![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "kwintesencja wizażu" wątek rozrywkowy.
Sprzedam nerkę, ale postawię wymarzony domek. W bloku nie będę mieszkać!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Konto usunięte
|
Moi rodzice zablokowali mój rozwój i są toksyczni. Mama każe mi zmywać, a tata nie pozwala, żebym jechała na dyskotekę 40 km od domu i wracała następnego dnia w południe. Mam 14 lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Konto usunięte
|
Nie będę się kisić w bloku. Dlatego budujemy nasz dom, będzie miał aż 70 m2, w tym już jest dwustanowiskowy garaż, bo będziemy mieć 50 km do najbliższego sklepu ale warto żeby dzieci mogły się bawić na 15 m2 podwórka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Konto usunięte
|
Ale wykiwaliśmy system, budujemy na ROD, wyjdzie 3 razy taniej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Konto usunięte
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52259471]Ale wykiwaliśmy system, budujemy na ROD, wyjdzie 3 razy taniej.[/QUOTE]
Na działce teściów. Należy nam się, bo jestem ładniejsza od teściowej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Konto usunięte
|
"mój chłopak pozwala mi na wszystko, poza pracą, studiowaniem, uprawianiem sportu i spotykaniem się z koleżankami"
(ot, taka świeżynka z intymnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Konto usunięte
|
Mam w rodzinie osoby pokazujące że lenistwo jest dziedziczne.
Rodzice nie pracują bo nie zostawią psa samego w domu. Byłby smutny. Poza tym oni u kogoś robić nie będą!!!! (mieli swoich "roboli" bo mieli duże gospodarstwo, potem uznali że wyprzedawanie go też jest spoko sposobem na życie, ale już nie ma co sprzedawać ![]() Córka-mężatka nie pracuje, bo kiedyś podejrzewano u niej jakąś chorobę i gdyby faktycznie ją miała to nie mogłaby się przemęczać bo mogłaby się po tym źle czuć. I też kupiła sobie psa którym się trzeba zajmować. Może mają tu konta. Pozdrawiam Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Konto usunięte
|
W Naszym małżeńskim łóżku śpię ja z dwuletnim synem. Mąż śpi na kanapie w salonie. To nie wpływa negatywnie na nasze małżeństwo. Nie wiem czemu przestaliśmy uprawiać seks.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Konto usunięte
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;52259607]W Naszym małżeńskim łóżku śpię ja z dwuletnim synem. Mąż śpi na kanapie w salonie. To nie wpływa negatywnie na nasze małżeństwo. Nie wiem czemu przestaliśmy uprawiać seks.[/QUOTE]
Poza tym jestem dobrą matką i karmię piersią więc tak jest wygodniej. Macierzyństwo wymaga poświęceń i ja w pełni poświęcam się dziecku. Zabieram go ze sobą nawet do toalety żeby nie zrobił sobie krzywdy będąc sam. A mój mąż w dodatku to maminsynek, teściowa codziennie do niego wydzwania i przywozi mu jedzenie. On nawet jeździ do niej w odwiedziny co drugi dzień! Nie wiem co robić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Wizażowy Kot Igor
|
Och, nieeee! Perfumy FM to ZAMIENNIKI oryginałów
![]() Chyba nawet od FM wziął się chyba nawet ten nieszczęsny zwrot. " To zamienniki oryginału a nie chamska podróba ze sklepu: Wszystko za 5 zł".
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
-FM nie pozwala na te listy zamienników |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Konto usunięte
|
Co sądzicie o takim wzorze na tatuaż?
A JAKIE ON MA DLA CIEBIE ZNACZENIE? Przemyśl to, to na całe życie. W ogóle to Twój tatuaż czemu nas pytasz o zdanie? To mój tatuaż, co o nim sądzicie? Lol, ale brzydki, czemu nikogo się nie poradziłaś przed zrobieniem tego szitu? Kto Cię tak skrzywdził? Co sądzicie o studiowaniu kierunku X? TY IDZIESZ NA STUDIA czemu nas pytasz TY MUSISZ PODJĄĆ DECYZJĘ ale to beznadziejny kierunek i strata czasu. Idź na medycynę. Trzeba było iść do zawodówki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Konto usunięte
|
- On nie chce się na coś zgodzić.
