. Nie wiem czemu ale wydaje mi się, że jest to stara piosenka.. Ważną wskazówką jest to, że w refrenie śpiew coś chyba o melodii. Mogą byc to słowa "Jesteś moją melodią", jednak po wpisaniu tego w google nic nie znalazłam
chyba śpiewa też do faceta i mówi, że nie powie mu dość czy coś w tym stulu :/Bardzo malo wskazowek, ale może ktoś mi pomoże? wydaje mi się, że znalazłam ta piosenkę i jest to ha dwa O- Zatrzymaj mnie, Ale nie ma tam nic o melodii. Cyba coś namieszałam ;P Edytowane przez lulka19 Czas edycji: 2015-10-12 o 21:46 |
|
|
|
|
#2599 |
|
Raczkowanie
|
szukam piosenki gdzie padają słowa "greats/bright(?) light I just wanna..."
|
|
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dziewczyny, pomóżcie Wczoraj usłyszałam hiszpańską piosenkę. Melodia jest spokojna, śpiewa ją kobieta. Często słychać słowa ,,miero"?? <nie znam hiszpańskiego, więc z góry przepraszam, że mogłam przeinaczyć).
|
|
#2601 |
|
Raczkowanie
|
Kochane pomożecie?
piosenka chodzi mi po głowie od maja! szczegóły: wykonawca: chyba mężczyzna + chór kobiet o wysokich głosach tekst: flowers in my head/hair/hand ? i później te kobiety śpiewają coraz wyżej : flowers!flowers!flowers! tempo: dość szybka piosenka ufff
|
|
|
|
|
#2603 | |
|
x
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2604 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2605 | |
|
Perfumoholik z wyboru
|
Cytat:
wiem, że nie ma tu melody, ale skojarzyła mi się z samplem, którego próbowałam rozgryźć chyba miesiąc czasu będąc przekonana, że w samplu słychać melodies melodies A to okazało się better days - spróbuj , strzelam w ciemno ![]() https://www.youtube.com/watch?v=GT8ovt1tMOI
|
|
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#2607 | |
|
Perfumoholik z wyboru
|
Cytat:
![]() ?
|
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2609 |
|
Raczkowanie
|
A może to Mela Koteluk - Melodia ulotna https://www.youtube.com/watch?v=kNdz6PPQy4Y
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:32.

).