- Popłacz się na jego oczach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Jestem na diecie X kcal... Czy Ty jesteś głupia? To głodówka! Nabawisz się anemii, wypadną Ci wszystkie włosy, będziesz mieć wiszącą skórę i rozstępy! Nie na tym polega racjonalne odchudzanie! Ja nie popełniłam Twojego błędu, odpaliłam tysiące kalkulatorów kalorii i dlatego jestem na diecie X+100 kcal. Chudnę w zdrowym tempie. Poza tym ćwiczę pięć godzin dziennie więc będę mieć świetne ciało nie to co Ty |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
damn good coffee
|
A twój tż?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Konto usunięte
|
Mam 17 lat. Zamieszkałam z chłopakiem u jego rodziców, bo spóźniłam się na autobus powrotny do domu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Konto usunięte
|
Mam 17 lat, prawie 18 i jestem w ciąży, oczywiście planowanej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Zadomowienie
|
- Mam konto na wizazu od dawna, ale wole byc anonimowa...
-Mieszkamy u rodziców TŻ, nie stać nas na wynajem, jesteśmy po ślubie na który wzieliśmy kredyt i planujemy dziecko. Teściowa mnie denerwuje, co robić:/ -Ufam mu, ale nie ufam innym kobietom :/ -Nie zerwe z nim, bo go kocham(to co że bije, wyzywa, ćpa) -On jest cudowny, tylko czasem mnie poniża, wyzywa i rani, poza tym jest idealny
![]() |
#172 |
Konto usunięte
|
Przeciez mozesz urodzic dziecko i oddac do adopcji
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
.
|
ważę 47kg, mam 175cm wzrostu i obrzydliwe boczki.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Konto usunięte
|
Po kilku odpowiedziach nie po myśli autorki / autora wątku: Proszę o zamknięcie.
1 post: On jest zły, bije mnie, przez niego mam nerwicę, co mam zrobić? 2 post (po kilku rozsądnych odpowiedziach pt. zwiewaj!): Najłatwiej to doradzać zerwanie, a ja go kocham. 3 post: Raz mnie popchnął, a Wy od razu, że stosuje przemoc. Dopowiadacie sobie niestworzone historie. On nie jest zły, po prostu ja mu działam na nerwy i ma stresy w pracy. 4 post: Ale Wy jesteście złośliwe. Pewnie same stare panny tu siedzą. Życie nie jest czarno-białe. A on od całych godzin jest dla mnie miły. Początek 1 postu: Nasz związek przeżywa wzloty i upadki, ale generalnie kochaMY się. Rozwinięcie: Okazuje się, że szukał ogłoszeń prostytutek, ale to było jak mnie nie było w domu. Mówi, że się nudził. Końcówka: No i jeszcze nie wiem, czy to ważne, ale ex była jego wielką miłością, ciągle mają kontakt, często mnie do niej porównuje. Mówi, że chyba jeszcze coś do niej czuje. Wiem, że on mnie kocha i mu zależy... Potrafi się nie odzywać po 3 dni, ja zawsze pierwsza dzwonię, nigdzie nie chce ze mną chodzić, spotykamy się tylko w weekend, chyba, że ma coś innego do roboty. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2015-07-30 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Konto usunięte
|
NIGDY NIE MOW NIGDY ja tez kiedyś myslałam, że - najczęsciej w celu znalezienia wyjaśnienia na dupną sytuację życiową, efekt debilnych wyborów
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Konto usunięte
|
TŻ
PM borze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
"Czy mi się wydaje, czy w temacie dzieci wypowiadają się same bezdzietne?!?!?! Hehehe, Grażka, nie przejmuj się, one nie mają pojęcia o niczym"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Konto usunięte
|
"Trzeba walczyc o wlasne szczescie"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.